an online Instagram web viewer

#MKmen medias

Photos

A must items! Dua brg ni je pun dh ckup utk nmpak peloless 😉
.

1. Cc cream with spf15 ✌ meratakan dan mencerahkan tona kulit.
✌melegakan jerawat dan merawat ketidaksempurnaan kulit
✌mempertahankan kulit dari sinaran UV (spf15)
✌melawan gaeis halus dan tanda.penuaan
✌mengurangkan keradangan kulit
✌memperthankan dan melindungi kulit dari.radikal bebas dan pencemaran
✌melembankan kulit tnpa melekitkan dan berminyak
✌menutup cela .

2. Translucent Loose Powder

Memberikan kemasan terakhir pd solekan. Translucent loose powder diformulasi khas utk mengurangkan shine, solekan nampak sheer glowing.
.

Nk cuba sndri? Meh whatsapp hakak 😉

Love, Tina
0132119574
Mary Kay Beauty Consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
A must items! Dua brg ni je pun dh ckup utk nmpak peloless 😉 . 1. Cc cream with spf15 ✌ meratakan dan mencerahkan tona kulit. ✌melegakan jerawat dan merawat ketidaksempurnaan kulit ✌mempertahankan kulit dari sinaran UV (spf15) ✌melawan gaeis halus dan tanda.penuaan ✌mengurangkan keradangan kulit ✌memperthankan dan melindungi kulit dari.radikal bebas dan pencemaran ✌melembankan kulit tnpa melekitkan dan berminyak ✌menutup cela . 2. Translucent Loose Powder Memberikan kemasan terakhir pd solekan. Translucent loose powder diformulasi khas utk mengurangkan shine, solekan nampak sheer glowing. . Nk cuba sndri? Meh whatsapp hakak 😉 Love, Tina 0132119574 Mary Kay Beauty Consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
SAYA PENGGUNA PRODUK & BEAUTY CONSULTANT MARY KAY😍

Sebagai beauty consultant tugas sy adalah membantu orang yang mengalami masalah kulit wajah dgn guide mereka memilih produk yg sesuai utk masalah kulit wajah yg dihadapi.. Ya mmg mudah dan senang jika sy ingin kaut keuntungan 🤑tp sy pilih dgn cara yg ikhlas utk bantu wanita diluar sana. Bila dpt feedback positif dr mereka bahawa kulit wajah mereka semakin pulih...Hati sy makin semangat utk cari dan bantu org lain yg ada masalah kulit wajah. 
Mary Kay tidak menjanjikan muka anda cantik selepas 3-7 hari pakai.
Tapi Mary Kay MENJANJIKAN kulit yg SIHAT...CERAH dgn pemakaian yg konsisten. Ya anda perlu sabar, ada yg ambil masa 3-6 bulan dan ada juga setahun baru pulih (bergantung produk yg dan berapa lama digunakan sblm ini)☝ SABAR...SABAR...DAN SABAR😊
❤️Setiap individu mempunyai masalah kulit wajah yg berlainan jadi kita tak boleh samakan masalah dan berapa cepat kulit wajah akan pulih. Tu bergantung pada kes yang berbeza ya..👌🏼
Saya kini betambah yakin dgn produk Mary Kay bukan sbb sy beauty consultant Mary Kay.. tapi saya juga user Mary Kay. Kini kulit wajah sy semakin pulih secara tidak langsung semakin yakin pd diri dan dah ramai juga user yang saya bantu mengakuinya..
❤️Mary Kay adalah set penjagaan wajah yg terbaik yang boleh sy katakan . Tiada skincare yang bagi cuba dahulu produk secara percuma sblm anda beli . Tetapi Mary Kay dgn senang hatinya memberi anda peluang untuk merasai kehebatan produknya secara percuma sblm anda membeli. 
Anda ingin kulit yg sihat dan cantik tanpa was-was?saya sedia membantu..😊"
.
Love,
Kim| 0187788306
Beauty Consultant mk
.
#marykaybotanicaleffect #misicomel #marykayskincare #marykaymalaysia #MaryKayselangor #marykaybrushmakeup #skincarehalal #Skinvibrush #MkMen #beautyconsultant #kerja #minazlovers #marykaysgbuloh #Marykaykl #marykayklang #makeup #hijab
SAYA PENGGUNA PRODUK & BEAUTY CONSULTANT MARY KAY😍 Sebagai beauty consultant tugas sy adalah membantu orang yang mengalami masalah kulit wajah dgn guide mereka memilih produk yg sesuai utk masalah kulit wajah yg dihadapi.. Ya mmg mudah dan senang jika sy ingin kaut keuntungan 🤑tp sy pilih dgn cara yg ikhlas utk bantu wanita diluar sana. Bila dpt feedback positif dr mereka bahawa kulit wajah mereka semakin pulih...Hati sy makin semangat utk cari dan bantu org lain yg ada masalah kulit wajah. Mary Kay tidak menjanjikan muka anda cantik selepas 3-7 hari pakai. Tapi Mary Kay MENJANJIKAN kulit yg SIHAT...CERAH dgn pemakaian yg konsisten. Ya anda perlu sabar, ada yg ambil masa 3-6 bulan dan ada juga setahun baru pulih (bergantung produk yg dan berapa lama digunakan sblm ini)☝ SABAR...SABAR...DAN SABAR😊 ❤️Setiap individu mempunyai masalah kulit wajah yg berlainan jadi kita tak boleh samakan masalah dan berapa cepat kulit wajah akan pulih. Tu bergantung pada kes yang berbeza ya..👌🏼 Saya kini betambah yakin dgn produk Mary Kay bukan sbb sy beauty consultant Mary Kay.. tapi saya juga user Mary Kay. Kini kulit wajah sy semakin pulih secara tidak langsung semakin yakin pd diri dan dah ramai juga user yang saya bantu mengakuinya.. ❤️Mary Kay adalah set penjagaan wajah yg terbaik yang boleh sy katakan . Tiada skincare yang bagi cuba dahulu produk secara percuma sblm anda beli . Tetapi Mary Kay dgn senang hatinya memberi anda peluang untuk merasai kehebatan produknya secara percuma sblm anda membeli. Anda ingin kulit yg sihat dan cantik tanpa was-was?saya sedia membantu..😊" . Love, Kim| 0187788306 Beauty Consultant mk . #marykaybotanicaleffect  #misicomel  #marykayskincare  #marykaymalaysia  #MaryKayselangor  #marykaybrushmakeup  #skincarehalal  #Skinvibrush  #MkMen  #beautyconsultant  #kerja  #minazlovers  #marykaysgbuloh  #Marykaykl  #marykayklang  #makeup  #hijab 
Love you dear😍😍😍 For him #MKMEN

skin care for him.
show your appreciation to him. 😍😍
they will love it. 
let's make him love you more.
Let's pamper his skin😉😉 MkMen

Benefit:-
🎀 facial Wash- reduces excess oil and helps prep skin for shaving
🎀Facial Toner- improves his skin texture and leaves skin feeling soothed,hyfrated,balance and calm
🎀Facial hydrator Sunscreen SPF30- UVA/UVB sun protection and hydrates for over 10hours. Patented MKMen Complex helps reduce the look of fine lines and wrinkles.
🎀BodySpray- Invigorating body spray for a quick, refreshing pick me-up anytime

more details?
📲+60193400468
independent beauty consultant dyana😙

#mkmen#makeup#marykaymalaysia
#beauty#health#skincareclass #skin#wrickles#regimen
Love you dear😍😍😍 For him #MKMEN  skin care for him. show your appreciation to him. 😍😍 they will love it. let's make him love you more. Let's pamper his skin😉😉 MkMen Benefit:- 🎀 facial Wash- reduces excess oil and helps prep skin for shaving 🎀Facial Toner- improves his skin texture and leaves skin feeling soothed,hyfrated,balance and calm 🎀Facial hydrator Sunscreen SPF30- UVA/UVB sun protection and hydrates for over 10hours. Patented MKMen Complex helps reduce the look of fine lines and wrinkles. 🎀BodySpray- Invigorating body spray for a quick, refreshing pick me-up anytime more details? 📲+60193400468 independent beauty consultant dyana😙 #mkmen #makeup #marykaymalaysia  #beauty #health #skincareclass  #skin #wrickles #regimen 
Setiap kali saya buat SKINCARECLASS percuma untuk tetamu, mesti tetamu akn cakap ! Baru sekali gunaaa dah lembut sgt sgt dan nampak sgt bersih, kalau lah guna hri hri.. 😁😁 PEACH SATIN HANDS PAMPERING SET 😍😍
.
Hand Softener .
👉 melembapkan kulit sebelum langkah yang seterusnya. Masa pakai softener ni..Masyaallah! besttnyaa rasa tangan kita..,lembut sangat2 sampai rasa taknak cuci tau😜
.
Satin Smoothie Scrub
👉 scrub yg penuh dgn manik2 halus yang dirumus khas untuk menanggalkan sel-sel kulit kering dan sel-sel kulit mati. Skrub ni pun sangat best, tangan jadi bertambah lembut, dan cerah serta merta walaupun selepas pertama kali penggunaan! 😍 .
.
Peach Hand Cream
👉 cream tangan dengan bau haruman buah peach yang menenangkan serta membuatkan tangan anda menjadi lembut dan harum..baunya yang amat wangi buatkan kita tak perlu pakai perfume pun dah wangii..plus tak berminyak walaupun tangan berpeluh atau terkena air, sangat selesa dan meresap dalam kulit dengan cepat! 😍 .
.
.
Berminat?? Meh wassap akak..
Sgt tahan lamaaaaaaa untuk tiga item ni tau,harga sgt la mampu milik 😍
.
Love, Tina
013 2119574
Beauty consultant marykay

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #HandLotion #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover  #HandScrub
Setiap kali saya buat SKINCARECLASS percuma untuk tetamu, mesti tetamu akn cakap ! Baru sekali gunaaa dah lembut sgt sgt dan nampak sgt bersih, kalau lah guna hri hri.. 😁😁 PEACH SATIN HANDS PAMPERING SET 😍😍 . Hand Softener . 👉 melembapkan kulit sebelum langkah yang seterusnya. Masa pakai softener ni..Masyaallah! besttnyaa rasa tangan kita..,lembut sangat2 sampai rasa taknak cuci tau😜 . Satin Smoothie Scrub 👉 scrub yg penuh dgn manik2 halus yang dirumus khas untuk menanggalkan sel-sel kulit kering dan sel-sel kulit mati. Skrub ni pun sangat best, tangan jadi bertambah lembut, dan cerah serta merta walaupun selepas pertama kali penggunaan! 😍 . . Peach Hand Cream 👉 cream tangan dengan bau haruman buah peach yang menenangkan serta membuatkan tangan anda menjadi lembut dan harum..baunya yang amat wangi buatkan kita tak perlu pakai perfume pun dah wangii..plus tak berminyak walaupun tangan berpeluh atau terkena air, sangat selesa dan meresap dalam kulit dengan cepat! 😍 . . . Berminat?? Meh wassap akak.. Sgt tahan lamaaaaaaa untuk tiga item ni tau,harga sgt la mampu milik 😍 . Love, Tina 013 2119574 Beauty consultant marykay #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #HandLotion  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #HandScrub 
Olesan lipstick yang lebih cantik.. bermula dengan bibir yg lembut tanpa rekahan

U ols ada masalah bibir merekah? Berkeping? Pecah? Kasar? kalau lalukan lipstick..mesti jd xlawa je kan

Ramai kan alami masalah ni? Jom kita atasi dengan satin lips yg baru ni😍
.
Your MKlady
Wani 013 7665808
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #skincare #lipstick #CcCream #foundation #careeropportunity #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik #cantik #flawless #testimonimarykay #scrubbibir
Olesan lipstick yang lebih cantik.. bermula dengan bibir yg lembut tanpa rekahan U ols ada masalah bibir merekah? Berkeping? Pecah? Kasar? kalau lalukan lipstick..mesti jd xlawa je kan Ramai kan alami masalah ni? Jom kita atasi dengan satin lips yg baru ni😍 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #careeropportunity  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik  #cantik  #flawless  #testimonimarykay  #scrubbibir 
Подарки к 23-му февраля! Смотрим идеи от Mary Kay #шымкент #mkmen #shymkentcity #shymkent #marykayshymkent #подарокдлямужчины #подаркина23февраля #длянего
#пенаДляБритья эта роскошная #пена создает комфортную зону между лезвием бритвы и кожей для чистого и гладкого бритья. Некомедогенно. Подходит для чувствительной кожи. Защищает от порезов лезвием. Имеет легкий свежий аромат #гельПослеБритья насладитесь приятным ощущением после бритья. Этот успокаивающий голубой гель защищает кожу от раздражения после бритья, оставляя кожу мягкой и увлажненной. Успокаивает, охлаждает и освежает #увлажняющийКремДляЛица с #SPF30 помогает бороться с морщинами и возрастными линиями, увлажняет кожу лица. Подходит для чувствительной кожи. Легкий крем увлажняет кожу на срок до 10 часов, одновременно обеспечивая защиту от ультрафиолета и контроль над жирным блеском. Содержит антиоксиданты. Улучшенный #кремДляКожиВокругГлаз существенно уменьшает количество морщин вокруг глаз 👁 Также этот легкий, нежирный #кремДляГлаз отлично смягчает, осветляет кожу вокруг глаз и делает ее более упругой. Коллагенобразующие пептиды стимулируют выработку коллагена и помогают укрепить кожу вокруг глаз Вопросы❓пишите ✍ в директ, viber, whatsApp отвечу всем #МэриКэйИвантеевка #Ивантеевка #MaryKayIvanteevka #МК #МастерКласс #праздники #подарки #вНаличие #вНаличии #дляМужчины #КлассПоКрасоте #КонсультантМэриКэй #MaryKayMen #мужскойКрем #МкМэн #MkMen #дляНего #кремДляЛица #мэн
#пенаДляБритья  эта роскошная #пена  создает комфортную зону между лезвием бритвы и кожей для чистого и гладкого бритья. Некомедогенно. Подходит для чувствительной кожи. Защищает от порезов лезвием. Имеет легкий свежий аромат #гельПослеБритья  насладитесь приятным ощущением после бритья. Этот успокаивающий голубой гель защищает кожу от раздражения после бритья, оставляя кожу мягкой и увлажненной. Успокаивает, охлаждает и освежает #увлажняющийКремДляЛица  с #SPF30  помогает бороться с морщинами и возрастными линиями, увлажняет кожу лица. Подходит для чувствительной кожи. Легкий крем увлажняет кожу на срок до 10 часов, одновременно обеспечивая защиту от ультрафиолета и контроль над жирным блеском. Содержит антиоксиданты. Улучшенный #кремДляКожиВокругГлаз  существенно уменьшает количество морщин вокруг глаз 👁 Также этот легкий, нежирный #кремДляГлаз  отлично смягчает, осветляет кожу вокруг глаз и делает ее более упругой. Коллагенобразующие пептиды стимулируют выработку коллагена и помогают укрепить кожу вокруг глаз Вопросы❓пишите ✍ в директ, viber, whatsApp отвечу всем #МэриКэйИвантеевка  #Ивантеевка  #MaryKayIvanteevka  #МК  #МастерКласс  #праздники  #подарки  #вНаличие  #вНаличии  #дляМужчины  #КлассПоКрасоте  #КонсультантМэриКэй  #MaryKayMen  #мужскойКрем  #МкМэн  #MkMen  #дляНего  #кремДляЛица  #мэн 
"Skin care? hmm saya pakai facial cleanser je..yg penting ada pencuci 😉" Mostly, tanya lah sapa2 pun utk die jaga muka, cukup sekadar cleanser. takda 1 set lengkap. Ada pulak, yg jenis pakai pelembap semata-mata, utk atasi masalh kulit kering. Ada pulak pakai Toner je semata-mata. Macam2 cara & pendapat masing-masing utk jaga muka, itupun ikut rasa2 hati tanpa ada konsultasi dr yg pakar. Ni belum lg yg pakai campur2 brand.

Tak kira samada korang lelaki atau pun perempuan, penjagaan kulit sngt penting. Lebih-lebih lg bila usia kita semakin bertambah. Secara asas nya, mencuci wajah tu sangat penting. iyalah, kita banyak terdedah dgn habuk & debu yg kotor di persekitaran kita ni. Tetapi, kalau korang just pakai Cleanser shj, kulit muka lama-lama akan kering. Bila kering masalah br pulak akn timbul..Pastu dh kata produk tu tak sesuai. Tukar la produk lain pulak. Maka, episod tukar2 skincare jd biasa. Sampai satu tahap,"kulit saya memang macam tu"😅. korang2 yg cantik manis, handsome bergaya..Cleanser & Moisturizer / Hydrate tak boleh di pishkn ya..Penjagaan asas mesti membersih & melembap. Jgn ngengada nk pakai yg tu je, yg ni je..Yg asas dh settle, lepas tu nk tmbh toner ke, Day cream ke, Night Cream ke, baru boleh..Nak pakai 1 set terus pun takpa. Jangn nk campur2 brand. Itupun kalau korang syg kulit lah.. Sebab tu best nya produk MaryKay ni dh ada set regim yg lengkap utk jenis masalah kulit korang, & ikut peringkat umur masing2. Yg penting produk dr bhn organik yg selamat utk adik2, abang2, makcik2, atau pun yg tengh pregnant ya. PM Amal utk lebih lanjut k =) Love,
Amal Aqilah 016-8867454
Mary Kay Beauty Consultant 💜

#MaryKaymalaysia #marykaykuching #marykaysarawak #mkcccream #marykayproducts #marykayprodukdipercayai #cantiksihat #marykaymen #mkmen #antiaging #marykayantiaging #freegift #freepostage
"Skin care? hmm saya pakai facial cleanser je..yg penting ada pencuci 😉" Mostly, tanya lah sapa2 pun utk die jaga muka, cukup sekadar cleanser. takda 1 set lengkap. Ada pulak, yg jenis pakai pelembap semata-mata, utk atasi masalh kulit kering. Ada pulak pakai Toner je semata-mata. Macam2 cara & pendapat masing-masing utk jaga muka, itupun ikut rasa2 hati tanpa ada konsultasi dr yg pakar. Ni belum lg yg pakai campur2 brand. Tak kira samada korang lelaki atau pun perempuan, penjagaan kulit sngt penting. Lebih-lebih lg bila usia kita semakin bertambah. Secara asas nya, mencuci wajah tu sangat penting. iyalah, kita banyak terdedah dgn habuk & debu yg kotor di persekitaran kita ni. Tetapi, kalau korang just pakai Cleanser shj, kulit muka lama-lama akan kering. Bila kering masalah br pulak akn timbul..Pastu dh kata produk tu tak sesuai. Tukar la produk lain pulak. Maka, episod tukar2 skincare jd biasa. Sampai satu tahap,"kulit saya memang macam tu"😅. korang2 yg cantik manis, handsome bergaya..Cleanser & Moisturizer / Hydrate tak boleh di pishkn ya..Penjagaan asas mesti membersih & melembap. Jgn ngengada nk pakai yg tu je, yg ni je..Yg asas dh settle, lepas tu nk tmbh toner ke, Day cream ke, Night Cream ke, baru boleh..Nak pakai 1 set terus pun takpa. Jangn nk campur2 brand. Itupun kalau korang syg kulit lah.. Sebab tu best nya produk MaryKay ni dh ada set regim yg lengkap utk jenis masalah kulit korang, & ikut peringkat umur masing2. Yg penting produk dr bhn organik yg selamat utk adik2, abang2, makcik2, atau pun yg tengh pregnant ya. PM Amal utk lebih lanjut k =) Love, Amal Aqilah 016-8867454 Mary Kay Beauty Consultant 💜 #MaryKaymalaysia  #marykaykuching  #marykaysarawak  #mkcccream  #marykayproducts  #marykayprodukdipercayai  #cantiksihat  #marykaymen  #mkmen  #antiaging  #marykayantiaging  #freegift  #freepostage 
Обеспечьте комфортное утро вашему любимому мужчине ❤️
Пена для бритья - 3900 тг*
Охлаждающий гель после бритья - 3400 тг*
Заказать можно по номеру 📲87023597642 Олмосхон *Цена не является публичной офертой

#marykay #olmoskhon_marykay #marykay_kz #marykay_turkestan #mkmen #men #подарок #23февраля #др
Hye semua 😍😍😍😍 Let me introducing you 
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 .
.
satu set terdiri drpd: . .
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin .
. 💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah .
. 💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar .
. 💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam .
. 💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . .
Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear .
.
Berminat nak tau lebih lanjut meh pm meh 😘😘😘😘closing closingg.. Ira 👩
013 9733025
Beauty consultant

#marykaymalaysia
#marykaylovers
#melacepset#luminousset
#syjualakincaremarykay
#mkmen
#jeragat#pigmentasi
#luluskkm@iktirafdunia
#cantikmenawan
#kulitsihat#awekmuda
#syjualkosmetik
#lipstik#makeup
#bazarpaknil
#marykayterengganu
Hye semua 😍😍😍😍 Let me introducing you  NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 . . satu set terdiri drpd: . . 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin . . 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah . . 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar . . 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam . . 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera . . Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear . . Berminat nak tau lebih lanjut meh pm meh 😘😘😘😘closing closingg.. Ira 👩 013 9733025 Beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaylovers  #melacepset #luminousset  #syjualakincaremarykay  #mkmen  #jeragat #pigmentasi  #luluskkm @iktirafdunia #cantikmenawan  #kulitsihat #awekmuda  #syjualkosmetik  #lipstik #makeup  #bazarpaknil  #marykayterengganu 
New Semi-Matte Finish .
💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah
.
Love,Sally Salim
0148401461
Mary Kay Independent Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
New Semi-Matte Finish . 💄formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. 💄dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. 💄mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Love,Sally Salim 0148401461 Mary Kay Independent Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
😱😱😱😱😱😱😱 waaaaahh!! Btol2 tak duga dgn perubahan cust ni..dh 52thn tau tp tgk magic yg marykay bg kt dia slpas sminggu mggunakan set timewise plus 😰😰
.
WHAT? Seminggu!!!!! YES sbb cust ni x penah mggunakan produk peeling..bila pkai marykay mmg akan cpt effect dia sbb lapisan kulit dia masih normal &  blom rosak disebabkan produk tinggi merkuri...
.
Sape yg nk kulit mcm ni 🙋🙋🙋..
Whatsapp hakak skg, hakak akn guide anda semua smpai berjaya!!! 😉
.

NURUL
0199951827
beauty consultant

#MarykayMalaysia #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MaryKaypekan #Foundation #marykaytemerloh #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
😱😱😱😱😱😱😱 waaaaahh!! Btol2 tak duga dgn perubahan cust ni..dh 52thn tau tp tgk magic yg marykay bg kt dia slpas sminggu mggunakan set timewise plus 😰😰 . WHAT? Seminggu!!!!! YES sbb cust ni x penah mggunakan produk peeling..bila pkai marykay mmg akan cpt effect dia sbb lapisan kulit dia masih normal & blom rosak disebabkan produk tinggi merkuri... . Sape yg nk kulit mcm ni 🙋🙋🙋.. Whatsapp hakak skg, hakak akn guide anda semua smpai berjaya!!! 😉 . NURUL 0199951827 beauty consultant #MarykayMalaysia  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MaryKaypekan  #Foundation  #marykaytemerloh  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
Perempuan je nak cantik? Eh lelaki pun nak tau! Kene jugak cuci muka kan? Kenapa? 
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran.
.
⭐ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas menggunakan MKMen Daily Facial Wash.
✔ Membersihkan kotoran
✔ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara
✔ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur
✔ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya
✔ Meninggalkan kulit berasa cergas
.
⭐ CARA PEMAKAIAN:
Sapukan MKMen Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air.
.
⭐ CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN DAILY FACIAL WASH:
💙 Sesuai untuk semua jenis kulit
💙 Sesuai untuk mata sensitif
💙 Bebas Haruman
💙 Bebas alkohol
💙 Tak komedogenik
.
CANTIK SANGAT NI KALAU BUAT HANTARAN KAHWIN 😍😍
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, boleh hubungi saya

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaysterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts #marykay#MkMen
#pretty #beautiful #woman #malaysia #skincare#skincaremalaysia #skincareoriginal #men
Perempuan je nak cantik? Eh lelaki pun nak tau! Kene jugak cuci muka kan? Kenapa? Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran. . ⭐ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas menggunakan MKMen Daily Facial Wash. ✔ Membersihkan kotoran ✔ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔ Meninggalkan kulit berasa cergas . ⭐ CARA PEMAKAIAN: Sapukan MKMen Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. . ⭐ CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik . CANTIK SANGAT NI KALAU BUAT HANTARAN KAHWIN 😍😍 . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, boleh hubungi saya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaysterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay #MkMen  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #skincare #skincaremalaysia  #skincareoriginal  #men 
🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻
.
saya sedang mencari siapa2 yg berminat utk keja part-time atau fulltime sebagai beauty consultant 🤗🤗
.
pm nurassia 012 9966604
.
sila tag rakan2 anda yg anda rasa dia berminat n perlukan peluang tersebut ☺️☺️
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaysingapore #dermatology #skincare #botanical #timewise #melacep #mkmen #lipstick #eyeshadow #foundation #supplement #vitamin #makeup #makeupartist #bridal #pengantin #suka #kulit #cantik #beautiful #skin #sexy #face #handsome #flawless
🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻 . saya sedang mencari siapa2 yg berminat utk keja part-time atau fulltime sebagai beauty consultant 🤗🤗 . pm nurassia 012 9966604 . sila tag rakan2 anda yg anda rasa dia berminat n perlukan peluang tersebut ☺️☺️ . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaysingapore  #dermatology  #skincare  #botanical  #timewise  #melacep  #mkmen  #lipstick  #eyeshadow  #foundation  #supplement  #vitamin  #makeup  #makeupartist  #bridal  #pengantin  #suka  #kulit  #cantik  #beautiful  #skin  #sexy  #face  #handsome  #flawless 
Tahukah anda sebenarnya deodorant tidak selamat digunakan? Tau kenapa?? Sbb hampir semua deodorant adalah 98% anti-perspirant yg mne berfungsi menghalang bau peluh. Perasan tak bila kita pkai deodorant ketiak kita kurang berpeluh. Tau tak kenapa? Sbb ia menghalang peluh dari keluar. 
Semua tau kan yg peluh tu toksik? Boleh bayangkan tak kalo toksik tak keluar dr kulit dan terkumpul di situ? Kebarangkalian utk menjadi breast cancer tinggi tau? Haaaa takut kan? So why not kalo kita ubah pd pemakaian yg lebih selamat?

Mary Kay ada menciptakan satu produk yg mana mampu membuatkan tubuh anda berbau segar sepanjang hari setanding deodorantvtapi lebih selamat digunakan. Cuma perlu spray je kt mana2 bahagian badan bila2 masa kita nak. Deo Body Spritzer ni bila kita pakai ia akan ionize kan bau peluh kita tau. So sgt selamat digunakan sbb ia bebas bahan anti-perspirant. Bau pun sgt neutral & fresh tau..sebotol ni plk bleh tahan sehingga 8 bulan tau...haaaa jimat kan?

Jom kita ubah sama2 😊😊
.

Love, Tina
0132119574
Mary kay beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #Deodorant
Tahukah anda sebenarnya deodorant tidak selamat digunakan? Tau kenapa?? Sbb hampir semua deodorant adalah 98% anti-perspirant yg mne berfungsi menghalang bau peluh. Perasan tak bila kita pkai deodorant ketiak kita kurang berpeluh. Tau tak kenapa? Sbb ia menghalang peluh dari keluar. Semua tau kan yg peluh tu toksik? Boleh bayangkan tak kalo toksik tak keluar dr kulit dan terkumpul di situ? Kebarangkalian utk menjadi breast cancer tinggi tau? Haaaa takut kan? So why not kalo kita ubah pd pemakaian yg lebih selamat? Mary Kay ada menciptakan satu produk yg mana mampu membuatkan tubuh anda berbau segar sepanjang hari setanding deodorantvtapi lebih selamat digunakan. Cuma perlu spray je kt mana2 bahagian badan bila2 masa kita nak. Deo Body Spritzer ni bila kita pakai ia akan ionize kan bau peluh kita tau. So sgt selamat digunakan sbb ia bebas bahan anti-perspirant. Bau pun sgt neutral & fresh tau..sebotol ni plk bleh tahan sehingga 8 bulan tau...haaaa jimat kan? Jom kita ubah sama2 😊😊 . Love, Tina 0132119574 Mary kay beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #Deodorant 
Lg 2 orang telah berjaya di make overkan.. Hari ni last dan trus balik muar. 25 ni ada best event make up lg.. Jom gais...!
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Lg 2 orang telah berjaya di make overkan.. Hari ni last dan trus balik muar. 25 ni ada best event make up lg.. Jom gais...! . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Haaaa... Buat diri confident di hari isnin ni... Kita make up ngn warna2 mcm ni. A bit natural dan yg pasti nampak cantik!

Pure dimension eye pallete ni limited edition utk bulan Feb saja tau... Nak tahu lebih lagi psl make up ni atau produk Mary Kay yg lain, boleh la pm/whatsapp I  ye... Siti
0183711500
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #limitededition #puredimensioneyepallete #MakeUpArtisMalaysia #marykay❤ #marykayproducts #eyecolour #Eyeshadow #gorgeous  #BeautyConsultant #beautycoubtercosmetics #marykayKL #latestmakeup #beautiful #marykaymalaysia #bestmakeup #marykaynilai #skincareselamat  #perfumemarykay #wangi #timewisemiracleset  #mkmen #pencucimuka #makeupmarykay #lipstickMaryKay #truedimension #semigelmattefinish
Haaaa... Buat diri confident di hari isnin ni... Kita make up ngn warna2 mcm ni. A bit natural dan yg pasti nampak cantik! Pure dimension eye pallete ni limited edition utk bulan Feb saja tau... Nak tahu lebih lagi psl make up ni atau produk Mary Kay yg lain, boleh la pm/whatsapp I ye... Siti 0183711500 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #limitededition  #puredimensioneyepallete  #MakeUpArtisMalaysia  #marykay ❤ #marykayproducts  #eyecolour  #Eyeshadow  #gorgeous  #BeautyConsultant  #beautycoubtercosmetics  #marykayKL  #latestmakeup  #beautiful  #marykaymalaysia  #bestmakeup  #marykaynilai  #skincareselamat  #perfumemarykay  #wangi  #timewisemiracleset  #mkmen  #pencucimuka  #makeupmarykay  #lipstickMaryKay  #truedimension  #semigelmattefinish 
Mary Kay офіційний б'юті партнер "Голосу країни "💄👑💎 #mary_kay #mkmen #mk #marykay #marykayua #mksumy #cosmetics #parfum
Подарите своему мужчине на 23 февраля заботу…заботу о его коже! 👫

Специалисты Mary Kay® знают, насколько важно для современного активного мужчины отлично выглядеть каждый день. Именно поэтому в мужской косметике для лица они соединили лучшие составляющие, чтобы обеспечить профессиональный уход для мужской кожи. #мэрикэй #мэрикэйминск  #marykaybelarus #mkmen #skincare #gift #мэрикэйбеларусь #23февраля
Подарите своему мужчине на 23 февраля заботу…заботу о его коже! 👫 Специалисты Mary Kay® знают, насколько важно для современного активного мужчины отлично выглядеть каждый день. Именно поэтому в мужской косметике для лица они соединили лучшие составляющие, чтобы обеспечить профессиональный уход для мужской кожи. #мэрикэй  #мэрикэйминск  #marykaybelarus  #mkmen  #skincare  #gift  #мэрикэйбеларусь  #23февраля 
#скоро23февраля #подаркилюбимым  #вседлянего #mkдлятебя💝 #mkmen #подарочные наборы для мужчин на выбор в удобной стильной косметичке и с полотенцем в этом же стиле #принимаюзаказы❗️ #вналичии #доставка
Ramai yang bertanya👇👇👇 💞 Kenapa marykay mahal ?
💞 Marykay ni product dr mana?
💞 Tak pernah dengar pon sebelum ni ?
💞Kenapa lipstik marykay mahal ? 
Dan banyakk lagii pertanyaan yg diajukan . 
Nak type panjang sgt . Ni antara JAWAPAN utk soalan2 trsebut 👇👇👇 💋MARYKAY sudah bertapak 54 tahun di pasaran dunia
💋MARYKAY sudah16 tahun di Malaysia
💋MARYKAY adalah di antara Syarikat yg mempunyai SAINTIS tersendiri utk R&D Produk
💋Kilang pembuatan MARYKAY menggunakan mesin teknologi yg tinggi & canggih
💋MARYKAY tiada unsur haiwan KECUALI di china dan kilang di china hnya utk penduduk china shja!... kita made in Dallas, US tau!
💋Lipstick MARYKAY adalah BEBAS PLUMBUM!
💋MARYKAY mempunyai 90 days satisfaction guarantee (moneyback guarantee? 😍
.

Dah terjawab semua persoalan anda? Kalo dah boleh lah wassap sekarang 😂

#MarykayMalaysia #Marykay #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani  #Marykay #Foundation #CcCream  #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers #beautyconsultantseputeh #marykaybangsar #marykayseputeh #marykaymidvalley  #marykaytamandesa
Ramai yang bertanya👇👇👇 💞 Kenapa marykay mahal ? 💞 Marykay ni product dr mana? 💞 Tak pernah dengar pon sebelum ni ? 💞Kenapa lipstik marykay mahal ? Dan banyakk lagii pertanyaan yg diajukan . Nak type panjang sgt . Ni antara JAWAPAN utk soalan2 trsebut 👇👇👇 💋MARYKAY sudah bertapak 54 tahun di pasaran dunia 💋MARYKAY sudah16 tahun di Malaysia 💋MARYKAY adalah di antara Syarikat yg mempunyai SAINTIS tersendiri utk R&D Produk 💋Kilang pembuatan MARYKAY menggunakan mesin teknologi yg tinggi & canggih 💋MARYKAY tiada unsur haiwan KECUALI di china dan kilang di china hnya utk penduduk china shja!... kita made in Dallas, US tau! 💋Lipstick MARYKAY adalah BEBAS PLUMBUM! 💋MARYKAY mempunyai 90 days satisfaction guarantee (moneyback guarantee? 😍 . Dah terjawab semua persoalan anda? Kalo dah boleh lah wassap sekarang 😂 #MarykayMalaysia  #Marykay  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #Marykay  #Foundation  #CcCream  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers  #beautyconsultantseputeh  #marykaybangsar  #marykayseputeh  #marykaymidvalley  #marykaytamandesa 
Guyss....sbelom tido jgn lupa apply gel mask ni dulu tau! Esok pagi bangun tido dgn kulit yg super fresh & toink toink gittew 😙😙😙😙 .
Jom kita ber 'MASK'!!
.

10 Pampering Minutes
Skin Renewing Benefits!

Anda tak perlu tepek seladang timun untuk kulit yg lembab dan lembut. Gel Mask Mary Kay mampu menggantikan tugas cik timun. Kebaikkannya:

1. Menghidrat serta merta
2. Mengekalkan lembapan
3. Menyingkirkan tekanan
4. Menyihatkan
5. Menenangkan
6. Menegangkan
7. Melicinkan
8. Melembutkan
9. Purify
10. Meminimumkan pori

Kebaikan timun dpt dimaksimumkan dgn memakannya atau dibuat jus shaja 😚

Whatsapp utk rundingan & info lanjut 😉

Love, Tina
0132119574
Mary kay beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Guyss....sbelom tido jgn lupa apply gel mask ni dulu tau! Esok pagi bangun tido dgn kulit yg super fresh & toink toink gittew 😙😙😙😙 . Jom kita ber 'MASK'!! . 10 Pampering Minutes Skin Renewing Benefits! Anda tak perlu tepek seladang timun untuk kulit yg lembab dan lembut. Gel Mask Mary Kay mampu menggantikan tugas cik timun. Kebaikkannya: 1. Menghidrat serta merta 2. Mengekalkan lembapan 3. Menyingkirkan tekanan 4. Menyihatkan 5. Menenangkan 6. Menegangkan 7. Melicinkan 8. Melembutkan 9. Purify 10. Meminimumkan pori Kebaikan timun dpt dimaksimumkan dgn memakannya atau dibuat jus shaja 😚 Whatsapp utk rundingan & info lanjut 😉 Love, Tina 0132119574 Mary kay beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
Hai kaum adam semua..siapa kata Mary Kay utk kaum hawa saje..Mary Kay juga utk kaum Adam tau.. Haa..inilah dia set penjagaan kulit untuk kaum adam kat kuar sana..tak semestinya hanya mereka yg berkerjaya saja,..semua org kene jaga kulit wajah..kerana ianya sebahagian drpd kesihatan kita

MKmen jg menitikberatkan regimen yg bebas drpd bahan kimia serta berkesan dlm membaiki dan mengekalkan keaslian wajah.. MKmen bebas bahan kimia berbahaya, membantu menghilangkan jerawat, membantu membaiki struktur kulit wajah, mengekalkan lembapan kulit serta membantu menghilangkan kedutan kedutan penuaan pada wajah

Tampil yakin guys..bile muka cantik baru cun nak ngayat awek..hihi..Kak D gurau je..tapi apa salahnya kan.. Any kind of skin problem, consultation contact Kak D okay

Kak D (Ind. Beauty Consultation of Mary Kay)

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia
Hai kaum adam semua..siapa kata Mary Kay utk kaum hawa saje..Mary Kay juga utk kaum Adam tau.. Haa..inilah dia set penjagaan kulit untuk kaum adam kat kuar sana..tak semestinya hanya mereka yg berkerjaya saja,..semua org kene jaga kulit wajah..kerana ianya sebahagian drpd kesihatan kita MKmen jg menitikberatkan regimen yg bebas drpd bahan kimia serta berkesan dlm membaiki dan mengekalkan keaslian wajah.. MKmen bebas bahan kimia berbahaya, membantu menghilangkan jerawat, membantu membaiki struktur kulit wajah, mengekalkan lembapan kulit serta membantu menghilangkan kedutan kedutan penuaan pada wajah Tampil yakin guys..bile muka cantik baru cun nak ngayat awek..hihi..Kak D gurau je..tapi apa salahnya kan.. Any kind of skin problem, consultation contact Kak D okay Kak D (Ind. Beauty Consultation of Mary Kay) #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia 
Hai kaum adam semua..siapa kata Mary Kay utk kaum hawa saje..Mary Kay juga utk kaum Adam tau.. Haa..inilah dia set penjagaan kulit untuk kaum adam kat kuar sana..tak semestinya hanya mereka yg berkerjaya saja,..semua org kene jaga kulit wajah..kerana ianya sebahagian drpd kesihatan kita

MKmen jg menitikberatkan regimen yg bebas drpd bahan kimia serta berkesan dlm membaiki dan mengekalkan keaslian wajah.. MKmen bebas bahan kimia berbahaya, membantu menghilangkan jerawat, membantu membaiki struktur kulit wajah, mengekalkan lembapan kulit serta membantu menghilangkan kedutan kedutan penuaan pada wajah

Tampil yakin guys..bile muka cantik baru cun nak ngayat awek..hihi..Kak D gurau je..tapi apa salahnya kan.. Any kind of skin problem, consultation contact Kak D okay

Kak D (Ind. Beauty Consultation of Mary Kay)

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia
Hai kaum adam semua..siapa kata Mary Kay utk kaum hawa saje..Mary Kay juga utk kaum Adam tau.. Haa..inilah dia set penjagaan kulit untuk kaum adam kat kuar sana..tak semestinya hanya mereka yg berkerjaya saja,..semua org kene jaga kulit wajah..kerana ianya sebahagian drpd kesihatan kita MKmen jg menitikberatkan regimen yg bebas drpd bahan kimia serta berkesan dlm membaiki dan mengekalkan keaslian wajah.. MKmen bebas bahan kimia berbahaya, membantu menghilangkan jerawat, membantu membaiki struktur kulit wajah, mengekalkan lembapan kulit serta membantu menghilangkan kedutan kedutan penuaan pada wajah Tampil yakin guys..bile muka cantik baru cun nak ngayat awek..hihi..Kak D gurau je..tapi apa salahnya kan.. Any kind of skin problem, consultation contact Kak D okay Kak D (Ind. Beauty Consultation of Mary Kay) #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia 
Hai kaum adam semua..siapa kata Mary Kay utk kaum hawa saje..Mary Kay juga utk kaum Adam tau.. Haa..inilah dia set penjagaan kulit untuk kaum adam kat kuar sana..tak semestinya hanya mereka yg berkerjaya saja,..semua org kene jaga kulit wajah..kerana ianya sebahagian drpd kesihatan kita

MKmen jg menitikberatkan regimen yg bebas drpd bahan kimia serta berkesan dlm membaiki dan mengekalkan keaslian wajah.. MKmen bebas bahan kimia berbahaya, membantu menghilangkan jerawat, membantu membaiki struktur kulit wajah, mengekalkan lembapan kulit serta membantu menghilangkan kedutan kedutan penuaan pada wajah

Tampil yakin guys..bile muka cantik baru cun nak ngayat awek..hihi..Kak D gurau je..tapi apa salahnya kan.. Any kind of skin problem, consultation contact Kak D okay

Kak D (Ind. Beauty Consultation of Mary Kay)

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia
Hai kaum adam semua..siapa kata Mary Kay utk kaum hawa saje..Mary Kay juga utk kaum Adam tau.. Haa..inilah dia set penjagaan kulit untuk kaum adam kat kuar sana..tak semestinya hanya mereka yg berkerjaya saja,..semua org kene jaga kulit wajah..kerana ianya sebahagian drpd kesihatan kita MKmen jg menitikberatkan regimen yg bebas drpd bahan kimia serta berkesan dlm membaiki dan mengekalkan keaslian wajah.. MKmen bebas bahan kimia berbahaya, membantu menghilangkan jerawat, membantu membaiki struktur kulit wajah, mengekalkan lembapan kulit serta membantu menghilangkan kedutan kedutan penuaan pada wajah Tampil yakin guys..bile muka cantik baru cun nak ngayat awek..hihi..Kak D gurau je..tapi apa salahnya kan.. Any kind of skin problem, consultation contact Kak D okay Kak D (Ind. Beauty Consultation of Mary Kay) #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia 
A flawless finish begins with a perfect start..
.
Nak makeup nk mulakan dgn apa?
1-moisturiser 
2-foundation primer
3-foundation
4-loose powder/compact powder
.
So nak share Mary Kay Foundation Primer MaryKay. (best seller)
.
kebaikan : 🔅lindungi kulit drp sinar UVA/UVB
🔅mengurangkan penampakan bukaan liang pori
🔅makeup tahan lebih lama
🔅nak lg perfect, lepas pakai primer, apply pulak mary kay liquid foundation❤️
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaysingapore #dermatology #skincare #botanical #timewise #melacep #mkmen #lipstick #eyeshadow #foundation #supplement #vitamin #makeup #makeupartist #bridal #pengantin #suka #kulit #cantik #beautiful #skin #sexy #face #handsome #flawless
A flawless finish begins with a perfect start.. . Nak makeup nk mulakan dgn apa? 1-moisturiser 2-foundation primer 3-foundation 4-loose powder/compact powder . So nak share Mary Kay Foundation Primer MaryKay. (best seller) . kebaikan : 🔅lindungi kulit drp sinar UVA/UVB 🔅mengurangkan penampakan bukaan liang pori 🔅makeup tahan lebih lama 🔅nak lg perfect, lepas pakai primer, apply pulak mary kay liquid foundation❤️ . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaysingapore  #dermatology  #skincare  #botanical  #timewise  #melacep  #mkmen  #lipstick  #eyeshadow  #foundation  #supplement  #vitamin  #makeup  #makeupartist  #bridal  #pengantin  #suka  #kulit  #cantik  #beautiful  #skin  #sexy  #face  #handsome  #flawless 
Ok awak..... Esok saya post barang ni ye.... Sesiapa nak order produk2 Mary Kay, boleh la roger I ye... Bulan Feb ni ada produk limited edition tau... Siti
0183711500
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #marykayKL 
#marykayproducts #eyecolour #Eyeshadow #gorgeous  #BeautyConsultant #beautycoubtercosmetics #marykayKL #latestmakeup #beautiful #marykaymalaysia #bestmakeup #marykaynilai #skincareselamat  #perfumemarykay #wangi #timewisemiracleset  #mkmen #pencucimuka #makeupmarykay #lipstickMaryKay #truedimension #semigelmattefinish
Ok awak..... Esok saya post barang ni ye.... Sesiapa nak order produk2 Mary Kay, boleh la roger I ye... Bulan Feb ni ada produk limited edition tau... Siti 0183711500 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykayKL  #marykayproducts  #eyecolour  #Eyeshadow  #gorgeous  #BeautyConsultant  #beautycoubtercosmetics  #marykayKL  #latestmakeup  #beautiful  #marykaymalaysia  #bestmakeup  #marykaynilai  #skincareselamat  #perfumemarykay  #wangi  #timewisemiracleset  #mkmen  #pencucimuka  #makeupmarykay  #lipstickMaryKay  #truedimension  #semigelmattefinish 
#mkmen
🙎‍♂️💆‍♂️🤴
#mkmen  🙎‍♂️💆‍♂️🤴
Arini akak pkai semi-matte in powerfull pink 💄mmg power btol la..tahan lama plk tu! tadi lepas makan minum pun warna masih kekal..💋💋 Siapa kt sini peminat pink 🙋🙋🙋...jom kita buat lipstick party 😘😘
.

Love, Tina
013 2119574
Mary kay beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Arini akak pkai semi-matte in powerfull pink 💄mmg power btol la..tahan lama plk tu! tadi lepas makan minum pun warna masih kekal..💋💋 Siapa kt sini peminat pink 🙋🙋🙋...jom kita buat lipstick party 😘😘 . Love, Tina 013 2119574 Mary kay beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
CC CREAM MARYKAY
.
CC CREAM MARYKAY ADA kelebihannya 😍😍 DAN mempunyai 4 warna
.
Saya senaraikan secara ringkas di bawah ini ya :-
.
Mary Kay CC Cream
1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15,
3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 
4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit,
5. CC Cream ada 4 shades shj
6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik.
7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish
.
cc cream ni sesuai sgt utk yg berumur 40 ++ tak nmpk tebal bila pakai...
.
Pakai cc cream pon dh nmpk cantik...😍😍😍
jom pm me
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaysingapore #dermatology #skincare #botanical #timewise #melacep #mkmen #lipstick #eyeshadow #foundation #supplement #vitamin #makeup #makeupartist #bridal #pengantin #suka #kulit #cantik #beautiful #skin #sexy #face #handsome #flawless
CC CREAM MARYKAY . CC CREAM MARYKAY ADA kelebihannya 😍😍 DAN mempunyai 4 warna . Saya senaraikan secara ringkas di bawah ini ya :- . Mary Kay CC Cream 1. CC Cream utk yg mahukan litupan ringan (light coverage), 2. CC Cream ada SPF15, 3. CC Cream lebih sesuai utk yg berkulit kering n normal, tidak berapa sesuai utk yg oily skin. 4. CC Cream ada fungsi melembapkan kulit, 5. CC Cream ada 4 shades shj 6. Kedua2 CC Cream mempunyai ciri2 anti penuaan, boleh menutupi cela, buildable coverage, tidak menutupi pori (non comodogenic) so kulit still boleh bernafas dgn baik. 7. Boleh di-top up dgn Mineral Powder atau Translucent Powder untuk flawless finish . cc cream ni sesuai sgt utk yg berumur 40 ++ tak nmpk tebal bila pakai... . Pakai cc cream pon dh nmpk cantik...😍😍😍 jom pm me . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaysingapore  #dermatology  #skincare  #botanical  #timewise  #melacep  #mkmen  #lipstick  #eyeshadow  #foundation  #supplement  #vitamin  #makeup  #makeupartist  #bridal  #pengantin  #suka  #kulit  #cantik  #beautiful  #skin  #sexy  #face  #handsome  #flawless 
Adakah anda mempunyai ciri2 ini🤔
.
💋sukakan kecantikan tapi tak nak berbelanja besar
💋ingin mendapat income lebih
💋suka kan hadiah, percutian, beg, cincin dan semua ini adalah free..
💋seorang surirumah atau pun berkerjaya yang penting Rajin
.
Inilah ciri2 wanita yang saya cari💃💃... jom uolzzz kita built up our career... .
Seronok tau... dapat cantik, boleh tolong orang, dapat hadiah lagi.. ..⭐️⭐️
.
nurassia 012 9966604
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaysingapore #dermatology #skincare #botanical #timewise #melacep #mkmen #lipstick #eyeshadow #foundation #supplement #vitamin #makeup #makeupartist #bridal #pengantin #suka #kulit #cantik #beautiful #skin #sexy #face #handsome #flawless
Adakah anda mempunyai ciri2 ini🤔 . 💋sukakan kecantikan tapi tak nak berbelanja besar 💋ingin mendapat income lebih 💋suka kan hadiah, percutian, beg, cincin dan semua ini adalah free.. 💋seorang surirumah atau pun berkerjaya yang penting Rajin . Inilah ciri2 wanita yang saya cari💃💃... jom uolzzz kita built up our career... . Seronok tau... dapat cantik, boleh tolong orang, dapat hadiah lagi.. ..⭐️⭐️ . nurassia 012 9966604 . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayjohor  #marykaysingapore  #dermatology  #skincare  #botanical  #timewise  #melacep  #mkmen  #lipstick  #eyeshadow  #foundation  #supplement  #vitamin  #makeup  #makeupartist  #bridal  #pengantin  #suka  #kulit  #cantik  #beautiful  #skin  #sexy  #face  #handsome  #flawless 
Siapa kat sini suka tengok org pakai blusher?..
Nak try tp takde confident
Nak try tp akin sensitip..takut naik jerawat dan ruam ruam dekat pipi gebu chuollsss... Dah dah enggak usah risau teman temann, akak nak berkongsi dekat anda semua blusher yg best giler ni.. Mineral Cheek Colour Duo...haa tengok nama pon dah tahu apa yg best kan..hihi..di dalam blusher ni kita letakkan sumber mineral yg tidak merosakkan kulit kita..walaupun kulit kita jenis sensitip, ia jg tidak mengeringkan dan menyebabkan pipi korang naik jerawat.. Didtgkn dgn dua pilihan warna, guicy guava for peachy oren looks dan ripe watermelon for pinkish pink looks..mana satu idaman qolbu?

Sangat pigmented tau..korang oles sikit je tapi warnanya dah naik dgn cantik sekali..disertakan dgn highliter yg shining mining tu..baru nampak fresh gitchuu.. Kak D sertakan contoh kat bwh tu..nak cantik boleh..tp mesti pakai yg bebas kimia hokay darling

Kak D
Ind. Beauty Consultant of Mary Kay

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #blushermarykay #blusher #pinkblusher #orangeblusher
Siapa kat sini suka tengok org pakai blusher?.. Nak try tp takde confident Nak try tp akin sensitip..takut naik jerawat dan ruam ruam dekat pipi gebu chuollsss... Dah dah enggak usah risau teman temann, akak nak berkongsi dekat anda semua blusher yg best giler ni.. Mineral Cheek Colour Duo...haa tengok nama pon dah tahu apa yg best kan..hihi..di dalam blusher ni kita letakkan sumber mineral yg tidak merosakkan kulit kita..walaupun kulit kita jenis sensitip, ia jg tidak mengeringkan dan menyebabkan pipi korang naik jerawat.. Didtgkn dgn dua pilihan warna, guicy guava for peachy oren looks dan ripe watermelon for pinkish pink looks..mana satu idaman qolbu? Sangat pigmented tau..korang oles sikit je tapi warnanya dah naik dgn cantik sekali..disertakan dgn highliter yg shining mining tu..baru nampak fresh gitchuu.. Kak D sertakan contoh kat bwh tu..nak cantik boleh..tp mesti pakai yg bebas kimia hokay darling Kak D Ind. Beauty Consultant of Mary Kay #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #blushermarykay  #blusher  #pinkblusher  #orangeblusher 
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. .
-Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. .
-waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh .
-Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!  Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
-Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.  Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay .
-Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. .
-Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.  Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. .
-Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
-Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. .
-Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.  Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #mukacantik #produkkecantikan #nakcantik #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #mkmen
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. . -Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . -waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh . -Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . -Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay . -Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . -Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. . -Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . -Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . -Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #mukacantik  #produkkecantikan  #nakcantik  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #mkmen 
Crème-to-Powder Foundation ialah produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim untuk menghilangkan cela, dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte.
.
Sesuai untuk wanita, walau apa jua jenis kulit, yang mencari alas mekap ringan tanpa minyak yang boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan
.
KEISTIMEWAAN:
.
~Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte.
~ Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna
~ Boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan ~Boleh digunakan sebagai penyamar noda
~ Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit
~Formula kalis air
.

Wawa
017-9294799
Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #kuantanpahang #pekanpahang #skinvigoratebrushmarykay
Crème-to-Powder Foundation ialah produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim untuk menghilangkan cela, dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte. . Sesuai untuk wanita, walau apa jua jenis kulit, yang mencari alas mekap ringan tanpa minyak yang boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan . KEISTIMEWAAN: . ~Produk 2-dalam-1 dengan tekstur sehalus krim dan apabila kering memberi kemasan yang lembut, gebu dan matte. ~ Memberi litupan nipis hingga penuh yang sempurna ~ Boleh digunakan sebagai solekan atau sentuhan kemasan ~Boleh digunakan sebagai penyamar noda ~ Mudah digunakan untuk meratakan tona kulit ~Formula kalis air . Wawa 017-9294799 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia   #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #kuantanpahang  #pekanpahang  #skinvigoratebrushmarykay 
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai
kuasa hebat untuk menentang kotoran. ⭐️ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash. ✔️ Membersihkan kotoran ✔️ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔️ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔️ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔️ Meninggalkan kulit berasa cergas ⭐️CARA PEMAKAIAN:
Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. ⭐️CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik

Berminat? Nak tau price? Nak order? PM kami di inbox
.
Aya
0103419866
#marykay
#marykaybeautyconsultant 
#MKmen
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran. ⭐️ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash. ✔️ Membersihkan kotoran ✔️ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ✔️ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ✔️ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya ✔️ Meninggalkan kulit berasa cergas ⭐️CARA PEMAKAIAN: Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. ⭐️CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik Berminat? Nak tau price? Nak order? PM kami di inbox . Aya 0103419866 #marykay  #marykaybeautyconsultant  #MKmen 
Пленительный, утонченный и особенный #аромат #mkHighIntensity относится к семейству амброво-ориентальных ароматов. Он привлекает внимание благодаря нотам древесины эксклюзивного ингредиента, используемого, чтобы придать этой туалетной воде насыщенность и интенсивность #верхниеНоты черный фенхель и серебристый шалфей #средниеНоты черный чай и листья фиалки.Нижние #нижниеНоты древесина и амбра. Вопросы❓пишите ✍ в директ, whatsApp, viber отвечу всем #МэриКэйИвантеевка #Ивантеевка #MaryKayIvanteevka #МК #МастерКласс #праздники #подарки #вНаличие #вНаличии #дляМужчины #КлассПоКрасоте #КонсультантМэриКэй #мэн #туалетнаяВода #ароматы #образ #мужскойАромат #MaryKayMen #МкМэн #MkMen #дляНего
Пленительный, утонченный и особенный #аромат  #mkHighIntensity  относится к семейству амброво-ориентальных ароматов. Он привлекает внимание благодаря нотам древесины эксклюзивного ингредиента, используемого, чтобы придать этой туалетной воде насыщенность и интенсивность #верхниеНоты  черный фенхель и серебристый шалфей #средниеНоты  черный чай и листья фиалки.Нижние #нижниеНоты  древесина и амбра. Вопросы❓пишите ✍ в директ, whatsApp, viber отвечу всем #МэриКэйИвантеевка  #Ивантеевка  #MaryKayIvanteevka  #МК  #МастерКласс  #праздники  #подарки  #вНаличие  #вНаличии  #дляМужчины  #КлассПоКрасоте  #КонсультантМэриКэй  #мэн  #туалетнаяВода  #ароматы  #образ  #мужскойАромат  #MaryKayMen  #МкМэн  #MkMen  #дляНего 
KIRA-KIRA 90% DARIPADA TANDA-TANDA PENUAAN KULIT DAN KANSER KULIT BERPUNCA DARIPADA SINARAN MATAHARI!
.
MARY KAY® SUNSCREEN SPF 50 🍀 Kalis air dan peluh sehingga 80 minit. 🍀 Menyerap dengan cepat, kulit berasa lembut dan lembap.
🍀 Memberi tahap perlindungan tinggi daripada sinaran UVA dan UVB. 🍀 Formula ringan dan bebas minyak boleh disapukan pada muka dan badan.
🍀 Membantu mencegah selaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit (pigmentation).
🍀 Mengandungi Vitamin E
🍀 Sesuai untuk kulit sensitif 🍀 Non-comedogenic (tidak sumbatkan pori-pori)
.
✅Free consultant
✅Free personal skincare class ✅Free personal basic makeup class ✅Free product guide
.
Wawa
017-9294799
Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #kuantanpahang #pekanpahang #skinvigoratebrushmarykay
KIRA-KIRA 90% DARIPADA TANDA-TANDA PENUAAN KULIT DAN KANSER KULIT BERPUNCA DARIPADA SINARAN MATAHARI! . MARY KAY® SUNSCREEN SPF 50 🍀 Kalis air dan peluh sehingga 80 minit. 🍀 Menyerap dengan cepat, kulit berasa lembut dan lembap. 🍀 Memberi tahap perlindungan tinggi daripada sinaran UVA dan UVB. 🍀 Formula ringan dan bebas minyak boleh disapukan pada muka dan badan. 🍀 Membantu mencegah selaran matahari, mengurangkan risiko kanser kulit dan mengurangkan risiko penuaan kulit (pigmentation). 🍀 Mengandungi Vitamin E 🍀 Sesuai untuk kulit sensitif 🍀 Non-comedogenic (tidak sumbatkan pori-pori) . ✅Free consultant ✅Free personal skincare class ✅Free personal basic makeup class ✅Free product guide . Wawa 017-9294799 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia   #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #kuantanpahang  #pekanpahang  #skinvigoratebrushmarykay 
Inilah dia yg ada didalam set botanical effect...nampak kan setiap set sesuai utk pelbagai skin type... Dalam setiap formulasi diletakkan bahan bahan botani yg dpt.megawal.kadar lembapan kulit..Ini sgt penting supaya kulit tidak menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak.. Kulit kita memerlukan kadar lembapan yg sesuai utk memastikan kulit tdk mengelupas atau tidak ditumbuhi jerawat yg tdk diundang

Sbb itu pentingnya pemakaian produk yg sesuai dgn struktur kulit anda..bahan botani yg diletakkan didalam botanikal effek ini bertindak sbg antioksidan, dan pengawal kelembapan serta menjadi regimen perawatan kulit dari dalam... Anda masih tidak mengenali jenis kulit anda?..Jom jom bersama Kak D dan dptkn konsultasi Percuma okay..Laju laju pm tepi

Lot of love : Kak D (Ind. Beauty Consultant of Mary Kay)

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia
Inilah dia yg ada didalam set botanical effect...nampak kan setiap set sesuai utk pelbagai skin type... Dalam setiap formulasi diletakkan bahan bahan botani yg dpt.megawal.kadar lembapan kulit..Ini sgt penting supaya kulit tidak menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak.. Kulit kita memerlukan kadar lembapan yg sesuai utk memastikan kulit tdk mengelupas atau tidak ditumbuhi jerawat yg tdk diundang Sbb itu pentingnya pemakaian produk yg sesuai dgn struktur kulit anda..bahan botani yg diletakkan didalam botanikal effek ini bertindak sbg antioksidan, dan pengawal kelembapan serta menjadi regimen perawatan kulit dari dalam... Anda masih tidak mengenali jenis kulit anda?..Jom jom bersama Kak D dan dptkn konsultasi Percuma okay..Laju laju pm tepi Lot of love : Kak D (Ind. Beauty Consultant of Mary Kay) #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia 
Inilah dia yg ada didalam set botanical effect...nampak kan setiap set sesuai utk pelbagai skin type... Dalam setiap formulasi diletakkan bahan bahan botani yg dpt.megawal.kadar lembapan kulit..Ini sgt penting supaya kulit tidak menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak.. Kulit kita memerlukan kadar lembapan yg sesuai utk memastikan kulit tdk mengelupas atau tidak ditumbuhi jerawat yg tdk diundang

Sbb itu pentingnya pemakaian produk yg sesuai dgn struktur kulit anda..bahan botani yg diletakkan didalam botanikal effek ini bertindak sbg antioksidan, dan pengawal kelembapan serta menjadi regimen perawatan kulit dari dalam... Anda masih tidak mengenali jenis kulit anda?..Jom jom bersama Kak D dan dptkn konsultasi Percuma okay..Laju laju pm tepi

Lot of love : Kak D (Ind. Beauty Consultant of Mary Kay)

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia
Inilah dia yg ada didalam set botanical effect...nampak kan setiap set sesuai utk pelbagai skin type... Dalam setiap formulasi diletakkan bahan bahan botani yg dpt.megawal.kadar lembapan kulit..Ini sgt penting supaya kulit tidak menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak.. Kulit kita memerlukan kadar lembapan yg sesuai utk memastikan kulit tdk mengelupas atau tidak ditumbuhi jerawat yg tdk diundang Sbb itu pentingnya pemakaian produk yg sesuai dgn struktur kulit anda..bahan botani yg diletakkan didalam botanikal effek ini bertindak sbg antioksidan, dan pengawal kelembapan serta menjadi regimen perawatan kulit dari dalam... Anda masih tidak mengenali jenis kulit anda?..Jom jom bersama Kak D dan dptkn konsultasi Percuma okay..Laju laju pm tepi Lot of love : Kak D (Ind. Beauty Consultant of Mary Kay) #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia 
Inilah dia yg ada didalam set botanical effect...nampak kan setiap set sesuai utk pelbagai skin type... Dalam setiap formulasi diletakkan bahan bahan botani yg dpt.megawal.kadar lembapan kulit..Ini sgt penting supaya kulit tidak menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak.. Kulit kita memerlukan kadar lembapan yg sesuai utk memastikan kulit tdk mengelupas atau tidak ditumbuhi jerawat yg tdk diundang

Sbb itu pentingnya pemakaian produk yg sesuai dgn struktur kulit anda..bahan botani yg diletakkan didalam botanikal effek ini bertindak sbg antioksidan, dan pengawal kelembapan serta menjadi regimen perawatan kulit dari dalam... Anda masih tidak mengenali jenis kulit anda?..Jom jom bersama Kak D dan dptkn konsultasi Percuma okay..Laju laju pm tepi

Lot of love : Kak D (Ind. Beauty Consultant of Mary Kay)

#marykay #ilovemarykay #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysia #beautyconsultant #foundationmarykay #marykaylovers #ilovemarykay #marykaymalaysia #malaysiakosmetikproduk #marykaymalaysiaoriginal #marykay❤ #marykay💄 #marykaybyadilah #skincaremarykay #lipstikmarykaycantik #umt #utm #unimas #ukm #unimap #uitmmalaysia #MKmen #MaryKaymen #SkinCareMen #ilovemarykay #lipstickmarykay #lipstick #scincarebebasbahankimia
Inilah dia yg ada didalam set botanical effect...nampak kan setiap set sesuai utk pelbagai skin type... Dalam setiap formulasi diletakkan bahan bahan botani yg dpt.megawal.kadar lembapan kulit..Ini sgt penting supaya kulit tidak menjadi terlalu kering atau terlalu berminyak.. Kulit kita memerlukan kadar lembapan yg sesuai utk memastikan kulit tdk mengelupas atau tidak ditumbuhi jerawat yg tdk diundang Sbb itu pentingnya pemakaian produk yg sesuai dgn struktur kulit anda..bahan botani yg diletakkan didalam botanikal effek ini bertindak sbg antioksidan, dan pengawal kelembapan serta menjadi regimen perawatan kulit dari dalam... Anda masih tidak mengenali jenis kulit anda?..Jom jom bersama Kak D dan dptkn konsultasi Percuma okay..Laju laju pm tepi Lot of love : Kak D (Ind. Beauty Consultant of Mary Kay) #marykay  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #marykay  #marykaymalaysia  #beautyconsultant  #foundationmarykay  #marykaylovers  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #malaysiakosmetikproduk  #marykaymalaysiaoriginal  #marykay ❤ #marykay 💄 #marykaybyadilah  #skincaremarykay  #lipstikmarykaycantik  #umt  #utm  #unimas  #ukm  #unimap  #uitmmalaysia  #MKmen  #MaryKaymen  #SkinCareMen  #ilovemarykay  #lipstickmarykay  #lipstick  #scincarebebasbahankimia 
😱😱😱😱😱😱😱 waaaaahh!! Btol2 tak duga dgn perubahan cust ni..dh 52thn tau tp tgk magic yg marykay bg kt dia slpas sminggu mggunakan set timewise plus 😰😰
.
WHAT? Seminggu!!!!! YES sbb cust ni x penah mggunakan produk peeling..bila pkai marykay mmg akan cpt effect dia sbb lapisan kulit dia masih normal &  blom rosak disebabkan produk tinggi merkuri...
.
Sape yg nk kulit mcm ni 🙋🙋🙋..
Whatsapp hakak skg, hakak akn guide anda semua smpai berjaya!!! 😉
.

Love, wawa
017 9294799
beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MaryKaypekan #Foundation #marykaytemerloh #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
😱😱😱😱😱😱😱 waaaaahh!! Btol2 tak duga dgn perubahan cust ni..dh 52thn tau tp tgk magic yg marykay bg kt dia slpas sminggu mggunakan set timewise plus 😰😰 . WHAT? Seminggu!!!!! YES sbb cust ni x penah mggunakan produk peeling..bila pkai marykay mmg akan cpt effect dia sbb lapisan kulit dia masih normal & blom rosak disebabkan produk tinggi merkuri... . Sape yg nk kulit mcm ni 🙋🙋🙋.. Whatsapp hakak skg, hakak akn guide anda semua smpai berjaya!!! 😉 . Love, wawa 017 9294799 beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MaryKaypekan  #Foundation  #marykaytemerloh  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
“ Побеспокойтесь о том, чтобы его утро было максимально комфортным 😘
#MaryKay #MKMen #marykay_kz #marykaykazakhstan ”
🚩Moisture Renewing Gel Mask
.
💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman.
✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat !
✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan.
✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat !
.
Gel mask nie pkai 2 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. Ain
0145190322
Beauty Consultant

#marykaymalaysia #MaryKayTerengganu #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysia #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah  #skinvigoratebrushmarykay
🚩Moisture Renewing Gel Mask . 💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman. ✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat ! ✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan. ✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat ! . Gel mask nie pkai 2 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. Ain 0145190322 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #MaryKayTerengganu  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysia  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #skinvigoratebrushmarykay 
Nak bibir cantik, sihat, pink, lembap, tidak menggelupas & sekata/rata bila pakai lipstick?
Jawapannya: New Satin Lips 😘
.
Bulan ni ada promosi kalau beli set Satin Lips + Lipstick tau. Nak tahu promosi apa? Jom cecepat dm/whatsapp, dapatkan segera sebab memang best promosi dia berbaloi & worth RM43 😍😍
.
Dapat bibir cantik/sihat/lembap/pink/pakai lipstick lawa & dapat pula promosi menarik! OMG 😱💃
Nak bibir cantik, sihat, pink, lembap, tidak menggelupas & sekata/rata bila pakai lipstick? Jawapannya: New Satin Lips 😘 . Bulan ni ada promosi kalau beli set Satin Lips + Lipstick tau. Nak tahu promosi apa? Jom cecepat dm/whatsapp, dapatkan segera sebab memang best promosi dia berbaloi & worth RM43 😍😍 . Dapat bibir cantik/sihat/lembap/pink/pakai lipstick lawa & dapat pula promosi menarik! OMG 😱💃
MK men facial cleanser for student Uiam.

Bukan wanita ja perlu jaga penampilan, lelaki pun sama yea.
Muda-muda lagi kena jaga muka, kulit masih cantik, senang untuk dirawat.

Tq customer.😁 #mkmen 
#uiam
#studentlife 
#jerawat 
#marykay
#marykaymalaysia
Pagi2 nk g keje mmg xckup masa nk bersiap lama2 kan? Nk kena hadap traffic jam lg kan 😑😑😑..serious mmg annoying sgt (pernah rasa tau sbb dulu duk kl jgk 😝) sbb tu rmai wanita skg nk cari something yg simple tapi nk nmpak flawless..so apa lagi, mmg jawapannya cc cream spf 15 + liquid foundation, blend both & hasilnyaaa sgt2 woww!! 😍😍😍😍😍..pastu serikan sikit dgn semi-matte lipstick by mary kay..terus je kebaaboomm 😄😉
.
Kalo rasa tak caya kan moh wassap akak skg, i will explain more details in wassap..atau nk lagi senang kita set la date 😙

Love, Tina
013 2119574
Mary kay beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Pagi2 nk g keje mmg xckup masa nk bersiap lama2 kan? Nk kena hadap traffic jam lg kan 😑😑😑..serious mmg annoying sgt (pernah rasa tau sbb dulu duk kl jgk 😝) sbb tu rmai wanita skg nk cari something yg simple tapi nk nmpak flawless..so apa lagi, mmg jawapannya cc cream spf 15 + liquid foundation, blend both & hasilnyaaa sgt2 woww!! 😍😍😍😍😍..pastu serikan sikit dgn semi-matte lipstick by mary kay..terus je kebaaboomm 😄😉 . Kalo rasa tak caya kan moh wassap akak skg, i will explain more details in wassap..atau nk lagi senang kita set la date 😙 Love, Tina 013 2119574 Mary kay beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
"Nmpk dh nk flawless" 😱😱😱
.
Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai
kuasa hebat untuk menentang kotoran.
.⭐️ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash
.✔️ Membersihkan kotoran .✔️ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara .✔️ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur .✔️ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya .✔️ Meninggalkan kulit berasa cergas
.
⭐️CARA PEMAKAIAN:
Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air.
.
⭐️CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik

Berminat? Nak tau price? Nak order? PM akak di inbox

Love, Tina
013 2119574
Beauty COnsultant. 
MAry kay Malaysia

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
"Nmpk dh nk flawless" 😱😱😱 . Kulit seseorang lelaki sering menghadapi pelbagai lawanan - kotoran, peluh, minyak, pencukuran. Ia adalah mudah untuk memiliki wajah yang bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran. .⭐️ Menyaksikan manfaat - manfaat ini selepas mengguna MKMen® Daily Facial Wash .✔️ Membersihkan kotoran .✔️ Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara .✔️ Menyediakan kulit untuk langkah mencukur .✔️ Pori - pori berasa bersih dengan sepenuhnya .✔️ Meninggalkan kulit berasa cergas . ⭐️CARA PEMAKAIAN: Sapukan MKMen® Daily Facial Wash pada muka yang basah dan pada leher dan mencuci. Selepas itu, bersihkan dengan air. . ⭐️CIRI-CIRI FORMULA UNTUK MKMEN® DAILY FACIAL WASH: 💙 Sesuai untuk semua jenis kulit 💙 Sesuai untuk mata sensitif 💙 Bebas Haruman 💙 Bebas alkohol 💙 Tak komedogenik Berminat? Nak tau price? Nak order? PM akak di inbox Love, Tina 013 2119574 Beauty COnsultant. MAry kay Malaysia #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
My perfect skin care with 11 age-defying benefits 😘 3in1 Cleanser // Age Fighting Moisturizer - moisture my skin for 10hours // Day Solution with sunscreen SPF35 // Night Solution.
.
Nak bertukar ke MelaCep Plus pun rasa macam sayangnyaaaaa 😍 Sebab dah jatuh cinta dengan 11 benefits set Timewise Miracle ni. Pagi tadi kebetulan cleanser dah habis, Sept Okt Nov Dec Jan Feb 😱😱 6bulan okay! Baru habis satu tube cleanser tu, memang jimat alhamdulillah 👍🏻
Picture repost from @marykayus
My perfect skin care with 11 age-defying benefits 😘 3in1 Cleanser // Age Fighting Moisturizer - moisture my skin for 10hours // Day Solution with sunscreen SPF35 // Night Solution. . Nak bertukar ke MelaCep Plus pun rasa macam sayangnyaaaaa 😍 Sebab dah jatuh cinta dengan 11 benefits set Timewise Miracle ni. Pagi tadi kebetulan cleanser dah habis, Sept Okt Nov Dec Jan Feb 😱😱 6bulan okay! Baru habis satu tube cleanser tu, memang jimat alhamdulillah 👍🏻 Picture repost from @marykayus
Kelebihan CC Creeam: 👉litupannya agak  nipis dari Liquid foundation.
👉digunakan sebagai day cream juga.
👉kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream .
👉nmpk natural look.
👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari 👉sesuai untuk semua jenis kulit

Kelebihan liquid foundation :
👉litupannya tebal dari CC Cream.
👉kalau ada parut jerawat , jeragat blh pakai Liquid foundation .. atleast blh cover jg parut2 tu dan tutup Cela.. 👉 tiada SPF 👉ada dua jenis
Matte: Untuk kulit berminyak dan combination.
Luminous: Untuk kulit normal dan kering..
.
Dua2 ada kelebihan masing2...tapi bila diblendkan bersama hasilnya laagii WOW!!!
.

Nak cuba sendiri?? Jom whatsapp hakak segera! 😉

Love, Tina
0132119574
Mary kay beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
Kelebihan CC Creeam: 👉litupannya agak nipis dari Liquid foundation. 👉digunakan sebagai day cream juga. 👉kalau x de jerawat/ parut jerawat / jeragat blh pakai CC cream . 👉nmpk natural look. 👉ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari 👉sesuai untuk semua jenis kulit Kelebihan liquid foundation : 👉litupannya tebal dari CC Cream. 👉kalau ada parut jerawat , jeragat blh pakai Liquid foundation .. atleast blh cover jg parut2 tu dan tutup Cela.. 👉 tiada SPF 👉ada dua jenis Matte: Untuk kulit berminyak dan combination. Luminous: Untuk kulit normal dan kering.. . Dua2 ada kelebihan masing2...tapi bila diblendkan bersama hasilnya laagii WOW!!! . Nak cuba sendiri?? Jom whatsapp hakak segera! 😉 Love, Tina 0132119574 Mary kay beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
Salam uols! Ke mana hari ni?? Keluar rumah dh apply lom skin protection? Musim pns ni. Cc cream. Salah satu best item utk skin protection. Sgt digalakkan as make up base o pkai as bedak harian. Ada spf15. Kalo dh cuci muka, dh pkai plembap tp xapply pelindung uv rugi uols. Sayang tau dah pamper ur skin tp x protect dia dr uv yg boleh rosakkn kulit. Jeragat, penuaan, kotor2 😭 1 tiub ni boleh thn 3-4bln. Akak jamin!🤞🏻mampu milik sgtt.

Free consultation 011-19776624
Free postage
Freegift*

#marykaykl #mkmen #marykaymurah #marykaymalaysia #marykayoffer #marykayface #marykaykelantan #marykayskincare #marykaycccream #sayajual #sayajualmurah #lofattah #ikeamalaysia
Salam uols! Ke mana hari ni?? Keluar rumah dh apply lom skin protection? Musim pns ni. Cc cream. Salah satu best item utk skin protection. Sgt digalakkan as make up base o pkai as bedak harian. Ada spf15. Kalo dh cuci muka, dh pkai plembap tp xapply pelindung uv rugi uols. Sayang tau dah pamper ur skin tp x protect dia dr uv yg boleh rosakkn kulit. Jeragat, penuaan, kotor2 😭 1 tiub ni boleh thn 3-4bln. Akak jamin!🤞🏻mampu milik sgtt. Free consultation 011-19776624 Free postage Freegift* #marykaykl  #mkmen  #marykaymurah  #marykaymalaysia  #marykayoffer  #marykayface  #marykaykelantan  #marykayskincare  #marykaycccream  #sayajual  #sayajualmurah  #lofattah  #ikeamalaysia 
😱😱😱😱😱😱😱 waaaaahh!! Btol2 tak duga dgn perubahan cust ni..dh 52thn tau tp tgk magic yg marykay bg kt dia slpas sminggu mggunakan set timewise plus 😰😰
.
WHAT? Seminggu!!!!! YES sbb cust ni x penah mggunakan produk peeling..bila pkai marykay mmg akan cpt effect dia sbb lapisan kulit dia masih normal &  blom rosak disebabkan produk tinggi merkuri...
.
Sape yg nk kulit mcm ni 🙋🙋🙋..
Whatsapp hakak skg, hakak akn guide anda semua smpai berjaya!!! 😉
.

Love, Tina
0132119574
Senior beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
😱😱😱😱😱😱😱 waaaaahh!! Btol2 tak duga dgn perubahan cust ni..dh 52thn tau tp tgk magic yg marykay bg kt dia slpas sminggu mggunakan set timewise plus 😰😰 . WHAT? Seminggu!!!!! YES sbb cust ni x penah mggunakan produk peeling..bila pkai marykay mmg akan cpt effect dia sbb lapisan kulit dia masih normal & blom rosak disebabkan produk tinggi merkuri... . Sape yg nk kulit mcm ni 🙋🙋🙋.. Whatsapp hakak skg, hakak akn guide anda semua smpai berjaya!!! 😉 . Love, Tina 0132119574 Senior beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
MK MEN DAILY FACIAL WASH
.
Manfaat yang sangat bagus untuk lelaki... Ia berkesan dalam menghapuskan kotoran dan minyak tetapi lembut terhadap kulit. 😎
Pori-pori terasa bersih dengan sepenuhnye..
Formula cecair ini dapat mengurangkan minyak berlebihan, menjadi semakin segar lembut dan cergas...
. ✔Age-Fighting
✔MkMen facial hydrator
✔Sunscreen spf30
✔Sangat bagus untuk lelaki
.
So ladies cepat cepat hadiahkan untuk lelaki kesayangan uolls penjagaan istimewa ni. Bukan perempuan je perlu dibelai tapi lelaki pun perlu tau dibelai wajahnya.. betul tak? 😊😊 Kak Yong ☎ o 1 9 5 7 6 3 6 3 2

#mkmen #skincare #marykaykosmetik #kulitsihat #kulitcantik #igshop #instashop
MK MEN DAILY FACIAL WASH . Manfaat yang sangat bagus untuk lelaki... Ia berkesan dalam menghapuskan kotoran dan minyak tetapi lembut terhadap kulit. 😎 Pori-pori terasa bersih dengan sepenuhnye.. Formula cecair ini dapat mengurangkan minyak berlebihan, menjadi semakin segar lembut dan cergas... . ✔Age-Fighting ✔MkMen facial hydrator ✔Sunscreen spf30 ✔Sangat bagus untuk lelaki . So ladies cepat cepat hadiahkan untuk lelaki kesayangan uolls penjagaan istimewa ni. Bukan perempuan je perlu dibelai tapi lelaki pun perlu tau dibelai wajahnya.. betul tak? 😊😊 Kak Yong ☎ o 1 9 5 7 6 3 6 3 2 #mkmen  #skincare  #marykaykosmetik  #kulitsihat  #kulitcantik  #igshop  #instashop 
SKINVIGORATE CLENSING BRUSH

Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat. 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri.

Farida
011-11498846
Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay

#marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #beautyconsultant #sayajualskincare #sayajualmakeup #KosmetikBerkualiti #blackheadremover #blackheads #flawless #skincareclass #marykay #mkmen
SKINVIGORATE CLENSING BRUSH Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat. 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri. Farida 011-11498846 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #beautyconsultant  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #KosmetikBerkualiti  #blackheadremover  #blackheads  #flawless  #skincareclass  #marykay  #mkmen 
#nadiatestimoni best sangat tau berus ni! Membersih sehingga ke dalam pori2! Dari kulit wajah yg normal sehingga lah kepada yg berjerawat pun boleh gunakannya, nak guna hari-hari? Boleh tak ada masalah! .
Beli satu akan dapat dua kepala berus, bateri dan ada warranty setahun tau! Jadi jgn lah bandingkan harganya dgn berus2 lain kt luar sana tu ye hehe. Ya yakin sgt uols akan suke giler berus ni. Sehari tk pakai rasa tak lengkap hidup. Ecehh hehe..jom pm atau ws Ya utk free consultation. Utk yg nak order, boleh cecepat sbb Ya.nak submit order esok. Jangan terlepas yeee!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #mukacantik #produkkecantikan #nakcantik #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #mkmen
#nadiatestimoni  best sangat tau berus ni! Membersih sehingga ke dalam pori2! Dari kulit wajah yg normal sehingga lah kepada yg berjerawat pun boleh gunakannya, nak guna hari-hari? Boleh tak ada masalah! . Beli satu akan dapat dua kepala berus, bateri dan ada warranty setahun tau! Jadi jgn lah bandingkan harganya dgn berus2 lain kt luar sana tu ye hehe. Ya yakin sgt uols akan suke giler berus ni. Sehari tk pakai rasa tak lengkap hidup. Ecehh hehe..jom pm atau ws Ya utk free consultation. Utk yg nak order, boleh cecepat sbb Ya.nak submit order esok. Jangan terlepas yeee! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #mukacantik  #produkkecantikan  #nakcantik  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #mkmen 
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. .
-Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. .
-waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh .
-Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!  Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! .
-Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.  Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay .
-Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. .
-Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.  Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. .
-Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. .
-Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. .
-Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.  Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari.

Excited nak cuba satu?  Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #mukacantik #produkkecantikan #nakcantik #bebasjerawat #ubatkulit #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #mkmen
13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat. . -Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . -waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh . -Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . -Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay . -Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . -Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. . -Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . -Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . -Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari. Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau Ya eh hihi. Jom join order 20hb ni! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #mukacantik  #produkkecantikan  #nakcantik  #bebasjerawat  #ubatkulit  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #mkmen 
🚩Moisture Renewing Gel Mask
💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman.
✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat !
✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan.
✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat !
.
Gel mask nie pkai 2 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. Nisa
0104380838
Beauty Consultant

#marykaymalaysia  #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysia #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah  #jerantutconsultant #skinvigoratebrushmarykay
🚩Moisture Renewing Gel Mask 💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman. ✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat ! ✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan. ✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat ! . Gel mask nie pkai 2 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. Nisa 0104380838 Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysia  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #jerantutconsultant  #skinvigoratebrushmarykay 
Kerjaya Perunding Kecantikan Mary Kay - .
Mary Kay Cosmetics ialah syarikat Skincare dan Kosmetik yg terbaik dari USA dan telah berada di pasaran dunia selama lebih dari 53 tahun. Diasaskan oleh seorang wanita hebat MARY KAY ASH yang mempunyai impian untuk membina sebuah Syarikat Impian or Dream Company utk wanita.
.
Terkini, seramai 3.5 juta orang konsultan telah menyertai Mary Kay dari 35 buah negara seluruh dunia.
.
Pada tahun 2000, Mary Kay telah memasuki pasaran di Malaysia. Kini setelah 16 tahun di Malaysia, lebih dari 10,000 orang Beauty Consultant dan lebih dari 300++ orang Sales Director telah dilahirkan.
.
Baru2 ini, Oktober 2016, Mary Kay Malaysia telah mencipta sejarah kerana telah melahirkan seorang National Sales Director Melayu pertama. Apabila seseorang dinobatkan menjadi National Sales Director (NSD), iaitu tangga kerjaya tertinggi yg boleh dicapai di Mary Kay, bermakna beliau telah melahirkan ramai wanita yg berjaya dalam kerjaya ini dan telah meraih pendapatan Jutawan dan financial freedom atau kebebasan kewangan.
.
Kerjaya bidang kecantikan di Mary Kay terbukti mampu melahirkan ramai wanita dan lelaki yg berjaya dan lebih banyak impian telah dan akan direalisasikan.
.
Dengan ini, saya ingin membuka peluang dan ingin berkongsi ttg kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Profesional di Mary Kay kepada semua warga Malaysia. Nak tahu lebih details,boleh whatsapp ain😍
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Kerjaya Perunding Kecantikan Mary Kay - . Mary Kay Cosmetics ialah syarikat Skincare dan Kosmetik yg terbaik dari USA dan telah berada di pasaran dunia selama lebih dari 53 tahun. Diasaskan oleh seorang wanita hebat MARY KAY ASH yang mempunyai impian untuk membina sebuah Syarikat Impian or Dream Company utk wanita. . Terkini, seramai 3.5 juta orang konsultan telah menyertai Mary Kay dari 35 buah negara seluruh dunia. . Pada tahun 2000, Mary Kay telah memasuki pasaran di Malaysia. Kini setelah 16 tahun di Malaysia, lebih dari 10,000 orang Beauty Consultant dan lebih dari 300++ orang Sales Director telah dilahirkan. . Baru2 ini, Oktober 2016, Mary Kay Malaysia telah mencipta sejarah kerana telah melahirkan seorang National Sales Director Melayu pertama. Apabila seseorang dinobatkan menjadi National Sales Director (NSD), iaitu tangga kerjaya tertinggi yg boleh dicapai di Mary Kay, bermakna beliau telah melahirkan ramai wanita yg berjaya dalam kerjaya ini dan telah meraih pendapatan Jutawan dan financial freedom atau kebebasan kewangan. . Kerjaya bidang kecantikan di Mary Kay terbukti mampu melahirkan ramai wanita dan lelaki yg berjaya dan lebih banyak impian telah dan akan direalisasikan. . Dengan ini, saya ingin membuka peluang dan ingin berkongsi ttg kerjaya sebagai Perunding Kecantikan Profesional di Mary Kay kepada semua warga Malaysia. Nak tahu lebih details,boleh whatsapp ain😍 . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Ain mintak maaf buat mereka yg whatsapp ain tp ain x reply.. Mggu ni ain bz dgn skin care class and make up class. .
2 orang lg telah berjaya di make overkan. Peloless weh. Cantik kan? Ada yg nak cuba barang mary kay nt PM ain ok... .
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #kingcoco #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Ain mintak maaf buat mereka yg whatsapp ain tp ain x reply.. Mggu ni ain bz dgn skin care class and make up class. . 2 orang lg telah berjaya di make overkan. Peloless weh. Cantik kan? Ada yg nak cuba barang mary kay nt PM ain ok... . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #kingcoco  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
MK para eles também! #MKMen
MK para eles também! #MKMen 
Tak kenal maka tak cinta tau😂😂
. 
Tapi bila sekali dah guna Mary Kay & kulit wajah semakin sihat,😆memang tak cari lain dah ..memang stick to mary Kay !

#marykayrawang #marykayseremban #marykaykajang #marykaybangi #marykayunikl #marykayukm #marykayupm #marykaycod #mkmen #bellemarykay
🚩Moisture Renewing Gel Mask
💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman.
✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat !
✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan.
✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat !
.
Gel mask nie pkai 2/3 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. Fizah
0134672617
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaykedah #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik
#timewiseskincare  #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysia #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah #kuantanpahang #jerantutconsultant #skinvigoratebrushmarykay
🚩Moisture Renewing Gel Mask 💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman. ✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat ! ✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan. ✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat ! . Gel mask nie pkai 2/3 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. Fizah 0134672617 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaykedah  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #timewiseskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysia  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #kuantanpahang  #jerantutconsultant  #skinvigoratebrushmarykay 
Engana-se quem pensa que a Mary Kay só tem produtos para mulheres.

O Sistema de Cuidados MKMen®, desenvolvido especialmente para a necessidade da pele masculina, proporciona resultados incríveis contra os sinais da idade e contra os agentes externos que agridem da pele, como a poluição e os efeitos nocivos dos raios UVA/UVB.

#MaryKayBrasil
#ConsultoraMaryKay
#DanielaLima #MKMen
Engana-se quem pensa que a Mary Kay só tem produtos para mulheres. O Sistema de Cuidados MKMen®, desenvolvido especialmente para a necessidade da pele masculina, proporciona resultados incríveis contra os sinais da idade e contra os agentes externos que agridem da pele, como a poluição e os efeitos nocivos dos raios UVA/UVB. #MaryKayBrasil  #ConsultoraMaryKay  #DanielaLima  #MKMen 
Homem também gosta de presentes inesperados!! (Loção Hidratante Intensiva FPS 30, o Creme Intensivo para a Áreas dos Olhos, o Gel Refrescante Pós-Barba e o Gel de Limpeza Facial) #marykay #marykaybrasil #mkmen
Homem também gosta de presentes inesperados!! (Loção Hidratante Intensiva FPS 30, o Creme Intensivo para a Áreas dos Olhos, o Gel Refrescante Pós-Barba e o Gel de Limpeza Facial) #marykay  #marykaybrasil  #mkmen 
Мужская коллекция #MaryKay MKMen

Коллекция MKMen™ предоставит мужчинам все, что необходимо для ухода за кожей. #Пена подготовит кожу к бритью, а #охлаждающий_гель после бритья снимет #раздражение и успокоит кожу. Увлажняющий #крем с #SPF_25 подарит коже необходимый уровень увлажненности и предохранит от ультрафиолетовых лучей, вызывающих ее преждевременное #старение.

#marykay #mkmen #мужская_косметика #для_бритья #подарок #подарок_папе #подарок_мужчине #подарок_к_23февраля
Мужская коллекция #MaryKay  MKMen Коллекция MKMen™ предоставит мужчинам все, что необходимо для ухода за кожей. #Пена  подготовит кожу к бритью, а #охлаждающий_гель  после бритья снимет #раздражение  и успокоит кожу. Увлажняющий #крем  с #SPF_25  подарит коже необходимый уровень увлажненности и предохранит от ультрафиолетовых лучей, вызывающих ее преждевременное #старение . #marykay  #mkmen  #мужская_косметика  #для_бритья  #подарок  #подарок_папе  #подарок_мужчине  #подарок_к_23февраля 
@Regrann from @marykay_kz -  Безвозмездно отдавать, делиться 🙌 - это в ДНК каждого, кто коснулся #Mary Kay.
Миссия Компании - Улучшать жизни женщин 👩и детей👼 по всему миру! И это отлично у нас выходит уже более 52 лет, более того мы заряжаем каждое сердце 💗Золотым правилом "Относись к людям так, как бы ты хотел , чтобы они относились к тебе"💞 Делайте добрые дела каждый день и вы почувствуете как счастье касается вас!😇 #marykay_kz #marykay #marykaykazakhstan #krasota
#krg#karaganda#mk#MKMen#women
@Regrann from @marykay_kz - Безвозмездно отдавать, делиться 🙌 - это в ДНК каждого, кто коснулся #Mary  Kay. Миссия Компании - Улучшать жизни женщин 👩и детей👼 по всему миру! И это отлично у нас выходит уже более 52 лет, более того мы заряжаем каждое сердце 💗Золотым правилом "Относись к людям так, как бы ты хотел , чтобы они относились к тебе"💞 Делайте добрые дела каждый день и вы почувствуете как счастье касается вас!😇 #marykay_kz  #marykay  #marykaykazakhstan  #krasota  #krg #karaganda #mk #MKMen #women