an online Instagram web viewer

#MKmen medias

Photos

También tenemos MARY KAY MEN para Ellos! 
Gel limpiador facial para piel seca a grasa. Seguro para piel sensible.
-libre de aceite -libre de fragancia 
Apariencia saludable. 
#mkmen #men #people #cuidadodelapiel #mymklife #skincare #like4like
Lucu jer bila baca kerenah sis Lynn dn suami nya... berebut nk guna Mary kay.
.

Nah....guys out there.  Nak muka bersih kan?
.

Set MKMEN from marykay ada yg terbaik utk uols.  Muka berminyak? Muka kusam? Kulit muka kasar?
.

Jaga penampilan from head to toe.  Bina keyakinan diri... from marykay 👍👍👍👍
Nasib si dia pown memilih pilihan yg bijak @kamal_shahidi
.
Cik Shy
012 240 2012 
#marykaylover 
#marykayselangor
#ilovemymarykay 
#mkmen
Lucu jer bila baca kerenah sis Lynn dn suami nya... berebut nk guna Mary kay. . Nah....guys out there. Nak muka bersih kan? . Set MKMEN from marykay ada yg terbaik utk uols. Muka berminyak? Muka kusam? Kulit muka kasar? . Jaga penampilan from head to toe. Bina keyakinan diri... from marykay 👍👍👍👍 Nasib si dia pown memilih pilihan yg bijak @kamal_shahidi . Cik Shy 012 240 2012 #marykaylover  #marykayselangor  #ilovemymarykay  #mkmen 
Hi selamat pagi semua! 😄 Bila keluar rumah jangan lupa pakai perlindungan SPF tau. Perlindungan SPF adalah salah satu regimen penjagaan kulit yang penting. Kalau nak skin sihat & muda dan taknak cepat penuaan, pakailah SPF.. Saya pakai Mary Kay CC cream SPF15! Best sangat ada 8 kebaikan dalam 1 cream tau 😍 Nak tahu maklumat lanjut atau nak cuba secara percuma jom set appointment kelas penjagaan kulit dengan saya 😄😉 Selain CC cream saya pakai all basic makeup from Mary Kay 
Translucent Powder 
Mineral Eye Color
Ultimate Mascara 
Semi Matte Gel Lipstick in Always Apricot

Love, Acha 0172410740
Your Professional Beauty Consultant
#freeakincareclass #marykayMalaysia #marykayKL #marykashahalam #marykayUIA #marykaypetalingjaya #marykaysubangbestari #marykaygombak #marykayselayang #marykayproducts #marykayskincare #botanical #timewisemiracleset #mkmen #skinvigoratecleansingbrush
Hi selamat pagi semua! 😄 Bila keluar rumah jangan lupa pakai perlindungan SPF tau. Perlindungan SPF adalah salah satu regimen penjagaan kulit yang penting. Kalau nak skin sihat & muda dan taknak cepat penuaan, pakailah SPF.. Saya pakai Mary Kay CC cream SPF15! Best sangat ada 8 kebaikan dalam 1 cream tau 😍 Nak tahu maklumat lanjut atau nak cuba secara percuma jom set appointment kelas penjagaan kulit dengan saya 😄😉 Selain CC cream saya pakai all basic makeup from Mary Kay Translucent Powder Mineral Eye Color Ultimate Mascara Semi Matte Gel Lipstick in Always Apricot Love, Acha 0172410740 Your Professional Beauty Consultant #freeakincareclass  #marykayMalaysia  #marykayKL  #marykashahalam  #marykayUIA  #marykaypetalingjaya  #marykaysubangbestari  #marykaygombak  #marykayselayang  #marykayproducts  #marykayskincare  #botanical  #timewisemiracleset  #mkmen  #skinvigoratecleansingbrush 
#Repost @mkrussia with @repostapp
・・・
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! 
Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит 💙 
У вас ещё нет такого консультанта в "Мэри Кэй"? Пишите в Direct.
#marykay #mkmen #мужскаякосметика #длябритья
#Repost  @mkrussia with @repostapp ・・・ Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит 💙 У вас ещё нет такого консультанта в "Мэри Кэй"? Пишите в Direct. #marykay  #mkmen  #мужскаякосметика  #длябритья 
Morning uols. Start your day with skin vigorate and tw cleanser. Okey, ain nak simpulkan ape yg best 2 item ni.
.
Tw cleanser:
After basuh, muka x rasa kering dah. Sbb dlu pkai cleanser yg berbuih kan, this one xde buih.. Muka rasa segar, lembab dan lembut jer. Alhamdulillah, parut jerawat yg hitam2 tu semakin pudar. Jerawat tumbuh time nak pms jer. Other than that xde dah. Much better than dulu2.
.
Skinvi:
Rasa muka diurut. Segar sangat2. Mcm darah mengalir dgn baik.. Dan dapat kluarkan kotoran degil dlm pori2 ain. Walaupon tido malam kita xde sapu any make up. Tp bgun pg guna skinvi tetap ada hitam hujung brush. Sbb masa tido, kita terdedah dgn small particle habuk2.. Best lg? Bln ni ada promo, ada warenty 1tahun, rosak kita ganti baru trus.
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #bazarpaknil #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Morning uols. Start your day with skin vigorate and tw cleanser. Okey, ain nak simpulkan ape yg best 2 item ni. . Tw cleanser: After basuh, muka x rasa kering dah. Sbb dlu pkai cleanser yg berbuih kan, this one xde buih.. Muka rasa segar, lembab dan lembut jer. Alhamdulillah, parut jerawat yg hitam2 tu semakin pudar. Jerawat tumbuh time nak pms jer. Other than that xde dah. Much better than dulu2. . Skinvi: Rasa muka diurut. Segar sangat2. Mcm darah mengalir dgn baik.. Dan dapat kluarkan kotoran degil dlm pori2 ain. Walaupon tido malam kita xde sapu any make up. Tp bgun pg guna skinvi tetap ada hitam hujung brush. Sbb masa tido, kita terdedah dgn small particle habuk2.. Best lg? Bln ni ada promo, ada warenty 1tahun, rosak kita ganti baru trus. . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Mask botanical. .
Sy sendiri menggunakannya. Tona kulit dah semakin sekata. Seronoknya😍😍
.
👉 Pori² besar 😱
👉 Black dan white head banyak 😱
👉 Pipi menggeleber 😱
👉 Tona kulit tidak sekata 😱
👉 Jerawat dibwh lapisan kulit wajah 😱
.
TIDAKKKK! 😱😱😱😱
.
Kenapa nak pening kepala fikir 😉
.
Jom Sedut & Detox kotoran dalaman kulit wajah dengan MASK BOTANICAL mary kay (umpama botox!!) 😍😍😍
✔ Bebas bahan kimia yang merbahaya
✔ Tahan lebih 7 BULAN
✔ Menaikkan cheeck bone ✔ Menganjalkan kulit
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Membuang white head /black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat
✔ Menutup liang pori yg terbuka
✔ Mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pmakaian produk pengelupasan
.
Sape Nak Try free jer... Wassup saya untuk booking skincare class
.
nurassia☎️ 0129966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #flawless #fun #acne #nomore
Mask botanical. . Sy sendiri menggunakannya. Tona kulit dah semakin sekata. Seronoknya😍😍 . 👉 Pori² besar 😱 👉 Black dan white head banyak 😱 👉 Pipi menggeleber 😱 👉 Tona kulit tidak sekata 😱 👉 Jerawat dibwh lapisan kulit wajah 😱 . TIDAKKKK! 😱😱😱😱 . Kenapa nak pening kepala fikir 😉 . Jom Sedut & Detox kotoran dalaman kulit wajah dengan MASK BOTANICAL mary kay (umpama botox!!) 😍😍😍 ✔ Bebas bahan kimia yang merbahaya ✔ Tahan lebih 7 BULAN ✔ Menaikkan cheeck bone ✔ Menganjalkan kulit ✔ Mengecutkan jerawat ✔ Membuang white head /black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat ✔ Menutup liang pori yg terbuka ✔ Mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pmakaian produk pengelupasan . Sape Nak Try free jer... Wassup saya untuk booking skincare class . nurassia☎️ 0129966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #flawless  #fun  #acne  #nomore 
TimeWise® Age-Fighting Eye Cream
18 g
.
This eye cream was created to dramatically reduce the appearance of lines and wrinkles.
.
*Clinically tested for skin irritancy and allergry.
*Suitable for all skin types; suitable for contact lens wearers.
*Hypoallergenic; non-comedogenic.
*Oil-free.
*Ophthalmologist-tested.
.
nurassia ☎️ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #flawless #fun #acne #nomore
TimeWise® Age-Fighting Eye Cream 18 g . This eye cream was created to dramatically reduce the appearance of lines and wrinkles. . *Clinically tested for skin irritancy and allergry. *Suitable for all skin types; suitable for contact lens wearers. *Hypoallergenic; non-comedogenic. *Oil-free. *Ophthalmologist-tested. . nurassia ☎️ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #flawless  #fun  #acne  #nomore 
Time Wise Microdermabrasion Plus Set .
Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: .
.
👉kasar dan kering
👉bergaris halus 👉pori kulit ketara kelihatan 👉ada lobang bekas jerawat
.
Dapatkan set MICRODERMABRASION .. dimana set ini terdiri drpd .
💖 Micro REFINE
*Mengurangkan tampilan garisan halus
*Menghaluskan tekstur kulit dengan segera
*Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . .
.
💖PORE MINIMIZER
*Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara
*Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat
*Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah
.
nak sihatkan kulit wajah ?? pm lah saya 😉
.
nurassia ☎️ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #flawless
Time Wise Microdermabrasion Plus Set . Sesiapa yang mempunyai permukaan kulit: . . 👉kasar dan kering 👉bergaris halus 👉pori kulit ketara kelihatan 👉ada lobang bekas jerawat . Dapatkan set MICRODERMABRASION .. dimana set ini terdiri drpd . 💖 Micro REFINE *Mengurangkan tampilan garisan halus *Menghaluskan tekstur kulit dengan segera *Membersihkan set kulit mati pada permukaan kulit dan kotoran dlm pori2 . . . 💖PORE MINIMIZER *Mengurangkan tampilan pori2 dgn ketara *Memberikan anda kulit yg penuh keyakinan biarpun dgn penangkapan dekat *Menenangkan kulit dan mengurangkan tampilan kemerahan pada wajah . nak sihatkan kulit wajah ?? pm lah saya 😉 . nurassia ☎️ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #flawless 
Tough on dirt and oil while being gentle on skin. MKMen Daily Facial Wash for him. Available at www.marykay.com/alicia #itsallabouttheguys #forhim #cleanser #facialwash #mkmen #man #guy #cologne #menskincare #swagger #dapper #manly #guys #dudes #handsome #instagood #gentlemen #menstyle #beard #shaves #gent #fades #menhairstyle #menfashion #citystyle #styleformen #menfashionwithclass #instafitguy #maleblogger #grooming #forhim
В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen ! принимаю заказы : через мой ­ персональный сайт!http://www.marykay.ru­/natalia.mokrova13 ­
#marykay #marykayrussia #mkmen #женскиесекреты #подарокмужчине#
В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen ! принимаю заказы : через мой ­ персональный сайт!http://www.marykay.ru­/natalia.mokrova13 ­ #marykay  #marykayrussia  #mkmen  #женскиесекреты  #подарокмужчине #
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем!

Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит!

#marykay❤ #mkmen #мужскаякосметика #длябритья #новинка #napisat
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит! #marykay ❤ #mkmen  #мужскаякосметика  #длябритья  #новинка  #napisat 
Melacep Serum memang terbaik. Siap dapat CLEO Whitening Awards lagi tau. Fuyoooooooo. Anyway, Tahukah anda serum adalah ibarat makanan kepada kulit?. Serum mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Serum ini juga dapat membantu memulihkn kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit yang di panggil eperdemis sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri dan hydroquinon. Takut kan bila kulit wajah mula menipis, mula merah dan rosak kemudian nya mula tumbuh jeragat?. Melacep Ultimate Serum membantu mencerahkan wajah, memudarkan parut jeragat dan menjadikan kulit nampak lebih jernih dan lembab.
.
5 BENEFIT UTAMA MELACEP SERUM PLUS 💋Untuk tona kulit yang sekata.
💋Untuk kuasa kelembapan kulit siang dan malam.
💋Kuasa pencerahan kulit serta merta secara sihat.
💋Kulit tampil cerah berkilau dan berseri.
💋Menjernihkan kulit dari sebarang cela.
.

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle
Melacep Serum memang terbaik. Siap dapat CLEO Whitening Awards lagi tau. Fuyoooooooo. Anyway, Tahukah anda serum adalah ibarat makanan kepada kulit?. Serum mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Serum ini juga dapat membantu memulihkn kembali kulit kita dari bahagian paling bawah kulit yang di panggil eperdemis sekiranya kulit kita pernah rosak disebabkan pemakaian produk yang mengandungi bahan merbahaya seperti merkuri dan hydroquinon. Takut kan bila kulit wajah mula menipis, mula merah dan rosak kemudian nya mula tumbuh jeragat?. Melacep Ultimate Serum membantu mencerahkan wajah, memudarkan parut jeragat dan menjadikan kulit nampak lebih jernih dan lembab. . 5 BENEFIT UTAMA MELACEP SERUM PLUS 💋Untuk tona kulit yang sekata. 💋Untuk kuasa kelembapan kulit siang dan malam. 💋Kuasa pencerahan kulit serta merta secara sihat. 💋Kulit tampil cerah berkilau dan berseri. 💋Menjernihkan kulit dari sebarang cela. . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #mkbywaniyros  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle 
TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak. Paling best ada lah hanya satu kapas diperlukan untuk cuci bahagian mata ! 😍😍
.

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle
TAHUKAH anda, kulit di bahagian mata mengandungi kelenjar lemak yang sedikit dan lapisan kolagen dan elastin yang lebih nipis berbanding bahagian lain pada muka. Apabila usia meningkat, lapisan lemak di bawah dermis akan mengecut, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata. Sebab itulah kulit di bahagian bawah mata ini memerlukan perhatian yang lebih teliti. Sebab itu sangat penting untuk kita memilih remover yang tepat untuk kulit kita. Mary Kay Eye Make Up Remover mampu menanggalkan semua jenis solekan mata dengan lembut, termasuk mekap kalis air. Lepas cucian, ia juga tidak menyebabkan kulit terasa berminyak. Paling best ada lah hanya satu kapas diperlukan untuk cuci bahagian mata ! 😍😍 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #mkbywaniyros  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle 
NEW YEAR COMBO SET! .
.
Siapa azam baru nak dapat kulit yang sihat & cantik?🙋🙋🙋 ..then, uolls wajib dapatkan New Year Combo Set ni dengan sis😍👍 .
.
Rahsia nak dapatkan kulit yang sihat, segar dan berseri ialah dengan penjagaan wajah yang betul. Lets pair up your favourite cleanser with this gorgeous Purple Skinvigorate! Mine is Melacep + skinvi😃 .
.
Bulan ni special sebab skinvigorate purple is available! Yeayy!! Limited edition tau warna purple ni! Sangat cantik & tak mudah kotor kan..so jom la dapatkan segera sebelum kehabisan stock!
.
Nak free consultation? Wassup sis now!
.
Farhana
☎ 019 3428122
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#marykaymalaysia #newyearcomboset #marykaycomboset #marykaymalaysia #skinvigorate #skinvibrush #marykaybrush #purpleskinvigorate #melacepcleanser #timewisecleanser #botanicalevo #mkmen
NEW YEAR COMBO SET! . . Siapa azam baru nak dapat kulit yang sihat & cantik?🙋🙋🙋 ..then, uolls wajib dapatkan New Year Combo Set ni dengan sis😍👍 . . Rahsia nak dapatkan kulit yang sihat, segar dan berseri ialah dengan penjagaan wajah yang betul. Lets pair up your favourite cleanser with this gorgeous Purple Skinvigorate! Mine is Melacep + skinvi😃 . . Bulan ni special sebab skinvigorate purple is available! Yeayy!! Limited edition tau warna purple ni! Sangat cantik & tak mudah kotor kan..so jom la dapatkan segera sebelum kehabisan stock! . Nak free consultation? Wassup sis now! . Farhana ☎ 019 3428122 Mary Kay Beauty Consultant . . #marykaymalaysia  #newyearcomboset  #marykaycomboset  #marykaymalaysia  #skinvigorate  #skinvibrush  #marykaybrush  #purpleskinvigorate  #melacepcleanser  #timewisecleanser  #botanicalevo  #mkmen 
Вау! Ищите нас в модных журналах ❗@Regrann from @mkrussia -  В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen™! #marykay #marykayrussia #mkmen #женскиесекреты #подарокмужчине #marykayвглянце - #regrann
#sharingiscaringwr 
Malam ni Wani nk belanja 1 lg testimoni. Pakai marykay memang perlu sabar dan konsisten. Sebab ia merawat dari lapisan bawah kulit muka kita tau. Tengok testimoni tu, selepas setahun baru dapat wajah yang cantikkk😍😍 Sape lagi yg nk cantik2 dgn Marykay?? Boleh pm Wani. Nak tanya2 dulu pun boleh😉 .

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle
#sharingiscaringwr  Malam ni Wani nk belanja 1 lg testimoni. Pakai marykay memang perlu sabar dan konsisten. Sebab ia merawat dari lapisan bawah kulit muka kita tau. Tengok testimoni tu, selepas setahun baru dapat wajah yang cantikkk😍😍 Sape lagi yg nk cantik2 dgn Marykay?? Boleh pm Wani. Nak tanya2 dulu pun boleh😉 . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #mkbywaniyros  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle 
Tq Rizza. pengguna setia Mary Kay. Repeat order da byk kali ni. thanks sbb setia selalu. Sanggup singgah opis sebelum gi interview keje baru tu... set mkmen menjadi pilihan.. Hany Ismail
012-2942141
Beauty consultant

#sayajual #sayajualmarykay #sayajualmakeup #sayabcmarykay #sayagunamarykay #sayasukamarykay #hanymarykay #hanybeautyconsultant #healthyskin #makeup #marykay #marykaykl #marykaymysg #marykaydengkil #marykaysepang #marykayselangor  #marykayselangor #beautyconsultant #marykaymalaysia #marykaysalaktinggi #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykayconsultant #marykaykualalumpur #onlinebusiness #onlineshopping #ownbusiness #jualonline #businessonline #beauty #mkmen
Tq Rizza. pengguna setia Mary Kay. Repeat order da byk kali ni. thanks sbb setia selalu. Sanggup singgah opis sebelum gi interview keje baru tu... set mkmen menjadi pilihan.. Hany Ismail 012-2942141 Beauty consultant #sayajual  #sayajualmarykay  #sayajualmakeup  #sayabcmarykay  #sayagunamarykay  #sayasukamarykay  #hanymarykay  #hanybeautyconsultant  #healthyskin  #makeup  #marykay  #marykaykl  #marykaymysg  #marykaydengkil  #marykaysepang  #marykayselangor  #marykayselangor  #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaysalaktinggi  #marykayputrajaya  #marykaycyberjaya  #marykayconsultant  #marykaykualalumpur  #onlinebusiness  #onlineshopping  #ownbusiness  #jualonline  #businessonline  #beauty  #mkmen 
Thinking about what skin care to use??
.
.
Say YES to the New #Marykay Botanical Skincare. .
It contains dragon fruit and aloe extracts for an antioxidant-packed infusion in every product. The Super Fresh. .
.
👸 The Super Fruit. and The Super Cute Botanical Effects👱. .
.
The results are well worth it! Get an awesome deals with Marykay Product! .
.
I am happy to answer all your querries 😊
.
nurassia ☎️ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #flawless #fun #acne #nomore
Thinking about what skin care to use?? . . Say YES to the New #Marykay  Botanical Skincare. . It contains dragon fruit and aloe extracts for an antioxidant-packed infusion in every product. The Super Fresh. . . 👸 The Super Fruit. and The Super Cute Botanical Effects👱. . . The results are well worth it! Get an awesome deals with Marykay Product! . . I am happy to answer all your querries 😊 . nurassia ☎️ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #flawless  #fun  #acne  #nomore 
TERBONGKAR AKHIRNYA!!!
.
Kami sudah tak mampu nak berselindung atau berahsia lagi..
Ternyata set penjagaan kulit wajah MKMEN terbukti berkesan utk para jejaka ! 😱
.
Tak lupa Berus Ajaib 'Skinvigorate' membantu membersihkan wajah disamping memberi urutan lembut pada kulit. Sampai cik abang pun mengaku best betul layan skinvi tu! 🙈
.  MKMen Daily Facial Wash + Advance Facial Hydrator Spf30 sesuai utk si dia yang inginkan kulit tampil lebih bersih, sihat, bermaya tanpa sebarang parut jerawat atau kulit kusam 🙅🙅 Turut membantu mengecilkan pori2 & balancekan minyak kat muka 😱
.
Formula yang sesuai utk semua jenis kulit & kulit sensitif. Tidak menyumpatkan pori. Oil & fragrance free.. Jangan risau, semua product Mary Kay dermatologist & clinically tested on human skin 😘
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada! Jangan lupa bulan ni dapat jimat sehingga rm5x.xx 😎😎
.
Nini - 01126135414
Mary Kay Beauty Consultant
#nini_mkconsultant #nini_marykay #marykayjanuarypromotion #marykayalamdamai #marykaydamaiperdana #marykaybeautyconsultant #marykayformen #mkmen
TERBONGKAR AKHIRNYA!!! . Kami sudah tak mampu nak berselindung atau berahsia lagi.. Ternyata set penjagaan kulit wajah MKMEN terbukti berkesan utk para jejaka ! 😱 . Tak lupa Berus Ajaib 'Skinvigorate' membantu membersihkan wajah disamping memberi urutan lembut pada kulit. Sampai cik abang pun mengaku best betul layan skinvi tu! 🙈 . MKMen Daily Facial Wash + Advance Facial Hydrator Spf30 sesuai utk si dia yang inginkan kulit tampil lebih bersih, sihat, bermaya tanpa sebarang parut jerawat atau kulit kusam 🙅🙅 Turut membantu mengecilkan pori2 & balancekan minyak kat muka 😱 . Formula yang sesuai utk semua jenis kulit & kulit sensitif. Tidak menyumpatkan pori. Oil & fragrance free.. Jangan risau, semua product Mary Kay dermatologist & clinically tested on human skin 😘 . Dapatkan sekarang sementara stok masih ada! Jangan lupa bulan ni dapat jimat sehingga rm5x.xx 😎😎 . Nini - 01126135414 Mary Kay Beauty Consultant #nini_mkconsultant  #nini_marykay  #marykayjanuarypromotion  #marykayalamdamai  #marykaydamaiperdana  #marykaybeautyconsultant  #marykayformen  #mkmen 
Гель для душа из мужской коллекции #mkmen MK High Intensity sport #highintensitysport #скоро23февраля #мэрикэйдлямужчин #marykayrussia #москва 🎁💪🏻🎉👦🏻👨🏻👴🏼
Lelaki Metroseksual 2017 adalah Sang Jejaka  Mary Kay Men 💪
.
-MKmen-
Diformulasi khusus buat Pria yang mementingkan penampilan wajah.
.
Ternyata,mengekalkan kesegaran wajah dengan mengawal pengeluaran minyak, MaryKay Facial Men cleanser pilihan terbaik buat Si Dia.
.
Tampak tampan bergaya dengan kemasan jambang, juga sebagai langkah persediaan untuk bercukur 👍👍
.
Pelengkap kepada Aura Jejaka?
.
Semestinya MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen Broad Spectrum SPF 30, sebagai pelindung utk kulit Sang Jejaka dari tabir suria selama 300minit! 🙅🌞
.
Limited Edition Pouch untuk Si Dia. Pelengkap Gaya kepada Si Dia Pencinta Wanita.
.
Love, beauty consultant setia anda 😘
Nini - 01126135414
#nini_mkconsultant #nini_marykay #marykayformen #mkmen #marykaybeautyconsultant #marykay
Lelaki Metroseksual 2017 adalah Sang Jejaka Mary Kay Men 💪 . -MKmen- Diformulasi khusus buat Pria yang mementingkan penampilan wajah. . Ternyata,mengekalkan kesegaran wajah dengan mengawal pengeluaran minyak, MaryKay Facial Men cleanser pilihan terbaik buat Si Dia. . Tampak tampan bergaya dengan kemasan jambang, juga sebagai langkah persediaan untuk bercukur 👍👍 . Pelengkap kepada Aura Jejaka? . Semestinya MK Men Advanced Facial Hydrator Sunscreen Broad Spectrum SPF 30, sebagai pelindung utk kulit Sang Jejaka dari tabir suria selama 300minit! 🙅🌞 . Limited Edition Pouch untuk Si Dia. Pelengkap Gaya kepada Si Dia Pencinta Wanita. . Love, beauty consultant setia anda 😘 Nini - 01126135414 #nini_mkconsultant  #nini_marykay  #marykayformen  #mkmen  #marykaybeautyconsultant  #marykay 
Alhamdulilah.parcel dah sampai & terus buka nk Qc check ckt.hihi.

Need a free skin consultation.

Kyra Zeila
Mary Kay Beauty Consultant💋
018-906 8996 @kyrazeila_marykay

#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayjeram #marykaykualaselangor #marykaytanjungkarang #marykaypuncakalam #marykashahalam #marykaysaujanautama #marykayklang #mkmen #marykayreadystock #mkmen #melacep #timewise #settimewise #botanicaleffects #setbotanicaleffects
TIMEWISE MIRACLE SET
.
.
TimeWise Miracle set  adalah produk anti penuaan yang direka khas untuk anda yg berumur 25thn ke atas. Produk istimewa ini :
●menjadikan kulit lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. ●membantu mengurangkan kedutan
●melicinkan dan menganjalkan kulit
●menjadikan kulit lebih lembut dan berseri.
.
.
TIMEWISE untuk mereka yang:
✔berumur 25thn keatas
✔inginkan kulit lebih muda dari usia
✔inginkan kulit yang anjal, lembut dan mengurangkan kedutan
.
.
SET TIMEWISE MENGANDUNGI:
💖 3 in 1 cleanser:
Membersih, menanggalkan sel kulit mati dan menyegarkan kulit anda.
.
.
💖 Age fighting moisturizer: melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.
Kulit akan kekal lembap, lembut dan sihat.
.
.
💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum (Best Seller):
👉Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda.
👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan dan kemunculan garis2 halus .
.
.
💖TimeWise Night Solution (Best Seller):
👉Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat, anjal dan muda.
.
.
Inginkan kulit sihat, bebas cela dan muda dari usia sebenar? Anda patut cuba TIMEWISE MIRACLE SET 💖

Beauty Consultant Mary Kay
Siti NurAin

#MaryKay #MaryKayMalaysia #BeautyConsultantMaryKay #marykayproducts #timewiseplus #timewise #Melacep #botanicaleffects #mkmen #marykayKL #marykaycheras
TIMEWISE MIRACLE SET . . TimeWise Miracle set adalah produk anti penuaan yang direka khas untuk anda yg berumur 25thn ke atas. Produk istimewa ini : ●menjadikan kulit lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda. ●membantu mengurangkan kedutan ●melicinkan dan menganjalkan kulit ●menjadikan kulit lebih lembut dan berseri. . . TIMEWISE untuk mereka yang: ✔berumur 25thn keatas ✔inginkan kulit lebih muda dari usia ✔inginkan kulit yang anjal, lembut dan mengurangkan kedutan . . SET TIMEWISE MENGANDUNGI: 💖 3 in 1 cleanser: Membersih, menanggalkan sel kulit mati dan menyegarkan kulit anda. . . 💖 Age fighting moisturizer: melembapkan kulit anda sehingga 10 jam. Kulit akan kekal lembap, lembut dan sihat. . . 💖TimeWise Day Solution Sunscreen Broad Spectrum (Best Seller): 👉Penjagaan yang membekalkan rawatan Pronewal yang eksklusif untuk perlindungan penting pada siang hari supaya kulit kelihatan lebih sihat dan muda. 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu melambatkan proses kekedutan dan kemunculan garis2 halus . . . 💖TimeWise Night Solution (Best Seller): 👉Bahan kandungan biji-bijian dalam TimeWise Night Solution merupakan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh kulit seperti vitamin A, C dan E bagi menggalakkan pembaharuan sel-sel kulit wajah pada waktu malam 👉mengandungi formula anti penuaan yang membantu menganjalkan kulit agar kelihatan lebih sihat, anjal dan muda. . . Inginkan kulit sihat, bebas cela dan muda dari usia sebenar? Anda patut cuba TIMEWISE MIRACLE SET 💖 Beauty Consultant Mary Kay Siti NurAin #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #BeautyConsultantMaryKay  #marykayproducts  #timewiseplus  #timewise  #Melacep  #botanicaleffects  #mkmen  #marykayKL  #marykaycheras 
Cerah sekata dengan MelaCEP Plus+ Set. Takmo capuk-capuk, takmo putih melepak kalah warna kulit asal, biarlah cerah sekata sama ngan kulit asal kita, barulah cantik! Cerah asli orang kata 😁🤗 Jangan pula capuk muka kaki tangan badan, semua warna lain-lain. Sekali buka tudung, haaaaa kau! 🙈👻
Cerah sekata dengan MelaCEP Plus+ Set. Takmo capuk-capuk, takmo putih melepak kalah warna kulit asal, biarlah cerah sekata sama ngan kulit asal kita, barulah cantik! Cerah asli orang kata 😁🤗 Jangan pula capuk muka kaki tangan badan, semua warna lain-lain. Sekali buka tudung, haaaaa kau! 🙈👻
My business may Small..
But.. with Big Dream
to Enrich Womans Life!! Nak kulit yg sihat? 👸
Nak peluang kerjaya yg cerah? 🏼👜👠💄💍
Nak duit lebih? 💰💰
.
Lets join me be a Professional Beauty Consultant 😍😍😍😍 segalanya bermula dgn impian. Jom sama sama capai impian! 😘😘 Berminat boleh pm or whatsapp saya akan coach anda ☺☺
.
AinShari
016 6342686
Beauty Consultant MaryKay
#MaryKay #NewBotanicalEffects #BotanicalEffectsEvolution #Skincare #LipstickMaryKay #Lipstick #BeautyConsultant #Lipscrub #cosmetics #kosmetik #TimewiseMaryKay #OnlineBisnes #foundation #SkinvigorateBrush #CleansingBrush #Mask #Microdermabrasion #Malacep #Makeuplovers #jerawat #jeragat #SayaPenggunaMaryKay #KulitSihat #MKMen #Makeup #Bangi #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia #MaryKayBangi
My business may Small.. But.. with Big Dream to Enrich Womans Life!! Nak kulit yg sihat? 👸 Nak peluang kerjaya yg cerah? 🏼👜👠💄💍 Nak duit lebih? 💰💰 . Lets join me be a Professional Beauty Consultant 😍😍😍😍 segalanya bermula dgn impian. Jom sama sama capai impian! 😘😘 Berminat boleh pm or whatsapp saya akan coach anda ☺☺ . AinShari 016 6342686 Beauty Consultant MaryKay #MaryKay  #NewBotanicalEffects  #BotanicalEffectsEvolution  #Skincare  #LipstickMaryKay  #Lipstick  #BeautyConsultant  #Lipscrub  #cosmetics  #kosmetik  #TimewiseMaryKay  #OnlineBisnes  #foundation  #SkinvigorateBrush  #CleansingBrush  #Mask  #Microdermabrasion  #Malacep  #Makeuplovers  #jerawat  #jeragat  #SayaPenggunaMaryKay  #KulitSihat  #MKMen  #Makeup  #Bangi  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi 
Selamat Petang semua .. Dah lunch ke.. ? kot ade lagii yang lewat lunch or baru nak lunch. Selamat menjamu selera 😉 
Segelintir lelaki mungkin ade masalah susah nak carii skincare untuk kulitkan, dah macam2 skincare cuba tapi tak jalan berhasil jugak xde perubahan yang memuaskan hati . Okey kalau korang ade masalah macam ni haa apa kate korang cuba pulak combo set ni manalah tau kan sesuai dengan korang , jangan bimbang pasti korang akan berpuas hati dengan combo ni.. 😘Selagi kita masih diberi kesempatan dan peluang dari Yang Maha Esa tak salah kite berusahe kn, setiap masalah pasti ad jalan penyelesaian. Jangan mudah putus asa ! In sha Allah dengan penjagaan yang baik konsistem korang akan rasai perubahannya. Nanti awek dah x carii lain dah.. hehe😂 
Berminat boleh pm, nak tanye pape pon boley, free consultation.. 😘 
Ira
013 9733025

marykay BC✔

#marykaymalaysia#marykaylovers#mkmen#naturalproduct#skinvigoratepurple#limitededition
Selamat Petang semua .. Dah lunch ke.. ? kot ade lagii yang lewat lunch or baru nak lunch. Selamat menjamu selera 😉 Segelintir lelaki mungkin ade masalah susah nak carii skincare untuk kulitkan, dah macam2 skincare cuba tapi tak jalan berhasil jugak xde perubahan yang memuaskan hati . Okey kalau korang ade masalah macam ni haa apa kate korang cuba pulak combo set ni manalah tau kan sesuai dengan korang , jangan bimbang pasti korang akan berpuas hati dengan combo ni.. 😘Selagi kita masih diberi kesempatan dan peluang dari Yang Maha Esa tak salah kite berusahe kn, setiap masalah pasti ad jalan penyelesaian. Jangan mudah putus asa ! In sha Allah dengan penjagaan yang baik konsistem korang akan rasai perubahannya. Nanti awek dah x carii lain dah.. hehe😂 Berminat boleh pm, nak tanye pape pon boley, free consultation.. 😘 Ira 013 9733025 marykay BC✔ #marykaymalaysia #marykaylovers #mkmen #naturalproduct #skinvigoratepurple #limitededition 
-  Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! 
Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит 💙 
#marykay #mkmen #мужскаякосметика #длябритья #mary_kay_bishkek_bema
- Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит 💙 #marykay  #mkmen  #мужскаякосметика  #длябритья  #mary_kay_bishkek_bema 
💎MelaCEP Plus™ Luminous System💎
Brightening Solution.
Terdiri daripada;
.
1)Foaming Cleanser
Mengeluarkan benda asing dengan berkesan, menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit yg seterusnya, kulit berasa lembut dan licin, menyerikan kulit kusam.
2)Mask
Kulit rasa segar, lembab, lembut dan licin. Menyekatakan kulit
3) Freshener
Kulit berasa anjal dan segar, kulit menjadi lebih cerah dengan segera, kulit kelihatan 'glowing'
4) Ultimate Serum
Mencerahkan kulit dengan segera dan dalam jangka masa yang panjang, membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan kulit, memperbaiki tampilan kulit lebih cerah, tekstur dan bintik2 hitam secara ketara
5)Ultimate Cream
Memberikan kelembapan dgn segera, meningkatkan tahap kecerahan kulit dengan segera.
.
Siapa nk kulit cerah dengan sihat?? 🙋🙋 Hehe. Jom dm/whatsapp saya untuk ketahui kesesuaian kulit anda 😘😘
.
AinShari
016 6342686
Beauty Consultant MaryKay
#MaryKay #NewBotanicalEffects #BotanicalEffectsEvolution #Skincare #LipstickMaryKay #Lipstick #BeautyConsultant #Lipscrub #cosmetics #kosmetik #TimewiseMaryKay #OnlineBisnes #foundation #SkinvigorateBrush #CleansingBrush #Mask #Microdermabrasion #Malacep #Makeuplovers #BeautyConsultant #jerawat #jeragat #SayaPenggunaMaryKay #KulitSihat #MKMen #Makeup #Bangi #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia #MaryKayBangi
💎MelaCEP Plus™ Luminous System💎 Brightening Solution. Terdiri daripada; . 1)Foaming Cleanser Mengeluarkan benda asing dengan berkesan, menyediakan kulit utk langkah penjagaan kulit yg seterusnya, kulit berasa lembut dan licin, menyerikan kulit kusam. 2)Mask Kulit rasa segar, lembab, lembut dan licin. Menyekatakan kulit 3) Freshener Kulit berasa anjal dan segar, kulit menjadi lebih cerah dengan segera, kulit kelihatan 'glowing' 4) Ultimate Serum Mencerahkan kulit dengan segera dan dalam jangka masa yang panjang, membantu kulit mengembali dan mengekalkan kejernihan kulit, memperbaiki tampilan kulit lebih cerah, tekstur dan bintik2 hitam secara ketara 5)Ultimate Cream Memberikan kelembapan dgn segera, meningkatkan tahap kecerahan kulit dengan segera. . Siapa nk kulit cerah dengan sihat?? 🙋🙋 Hehe. Jom dm/whatsapp saya untuk ketahui kesesuaian kulit anda 😘😘 . AinShari 016 6342686 Beauty Consultant MaryKay #MaryKay  #NewBotanicalEffects  #BotanicalEffectsEvolution  #Skincare  #LipstickMaryKay  #Lipstick  #BeautyConsultant  #Lipscrub  #cosmetics  #kosmetik  #TimewiseMaryKay  #OnlineBisnes  #foundation  #SkinvigorateBrush  #CleansingBrush  #Mask  #Microdermabrasion  #Malacep  #Makeuplovers  #BeautyConsultant  #jerawat  #jeragat  #SayaPenggunaMaryKay  #KulitSihat  #MKMen  #Makeup  #Bangi  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi 
💎Botanical Effects Skin Care💎
Haaa product ni la yang membuatkan saya terus jatuh hati pada MaryKay. Gittew. 😊 Dia menggunakan bahan bahan yang bebas dari bahan kimia, selamat dan tidak merosakkan kulit kita. Lebih2 lagi sesuai untuk kulit yang telah menggunakan Peeling product (macam saya ni 😥) .
Set ni merupakan product yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay yang terdiri daripada 4 ;

1) Cleanser - Membersih dan menanggalkan segala kotoran pada muka dan mengekalkan keseimbangan kulit.

2) Freshen - Menutupi pori pori terbuka dan membuang lebihan sisa kotoran pada muka.

3) Mask- Menanggalkan sel sel mati pada kulit dan menganjalkan kulit. (Yang ni mmg paling best! Serious! 😍) .

4) Hydrate - Melembabkan kulit supaya kulit nampak sihat dan tidak kusam.

Dan dia terdiri daripada 3 jenis, untuk kulit kering, kulit normal dan kulit berminyak ☺ .

Ayuh pm saya untuk ketahui jenis yang mana yg sesuai untuk kulit anda. Sama sama kita sayangi kulit kita 😍😁
.
AinShari
016 6342686
Beauty Consultant MaryKay
#MaryKay #NewBotanicalEffects #BotanicalEffectsEvolution #Skincare #LipstickMaryKay #Lipstick #BeautyConsultant #Lipscrub #cosmetics #kosmetik #TimewiseMaryKay #OnlineBisnes #foundation #SkinvigorateBrush #CleansingBrush #Mask #Microdermabrasion #Malacep #Makeuplovers #BeautyConsultant #jerawat #jeragat #SayaPenggunaMaryKay #KulitSihat #MKMen #Makeup #Bangi #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia #MaryKayBangi
💎Botanical Effects Skin Care💎 Haaa product ni la yang membuatkan saya terus jatuh hati pada MaryKay. Gittew. 😊 Dia menggunakan bahan bahan yang bebas dari bahan kimia, selamat dan tidak merosakkan kulit kita. Lebih2 lagi sesuai untuk kulit yang telah menggunakan Peeling product (macam saya ni 😥) . Set ni merupakan product yang paling asas dalam set penjagaan wajah Mary Kay yang terdiri daripada 4 ; 1) Cleanser - Membersih dan menanggalkan segala kotoran pada muka dan mengekalkan keseimbangan kulit. 2) Freshen - Menutupi pori pori terbuka dan membuang lebihan sisa kotoran pada muka. 3) Mask- Menanggalkan sel sel mati pada kulit dan menganjalkan kulit. (Yang ni mmg paling best! Serious! 😍) . 4) Hydrate - Melembabkan kulit supaya kulit nampak sihat dan tidak kusam. Dan dia terdiri daripada 3 jenis, untuk kulit kering, kulit normal dan kulit berminyak ☺ . Ayuh pm saya untuk ketahui jenis yang mana yg sesuai untuk kulit anda. Sama sama kita sayangi kulit kita 😍😁 . AinShari 016 6342686 Beauty Consultant MaryKay #MaryKay  #NewBotanicalEffects  #BotanicalEffectsEvolution  #Skincare  #LipstickMaryKay  #Lipstick  #BeautyConsultant  #Lipscrub  #cosmetics  #kosmetik  #TimewiseMaryKay  #OnlineBisnes  #foundation  #SkinvigorateBrush  #CleansingBrush  #Mask  #Microdermabrasion  #Malacep  #Makeuplovers  #BeautyConsultant  #jerawat  #jeragat  #SayaPenggunaMaryKay  #KulitSihat  #MKMen  #Makeup  #Bangi  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi 
Penggunaan cc cream Mary Kay yg sgt best. Harga mampu milik dan yg pling penting tahan 4-5 bulan atau lebih lagii bergantung pd permakaian anda😊 Anda akn lihat  Perbezaan muke anda. Tekstur yg sgt ringan 😍

8 manfaat dalam 1 tiub:
.
1.Melindungi: melindungi kulit daripada kerosakan sinaran UVA dan UVB dengan spektrum luas SPF15
.
2.Mencerah: Menyerikan kulit dan mencerahkan tona kulit dengan segera
Membetul dengan pelitupan yang ringan, Pigmen berasaskan mineral membantu membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit
.
3.Meminimumkan kemerahan: Melegakan dan meminumkan kemerahan kulit
.
4.Pelitupan: ia melegakan dan memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah
.
5.Menghidrat : Kekal hidrat selama 10 jam, Ia memberikan rasa lembap yang melegakan tanpa berasa berminyak atau melekit
.
6.Mengurangkan tanda-tanda penuaan: Garisan-garisan halus kelihatan kurang nyata
.
7.Mempertahan : Melindungi kulit daripada radikal bebas yang merosakkan dengan kuasa antipengoksidaan itu
.
Berminat nak cuba? Nak order? Meh2 pm tepi 😘😘
.
AinShari
016 6342686
Beauty Consultant MaryKay
#MaryKay #NewBotanicalEffects #BotanicalEffectsEvolution #Skincare #LipstickMaryKay #Lipstick #BeautyConsultant #Lipscrub #cosmetics #kosmetik #TimewiseMaryKay #OnlineBisnes #foundation #SkinvigorateBrush #CleansingBrush #Mask #Microdermabrasion #Malacep #Makeuplovers #BeautyConsultant #jerawat #jeragat #SayaPenggunaMaryKay #KulitSihat #MKMen #Makeup #Bangi #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia #MaryKayBangi
Penggunaan cc cream Mary Kay yg sgt best. Harga mampu milik dan yg pling penting tahan 4-5 bulan atau lebih lagii bergantung pd permakaian anda😊 Anda akn lihat Perbezaan muke anda. Tekstur yg sgt ringan 😍 8 manfaat dalam 1 tiub: . 1.Melindungi: melindungi kulit daripada kerosakan sinaran UVA dan UVB dengan spektrum luas SPF15 . 2.Mencerah: Menyerikan kulit dan mencerahkan tona kulit dengan segera Membetul dengan pelitupan yang ringan, Pigmen berasaskan mineral membantu membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit . 3.Meminimumkan kemerahan: Melegakan dan meminumkan kemerahan kulit . 4.Pelitupan: ia melegakan dan memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah . 5.Menghidrat : Kekal hidrat selama 10 jam, Ia memberikan rasa lembap yang melegakan tanpa berasa berminyak atau melekit . 6.Mengurangkan tanda-tanda penuaan: Garisan-garisan halus kelihatan kurang nyata . 7.Mempertahan : Melindungi kulit daripada radikal bebas yang merosakkan dengan kuasa antipengoksidaan itu . Berminat nak cuba? Nak order? Meh2 pm tepi 😘😘 . AinShari 016 6342686 Beauty Consultant MaryKay #MaryKay  #NewBotanicalEffects  #BotanicalEffectsEvolution  #Skincare  #LipstickMaryKay  #Lipstick  #BeautyConsultant  #Lipscrub  #cosmetics  #kosmetik  #TimewiseMaryKay  #OnlineBisnes  #foundation  #SkinvigorateBrush  #CleansingBrush  #Mask  #Microdermabrasion  #Malacep  #Makeuplovers  #BeautyConsultant  #jerawat  #jeragat  #SayaPenggunaMaryKay  #KulitSihat  #MKMen  #Makeup  #Bangi  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi 
Untuk lelaki pun ada 👨 NEW YEAR COMBO 🎉
Bagi yang baru nak start tukar skincare Mary Kay, jom grab set combo ni! Jimat banyak 👍🏻 Book slots now sebab combo ni limited ja tau, kalau habis nanti kena beli loose items ☹️
👉🏻 COMBO MK MEN CLEANSER + ADVANCED FACIAL HYDRATOR SPF30 + SKINVIGORATE BRUSH
🌹 Grooming Set for Men : Membantu mengawal minyak pada wajah, membersihkan kulit, dan melindungi dari sinaran uv andddd menambahkan kehenseman anda! Hihihi
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, boleh hubungi saya,

Noor
0195103662

#marykaykedah #marykay #marykay#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #mkmen
Untuk lelaki pun ada 👨 NEW YEAR COMBO 🎉 Bagi yang baru nak start tukar skincare Mary Kay, jom grab set combo ni! Jimat banyak 👍🏻 Book slots now sebab combo ni limited ja tau, kalau habis nanti kena beli loose items ☹️ 👉🏻 COMBO MK MEN CLEANSER + ADVANCED FACIAL HYDRATOR SPF30 + SKINVIGORATE BRUSH 🌹 Grooming Set for Men : Membantu mengawal minyak pada wajah, membersihkan kulit, dan melindungi dari sinaran uv andddd menambahkan kehenseman anda! Hihihi 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, boleh hubungi saya, Noor 0195103662 #marykaykedah  #marykay  #marykay #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #mkmen 
В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen! 
#marykay #marykayrussia #mkmen #женскиесекреты #подарокмужчине #marykayвглянце #marykaykazakhstan #marykayastana
Hai uolss! Ehem ehem 😍 Tahu ke ape ni?? Hehehee.. Haaaaa musim cuti nanti mesti ramai nak kawen kan.. Sume dulang dh cukup ke?  Meh akk nk bg idea utk satu dulang.. Hehehe.. Kompem org tgk terbeliaakkkk biji mata 😱😱
.
Jom dapatkan sedulang hantaran untuk hari bahagia korang.. 😍😍
.
.
.
Maryam Tauhed
016 7026604
.
#hantarankahwin #dulanghantaran #hantaranskincare #hantaranmurah #hantarannikah #hantarantunang #hantaran #hadiahbirthday #hadiahanniversary #hadiahmarykay #timewise #melacep #mkmen #perfume #makeup #cny #musimkahwin #pengantin
Hai uolss! Ehem ehem 😍 Tahu ke ape ni?? Hehehee.. Haaaaa musim cuti nanti mesti ramai nak kawen kan.. Sume dulang dh cukup ke? Meh akk nk bg idea utk satu dulang.. Hehehe.. Kompem org tgk terbeliaakkkk biji mata 😱😱 . Jom dapatkan sedulang hantaran untuk hari bahagia korang.. 😍😍 . . . Maryam Tauhed 016 7026604 . #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranskincare  #hantaranmurah  #hantarannikah  #hantarantunang  #hantaran  #hadiahbirthday  #hadiahanniversary  #hadiahmarykay  #timewise  #melacep  #mkmen  #perfume  #makeup  #cny  #musimkahwin  #pengantin 
💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan?
💋Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. 💋Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz!
💋Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih.
💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan
🌸15 saat pipi kiri
🌸15 saat dahi
🌸7.5 saat hidung
🌸7.5 saat dagu

Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa....... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya. Promo bulan ni jgn dilupakan! 😍😍
.
AinShari
016 6342686
Beauty Consultant MaryKay
#MaryKay #NewBotanicalEffects #BotanicalEffectsEvolution #Skincare #LipstickMaryKay #Lipstick #BeautyConsultant #Lipscrub #cosmetics #kosmetik #TimewiseMaryKay #OnlineBisnes #foundation #SkinvigorateBrush #CleansingBrush #Mask #Microdermabrasion #Malacep #Makeuplovers #BeautyConsultant #jerawat #jeragat #SayaPenggunaMaryKay #KulitSihat #MKMen #Makeup #Bangi #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia #MaryKayBangi
💋Dengan Cleansing brush ni, anda boleh berfacial spa dirumah! Haa.. siapa yang nak muka kotor kan? 💋Selama ni kita hanya cuci & bilas muka dengan pencuci muka menggunakan tangan saja kan.. 💋Tahu tak, dengan bantuan alat comel serta canggih ni.. ia akan membersihkan kulit wajah kita dengan lebih efectif,lebih bersih dan kulit akan kelihatan sihat & cantik uolz! 💋Cleansing brush ni juga bantu menanggalkan kulit mati dan sisa make up yang degil dengan sangat bersih. 💋Cara penggunaan Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush.... 🌸15 saat pipi kanan 🌸15 saat pipi kiri 🌸15 saat dahi 🌸7.5 saat hidung 🌸7.5 saat dagu Psst: JANGAN TEKAN!! Letak dengan lembut.. Taraaa....... YOUR SKIN WILL BE MORE SOFT, FRESH, AND VERY CLEAN.. Best sangat uolz!! Dapatkan satu dari saya. Promo bulan ni jgn dilupakan! 😍😍 . AinShari 016 6342686 Beauty Consultant MaryKay #MaryKay  #NewBotanicalEffects  #BotanicalEffectsEvolution  #Skincare  #LipstickMaryKay  #Lipstick  #BeautyConsultant  #Lipscrub  #cosmetics  #kosmetik  #TimewiseMaryKay  #OnlineBisnes  #foundation  #SkinvigorateBrush  #CleansingBrush  #Mask  #Microdermabrasion  #Malacep  #Makeuplovers  #BeautyConsultant  #jerawat  #jeragat  #SayaPenggunaMaryKay  #KulitSihat  #MKMen  #Makeup  #Bangi  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi 
Ada abam2 pm tanya saya,Mary Kay takde skincare untuk lelaki ke.ofcoz la ade tau.ni smua khas utk abam2 semua 🔹MK Men Daily  Facial Wash
🔹MK Men Facial Toner
🔹MK Men Advanced Eye Cream
🔹MK Men Advancef Facial Hydrator Suncreen SPF 30
🔹MK Men Body Spray

Need a free skin consultation.

Kyra Zeila
Mary Kay Beauty Consultant💋
018-906 8996 @kyrazeila_marykay

#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayjeram #marykaykualaselangor #marykaytanjungkarang #marykaypuncakalam #marykashahalam #marykaysaujanautama #marykayklang #mkmen #marykayreadystock
Ada abam2 pm tanya saya,Mary Kay takde skincare untuk lelaki ke.ofcoz la ade tau.ni smua khas utk abam2 semua 🔹MK Men Daily Facial Wash 🔹MK Men Facial Toner 🔹MK Men Advanced Eye Cream 🔹MK Men Advancef Facial Hydrator Suncreen SPF 30 🔹MK Men Body Spray Need a free skin consultation. Kyra Zeila Mary Kay Beauty Consultant💋 018-906 8996 @kyrazeila_marykay #marykay  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykayjeram  #marykaykualaselangor  #marykaytanjungkarang  #marykaypuncakalam  #marykashahalam  #marykaysaujanautama  #marykayklang  #mkmen  #marykayreadystock 
NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
. . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle
NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘 . . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #mkbywaniyros  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle 
Dah pasti 100% bersih muka awak kalau cuci pakai tangan? Pakai jari jemari awak yg always terdedah dengan kuman tu? Kita ni nak buang kuman dari kulit muka, bukan nak tambah lg kuman tau tau. Muat ke ekk jari awak cuci sampai dalam liang pori tuu 😏 kalau muat, wowww hebatnyaaa. Mampu ke tangan awak berpusing selama 400kali pusingan dalam masa 1minit? Kalau mampu, wowww awak sangat hebattt 👍 tapiiiiiiiii, kalau tak mampu nak buat semua tu, mehh kita serahkan sahaja tugas cuci muka ni dekat berus skinvi. Tekan button on, dan biarkan berus ni berputar, biarkan dia buat kerja mencuci kotoran2 dan bendasing yg ada di kulit wajah. Kalau tk percaya, Mehh kita tengok perbandingan mencuci menggunakan tangan dan berus skinvi. Harga mmg mampu milik, siap dapat warranty 1 year lagi, kalau rosak, boleh return balik barang tu, kita ganti yg baru tauuuuuu! Siap dapat free 2 brush, dan battery lagi. Hehe. .

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle
Dah pasti 100% bersih muka awak kalau cuci pakai tangan? Pakai jari jemari awak yg always terdedah dengan kuman tu? Kita ni nak buang kuman dari kulit muka, bukan nak tambah lg kuman tau tau. Muat ke ekk jari awak cuci sampai dalam liang pori tuu 😏 kalau muat, wowww hebatnyaaa. Mampu ke tangan awak berpusing selama 400kali pusingan dalam masa 1minit? Kalau mampu, wowww awak sangat hebattt 👍 tapiiiiiiiii, kalau tak mampu nak buat semua tu, mehh kita serahkan sahaja tugas cuci muka ni dekat berus skinvi. Tekan button on, dan biarkan berus ni berputar, biarkan dia buat kerja mencuci kotoran2 dan bendasing yg ada di kulit wajah. Kalau tk percaya, Mehh kita tengok perbandingan mencuci menggunakan tangan dan berus skinvi. Harga mmg mampu milik, siap dapat warranty 1 year lagi, kalau rosak, boleh return balik barang tu, kita ganti yg baru tauuuuuu! Siap dapat free 2 brush, dan battery lagi. Hehe. . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #mkbywaniyros  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle 
Product LAKU kerasss !!!! Berus Skivigorate dari Mary Kay berupaya membersihkn kulit wajah secara optimum.
Nampak beza bukan?? Brush Skivigorate ni..sgt lembut.mampu menanggalkn kekotoran & sel2 kulit .mati  pada permukaan kulit termasuk blackhead & Whitehead

Dapatkan 1 utk kegunaan harian anda di Rumah juga 😉

Setiap 1 pembelian brush Skivigorate... Ini. Special ..FREE GIFT menanti anda ...jom grabb 😊

Independent beauty consultant Marykay
Maznin Sani
01119706957

#marykay  #marykaymalaysia #marykayKL #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa #marykaycosmetics  #marykayskincare #skivigoratebrush #timewise #skincaremalaysia #mkmen #marykayfragrance #wanita #model #spa #sayajual #sayajualprodukpenjagaankulit #sayajualprodukkecantikan #sayajualmarykay
Product LAKU kerasss !!!! Berus Skivigorate dari Mary Kay berupaya membersihkn kulit wajah secara optimum. Nampak beza bukan?? Brush Skivigorate ni..sgt lembut.mampu menanggalkn kekotoran & sel2 kulit .mati pada permukaan kulit termasuk blackhead & Whitehead Dapatkan 1 utk kegunaan harian anda di Rumah juga 😉 Setiap 1 pembelian brush Skivigorate... Ini. Special ..FREE GIFT menanti anda ...jom grabb 😊 Independent beauty consultant Marykay Maznin Sani 01119706957 #marykay  #marykaymalaysia  #marykayKL  #marykaywangsamaju  #marykaysetiawangsa  #marykaycosmetics  #marykayskincare  #skivigoratebrush  #timewise  #skincaremalaysia  #mkmen  #marykayfragrance  #wanita  #model  #spa  #sayajual  #sayajualprodukpenjagaankulit  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmarykay 
💗Discover what you Love with Mary Kay💗

Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak?

Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. 
Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. 😘

Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. #marykay #botanicaleffects #botanicalevolution #melacep #timewise #timewiseplus #mkmen #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayKL #cheras
💗Discover what you Love with Mary Kay💗 Ada x kawan2 saya yg masih try n error utk mencari skin care yg sesuai utk kulit awak? Ada x antara awak yg pernah alami kesan buruk chemical yg menjadikan kulit gelap.. kusam.. tona x sekata..? Itu la antara pengalaman yg saya lalui dulu. Akibatnya.. mmg sengsara nk pulihkan struktur kulit yg da rosak tu.. produk Mary Kay yg bebas dri bahan kimia berbahaya dpt bantu untuk pulihkan dan pelihara kulit kita agar kekal sihat.. Jom sayang diri kita with Mary Kay.. 😘 Kami memberikan konsultasi secara percuma untuk memastikan awak menggunakan produk yang paling sesuai yang awak perlukan.. #marykay  #botanicaleffects  #botanicalevolution  #melacep  #timewise  #timewiseplus  #mkmen  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayKL  #cheras 
Testimoni skinvigorate user. Tu baru pakai kejap. Lama lama pakai korg rasaaa? 😍😍😍
.
Jangan lepaskan peluang dapatkan combo bulan januari. Bulan ni je taw berbaloi2 sangat beli cleanser + Skinvigorate brush dengan harga jimat! 😁😁
.
Berminat cepat2 whatsapp or pm sblum sis tutup order. .
*Last order 19/1 after tu naik cuti raya cina baru Mary kay post 😚😚
.
AinShari
016 6342686
Beauty Consultant MaryKay
#MaryKay #NewBotanicalEffects #BotanicalEffectsEvolution #Skincare #LipstickMaryKay #Lipstick #BeautyConsultant #Lipscrub #cosmetics #kosmetik #TimewiseMaryKay #OnlineBisnes #foundation #SkinvigorateBrush #CleansingBrush #Mask #Microdermabrasion #Malacep #Makeuplovers #BeautyConsultant #jerawat #jeragat #SayaPenggunaMaryKay #KulitSihat #MKMen #Makeup #Bangi #MaryKayForAll #MaryKayMalaysia #MaryKayBangi
Testimoni skinvigorate user. Tu baru pakai kejap. Lama lama pakai korg rasaaa? 😍😍😍 . Jangan lepaskan peluang dapatkan combo bulan januari. Bulan ni je taw berbaloi2 sangat beli cleanser + Skinvigorate brush dengan harga jimat! 😁😁 . Berminat cepat2 whatsapp or pm sblum sis tutup order. . *Last order 19/1 after tu naik cuti raya cina baru Mary kay post 😚😚 . AinShari 016 6342686 Beauty Consultant MaryKay #MaryKay  #NewBotanicalEffects  #BotanicalEffectsEvolution  #Skincare  #LipstickMaryKay  #Lipstick  #BeautyConsultant  #Lipscrub  #cosmetics  #kosmetik  #TimewiseMaryKay  #OnlineBisnes  #foundation  #SkinvigorateBrush  #CleansingBrush  #Mask  #Microdermabrasion  #Malacep  #Makeuplovers  #BeautyConsultant  #jerawat  #jeragat  #SayaPenggunaMaryKay  #KulitSihat  #MKMen  #Makeup  #Bangi  #MaryKayForAll  #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi 
Perbezaan kulit lelaki dan wanita
.
Kulit manusia secara asasnya dipengaruhi oleh hormon
.
Hormon testeron mempengaruhi kulit lelaki manakala estrogen mempengaruhi kulit wanita
.
Kulit lelaki mempunyai elastin dan kolagen yang lebih banyak berbanding wanita
.
Kulit lelaki 20% lebih tebal dan anjal serta tahan kepada kerosakan matahari. Sebab tu penampilan seorang lelaki lambat tua berbanding wanita
.
Manakala wanita lebih menunjukkan garis-garis halus berbanding dengan lelaki seusia.
.
Walaubagaiamanapun semakin berusia kulit lelaki menjadi semakin nipis manakala ketebalan kulit wanita tidak berubah.
.
Lelaki juga mempunyai ruang pori yang lebih besar, kalenjar sebum yang lebih aktif dan mempunyai saluran darah lebih banyak. Oleh sebab itu kulit lelaki kelihatan lebih kasar , lebih berpeluh dan berminyak
.
Bagi lelaki yang kerap bercukur akan hilang satu lapisan hydrolytic film di permukaan kulit. Ini menjadikan kulit lebih sensitif
.
Seperti wanita, lelaki juga seharusnya mengambil berat tentang penjagaan kulit lebih-lebih lagi kulit muka yang selalu terdedah kepada sumber radikal bebas seperti cahaya matahari, pencemaran dan lain-lain lagi
.
Lebih kite jaga dulu kulit kite.. Dr nak merawat nya.. Lg byk belanja... U ols...
.
Whatsapp waty.. 012-337 7475.. .
#ilovemarykay #MKMen #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #cantikluardalam #beautyconsultant
Perbezaan kulit lelaki dan wanita . Kulit manusia secara asasnya dipengaruhi oleh hormon . Hormon testeron mempengaruhi kulit lelaki manakala estrogen mempengaruhi kulit wanita . Kulit lelaki mempunyai elastin dan kolagen yang lebih banyak berbanding wanita . Kulit lelaki 20% lebih tebal dan anjal serta tahan kepada kerosakan matahari. Sebab tu penampilan seorang lelaki lambat tua berbanding wanita . Manakala wanita lebih menunjukkan garis-garis halus berbanding dengan lelaki seusia. . Walaubagaiamanapun semakin berusia kulit lelaki menjadi semakin nipis manakala ketebalan kulit wanita tidak berubah. . Lelaki juga mempunyai ruang pori yang lebih besar, kalenjar sebum yang lebih aktif dan mempunyai saluran darah lebih banyak. Oleh sebab itu kulit lelaki kelihatan lebih kasar , lebih berpeluh dan berminyak . Bagi lelaki yang kerap bercukur akan hilang satu lapisan hydrolytic film di permukaan kulit. Ini menjadikan kulit lebih sensitif . Seperti wanita, lelaki juga seharusnya mengambil berat tentang penjagaan kulit lebih-lebih lagi kulit muka yang selalu terdedah kepada sumber radikal bebas seperti cahaya matahari, pencemaran dan lain-lain lagi . Lebih kite jaga dulu kulit kite.. Dr nak merawat nya.. Lg byk belanja... U ols... . Whatsapp waty.. 012-337 7475.. . #ilovemarykay  #MKMen  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #cantikluardalam  #beautyconsultant 
NAK CERAH & PUTIH secara sihat dan baik??
.
Ain akan syorkan Serum C dari rangkaian produk Mary Kay ni
.
Sebab apa, Serum vitamin C
.
-SERUM C-
.
serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik
.
Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit
.
Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkn kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis
.
Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit
.
Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut
.
Vitamin C pulaa merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita
.
Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub
.
Setiap tiub mempunyai 7sukatan iaitu untuk digunakan selama 7hari sahaja
.
Untuk pengetahuan anda vitamin C akan cepat rosak, oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu
.
Bermakna 4 tiup untuk sebulan
.
Untuk mendapatkan hasil yang superb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #bazarpaknil #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
NAK CERAH & PUTIH secara sihat dan baik?? . Ain akan syorkan Serum C dari rangkaian produk Mary Kay ni . Sebab apa, Serum vitamin C . -SERUM C- . serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik . Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit . Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkn kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis . Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut . Vitamin C pulaa merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita . Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub . Setiap tiub mempunyai 7sukatan iaitu untuk digunakan selama 7hari sahaja . Untuk pengetahuan anda vitamin C akan cepat rosak, oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu . Bermakna 4 tiup untuk sebulan . Untuk mendapatkan hasil yang superb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! 
Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, пишите и заказывайте( ссылка в профиле)💙 #marykay #mkmen #мужскаякосметика #длябритья#спб#мэрикей
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, пишите и заказывайте( ссылка в профиле)💙 #marykay  #mkmen  #мужскаякосметика  #длябритья #спб #мэрикей 
Bem alimentado e bem perfumado!
Perfume da MK da minha amiga @fabipmoraes ... "Ganhei de graça", né ? Cortesia ... Amostra grátis.

#vaiquecola #marykay #mkmen #recomendo #friends #semprebom #ilove #photooftheday #instafriend
I want to step out of my comfort zone and host an all men MK PARTY! If interested in being a GQ host please contact me now to book.
#MaryKay #MKMen #100BeforeRoyaltyChallenge #skincare4men
В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen™! #marykay #marykayrussia #mkmen #женскиесекреты #подарокмужчине #marykayвглянце
NAK CERAH & PUTIH secara sihat dan baik??
.
Wani akan syorkan Serum C dari rangkaian produk Mary Kay ni
.
Sebab apa, Serum vitamin C
.
-SERUM C-
.
serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik
.
Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit
.
Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkn kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis
.
Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit
.
Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut
.
Vitamin C pulaa merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita
.
Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub
.
Setiap tiub mempunyai 7sukatan iaitu untuk digunakan selama 7hari sahaja
.
Untuk pengetahuan anda vitamin C akan cepat rosak, oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu
.
Bermakna 4 tiup untuk sebulan
.
Untuk mendapatkan hasil yang superb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali.
.

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #mkbywaniyros #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle
NAK CERAH & PUTIH secara sihat dan baik?? . Wani akan syorkan Serum C dari rangkaian produk Mary Kay ni . Sebab apa, Serum vitamin C . -SERUM C- . serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik . Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit . Selain itu sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum ini dapat membantu memulihkn kembali kulit dibahagian bawah kulit yang di panggil eperdemis . Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut . Vitamin C pulaa merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang Dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita . Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub . Setiap tiub mempunyai 7sukatan iaitu untuk digunakan selama 7hari sahaja . Untuk pengetahuan anda vitamin C akan cepat rosak, oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu . Bermakna 4 tiup untuk sebulan . Untuk mendapatkan hasil yang superb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali. . Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #mkbywaniyros  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle 
Bungkus barang cust. Sambil selit free gift.. Cara ain utk menghargai cust. Harap2 you all suka. Thank you dear cust.. Muah ciked..!
.
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #bazarpaknil #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Bungkus barang cust. Sambil selit free gift.. Cara ain utk menghargai cust. Harap2 you all suka. Thank you dear cust.. Muah ciked..! . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Keterujaan abe kito bilo guno men set ni. Kulit makin cerah slepas skali penggunaan. Mane tak cerah, gune daily facial wash mk men cuci dengan Skinvigorate cleansing brush tu yg 85% lebih bersih daripada menggunakan jari.😍 Haaa baru dia tauuu...!😁😁😁
.
#mkmen #marykayskincare #marykay #marykaymalaysia #marykaymen #skincare #skincareterbaik #skincareroutine
A linha Marykay Men/ MKMen foi feita a pensar no homem que quer transformar a sua beleza e aparência em saúde e bem-estar
A linha Marykay Men/ MKMen foi feita a pensar no homem que quer transformar a sua beleza e aparência em saúde e bem-estar
Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka.
.
+ Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit.
+ Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut.
+ Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan.
+ 400 rotation dalam masa 1 minit.
+ Hanya menggunakan 2 bateri AA.
+ Kalis air dan warranty selama 3 bulan.
+ Datang dengan dua cleansing brush.
+ Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan.
+ Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit.
+ Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.
.
Best kan?
.
Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan, Berus drpd Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain.
.
Hadiahkan untuk diri anda dan orang yang anda sayangi harini! 😄
.
Yana zulkafli 
0136005445
Mary Kay Beauty Consultant 
#freeakincareclass #marykayMalaysia #marykayproducts #marykayskincare #botanical #timewisemiracleset #mkmen #skinvigoratecleansingbrush
Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka. . + Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit. + Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut. + Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan. + 400 rotation dalam masa 1 minit. + Hanya menggunakan 2 bateri AA. + Kalis air dan warranty selama 3 bulan. + Datang dengan dua cleansing brush. + Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan. + Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit. + Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih. . Best kan? . Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan, Berus drpd Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain. . Hadiahkan untuk diri anda dan orang yang anda sayangi harini! 😄 . Yana zulkafli 0136005445 Mary Kay Beauty Consultant #freeakincareclass  #marykayMalaysia  #marykayproducts  #marykayskincare  #botanical  #timewisemiracleset  #mkmen  #skinvigoratecleansingbrush 
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем!

Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит!

#marykay #mkmen #мужскаякосметика #длябритья
#косметика Владикавказ
#возможности с МК
#доставка 
#Подарки упаковка
Если женщины знают все о своих косметических «запасах», то мужчины часто забывают, что у них закончилась пена для бритья или крем! Пена для бритья, охлаждающий гель после бритья, улучшенный увлажняющий крем для лица с SPF 30 – если чего-то из этих средств не хватает на полочке в ванной, ваш Консультант по красоте быстро это исправит! #marykay  #mkmen  #мужскаякосметика  #длябритья  #косметика  Владикавказ #возможности  с МК #доставка  #Подарки  упаковка
Adik-Adik Habang-Habang mau makin hensem kaaa ? Lekaih grab Daily Facial Wash by MaryKay nie haaaaaa! Kulit berminyak kurang, jerawat susah nak hinggap! Kulit bersih makin berseri-seri gituuuuuuu 😍 .
.
Jommm DM! 👣 .
.
Amirah 
Beauty Consultant MaryKay 📲 +60145059331

#marykayjerteh #marykaymalaysia #mkmen #handsome #boy #facialwash #kulitberminyak
#Repost @mkrussia with @repostapp
・・・
В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen™! #marykay #marykayrussia #mkmen #женскиесекреты #подарокмужчине #marykayвглянце
Siapa yg perlu guna SET RAWATAN dr MARY KAY???? .
.
🙋 Apabila seseorang itu pernah memakai produk peeling/mengelupas. Produk trsebut mngndungi bahan terlarang/racun yg tinggi..
🙋 Tidak pernah gune sbrg peeling product tetapi mmg mngalami mslh kulit spt berjerawat, sun burn akibat aktiviti harian dan lain2 mslh kulit.
.
Hari ini saya akan terang kan dengan lebih lanjut mengenai set treatment ini , satu persatu . .
.
BOTANICAL EFFECT CLEANSER 🌼
▣ membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut .
▣ tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering . .
.
OIL FREE HYDRATING GEL 🌼
▣ melembapkan kulit dengan segera .
▣ menghidrat selama 10 jam .
▣ di serap dengan cepat .
▣ kulit terasa licin dan lembut .
▣ sesuai untuk kulit sensitif .
▣ membantu mengurang kan radang dan alergik di muka .
▣ bebas minyak dan pewangi .
.
MARY KAY LIQUID FOUNDATION 🌼
▣ membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebab kan radang aktif !
▣ kulit masih boleh bernafas .
▣ sesuai untuk kulit sensitif . .
nak mkin cantik dari saya..
Jom baiki kulit sebelum terlambat....
.
pm me...cecepat...😘😘😘
.
nurassia ☎️ 012 9966604
.
#marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #flawless #fun #acne #nomore
Siapa yg perlu guna SET RAWATAN dr MARY KAY???? . . 🙋 Apabila seseorang itu pernah memakai produk peeling/mengelupas. Produk trsebut mngndungi bahan terlarang/racun yg tinggi.. 🙋 Tidak pernah gune sbrg peeling product tetapi mmg mngalami mslh kulit spt berjerawat, sun burn akibat aktiviti harian dan lain2 mslh kulit. . Hari ini saya akan terang kan dengan lebih lanjut mengenai set treatment ini , satu persatu . . . BOTANICAL EFFECT CLEANSER 🌼 ▣ membersih segala kotoran , make up , habuk dan hama agar muka sentiasa bersih , sihat dan lembut . ▣ tidak berbuih kerana pencuci yang terlampau berbuih mempunyai satu bahan kimia yang membuat kan kulit wajah bertambah kering . . . OIL FREE HYDRATING GEL 🌼 ▣ melembapkan kulit dengan segera . ▣ menghidrat selama 10 jam . ▣ di serap dengan cepat . ▣ kulit terasa licin dan lembut . ▣ sesuai untuk kulit sensitif . ▣ membantu mengurang kan radang dan alergik di muka . ▣ bebas minyak dan pewangi . . MARY KAY LIQUID FOUNDATION 🌼 ▣ membantu menghalang kekotoran melekat di kulit muka . Kekotoran menyebab kan radang aktif ! ▣ kulit masih boleh bernafas . ▣ sesuai untuk kulit sensitif . . nak mkin cantik dari saya.. Jom baiki kulit sebelum terlambat.... . pm me...cecepat...😘😘😘 . nurassia ☎️ 012 9966604 . #marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #flawless  #fun  #acne  #nomore 
В «Женских секретах» – подборка самых классных подарков к 23 февраля! Читайте январский номер и ищите там наше средство из коллекции MKMen™! #marykay #marykayrussia #mkmen #женскиесекреты #подарокмужчине #marykayвглянце