an online Instagram web viewer

#MarykaySkinCare medias

Photos

Toľko pozitivnych recenzii, správ, spokojné ženy, krásna pokožka, krásny make-up 😊 Púšťam sa do toho priatelia 😊💞 Mám taký pocit, že s MK značkou to bude ešte krajšie a zaujímavejšie. 🙈❤️💄💞 makeupyyy ideme na too ✌🏼️🙏🏼😂#mk #marykay #letsstart #cosmetics #vsetko #lubim #co #je #dobre #a #odskusane #strasne #vela #recenzii #nas #caka #tak #ma #sleduj #lubimvas #dakujem #cosmeticslover #marykayskincare #marykaymakeup
Toľko pozitivnych recenzii, správ, spokojné ženy, krásna pokožka, krásny make-up 😊 Púšťam sa do toho priatelia 😊💞 Mám taký pocit, že s MK značkou to bude ešte krajšie a zaujímavejšie. 🙈❤️💄💞 makeupyyy ideme na too ✌🏼️🙏🏼😂#mk  #marykay  #letsstart  #cosmetics  #vsetko  #lubim  #co  #je  #dobre  #a  #odskusane  #strasne  #vela  #recenzii  #nas  #caka  #tak  #ma  #sleduj  #lubimvas  #dakujem  #cosmeticslover  #marykayskincare  #marykaymakeup 
Benda wajib bagi seorang wanita. Perfume paling wangi di alam semesta (bagi saya) hehe ayat memikat nih. Jom la grab lelaju. Sy jamin awak semua tak menyesal la. Bila lagi nak guna perfume wangi yang jarang2 orang ja boleh sama wangi dengan kita. Yedakk? Jom wasap harga jom..
.
.
Jue
0143090358
Mary kay beauty consultant
.
.
#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaybestproduct #marykaynaturalproduct # marykayperfumes #marymaymen #marykaywomen #marykaylisptics #marykaykosmetik #marykaySkincare
Benda wajib bagi seorang wanita. Perfume paling wangi di alam semesta (bagi saya) hehe ayat memikat nih. Jom la grab lelaju. Sy jamin awak semua tak menyesal la. Bila lagi nak guna perfume wangi yang jarang2 orang ja boleh sama wangi dengan kita. Yedakk? Jom wasap harga jom.. . . Jue 0143090358 Mary kay beauty consultant . . #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaybestproduct  #marykaynaturalproduct  # marykayperfumes #marymaymen  #marykaywomen  #marykaylisptics  #marykaykosmetik  #marykaySkincare 
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA?
.
TIMEWISE MIRACLE SET boleh bantu anda utk kelihatan lebih muda, cantik dan menyihatkan kulit wajah anda.
.
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!.
.
So uolls jangan risau, Timewise Miracle Set nie boleh bantu anda dapatkan kulit wajah yang anda inginkan! produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. 
Jom kita lihat manfaat yg terdapat dalam set yg super miracle ni :
.
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .
.
Ayu
0198586942
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #Timewisemiracle #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA? . TIMEWISE MIRACLE SET boleh bantu anda utk kelihatan lebih muda, cantik dan menyihatkan kulit wajah anda. . Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. . So uolls jangan risau, Timewise Miracle Set nie boleh bantu anda dapatkan kulit wajah yang anda inginkan! produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Jom kita lihat manfaat yg terdapat dalam set yg super miracle ni : . 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). . . Ayu 0198586942 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayKL  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #Timewisemiracle  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Sebelum tido,Dibah wajib guna beauty tools ni dulu!😘😘
.
.
Meh nk share skit info ttg CLEANSING BRUSH by Mary Kay
.
.
Cucian tangan? .
.
👉tidak bersih sepenuhnya
👉 permukaan jari yg leper x dapat membersihkan kotoran sehingga ke liang pori
👉 penyerapan supplement kulit hanya sedikit kerana kotoran di liang pori xdibersihkan sepenuhnya. 👉 kulit wajah masih kusam & x berseri. .
.
Cucian guna Skinvigorate Cleansing Brush
.
.
✔️menghilangkan Whitehead & blackhead
✔️meninggalkan 85% kotoran & sisa- sisa make up.
✔️mempunyai 20,000 helai bulu ntok membersihkan 20,000 liag pori
✔️setiap helai bulu berus sehalus 80mikrometer dapat masuk ntok membersihkan liang pori sebesar 180 mikrometer!
✔️berputar selaju 400 putaran/minit. bukan shj membersihkan sel kulit mati & kotoran, tetapi memberi urutan pada kulit wajah
✔️dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan tanpa dicas
✔️waterproof( kalis air) bole digunakan ketika mandi
✔️permukaan bulu brush bulat & halus untuk mencuci kotoran dari permukaan kulit sehingga ke liang pori
✔️penyerapan supplement seperti serum, moisturizer dll ke dlm kulit lebih efektif
✔️kulit wajah lebih bersih, cerah, anjal & berseri
.
.
Saya dah cuba 🙋
Anda?
.
.
Jomm bertukar pada cucian kulit yg lebih bersih
.
.
Whatsapp 📱0129847024
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls #marykayterengganu
Sebelum tido,Dibah wajib guna beauty tools ni dulu!😘😘 . . Meh nk share skit info ttg CLEANSING BRUSH by Mary Kay . . Cucian tangan? . . 👉tidak bersih sepenuhnya 👉 permukaan jari yg leper x dapat membersihkan kotoran sehingga ke liang pori 👉 penyerapan supplement kulit hanya sedikit kerana kotoran di liang pori xdibersihkan sepenuhnya. 👉 kulit wajah masih kusam & x berseri. . . Cucian guna Skinvigorate Cleansing Brush . . ✔️menghilangkan Whitehead & blackhead ✔️meninggalkan 85% kotoran & sisa- sisa make up. ✔️mempunyai 20,000 helai bulu ntok membersihkan 20,000 liag pori ✔️setiap helai bulu berus sehalus 80mikrometer dapat masuk ntok membersihkan liang pori sebesar 180 mikrometer! ✔️berputar selaju 400 putaran/minit. bukan shj membersihkan sel kulit mati & kotoran, tetapi memberi urutan pada kulit wajah ✔️dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan tanpa dicas ✔️waterproof( kalis air) bole digunakan ketika mandi ✔️permukaan bulu brush bulat & halus untuk mencuci kotoran dari permukaan kulit sehingga ke liang pori ✔️penyerapan supplement seperti serum, moisturizer dll ke dlm kulit lebih efektif ✔️kulit wajah lebih bersih, cerah, anjal & berseri . . Saya dah cuba 🙋 Anda? . . Jomm bertukar pada cucian kulit yg lebih bersih . . Whatsapp 📱0129847024 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls  #marykayterengganu 
MARYKAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION
1. Tidak melekit.
2. Mampu bertahan sehingga 8 jam.
3. Tekstur yang ringan,lembut dan cantik.
4.Non - comodogenic tidak menutupi liang roma kulit.
5. Mempunyai formula anti penuaan.
6. Kulit kelihatan lebih halus.
7. Mampu menutup cela dan ketidaksekataan wajah dengan lebih sempurna.
8. Bebas wangian.
9. Tiada SPF / pelindungan UV (boleh gabungkan dengan cc cream atau primer MK yang ada spf untuk mlindungi kulit dari sinaran uv)
10. Mempunyai dua formula iaitu matte (kulit kombinasi/berminyak)  dan luminous (kulit kering/normal)
.
The best liquid foundation in Mary Kay😍
.
Zati
0129494534
Mary kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayskincare
#marykayproduk
#marykaykosmetik
#marykayfoundation
#marykayliquidfoundation
#liquidfoundation
#marykayterengganu #jomcantiknsihat
MARYKAY TIMEWISE LIQUID FOUNDATION 1. Tidak melekit. 2. Mampu bertahan sehingga 8 jam. 3. Tekstur yang ringan,lembut dan cantik. 4.Non - comodogenic tidak menutupi liang roma kulit. 5. Mempunyai formula anti penuaan. 6. Kulit kelihatan lebih halus. 7. Mampu menutup cela dan ketidaksekataan wajah dengan lebih sempurna. 8. Bebas wangian. 9. Tiada SPF / pelindungan UV (boleh gabungkan dengan cc cream atau primer MK yang ada spf untuk mlindungi kulit dari sinaran uv) 10. Mempunyai dua formula iaitu matte (kulit kombinasi/berminyak) dan luminous (kulit kering/normal) . The best liquid foundation in Mary Kay😍 . Zati 0129494534 Mary kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #marykayskincare  #marykayproduk  #marykaykosmetik  #marykayfoundation  #marykayliquidfoundation  #liquidfoundation  #marykayterengganu  #jomcantiknsihat 
Let me introducing you 
NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 satu set terdiri drpd
💖FOAMING CLEANSER .
- Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin
💖MASK .
-Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah
💖FRESHNER .
-Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar
💖ULTIMATE SERUM .
-Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam
💖ULTIMATE CREAM .
-Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera

Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear

Berminat nak tau set jeragat?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Hubungi saya

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayterengganu #marykay #marykaymysg#marykaymakeup #marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife#marykayskincare #marykayproducts
#pretty #beautiful #woman #malaysia #skincare#skincaremalaysia #skincareoriginal
#BotanicalEffect
Let me introducing you  NEW MALACEP PLUS+ ! Wow ! 😍😍 satu set terdiri drpd 💖FOAMING CLEANSER . - Clear semua debu dan kekotoran, serikan kulit yang kusam dan menjadikan kulit lembut dan licin 💖MASK . -Menjernihkan, melembapkan, menjernihkan dan melembutkan kulit, menyekatakan tona wajah 💖FRESHNER . -Menganjalkan kulit, mencerahkan kulit dengan segera dan menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar 💖ULTIMATE SERUM . -Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang, memudarkan parut serta jeragat dan menghilangkan semua bintik-bintik hitam 💖ULTIMATE CREAM . -Memberikan kelembapan pada wajah dengan segera, penambahbaikan dalam pencerahan kulit, mencantikkan tekstur kulit, mudah diserap dan meningkatkan kecerahan kulit dengan segera Melacep set ni targetnya untuk yang nak kulit cerah sekata dan crystal clear Berminat nak tau set jeragat?? Nak ilangkn pigmentasi tebal?? Hubungi saya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayterengganu  #marykay  #marykaymysg #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife #marykayskincare  #marykayproducts  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #skincare #skincaremalaysia  #skincareoriginal  #BotanicalEffect 
Another my clients who have used my consultation with #marykayskincare 😍😘 Sebelum: Skin berminyak, jerawat, tak sekata. 
Selepas 3 bulan: kurang berminyak, jerawat dah tak tumbuh ye. Muka pon tak rengsa dan xpanas. ☺️ Janji cara pakai betul InshaAllah 😉

#momdad4hero 
#maipakaimarykay 
#maibeautyconsultantmk 
#testimoniclientmarykaymai
SECRET TO FLAWLESS AND LONG-LASTING MAKEUP!
The key to natural, flawless glowing skin begins with a proper skin preparation as it gives you a clean, fresh base to work from. Skin does not look its best when it is dry, tired, flaky or oily.

With Mary Kay supplements, Intense Moisturizing Cream or Oil Free Hydrating Gel, it gives the best out of me and my makeup as it :
👸Immediately moisturizes skin
👸Hydrates for 10 hours
👸Absorbs quickly
👸Leaves skin feeling smooth and soft
👸Makes skin look vibrant

If you prep the skin on your face correctly before you apply your actual makeup, you will not need as much makeup to "fix" any given skin situation. With proper skin preparation, you will allow your"natural, flawless glowing skin" to shine through!

Start from cleanse your face, exfoliate, freshen and moisturizing your skin throughly before you start applying makeup.
Whatsapp :👇:
#0145276527

#nurafifahmustafa #taliankulitsihatdancantik #tipskulitsihatdancantik #marykayskincare #marykaysupplements #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #marykaykotabharu #marykaykelantan
SECRET TO FLAWLESS AND LONG-LASTING MAKEUP! The key to natural, flawless glowing skin begins with a proper skin preparation as it gives you a clean, fresh base to work from. Skin does not look its best when it is dry, tired, flaky or oily. With Mary Kay supplements, Intense Moisturizing Cream or Oil Free Hydrating Gel, it gives the best out of me and my makeup as it : 👸Immediately moisturizes skin 👸Hydrates for 10 hours 👸Absorbs quickly 👸Leaves skin feeling smooth and soft 👸Makes skin look vibrant If you prep the skin on your face correctly before you apply your actual makeup, you will not need as much makeup to "fix" any given skin situation. With proper skin preparation, you will allow your"natural, flawless glowing skin" to shine through! Start from cleanse your face, exfoliate, freshen and moisturizing your skin throughly before you start applying makeup. Whatsapp :👇: #0145276527  #nurafifahmustafa  #taliankulitsihatdancantik  #tipskulitsihatdancantik  #marykayskincare  #marykaysupplements  #marykayintensemoisturizingcream  #marykayoilfreehydratinggel  #marykaykotabharu  #marykaykelantan 
Teringin nak ke manjakan badan tapi mahal kalau nak g spa? Skrg xyah ssh2 n kluar duit bnyk2 tok g spa pon uolss. Ckup guna set dri Mary Kay ni. Bonus lagi ketiak tak tengik, keladak sume tanggal tau!

1) Loofah Body Scrub
Menanggalkan kotoran, menyegarkan dan mengembalikan keserian kulit. Sesuai digunakan setiap hari. Ade biji2 loofah yg btindak sbgai scrub tok tanggalkan daki daki kt bdn serta dpt merawat masalah jerawat badan.

2) Deo Body Spritzer Lotus & Bamboo
Menyegarkan dan menyahbau kulit pada siang dan malam. Bertindak sebagai deodaran dan body spray, yes, 2 dalam 1! Ni serious ckp, mmg hilang bau all day long

3) Nourishing Body Lotion Lotus & Bamboo
Memberi kelembutan kepada kulit dengan khasiat vitamin e untuk melindungi dari radikal bebas yang mampu merosakan kulit dan menghidratkan kulit agar kulit kekal segar dan lembut.

For more product details and fre consultation, just wasap ya

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykayterengganu#marykaybeautyconsultant #marykaylovers#sayajualmarykay #marykayskincare #marykaymakeup#marykaycosmetics#marykayterengganu#homespa #timewiseskincare #marykaylipstik#marykayproduk #bebaskimia #botanicaleffect#skinvigorate #skincareforwomen
Teringin nak ke manjakan badan tapi mahal kalau nak g spa? Skrg xyah ssh2 n kluar duit bnyk2 tok g spa pon uolss. Ckup guna set dri Mary Kay ni. Bonus lagi ketiak tak tengik, keladak sume tanggal tau! 1) Loofah Body Scrub Menanggalkan kotoran, menyegarkan dan mengembalikan keserian kulit. Sesuai digunakan setiap hari. Ade biji2 loofah yg btindak sbgai scrub tok tanggalkan daki daki kt bdn serta dpt merawat masalah jerawat badan. 2) Deo Body Spritzer Lotus & Bamboo Menyegarkan dan menyahbau kulit pada siang dan malam. Bertindak sebagai deodaran dan body spray, yes, 2 dalam 1! Ni serious ckp, mmg hilang bau all day long 3) Nourishing Body Lotion Lotus & Bamboo Memberi kelembutan kepada kulit dengan khasiat vitamin e untuk melindungi dari radikal bebas yang mampu merosakan kulit dan menghidratkan kulit agar kulit kekal segar dan lembut. For more product details and fre consultation, just wasap ya Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia  #marykayterengganu #marykaybeautyconsultant  #marykaylovers #sayajualmarykay  #marykayskincare  #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykayterengganu #homespa  #timewiseskincare  #marykaylipstik #marykayproduk  #bebaskimia  #botanicaleffect #skinvigorate  #skincareforwomen 
Siapa yg ada masalah macam ni? Ha aku lettew 🙋😅 Ok, kalau korang tak tahu or buntu macam mana nak baiki kulit yg sudah berkawah serupa jalan tar nih, meh pm kite bagitau rahsia 😆
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia 
#marykayshahalam #marykayskincare #parut #parutjerawat #flawless #hijabista #mua #minaz #laraalana #mukakusam #marykayselayang #marykaygombak #marykaykualalumpur
Siapa yg ada masalah macam ni? Ha aku lettew 🙋😅 Ok, kalau korang tak tahu or buntu macam mana nak baiki kulit yg sudah berkawah serupa jalan tar nih, meh pm kite bagitau rahsia 😆
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia 
#marykayshahalam #marykayskincare #parut #parutjerawat #flawless #hijabista #mua #minaz #laraalana #mukakusam #marykayselayang #marykaygombak #marykaykualalumpur
Adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So akak nak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni.
.
Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri. .
🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿
Membersih segala kotoran secara mendalam & efektif serta menghilangkan semua kesan minyak. .
🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿
Pengelupasan semula jadi untuk menanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Membersih pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit.
. 🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿
Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga mengecilkan liang pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan. .
🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿
Memberi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan berasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering. .
🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿
Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Memberi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit. .
🌿 Kandungan Utama 🌿
.
🔸Dragon Fruit ;
Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3.
.
🔸Aloe Vera ;
Membantu mengekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit.
•
✅ Bebas minyak & pewangi
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive
✅ Diuji secara dermatalogi

#marykayskincare
#ruangrezekihanania

Whatsapp 
016 4214632
Adik-adik remaja yang baru nak berjinak dengan produk skin care ni mesti tak tahu lagi nak cari produk apa yang sesuaikan? So akak nak cerita kebolehan Botanical Evo sets ni. . Botanical Evo merangkumi 5 items yang mempunyai kebaikannya sendiri. . 🌿(1) Cleansing Gel, 127g 🌿 Membersih segala kotoran secara mendalam & efektif serta menghilangkan semua kesan minyak. . 🌿 (2) Invigorating Scrub, 88ml 🌿 Pengelupasan semula jadi untuk menanggalkan sel kulit mati & kulit kusam. Membersih pori-pori secara mendalam & meratakan tona kulit. . 🌿 (3) Refreshing Toner, 147ml 🌿 Menawarkan manfaat antioksidan kepada kulit & juga mengecilkan liang pori serta menyingkirkan minyak yang berlebihan. . 🌿 (4) Moistrizing Gel, 85g 🌿 Memberi kelembapan yang optimal kepada semua jenis kulit. Kulit akan berasa lembut, licin, segar tanpa rasa kering. . 🌿 (5) M. Lotion SPF30 Sunscreen, 50ml 🌿 Losyen perlindungan yang bertekstur ringan & menawarkan spektrum perlindungan cahaya UV yang menyeluruh. Memberi kelembapkan pada kulit selama 12 jam & sesuai untuk semua jenis kulit. . 🌿 Kandungan Utama 🌿 . 🔸Dragon Fruit ; Kaya dengan antioxsidan yang dapat membantu melawan radikal bebas yang merosakkan kulit & mengandungi Vitamin B kompleks, B1 (anti-stress vitamin), B2 and B3. . 🔸Aloe Vera ; Membantu mengekalkan kelembapan kulit & kaya dengan Vitamin E, antioksidan tambahan untuk kulit. Terbukti menggalakkan tempoh proses pertukaran sel kulit. • ✅ Bebas minyak & pewangi ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit ✅ Diuji secara klinikal untuk kulit sensitive ✅ Diuji secara dermatalogi #marykayskincare  #ruangrezekihanania  Whatsapp 016 4214632
Mlm nie fara nk bg close up pic Semi-Matte Lipstick Mary Kay..best seller always apricot..Mauve movement..Best tau Lipstick nie.. Customer yg penah beli mest nk try wrna lain plak 😊. Pm fara cpt2! Get yours today! Fara nk close order nie.. Love,
#Farahan 0147257626
#BeautyConsultantMarykay 
#marykaycosmetic 
#marykayproduct 
#marykayskincare 
#MaryKaySerdang 
#safecosmetics #clinicaltested 
#saynotopeelingproduct 
#bizonline #upm #serdang 
#bazarpaknilprodukkecantikkan 
#Everywomanisspecial
Mlm nie fara nk bg close up pic Semi-Matte Lipstick Mary Kay..best seller always apricot..Mauve movement..Best tau Lipstick nie.. Customer yg penah beli mest nk try wrna lain plak 😊. Pm fara cpt2! Get yours today! Fara nk close order nie.. Love, #Farahan  0147257626 #BeautyConsultantMarykay  #marykaycosmetic  #marykayproduct  #marykayskincare  #MaryKaySerdang  #safecosmetics  #clinicaltested  #saynotopeelingproduct  #bizonline  #upm  #serdang  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #Everywomanisspecial 
Produk penjagaan kulit Botanical Effect Formula 2 (kulit normal) dirumus khas bagi menanggalkan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit supaya kulit berasa bersih dan lembut. Formula tidak kering memberikan penampilan kulit sihat serta mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran dan membantu menggalakkan kulit sihat.
.
Taktau nak pilih formula yg sesuai? Nak tahu kategori kulit yang mana?Mary Kay menyediakan penjagaan kulit mengikut sesuaian kulit anda.

PM or whatsapp ai utk free skin consultation. Ai akan bantu anda pilih skincare yg sesuai dgn keperluan skin dan budget anda.

Lurve, Aimi
012-2966189
Mary Kay Beauty Consultant

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaySkincare  #marykayhululangat #marykaykajang #hululangat #marykayampang #uvprotection #sinaruv #antiaging #skincare #beauty #awetmuda #pencerahan
Produk penjagaan kulit Botanical Effect Formula 2 (kulit normal) dirumus khas bagi menanggalkan kekotoran tanpa menghilangkan elemen penting kulit supaya kulit berasa bersih dan lembut. Formula tidak kering memberikan penampilan kulit sihat serta mempertahankan kulit daripada kerosakan persekitaran dan membantu menggalakkan kulit sihat. . Taktau nak pilih formula yg sesuai? Nak tahu kategori kulit yang mana?Mary Kay menyediakan penjagaan kulit mengikut sesuaian kulit anda. PM or whatsapp ai utk free skin consultation. Ai akan bantu anda pilih skincare yg sesuai dgn keperluan skin dan budget anda. Lurve, Aimi 012-2966189 Mary Kay Beauty Consultant #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaySkincare  #marykayhululangat  #marykaykajang  #hululangat  #marykayampang  #uvprotection  #sinaruv  #antiaging  #skincare  #beauty  #awetmuda  #pencerahan 
🙋🙋🙋🍀Selamat beristirehat ladies.. Hari ni dibah nak share sikit apa dibah pakai untuk atasi sinaran UVA dan UVB ni .
.
Tambah-tambah musim sekarang ni..mmg wajib pakai! 😙🌞🌞⛅ .
.
Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dari mary kay..👍👍 .
.
✔️perlindungan dr uva dan uvb.
✔tekstur ringan.
✔tidak melekit walaupun melakukan aktiviti air.
✔meresap terus ke dalam kulit.
✔mengelakkan sunburn.
✔perlindungan dari kesan penuaan.
✔kekalkan lembapan kulit.
✔perlindungan terbaik untuk elakkan jeragat, sunburn, skin Jd gelap & kusam ... so wajib pakai pelindung UV ni .
.
If berminat boleh dm/whatsapp Dibah untuk consultation tau😘 .
.
Wasap me for free consultation :
.
.
Beauty Consultant
Dibah
0129847024

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
🙋🙋🙋🍀Selamat beristirehat ladies.. Hari ni dibah nak share sikit apa dibah pakai untuk atasi sinaran UVA dan UVB ni . . Tambah-tambah musim sekarang ni..mmg wajib pakai! 😙🌞🌞⛅ . . Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dari mary kay..👍👍 . . ✔️perlindungan dr uva dan uvb. ✔tekstur ringan. ✔tidak melekit walaupun melakukan aktiviti air. ✔meresap terus ke dalam kulit. ✔mengelakkan sunburn. ✔perlindungan dari kesan penuaan. ✔kekalkan lembapan kulit. ✔perlindungan terbaik untuk elakkan jeragat, sunburn, skin Jd gelap & kusam ... so wajib pakai pelindung UV ni . . If berminat boleh dm/whatsapp Dibah untuk consultation tau😘 . . Wasap me for free consultation : . . Beauty Consultant Dibah 0129847024 #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Make up? Semua wanita or perempuan dan bkn sahaja perempuan yg make up artis pun berminat dgn make up kan.. meh cni set make up mary kay ade pelbagai pilihan.. nak lihat yg lbih byk meh DM hakak yea.. YEn 
Beauty Consultant
Mary Kay

#marykaymalaysia #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #sayajualmakeup #sayajualskincare
🚩Moisture Renewing Gel Mask
💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman.
✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat !
✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan.
✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat !
.
Gel mask nie pkai 2 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. YEn
Beauty Consultant

#marykaymalaysia  #marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysia #berusmakeupmalaysia #sayajualskincare #sayajualmakeup #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti #berusmakeupmurah #blackheads #flawless #flawlessskin #flawlessskincare #skincaremurah #skincareclass #mkmen #marykaymen #marykaymurah  #skinvigoratebrushmarykay
🚩Moisture Renewing Gel Mask 💡Merupakan ahli terbaharu dalam keluarga penentang usia Timewise. ✔Dirumus dgn ramuan yg dikaji secara saintifik utk membantu kulit anda disegarkan semula dalam semalaman. ✔Pada waktu pagi kulit akan lebih segar, tegang, lembut dan sihat ! ✔Membantu mengecilkan pori, mengurangkan garis hakus serta kedutan. ✔Masker ini boleh dipakai sepanjang malam ! Awesome sangat ! . Gel mask nie pkai 2 kli seminggu..mmg syok sgt2..sbb ble bgun pg..rse kulit mke soft sgt2 taw.. YEn Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysia  #berusmakeupmalaysia  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #KosmetikBerkualiti  #berusmakeupmurah  #blackheads  #flawless  #flawlessskin  #flawlessskincare  #skincaremurah  #skincareclass  #mkmen  #marykaymen  #marykaymurah  #skinvigoratebrushmarykay 
Masih sempat utk dpt kan freeeee gift uolls.. Tahu tak kulit bibir sangat sensitif dan nipis?💋💋 Bibir merupakan bahagian yang paling utama dalam penjagaan kecantikan wajah.

Kebersihan bibir perlu dijaga setiap hari. Untuk memastikan semua kotoran tertanggal dan sisa lipstick di bibir betul2 hilang..gunalah Sugar Scrub Lip Mask. Barulah sel2 mati dibuang dan bibir pun akan nampak pinkish..👍👍 Kemudian gunalah Shea Butter Lip Balm utk mengekalkan kelembapan bibir. Lepas tu baru laa sempurna bila pakai apa2 lipstick pun.

So February ni,jangan lepaskan PROMO ni...dapatkan.....
Satin Lips Set + 1 Lipstick Semi Matte Gel (apa2 warna)...💄
hakak bagi FREE 1 Lips Liner (apa2 warna). 🙋🙋Lips Liner utk apa? 
Utk kemasan lipstick anda dan melukis bentuk bibir tanpa comot...Best tau!

Apa tunggu lagi..rugi tak grab...
.
Ekin
016-6885366
Beauty Consultant
.
#marykay #MaryKayTerengganu #marykaymalaysia #marykayskincare #MakeUpClass #makeup #makeuptutorial #girls #mkmalaysia #mkmurahmalaysia #mkmen #hijab #lipstick #mask #masker #jerawat #Jeragat
Masih sempat utk dpt kan freeeee gift uolls.. Tahu tak kulit bibir sangat sensitif dan nipis?💋💋 Bibir merupakan bahagian yang paling utama dalam penjagaan kecantikan wajah. Kebersihan bibir perlu dijaga setiap hari. Untuk memastikan semua kotoran tertanggal dan sisa lipstick di bibir betul2 hilang..gunalah Sugar Scrub Lip Mask. Barulah sel2 mati dibuang dan bibir pun akan nampak pinkish..👍👍 Kemudian gunalah Shea Butter Lip Balm utk mengekalkan kelembapan bibir. Lepas tu baru laa sempurna bila pakai apa2 lipstick pun. So February ni,jangan lepaskan PROMO ni...dapatkan..... Satin Lips Set + 1 Lipstick Semi Matte Gel (apa2 warna)...💄 hakak bagi FREE 1 Lips Liner (apa2 warna). 🙋🙋Lips Liner utk apa? Utk kemasan lipstick anda dan melukis bentuk bibir tanpa comot...Best tau! Apa tunggu lagi..rugi tak grab... . Ekin 016-6885366 Beauty Consultant . #marykay  #MaryKayTerengganu  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #MakeUpClass  #makeup  #makeuptutorial  #girls  #mkmalaysia  #mkmurahmalaysia  #mkmen  #hijab  #lipstick  #mask  #masker  #jerawat  #Jeragat 
KULIT KERING? KULIT KUSAM? KULIT BERJERAWAT? DAH NIPIS SEBAB PAKAI PRODUK BERMERKURI? 😱
.
Jangan risau, sebab set Botanical Effect ni boleh membantu merawat semula kulit anda. Bagi yang ada masalah teruk sangat tuuu, berhentilah dari guna produk kecantikan yang mengandungi bahan kimia merbahaya. Takut tau 😰
.
Set Botanical Effect ni sesuai untuk semua jenis kulit, terutama sekali kulit sensetif. Yelah, bila dah pakai produk 'pemutih' dan 'pencerah' serta 'glowing' dalam masa yang singkat, CONFIRM kulit anda akan menipis dan jadi sensitif serta pedih! Tak percaya? Cuba stop produk yang anda gunakan itu selama 1-2minggu. Tunggu dan lihat apa kesan yang terjadi pada kulit anda. Nak menangis pun tak guna dah, benda dah jadi. SAYANGILAH KULIT ANDA!
.
.
Berminat dgn produk Mary Kay? Ingin tau keadaan kulit anda sekarang? Blh hubungi saya .
Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #BeautyConsultant #BotanicalEffectsSkincare #TimewiseSkincare #cccream #foundation #testimonimarykay
KULIT KERING? KULIT KUSAM? KULIT BERJERAWAT? DAH NIPIS SEBAB PAKAI PRODUK BERMERKURI? 😱 . Jangan risau, sebab set Botanical Effect ni boleh membantu merawat semula kulit anda. Bagi yang ada masalah teruk sangat tuuu, berhentilah dari guna produk kecantikan yang mengandungi bahan kimia merbahaya. Takut tau 😰 . Set Botanical Effect ni sesuai untuk semua jenis kulit, terutama sekali kulit sensetif. Yelah, bila dah pakai produk 'pemutih' dan 'pencerah' serta 'glowing' dalam masa yang singkat, CONFIRM kulit anda akan menipis dan jadi sensitif serta pedih! Tak percaya? Cuba stop produk yang anda gunakan itu selama 1-2minggu. Tunggu dan lihat apa kesan yang terjadi pada kulit anda. Nak menangis pun tak guna dah, benda dah jadi. SAYANGILAH KULIT ANDA! . . Berminat dgn produk Mary Kay? Ingin tau keadaan kulit anda sekarang? Blh hubungi saya . Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #BeautyConsultant  #BotanicalEffectsSkincare  #TimewiseSkincare  #cccream  #foundation  #testimonimarykay 
TESTIMONI MARY KAY
.
.
Saja nak share testimoni customer yang menggunakan produk Mary Kay.
.
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk rangkaian Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya, anda boleh menghubungi saya,
.
.
Carolyn
011-21180736
Mary Kay MY 
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykajang #marykaybangi #marykaysarawak #marykaykuching #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayproduk #masalahkulit #kulitcantik #kulitputih #kulitlicin #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitmulus #kulitcerah #kulitkusam #kulithalus #jerawat #jeragat #pigmentasi #poriporibesar #kulitsihat #kulitbersih #kulitkering #kulitflawless
TESTIMONI MARY KAY . . Saja nak share testimoni customer yang menggunakan produk Mary Kay. . . Sebarang pertanyaan mengenai produk rangkaian Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya, anda boleh menghubungi saya, . . Carolyn 011-21180736 Mary Kay MY #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaykajang  #marykaybangi  #marykaysarawak  #marykaykuching  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykayproduk  #masalahkulit  #kulitcantik  #kulitputih  #kulitlicin  #kulitsensitif  #kulitberminyak  #kulitmulus  #kulitcerah  #kulitkusam  #kulithalus  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #poriporibesar  #kulitsihat  #kulitbersih  #kulitkering  #kulitflawless 
Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik 😉
.
SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
.
🌹CLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat
.
🌹FRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit
.
🌹HYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat
.
🌹MASK (2/3 x seminggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit
.
Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik tw pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan  yang rapi, nk kulit sihat pakailah Mary Kay. Dijamin tiada bahan kimia merbahaya 👌🏻😉
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia 
#marykayshahalam #marykaygombak #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybotanicaleffect #laralana #flawless #jomcantik #mua #mukajerawat #mukakusam #marykayselangor #marykayshahalam #marykayselayang
Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik 😉 . SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY . 🌹CLEANSER -Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat . 🌹FRESHEN (TONER) -Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit . 🌹HYDRATE (MOISTURISER) -Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat . 🌹MASK (2/3 x seminggu) -Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit . Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik tw pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan yang rapi, nk kulit sihat pakailah Mary Kay. Dijamin tiada bahan kimia merbahaya 👌🏻😉 . Love Ummul 011 23126560 #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykayshahalam  #marykaygombak  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaybotanicaleffect  #laralana  #flawless  #jomcantik  #mua  #mukajerawat  #mukakusam  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykayselayang 
Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik 😉
.
SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
.
🌹CLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat
.
🌹FRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit
.
🌹HYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat
.
🌹MASK (2/3 x seminggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit
.
Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik tw pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan  yang rapi, nk kulit sihat pakailah Mary Kay. Dijamin tiada bahan kimia merbahaya 👌🏻😉
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia 
#marykayshahalam #marykaygombak #marykayskincare #marykaymakeup #marykaybotanicaleffect #laralana #flawless #jomcantik #mua #mukajerawat #mukakusam #marykayselangor #marykayshahalam #marykayselayang
Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik 😉 . SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY . 🌹CLEANSER -Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat . 🌹FRESHEN (TONER) -Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit . 🌹HYDRATE (MOISTURISER) -Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat . 🌹MASK (2/3 x seminggu) -Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit . Jangan disimpan kulit yg tidak sihat, lagi muda lagi baik tw pakai skincare ni sbb dari skrg kulit memerlukan penjagaan yang rapi, nk kulit sihat pakailah Mary Kay. Dijamin tiada bahan kimia merbahaya 👌🏻😉 . Love Ummul 011 23126560 #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykayshahalam  #marykaygombak  #marykayskincare  #marykaymakeup  #marykaybotanicaleffect  #laralana  #flawless  #jomcantik  #mua  #mukajerawat  #mukakusam  #marykayselangor  #marykayshahalam  #marykayselayang 
Sharing dari DIQ Hana @nakoyanakoyi.maryk .
Ingat tak petang tadi hana ada tanya betul ke ada produk yang boleh MENGHILANGKAN JERAGAT? kalau ada, anda perlu semak semula produk yang anda gunakan. Sama ada produk tu OVERCLAIM hasil penggunaan produk itu atau ianya mengandungi BAHAN MERBAHAYA. Kenapa?

Jawapan : Jeragat tak boleh hilang ya sayang sayang.  Cuma boleh dikurangkan dan dikawal daripad merebak sahaja.  Kalau laser pon hanya akan hilang paling lama 6bulan, itupon sekiranya regimen penjagaan kulit yg diambil adalah selamat dan lengkap.  Kalau tidak,  Jeragat akan kembali dan bertambah banyak dan semakin teruk.  Jeragat tak boleh dilenyapkan melainkan produk tersebut mengandungi chemical berbahaya. 
Tak percaya? baca dan fahamkan dengan hati yg terbuka.. Sekadar berkongsi hasil penulisan dari seorang doktor sebab hana sayang anda semua tau! Hehe *and jangan lupaaaa, jeragat sangat sensitif terhadap uv.  JAdi,  JGn lupa perlindung spf ya.. 😘😘😘😘😘😘😘 so...akakninja nasihatkan...Rajin2 la baca ya...sbb..sebelom menggunakan sesuatu produk, utk kecantikan kulit kita...kita perlu semak sama ada ia selamat atau tidak...🤗 akakninja pon syg kwn2 semua....sbb kulit xdak juai kat kedai nah...sekali ni shj allah bg pinjam...dan jaga dgn baik amanah allah ni...jgn mudaratkan pulak...🤗 Lyana
0174936136
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykayserdang #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia  #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #kotatinggi #seriserdang #seri kembangan #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #testimoniakakninja #tipscantikbyakakninja
Sharing dari DIQ Hana @nakoyanakoyi.maryk . Ingat tak petang tadi hana ada tanya betul ke ada produk yang boleh MENGHILANGKAN JERAGAT? kalau ada, anda perlu semak semula produk yang anda gunakan. Sama ada produk tu OVERCLAIM hasil penggunaan produk itu atau ianya mengandungi BAHAN MERBAHAYA. Kenapa? Jawapan : Jeragat tak boleh hilang ya sayang sayang. Cuma boleh dikurangkan dan dikawal daripad merebak sahaja. Kalau laser pon hanya akan hilang paling lama 6bulan, itupon sekiranya regimen penjagaan kulit yg diambil adalah selamat dan lengkap. Kalau tidak, Jeragat akan kembali dan bertambah banyak dan semakin teruk. Jeragat tak boleh dilenyapkan melainkan produk tersebut mengandungi chemical berbahaya. Tak percaya? baca dan fahamkan dengan hati yg terbuka.. Sekadar berkongsi hasil penulisan dari seorang doktor sebab hana sayang anda semua tau! Hehe *and jangan lupaaaa, jeragat sangat sensitif terhadap uv. JAdi, JGn lupa perlindung spf ya.. 😘😘😘😘😘😘😘 so...akakninja nasihatkan...Rajin2 la baca ya...sbb..sebelom menggunakan sesuatu produk, utk kecantikan kulit kita...kita perlu semak sama ada ia selamat atau tidak...🤗 akakninja pon syg kwn2 semua....sbb kulit xdak juai kat kedai nah...sekali ni shj allah bg pinjam...dan jaga dgn baik amanah allah ni...jgn mudaratkan pulak...🤗 Lyana 0174936136 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia  #marykayserdang  #marykayskincare  #skincareerbaik  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #skincaremalaysiamurah  #sayajualskincare  #jerawathilang  #parutjerawat  #makeupmalaysiamurah  #makeupmalaysia  #putihgebu  #flawlessskin  #kulitkusam  #skincaremurah  #jeragathilang  #marykaymurah  #kotatinggi  #seriserdang  #seri  kembangan #skinvigoratebrush  #poblingmalaysia  #bazarpaknil  #sayajualmurah  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #putihgebu  #testimoniakakninja  #tipscantikbyakakninja 
Parut ohhh parut 😞 Jerawat takde tapi parut banyak 😢 . Masalah parut ni kan takkan sembuh selagi kita tak sihatkan skin . Nak sihatkn kulit secara SELAMAT tak ? Kalau nak pm cik siti laju laju okies 😍💕 .
.
Assalamualaikum 😊😍
.
Hai semua , selamat malam .Harini siti nak share lagi testimoni pengguna Mary Kay 😆 . Alhamdulillah , dalam jangka masa 7 bulan kulit wajah sis ika telah beransur pulih . Kalau dulu , kulit sis ika kelihatan sangat sensitif kan ? Jerawat batu di bahagian pipi dan dagu . Parut jerawat dimerata rata tempat . Alahai rasa tak best sangat 😫 nak make up pon rasa tak best sebab tak nampak smooth langsung 😔 . Belum ditambah lagi dengan gatal merenyam kan ? . .
.
Tapi , sis ika sangat sabar . 7 bulan menggunakan Mary Kay . Itulah hasilnya 😍 . Kulit nampak semakin cerah , parut semakin berkurangan , jerawat pun susah nak timbul dah 😆😍 . Kulit rasa sangat best , selesa dan normal tak sakit macam dulu 😘🤗 . Effect Mary Kay mmg lambat tapi pasti . Dan yang penting selamat . Pastikan produk anda betul betul selamat ye ?🙈 . Sebab sekarang ni , banyak pngasas kecantikan claim diaorang organik tapi lepas stop pemakaian muka breakouts 😥 . Berdasarkan pengalaman  siti sndiri jugak 😞😔 .
.
Nak cantik secara sihat ? 
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus , berkualiti dan berkesan ?
Nak tahu lebih lanjut , pm siti laju laju okies ?😄 Nak free consultation , whatsapp je siti 01128205945 , siti akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍
.
Free postage ✅
Free gift ✅
Free sample ✅
Harga kasih sayang ✅🙈
Fast respon ✅
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykaymarang #MaryKayajil #marykaybeautyconsultant #marykayskinvigorate #marykayskincare #marykaybodycare #marykay #maskulin #majalahpengantin #majalahwanita #heroremaja #naturalproduct #naturalbeauty #bebaskimia #BotanicalEffects #timewisemarykay #flawlessskin #CcCreamMaryKay #foundation #ilovemarykayproduct
Parut ohhh parut 😞 Jerawat takde tapi parut banyak 😢 . Masalah parut ni kan takkan sembuh selagi kita tak sihatkan skin . Nak sihatkn kulit secara SELAMAT tak ? Kalau nak pm cik siti laju laju okies 😍💕 . . Assalamualaikum 😊😍 . Hai semua , selamat malam .Harini siti nak share lagi testimoni pengguna Mary Kay 😆 . Alhamdulillah , dalam jangka masa 7 bulan kulit wajah sis ika telah beransur pulih . Kalau dulu , kulit sis ika kelihatan sangat sensitif kan ? Jerawat batu di bahagian pipi dan dagu . Parut jerawat dimerata rata tempat . Alahai rasa tak best sangat 😫 nak make up pon rasa tak best sebab tak nampak smooth langsung 😔 . Belum ditambah lagi dengan gatal merenyam kan ? . . . Tapi , sis ika sangat sabar . 7 bulan menggunakan Mary Kay . Itulah hasilnya 😍 . Kulit nampak semakin cerah , parut semakin berkurangan , jerawat pun susah nak timbul dah 😆😍 . Kulit rasa sangat best , selesa dan normal tak sakit macam dulu 😘🤗 . Effect Mary Kay mmg lambat tapi pasti . Dan yang penting selamat . Pastikan produk anda betul betul selamat ye ?🙈 . Sebab sekarang ni , banyak pngasas kecantikan claim diaorang organik tapi lepas stop pemakaian muka breakouts 😥 . Berdasarkan pengalaman siti sndiri jugak 😞😔 . . Nak cantik secara sihat ? Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus , berkualiti dan berkesan ? Nak tahu lebih lanjut , pm siti laju laju okies ?😄 Nak free consultation , whatsapp je siti 01128205945 , siti akan trgkan detail dekat whatsapp ye 😍 . Free postage ✅ Free gift ✅ Free sample ✅ Harga kasih sayang ✅🙈 Fast respon ✅ . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykaymarang  #MaryKayajil  #marykaybeautyconsultant  #marykayskinvigorate  #marykayskincare  #marykaybodycare  #marykay  #maskulin  #majalahpengantin  #majalahwanita  #heroremaja  #naturalproduct  #naturalbeauty  #bebaskimia  #BotanicalEffects  #timewisemarykay  #flawlessskin  #CcCreamMaryKay  #foundation  #ilovemarykayproduct 
Hai semua, mlm ni sis nk share psl serum c mary kay~😉😉😉 Kitorg pggil dia botox sbb hasil dia mcm botox uoolss!!
Tp botox cucuk2 tu illegal, yg ni legal ok, sebab hanya sapu je taw😍😍 Apa yg ada dalam Serum C?
Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C!

1. Kakadu Plum Extract
🌷mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange.
Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange

1.Camu - camu extract
🌷2nd highest level kepekatan Vitamin C.
Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk.

3. Acerola Cherry extract
🌷juga sgt kaya dgn Vitamin C

4. Blackcurrant Berry extract
🌷Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan

5. Pomegranate extract
🌷Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress

Nyumnyum! Eh bukan utk mkn tawww,
Sapu je kt muka!😋😋
.
Nk tahu lebih lnjut tntang produk mary kay ,wassp sis yer😍
.
Beauty consultant mary kay
☎01133153168
.

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #marykaycosmetic #marykaymurah #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #marykayproduct #bebasjerawat #Eyeshadow #Beautiful #cleansingbrush #FreshSkin #BotanicalEffect #blusher #MarykayMen #organicskincare #makeup #marykay #marykaymysg #Marykayterengganu#upsi
Hai semua, mlm ni sis nk share psl serum c mary kay~😉😉😉 Kitorg pggil dia botox sbb hasil dia mcm botox uoolss!! Tp botox cucuk2 tu illegal, yg ni legal ok, sebab hanya sapu je taw😍😍 Apa yg ada dalam Serum C? Kita ada 5 bahan utama yg exclusive & sangat kaya dgn Vitamin C! 1. Kakadu Plum Extract 🌷mengandungi level Vitamin C yg paling tinggi di antara buah- buahan yg ada Vitamin C termasuklah Orange. Kepekatan Vit C dia lebih berkali2 ganda tinggi drp Orange 1.Camu - camu extract 🌷2nd highest level kepekatan Vitamin C. Pokok ni juga tahan pada semua jenis persekitaran , tak kira lah trlalu panas or terlalu sejuk. 3. Acerola Cherry extract 🌷juga sgt kaya dgn Vitamin C 4. Blackcurrant Berry extract 🌷Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan 5. Pomegranate extract 🌷Kaya dengan Vitamin C & antioksida untuk melawan penuaan & juga anti stress Nyumnyum! Eh bukan utk mkn tawww, Sapu je kt muka!😋😋 . Nk tahu lebih lnjut tntang produk mary kay ,wassp sis yer😍 . Beauty consultant mary kay ☎01133153168 . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #marykaycosmetic  #marykaymurah  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #marykayproduct  #bebasjerawat  #Eyeshadow  #Beautiful  #cleansingbrush  #FreshSkin  #BotanicalEffect  #blusher  #MarykayMen  #organicskincare  #makeup  #marykay  #marykaymysg  #Marykayterengganu #upsi 
Jom rawat kulit wajah jap...
Masa yg sesuai utk pakai Renewing Gel Mask
Kesian kulit wajah yang stress dengan persekitaran sepanjang hari tambahan sekarang musim jerebu.....kulit akan jadi lesu, kering dan sgt tidak bermaya.. 😱😱😱 🎯Renewing Gel Mask dipakai setelah kulit di bersihkan dan selepas kita pakai semua serum dan moisturizer 🎯Cara pakainya adalah dengan sapukan Gel Mask keseluruh wajah dan massage membulat sehingga ia meresap masuk ke dalam kulit dan tak perlu cuci sehingga tidur... 🎯Sesuai untuk semua jenis kulit KERING & KOMBINASI 🎯Kesannya 
Kulit lebih lembut, pori2 lebih kecil dan kelembapan kulit kekal... 🎯Pakai 2 kali seminggu je...sangat tahan lama.....kulit rasa sejuk dan tegang selepas semalaman dengan Renewing Gel Mask...
Kalau ada event, kenduri atau apa2 je acara special.. tiap2 malam selama 3 hari berturut2...hasilnya muka akan nampak segar dan  sihat je... Sebarang pertanyaan boleh ws no hotline ya. 
Beauty Consultant Mary Kay : 017 3874603 
#marykay #marykaymakeup #marykayselangor #marykayklang #MaryKayMalaysia #marykayproduk #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykaycleanser #marykayproducts #marykaylovers #marykayfeedback #sayajual #sayajualprodukkecantikan #sayajualmarykay #beautyproduct #skincare #beautyconsultantmarykay #freeconsultation #visitmyigshop #bazarpaknil #bazaaronline #beauty #mask #nightmask
Jom rawat kulit wajah jap... Masa yg sesuai utk pakai Renewing Gel Mask Kesian kulit wajah yang stress dengan persekitaran sepanjang hari tambahan sekarang musim jerebu.....kulit akan jadi lesu, kering dan sgt tidak bermaya.. 😱😱😱 🎯Renewing Gel Mask dipakai setelah kulit di bersihkan dan selepas kita pakai semua serum dan moisturizer 🎯Cara pakainya adalah dengan sapukan Gel Mask keseluruh wajah dan massage membulat sehingga ia meresap masuk ke dalam kulit dan tak perlu cuci sehingga tidur... 🎯Sesuai untuk semua jenis kulit KERING & KOMBINASI 🎯Kesannya Kulit lebih lembut, pori2 lebih kecil dan kelembapan kulit kekal... 🎯Pakai 2 kali seminggu je...sangat tahan lama.....kulit rasa sejuk dan tegang selepas semalaman dengan Renewing Gel Mask... Kalau ada event, kenduri atau apa2 je acara special.. tiap2 malam selama 3 hari berturut2...hasilnya muka akan nampak segar dan sihat je... Sebarang pertanyaan boleh ws no hotline ya. Beauty Consultant Mary Kay : 017 3874603 #marykay  #marykaymakeup  #marykayselangor  #marykayklang  #MaryKayMalaysia  #marykayproduk  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycleanser  #marykayproducts  #marykaylovers  #marykayfeedback  #sayajual  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmarykay  #beautyproduct  #skincare  #beautyconsultantmarykay  #freeconsultation  #visitmyigshop  #bazarpaknil  #bazaaronline  #beauty  #mask  #nightmask 
Harini Teha nak share pegalaman sendiri pakai Microdermabrasion Set ni. So much L❤VE for this set!
.
Best tauuu bekas jerawat dan pori-pori kat muka ni dah mula mengecil. Lepas tu kulit semakin halus serta lembut dan bintik-bintik hitam pun berkurang 😍😍😍
.
Berminat nak cuba? Boleh DM/whatsapp Teha k! Kita set date 🤗🤗🤗
-------
❤,
Fatiehah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾
+6019-4340408
#marykay #marykayskincare #microdermabrasionset #marykayampang #marykaykl #marykayalorsetar #marykaykedah #sayajualmarykay #sayajual #marykaybeautyconsultant #discoverwhatyoulove
Harini Teha nak share pegalaman sendiri pakai Microdermabrasion Set ni. So much L❤VE for this set! . Best tauuu bekas jerawat dan pori-pori kat muka ni dah mula mengecil. Lepas tu kulit semakin halus serta lembut dan bintik-bintik hitam pun berkurang 😍😍😍 . Berminat nak cuba? Boleh DM/whatsapp Teha k! Kita set date 🤗🤗🤗 ------- ❤, Fatiehah Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 +6019-4340408 #marykay  #marykayskincare  #microdermabrasionset  #marykayampang  #marykaykl  #marykayalorsetar  #marykaykedah  #sayajualmarykay  #sayajual  #marykaybeautyconsultant  #discoverwhatyoulove 
Skinvigorate Brush in the house♥
.
Hehe...haaa..korang nak tau?? Berus ni, sekali korang gune je kat muke, mmg akan terkezutt lepas tu..hihi..awal2 berus tu memang putih melepak ang ang laa...lepas gune sekali..terus je bertukar wajah..hahaha..akan jadi kotor..maksudnye kat sini..muke kite laa yg kotor..hehehe..jadi, jangan risau..gune je skinvi, muke akan jadi double triple bersih, lembut, n segar. Tak tipu part ni♥
.
Ape manfaat bende comey ni??
.
😘13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat.😘
.
🍁 Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🍁 waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🍁 Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🍁 Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
🍁 Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
🍁 Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay
.
🍁 Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas.
.
🍁 Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
🍁 Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus.
.
🍁 Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🍁 Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
.
🍁 Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🍁 Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari.
.
Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau akaq ye, inbox @ whatsapp je..
Fatihat
0134092141
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk #jomcantiknsihat
Skinvigorate Brush in the house♥ . Hehe...haaa..korang nak tau?? Berus ni, sekali korang gune je kat muke, mmg akan terkezutt lepas tu..hihi..awal2 berus tu memang putih melepak ang ang laa...lepas gune sekali..terus je bertukar wajah..hahaha..akan jadi kotor..maksudnye kat sini..muke kite laa yg kotor..hehehe..jadi, jangan risau..gune je skinvi, muke akan jadi double triple bersih, lembut, n segar. Tak tipu part ni♥ . Ape manfaat bende comey ni?? . 😘13 sebab mengapa berus SKINVIGORATE ini best sangat.😘 . 🍁 Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari. . 🍁 waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉 . 🍁 Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan! . 🍁 Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer..dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer! . 🍁 Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus. . 🍁 Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.Nak lagi dapat kesan gunakan sekali dengan pencuci wajah Mary Kay . 🍁 Dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan, tidak perlu dicas. . 🍁 Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja. . 🍁 Berputar selaju 400 kali seminit. dapat membuang sel kulit mati dan kotoran serta memberi urutan pada wajah ketika memberus. . 🍁 Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari. . 🍁 Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah. . 🍁 Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja. . 🍁 Yang pasti berkualiti tinggi. Tak terlalu mahal dan bukan yang termurah dalam pasaran. Ada jaminan 365 hari. . Excited nak cuba satu? Kalau nak, bagitau akaq ye, inbox @ whatsapp je.. Fatihat 0134092141 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #jomcantiknsihat 
Harini Teha nak share pegalaman sendiri pakai Microdermabrasion Set ni. So much L❤VE for this set!
.
Best tauuu bekas jerawat dan pori-pori kat muka ni dah mula mengecil. Lepas tu kulit semakin halus serta lembut dan bintik-bintik hitam pun berkurang 😍😍😍
.
Berminat nak cuba? Boleh DM/whatsapp Teha k! Kita set date 🤗🤗🤗
-------
❤,
Fatiehah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay 🇲🇾
+6019-4340408
#marykay #marykayskincare #microdermabrasionset #marykayampang #marykaykl #marykayalorsetar #marykaykedah #sayajualmarykay #sayajual #marykaybeautyconsultant #discoverwhatyoulove
Harini Teha nak share pegalaman sendiri pakai Microdermabrasion Set ni. So much L❤VE for this set! . Best tauuu bekas jerawat dan pori-pori kat muka ni dah mula mengecil. Lepas tu kulit semakin halus serta lembut dan bintik-bintik hitam pun berkurang 😍😍😍 . Berminat nak cuba? Boleh DM/whatsapp Teha k! Kita set date 🤗🤗🤗 ------- ❤, Fatiehah Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 +6019-4340408 #marykay  #marykayskincare  #microdermabrasionset  #marykayampang  #marykaykl  #marykayalorsetar  #marykaykedah  #sayajualmarykay  #sayajual  #marykaybeautyconsultant  #discoverwhatyoulove 
Testimoni #FromBeautyToGorgeous lagi.. Tapi ni Fizah nak share testimoni untuk kaum adam pulak😍

Bukan kita yg perempuan ni je tau nak skin santek2 sihat2...kaum adam p0n nk skin sihat2 n licin2 gak kan..hehe mane yg skin oily tuuu meh sni mehhh try!

P/s: isteri2 boleh jadikan hadiah untuk si suami, si suami boleh hadiahkan set lain untuk si isteri..sama2 cantik sama2 hensem ok

Fizah 💋
0134672617
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MelacepSkincare #AcneProneSkincar #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #MaryKaykedah 
#marykaysabah
Testimoni #FromBeautyToGorgeous  lagi.. Tapi ni Fizah nak share testimoni untuk kaum adam pulak😍 Bukan kita yg perempuan ni je tau nak skin santek2 sihat2...kaum adam p0n nk skin sihat2 n licin2 gak kan..hehe mane yg skin oily tuuu meh sni mehhh try! P/s: isteri2 boleh jadikan hadiah untuk si suami, si suami boleh hadiahkan set lain untuk si isteri..sama2 cantik sama2 hensem ok Fizah 💋 0134672617 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MelacepSkincare  #AcneProneSkincar  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #MaryKaykedah  #marykaysabah 
Nak kulit cerah, kurangkan jeragat dengan selamat & sihat.. jom Dapatkan set Melacep Mary Kay.. MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu Ultimate Serum (winning "whitening awards" CLEO 2016), Foaming Cleanser, Freshener, Mask and Ultimate Cream. Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate). Kebiasaanya produk pencerahan kulit akan membuatkan kulit menjadi kering tetapi dengan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System telah direka khusus untuk mengekalkan kelembapan kulit setiap hari tidak kira pagi atau malam dan kulit akan menjadi sihat selepas menggunakan ia.

Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit
• Mencerahkan kulit
• Membuatkan tona kulit menjadi sekata
• Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit
• Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. 
MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan :
Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit.
Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot.
Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit dan mengurangkan kontras tompok-tompok hitam pada kulit.

#marykaymalaysia 
#marykayskincare 
#malecepmarykay 
#marykay 
#marykaylovers 
#marykaylife#marykaytimewise 
#marykaymen#marykaylipstick 
#marykaybeautyconsultant
Nak kulit cerah, kurangkan jeragat dengan selamat & sihat.. jom Dapatkan set Melacep Mary Kay.. MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu Ultimate Serum (winning "whitening awards" CLEO 2016), Foaming Cleanser, Freshener, Mask and Ultimate Cream. Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate). Kebiasaanya produk pencerahan kulit akan membuatkan kulit menjadi kering tetapi dengan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System telah direka khusus untuk mengekalkan kelembapan kulit setiap hari tidak kira pagi atau malam dan kulit akan menjadi sihat selepas menggunakan ia. Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit dan mengurangkan kontras tompok-tompok hitam pada kulit. #marykaymalaysia  #marykayskincare  #malecepmarykay  #marykay  #marykaylovers  #marykaylife #marykaytimewise  #marykaymen #marykaylipstick  #marykaybeautyconsultant 
Tau x pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih?? Lagi bnyk buih, lagi truk die mngangggu kulit berfungsi. Kenapa?? Here are some of the reasons
.
1. Sebab buih akn mngganggu production natural oil pde kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sbb less oil kulit akn flaky n dry out.
.
2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin
.
3. Bila acidity kulit tganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lgi tp kulit da start alami penuaan.
.
Sebab tu cleanser mary kay is creamy texture n tidak berbuih. Memang rasa xpkai ape2 tp sbnrnye itu yg pling baik sbb die mbiarkan kulit bekerja secara semulajadi.
Tau x pencuci muka yg baik mestilah tidak berbuih?? Lagi bnyk buih, lagi truk die mngangggu kulit berfungsi. Kenapa?? Here are some of the reasons . 1. Sebab buih akn mngganggu production natural oil pde kulit kita. Yess, natural oil ni penting tau, sbb less oil kulit akn flaky n dry out. . 2. Sabun bersifat alkali yg akn mngganggu pH/ accidity kulit kita. It needs its own natural pH untuk tidak menyerap bakteria dan mbuang toksin . 3. Bila acidity kulit tganggu, kulit akan lebih mudah terkena infection, jerawat dan premature aging. Sebb tu, muda lgi tp kulit da start alami penuaan. . Sebab tu cleanser mary kay is creamy texture n tidak berbuih. Memang rasa xpkai ape2 tp sbnrnye itu yg pling baik sbb die mbiarkan kulit bekerja secara semulajadi.
🙋Anda ingin nikmati facial spa dirumah setiap hari?
.
🙋Anda ingin memperhalus tampilan garis halus dan kedutan?
.
🙋Anda ingin kulit sekata dan meminimumkan kelihatan liang pori?
.
🙋Anda ingin menanggalkan solekan secara lebih baik?
.
❗️SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ❗️
.
😘Berus yg ringan serta berkuasa 2 kelajuan mngurut dengan lembut semasa ia membersihkan kulit
.
😘Menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan dengan mudah
.
😘Membolehkan produk penjagaan kulit wajah anda menyerap dengan lebih baik dan cepat
.
😘Memaksimumkan manfaat penghidratan pelembap anda dengan segera.
.
😘Hanya tekan 1 butang utk tukar dari kelajuan rendah ke tinggi. Ia mampu mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit
.
😘Kedua-dua kelajuan tersebut memberikan pengurutan yg lembut dan pembersihan secara mendalam
.
😘Tindakan pusingan tersebut dapat membantu memperhalus kerosakan kulit wajah agar tona kulit menjadi sekata
.
😘Tampilan garis2 halus dan kedutan juga akan diperhalus dan liang pori kelihatan lebih kecil
.
😘Mencergaskan kulit dan memulih wajah muda yg cerah berseri
.
Best kan? 😍Apa lagi jomlah kite memanjakan wajah kite dengan skinvigorate cleansing brush ni 😉 memang berbaloi dan sangat berpuas hati 👍🏻.
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia
.
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #laralana #marykaygombak #marykayselayang #skincareorganik #bestskincare #skinvigorate #pobling #hijabista #mua #marykaymakeup #marykayskincare
🙋Anda ingin nikmati facial spa dirumah setiap hari? . 🙋Anda ingin memperhalus tampilan garis halus dan kedutan? . 🙋Anda ingin kulit sekata dan meminimumkan kelihatan liang pori? . 🙋Anda ingin menanggalkan solekan secara lebih baik? . ❗️SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ❗️ . 😘Berus yg ringan serta berkuasa 2 kelajuan mngurut dengan lembut semasa ia membersihkan kulit . 😘Menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan dengan mudah . 😘Membolehkan produk penjagaan kulit wajah anda menyerap dengan lebih baik dan cepat . 😘Memaksimumkan manfaat penghidratan pelembap anda dengan segera. . 😘Hanya tekan 1 butang utk tukar dari kelajuan rendah ke tinggi. Ia mampu mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit . 😘Kedua-dua kelajuan tersebut memberikan pengurutan yg lembut dan pembersihan secara mendalam . 😘Tindakan pusingan tersebut dapat membantu memperhalus kerosakan kulit wajah agar tona kulit menjadi sekata . 😘Tampilan garis2 halus dan kedutan juga akan diperhalus dan liang pori kelihatan lebih kecil . 😘Mencergaskan kulit dan memulih wajah muda yg cerah berseri . Best kan? 😍Apa lagi jomlah kite memanjakan wajah kite dengan skinvigorate cleansing brush ni 😉 memang berbaloi dan sangat berpuas hati 👍🏻. . Love Ummul 011 23126560 #marykaybeautyconsultantmalaysia  . #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #laralana  #marykaygombak  #marykayselayang  #skincareorganik  #bestskincare  #skinvigorate  #pobling  #hijabista  #mua  #marykaymakeup  #marykayskincare 
NEW Mary Kay Satin Lip Set 😍
.
Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya.
.
Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg  diformulasi dgn Shea Butter yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk:
.
💋 Memberi kelembapan pada bibir.
💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. .
💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria
.
Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia .
#marykaygombak #marykayskincare #lipsspa #bibirkering #mua #bibirmerekah #minaz #hijabista #flawless #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykayshahalam #flawless #bibirmenggelupas #jomcantik
NEW Mary Kay Satin Lip Set 😍 . Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya. . Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg diformulasi dgn Shea Butter yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: . 💋 Memberi kelembapan pada bibir. 💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. . 💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria . Say bye bye to bibir bermasalah sekarang! . Love Ummul 011 23126560 #marykaybeautyconsultantmalaysia  . #marykaygombak  #marykayskincare  #lipsspa  #bibirkering  #mua  #bibirmerekah  #minaz  #hijabista  #flawless  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #flawless  #bibirmenggelupas  #jomcantik 
NEW Mary Kay Satin Lip Set 😍
.
Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya.
.
Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg  diformulasi dgn Shea Butter yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk:
.
💋 Memberi kelembapan pada bibir.
💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. .
💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria
.
Say bye bye to bibir bermasalah sekarang!
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia .
#marykaygombak #marykayskincare #lipsspa #bibirkering #mua #bibirmerekah #minaz #hijabista #flawless #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykayshahalam #flawless #bibirmenggelupas #jomcantik
NEW Mary Kay Satin Lip Set 😍 . Tahukah anda sel kulit bibir bertukar setiap hari? Tahukah anda lapisan kulit bibir sangat sensitif dan nipis? Oleh kerana itulah bibir kita selalu kering dan nampak tidak bermaya. . Memperkenalkan LIP SPA terbaru Mary Kay yg diformulasi dgn Shea Butter yg sangat terkenal dgn kehebatannya untuk: . 💋 Memberi kelembapan pada bibir. 💋 Merawat bibir untuk masalah2 seperti: 🌟 bibir kering🌟 bibir hitam 🌟 bibir merekah & lain lain masalah bibir. . 💋 Berfungsi sebagai Anti Bakteria . Say bye bye to bibir bermasalah sekarang! . Love Ummul 011 23126560 #marykaybeautyconsultantmalaysia  . #marykaygombak  #marykayskincare  #lipsspa  #bibirkering  #mua  #bibirmerekah  #minaz  #hijabista  #flawless  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykayshahalam  #flawless  #bibirmenggelupas  #jomcantik 
Mary Kay Gel Eyeliner with Expandable Brush Applicator in Jet Black ..Sangat mudah untuk nak apply and mudah Nak buat wink eyeliner, tk comot & nampak kemas je..Nk cuba atau nk try?
.
Whatsapp saya +6010 5663342
Independent beauty consultant Mary Kay .
#marykaymalaysiasingapura  #geleyelinermarykay  #marykaywangsamaju  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykayskincare #marykaykl #eyelinermalaysia#eyeliner #eyelinertutorial
👉🏻 CREME TO POWDER FOUNDATION 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! 🍂 bedak yang high coverage & 
lebih gebu & FLAWLESS 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🍂  lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🍂 Oil control & boleh tutup cela. 🍂 texture ringan
.
.
Ekin
016-6685336
Beauty Consultant
.
#marykay #marykaybotanicaleffect #foundation #lipliners #lipstikmurah #MaryKayTerengganu #MaryKaySkinCare #marykayjerteh #marykaymaskara #marykaymalaysia #makeup #girls #beautiful #jerawat #jeragathilang #marykayshahalam #marykayselangor #marykaymalaysia #mkmalaysia #MkMen
👉🏻 CREME TO POWDER FOUNDATION 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! 🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak. 🍂 lebih tahan lama dan juga WATERPROOF. 🍂 Oil control & boleh tutup cela. 🍂 texture ringan . . Ekin 016-6685336 Beauty Consultant . #marykay  #marykaybotanicaleffect  #foundation  #lipliners  #lipstikmurah  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkinCare  #marykayjerteh  #marykaymaskara  #marykaymalaysia  #makeup  #girls  #beautiful  #jerawat  #jeragathilang  #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykaymalaysia  #mkmalaysia  #MkMen 
Ultimate Mascara Mary Kay .. My fav product....
.
.
💞 Tak perlu dah pakai bulu mata palsu .
💞Panjangkan bulu mata.. 💞 Sihatkan bulu mata ..
💞 Terdapat vitamin untuk menguatkan bulu mata
💞 Mengelakkan bulu mata gugur ..
.
.
Pm me and book with deposit now for ur set 🤗😘
Contact Dibah sekarang !! 😘💋😘💋
.
.
Nak cuba dulu? Boleh boleh jom kita booking makeup class sekarang utk bulan 2 dan 3 ini 👍🏻
.
.
FREE CONSULTATION ✅
FREE POSTAGE ✅
FREE GIFT ✅
FREE SAMPLE ✅
FAST RESPONS ✅✅✅😍❤
.
.
Whatsapp utk order 😘
☎ Dibah,0129847024
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Ultimate Mascara Mary Kay .. My fav product.... . . 💞 Tak perlu dah pakai bulu mata palsu . 💞Panjangkan bulu mata.. 💞 Sihatkan bulu mata .. 💞 Terdapat vitamin untuk menguatkan bulu mata 💞 Mengelakkan bulu mata gugur .. . . Pm me and book with deposit now for ur set 🤗😘 Contact Dibah sekarang !! 😘💋😘💋 . . Nak cuba dulu? Boleh boleh jom kita booking makeup class sekarang utk bulan 2 dan 3 ini 👍🏻 . . FREE CONSULTATION ✅ FREE POSTAGE ✅ FREE GIFT ✅ FREE SAMPLE ✅ FAST RESPONS ✅✅✅😍❤ . . Whatsapp utk order 😘 ☎ Dibah,0129847024 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Anyone nk join close order sempena mgu gaji February 😊😊😊 🌸Semi matte lipstick
🌸Mk for men
🌸Hand Pampering set
🌸Mineral cheek
🌸CC cream
🌸 Limited edition eyeshadow
🌸 Timewise skincare
🌸 Botanical skincare
🌸 Eyeliner
🌸 Skinvigorate brush Cleaning
🌸 Set microdermabrasion n pore minimizer

Ade mcm2 lg ye..Nk tanya2 bleh..Nk test product dl bleh.nk class bleh..pm jek fara ok 😘
Love,
#FaraHan 
#0147257626 
#BeautyConsultantMarykay 
#MaryKayMalaysia 
#MaryKaySerdang
#marykayskincare
#marykayproduct
#marykaycosmetic
#safecosmetics #clinicaltested
#bazarpaknilprodukkecantikkan
#bizonline #upm #serdang
#skincare #makeup
#saynotopeelingproduct
#Everywomanisspecial
Anyone nk join close order sempena mgu gaji February 😊😊😊 🌸Semi matte lipstick 🌸Mk for men 🌸Hand Pampering set 🌸Mineral cheek 🌸CC cream 🌸 Limited edition eyeshadow 🌸 Timewise skincare 🌸 Botanical skincare 🌸 Eyeliner 🌸 Skinvigorate brush Cleaning 🌸 Set microdermabrasion n pore minimizer Ade mcm2 lg ye..Nk tanya2 bleh..Nk test product dl bleh.nk class bleh..pm jek fara ok 😘 Love, #FaraHan  #0147257626  #BeautyConsultantMarykay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySerdang  #marykayskincare  #marykayproduct  #marykaycosmetic  #safecosmetics  #clinicaltested  #bazarpaknilprodukkecantikkan  #bizonline  #upm  #serdang  #skincare  #makeup  #saynotopeelingproduct  #Everywomanisspecial 
Selfie mak jemah dari sis
.
Lipstick sis pakai tu tak hilang dari tadi💄
.
Jom try Mary Kay Gel Semi-Matte Lipstick. Ada combo set tau😉
.
Sincerely by Jiha
014-6026740
.
#marykayselangor #marykaybeautyconsultant #marykaybeauty #marykayskincare #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylipstick
BEST SELLER!!
.
Find your perfect FOUNDATION❤
mary kay TimeWise foundation come with two types
1. Matte wear liquid foundation
So Matte wear liquid foundation has less oil sebab it is formulized utk kulit kombinasi to berminyak so that bila pakai tu xde la nmpk berminyak je lagi2 kalau yg kulit already berminyak tu..
-ivory 1, 5
-beige 3, 5
-bronze 1

2. Luminous wear liquid foundation
luminious wear a bit oily sbb it is formulized utk kulit kering and normal,,tp sgt sesuai utk kulit kering so that it can give sedikit kelembapan pada muka u baru la make up xbercapuk kan,nmpk kedut2 kt muka akibat foundation yg megeringkan muka.
-ivory 3, 5
-beige 3, 5
-bronze 1+
.
Mana pilihan anda?Ingin cuba?whatsapp
Lurve, aimi
012-2966189
IBC
.
#marykayshahalam #marykayhululangat #marykaymalaysia #marykayproduct #marykaymakeup #marykaykosmetik #marykaybeautyconsultant #marykayskincare #marykayroutine #routineskincare #marykaylotion #marykayhandcream
BEST SELLER!! . Find your perfect FOUNDATION❤ mary kay TimeWise foundation come with two types 1. Matte wear liquid foundation So Matte wear liquid foundation has less oil sebab it is formulized utk kulit kombinasi to berminyak so that bila pakai tu xde la nmpk berminyak je lagi2 kalau yg kulit already berminyak tu.. -ivory 1, 5 -beige 3, 5 -bronze 1 2. Luminous wear liquid foundation luminious wear a bit oily sbb it is formulized utk kulit kering and normal,,tp sgt sesuai utk kulit kering so that it can give sedikit kelembapan pada muka u baru la make up xbercapuk kan,nmpk kedut2 kt muka akibat foundation yg megeringkan muka. -ivory 3, 5 -beige 3, 5 -bronze 1+ . Mana pilihan anda?Ingin cuba?whatsapp Lurve, aimi 012-2966189 IBC . #marykayshahalam  #marykayhululangat  #marykaymalaysia  #marykayproduct  #marykaymakeup  #marykaykosmetik  #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykayroutine  #routineskincare  #marykaylotion  #marykayhandcream 
Tadi balik kerja sis cuba2 live tp ada org cakap sis mcm makcik😑 sis sedih sbb biasanya org ingat sis budak sekolah😜
.
Btw lipstick sis pakai tu dari tadi tak hilang2. Jom siapa nak try lipstick mary kay boleh follow sis at @mk_byjihaa 😉
.
#marykaymalaysia #marykaybeauty #marykaybeautyconsultant #marykayselangor #marykayskincare #marykaylipstick
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕
.
✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit.
.
💁Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. .
💁🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini?
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. .
✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi
.
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana.
.
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi.
.
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika.
.
🚫Serum C Mary Kay didatangkan dalam 4 tiub .Setiap tiub mempunyai 7 sukatan iaitu untuk digunakan selama 7 hari sahaja.Untuk pengetahuan anda Vitamin C akan cepat rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiub kecil, 1 tiub untuk seminggu. 
Bermakna 4 tiub untuk sebulan .Untuk mendapatkan hasil yang superbbbbb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali.
.
🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih  selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Love yourself love your skin😍 .
.
Zati
0129494534
Mary Kay Beauty Consultant
.
 #peluangkerjayaMaryKay #PeluangKerjaya #MaryKayMen #serumcmarykay #marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykayproducts #marykayskincare
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 . ✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. . 💁Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . 💁🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . ✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. . ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi . ✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana. . ✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. . ✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. . ✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. . 🚫Serum C Mary Kay didatangkan dalam 4 tiub .Setiap tiub mempunyai 7 sukatan iaitu untuk digunakan selama 7 hari sahaja.Untuk pengetahuan anda Vitamin C akan cepat rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiub kecil, 1 tiub untuk seminggu. Bermakna 4 tiub untuk sebulan .Untuk mendapatkan hasil yang superbbbbb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali. . 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Love yourself love your skin😍 . . Zati 0129494534 Mary Kay Beauty Consultant . #peluangkerjayaMaryKay  #PeluangKerjaya  #MaryKayMen  #serumcmarykay  #marykayterengganu  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykayproducts  #marykayskincare 
Purifying serum for acne problems!!
.
Sape kat sini ada jerawat kronik merah2,jerawat nanah, jerawat degil & jerawat yg menghakis kulit jd nipis??🙋
.
Serum ni bagus tau..nak tau bagus mcm mana? Meh tgk kelebihan purifyig serum ni:
.
Pore-purifying Serum
🍄Serum dengan tesktur selicin sutera membantu mengeringkan jerawat
🍄Mencegah kemunculan jerawat
🍄Meminimumkan pori
🍄Mengurangkan kilatan
🍄Memulihkan kesan radang kemerahan & kesan bengkak akibat jerawat .
.
Ekin
016-6685336
Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #MaryKayTerengganu #MaryKaySkinCare #marykay❤ #makeup #jerawat #Jeragat #girl  #mkmalaysia #MkMen #marykayshahalam #marykayselangor #BrushMaryKay
Purifying serum for acne problems!! . Sape kat sini ada jerawat kronik merah2,jerawat nanah, jerawat degil & jerawat yg menghakis kulit jd nipis??🙋 . Serum ni bagus tau..nak tau bagus mcm mana? Meh tgk kelebihan purifyig serum ni: . Pore-purifying Serum 🍄Serum dengan tesktur selicin sutera membantu mengeringkan jerawat 🍄Mencegah kemunculan jerawat 🍄Meminimumkan pori 🍄Mengurangkan kilatan 🍄Memulihkan kesan radang kemerahan & kesan bengkak akibat jerawat . . Ekin 016-6685336 Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #MaryKayTerengganu  #MaryKaySkinCare  #marykay ❤ #makeup  #jerawat  #Jeragat  #girl  #mkmalaysia  #MkMen  #marykayshahalam  #marykayselangor  #BrushMaryKay 
MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK... Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.

Ada 8 warna hebat!
💋 BASHFUL YOU
💋 RICH TRUFFLE
💋 MAUVE MOVEMENT
💋 POWERFUL PINK
💋 ALWAYS APRICOT
💋 POPPY PLEASE
💋 MIDNIGHT RED
💋 CRUSHED BERRY
.
Farida
011-11498846
Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay

#marykayskincare #marykaykosmetik #marykayproduk #skincareerbaik #skincareselamat #beautyconsultant #sayajualskincare #sayajualmakeup #KosmetikBerkualiti #blackheadremover #blackheads #flawless #skincareclass #marykay #mkmen
MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK... Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. Ada 8 warna hebat! 💋 BASHFUL YOU 💋 RICH TRUFFLE 💋 MAUVE MOVEMENT 💋 POWERFUL PINK 💋 ALWAYS APRICOT 💋 POPPY PLEASE 💋 MIDNIGHT RED 💋 CRUSHED BERRY . Farida 011-11498846 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay #marykayskincare  #marykaykosmetik  #marykayproduk  #skincareerbaik  #skincareselamat  #beautyconsultant  #sayajualskincare  #sayajualmakeup  #KosmetikBerkualiti  #blackheadremover  #blackheads  #flawless  #skincareclass  #marykay  #mkmen 
💋NEW SATIN LIPS®💋
❤️New Satin Lips® Shea Sugar Scrub di perbaharui  dengan gula kristal menggelupas semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna. .
❤️New Satin Lips® Shea Butter Balm diadun dengan shea dan minyak jojoba bagi memberi keselesaan dan melegakan bibir. Mengandungi sunflower oil n minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidan
*********************************************
☎️For details:
WHATAPPS 0139239690
WHATAPPS 0139239690
WHATAPPS 0139239690
.
#mk_valet
#marykay
#marykaymalaysia
#marykayskincare
#nakcantik
#sayajual
#bazarpaknil
💋NEW SATIN LIPS®💋 ❤️New Satin Lips® Shea Sugar Scrub di perbaharui dengan gula kristal menggelupas semula jadi untuk menggilap bibir secara perlahan-lahan dengan sempurna. . ❤️New Satin Lips® Shea Butter Balm diadun dengan shea dan minyak jojoba bagi memberi keselesaan dan melegakan bibir. Mengandungi sunflower oil n minyak jojoba yg kita semua tau sgt kaya dgn antioxidan ********************************************* ☎️For details: WHATAPPS 0139239690 WHATAPPS 0139239690 WHATAPPS 0139239690 . #mk_valet  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #nakcantik  #sayajual  #bazarpaknil 
TimeWise Miracle Set is a customized collection of age-fighting products formulated to work together to deliver visible results, even for those with sensitive skin. The Miracle Set offers 11 age-defying benefits: 1)cleanses, 2)exfoliates 3)freshens 4)hydrates 5)smooths 6)visibly firms 7)softens 8)protects 8)energizes 9)renews 10)reduces the appearance of fine lines and 11)wrinkles for a younger-looking you.

For free skin consultation kindly WhatsApp me😊
Syazira
+6019-3661937
Mary Kay Beauty Consultant 
#marykaymalaysia #kulitsihat  #timewise #timewisemiracleset #loveyourskin #beautiful #marykayproduct #marykaybeautyconsultant #marykaylife #marykayskincare #marykaylover
TimeWise Miracle Set is a customized collection of age-fighting products formulated to work together to deliver visible results, even for those with sensitive skin. The Miracle Set offers 11 age-defying benefits: 1)cleanses, 2)exfoliates 3)freshens 4)hydrates 5)smooths 6)visibly firms 7)softens 8)protects 8)energizes 9)renews 10)reduces the appearance of fine lines and 11)wrinkles for a younger-looking you. For free skin consultation kindly WhatsApp me😊 Syazira +6019-3661937 Mary Kay Beauty Consultant #marykaymalaysia  #kulitsihat  #timewise  #timewisemiracleset  #loveyourskin  #beautiful  #marykayproduct  #marykaybeautyconsultant  #marykaylife  #marykayskincare  #marykaylover 
🌸TRANSLUCENT LOOSE POWDER🌸
.
Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih je.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang di alam semesta!
Sebab apa tau, sebab uols tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit!
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit hadi kelabu or kusam.
Ni memang favourite saya sejak dia keluar, wajib ada dalam beg
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.
Beza sikit dengan Mineral Powder Foundation yg Matte finish.
*********************************************
☎️For details:
WHATAPPS 0139239690
WHATAPPS 0139239690
WHATAPPS 0139239690
.
#mk_valet
#marykay
#marykaymalaysia
#marykayskincare
#nakcantik
#sayajual
#bazarpaknil
🌸TRANSLUCENT LOOSE POWDER🌸 . Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih je. Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab uols tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam. . Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita. Tak akan buatkan kulit hadi kelabu or kusam. Ni memang favourite saya sejak dia keluar, wajib ada dalam beg . Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau! Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING! Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder. Beza sikit dengan Mineral Powder Foundation yg Matte finish. ********************************************* ☎️For details: WHATAPPS 0139239690 WHATAPPS 0139239690 WHATAPPS 0139239690 . #mk_valet  #marykay  #marykaymalaysia  #marykayskincare  #nakcantik  #sayajual  #bazarpaknil 
SAY NO TO DRY SKIN!
.
2 produk ni memang MUST HAVE kalau uols tergolong dlm kategori mereka yang BERKULIT KERING. 😭
.
Kulit kering sangat bahaya tau sebab akan buatkan kulit kita cepat timbul garis dan kedutan. Kesimpulannya cepat nampak tua. 👵🏻
Faz,
MK Beauty Consultant
013-362 4006
SAY NO TO DRY SKIN! . 2 produk ni memang MUST HAVE kalau uols tergolong dlm kategori mereka yang BERKULIT KERING. 😭 . Kulit kering sangat bahaya tau sebab akan buatkan kulit kita cepat timbul garis dan kedutan. Kesimpulannya cepat nampak tua. 👵🏻 Faz, MK Beauty Consultant 013-362 4006
Yeah try not too worry too much. Just be prepared.
Yeah try not too worry too much. Just be prepared.
PRODUK PENJAGAAN WAJAH AWET MUDA ! .
Ingin kelihatan muda dari usia sebenar? Ingin wajah tegang anjal, bebas dari garis- garis kedutan? 😍
.
Anda harus cuba Timewise Miracle! Selari dengan namanya yg Miracle, Timewise sudah terbukti membantu ramai wanita diluar sana untuk kekal awet muda dan berkulit anjal persis botox 😉
.
Semuanya tak mustahil dengan Timewise Miracle, anda yg dah cuba, pasti jatuh cinta ❤️❤️
.

Fatihah
0148056848
Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
COD Dungun
.
.
#MaryKayMalaysia #marykaypenang #beautyconsultantmarykay #bcmarykay #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu 
#MaryKayKelantan  #bazarpaknil #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik  #Flawless #SkincareClass#MakeUpArtisMalaysia
PRODUK PENJAGAAN WAJAH AWET MUDA ! . Ingin kelihatan muda dari usia sebenar? Ingin wajah tegang anjal, bebas dari garis- garis kedutan? 😍 . Anda harus cuba Timewise Miracle! Selari dengan namanya yg Miracle, Timewise sudah terbukti membantu ramai wanita diluar sana untuk kekal awet muda dan berkulit anjal persis botox 😉 . Semuanya tak mustahil dengan Timewise Miracle, anda yg dah cuba, pasti jatuh cinta ❤️❤️ . Fatihah 0148056848 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . COD Dungun . . #MaryKayMalaysia  #marykaypenang  #beautyconsultantmarykay  #bcmarykay  #MaryKayDungun  #marykay  #sayajual  #MaryKayKuantan  #MaryKayPahang  #MaryKaySelangor  #MaryKayKL  #MaryKayterengganu  #MaryKayKelantan  #bazarpaknil  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia 
Bila kita dah berumur 25 tahun ke atas.. proses PENUAAN telah mula berlaku .. aduhai.. itu lah yang takut kan.. kita semua pasti akan TUA tp apakah cara untuk melambatkan proses penuaan tersebut..? Jaga kesihatan serta PENJAGAAN WAJAH SANGAT PENTING.. gunalah skin care yg berkesan memelihara dan merawat kulit wajah sangat penting!! Skin care yang bagus pasti akan menjadikan wajah anda sihat dan semakin cantik dr masa ke semasa.. salah satunya ialah PENGGUNAAN SERUM.. antara my FAVORITE serum ialah SERUM VITAMIN C.. sangat bagus dan berkesan dalam jangka masa panjang... ianya akan mengurangkan pigmentasi jeragat..menegangkan kulit dan paling best ianya akan mengurangkan garis penuaan.. Gunakan 2 kali sehari secara konsisten.. Love it!! Whatsapp 011-10609250 - NH

#marykaybeautyconsultant
#marykayskincare
#marykaycosmetic
#marykayway
#marykaymalaysia
#marykaykotabharu
#marykayreplenishingserumc
#serummuka
#timewisereplenishingserumc
#naknampakmuda
#nakmukacantik
#serummukaterbaik
#nakkekalcantik
#nakcantik
#awetmuda
#serumkekalmuda
#marykayskincareclass
#marykaymakeupclass
#freeskincareclass
#freemakeupclass

Whatsapp 011-10609250 - NH
Bila kita dah berumur 25 tahun ke atas.. proses PENUAAN telah mula berlaku .. aduhai.. itu lah yang takut kan.. kita semua pasti akan TUA tp apakah cara untuk melambatkan proses penuaan tersebut..? Jaga kesihatan serta PENJAGAAN WAJAH SANGAT PENTING.. gunalah skin care yg berkesan memelihara dan merawat kulit wajah sangat penting!! Skin care yang bagus pasti akan menjadikan wajah anda sihat dan semakin cantik dr masa ke semasa.. salah satunya ialah PENGGUNAAN SERUM.. antara my FAVORITE serum ialah SERUM VITAMIN C.. sangat bagus dan berkesan dalam jangka masa panjang... ianya akan mengurangkan pigmentasi jeragat..menegangkan kulit dan paling best ianya akan mengurangkan garis penuaan.. Gunakan 2 kali sehari secara konsisten.. Love it!! Whatsapp 011-10609250 - NH #marykaybeautyconsultant  #marykayskincare  #marykaycosmetic  #marykayway  #marykaymalaysia  #marykaykotabharu  #marykayreplenishingserumc  #serummuka  #timewisereplenishingserumc  #naknampakmuda  #nakmukacantik  #serummukaterbaik  #nakkekalcantik  #nakcantik  #awetmuda  #serumkekalmuda  #marykayskincareclass  #marykaymakeupclass  #freeskincareclass  #freemakeupclass  Whatsapp 011-10609250 - NH
MASALAH PORI PUNCA MUKA BERJERAWAT ?
.
.
Ramai yang kita kenal ada masalah ni. Bukan dorang tak cuba untuk elak dan rawat, tapi tak berjaya. Dah beribu habis, tapi oh no. Tak jugak menjadi. Stress. Masalah tak selesai pun.
.

Yang cuba nk faham, begini. Pori besar penyebab utama kulit berjerawat. Sebab apa? Bila pori muka besar, debu-debu halus and kotoran senang je masuk dalam kulit, lebih-lebih lagi kalau you tak pakai filter - yakni pelindung macam sun protector atau foundation. Bila debu and kotoran tu tersumbat, oksigen tak dapat keluar masuk dengan baik. Clogged. Terjadinya jerawat - jenis nanah, rashes, merah-merah. Dicampur pulak cara penjagaan kulit yang tak betul, makin bermaharajelala lah jerawat tu kat situ.
.
.
Jadi, dua produk dari Mary Kay ni mmg terbukti berkesan untuk hilangkan masalah ni. Ia terdiri daripada dua produk. Nak tau lebih lanjut pasal produk ni ? Whatsapp je saya 😉
.
.
Dyra Haiyi,
Mary Kay Independent Beauty Consultant
0175215027
.
.

#marykay #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykayconsultant #marykayproducts #marykayskincare #marykaylife #marykaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayklcc #marykaykedah #marykayperlis #marykayperak #marykayipoh #followme #cute #happy #beautiful #instagood #flawlessmalaysia #flawless #foundationmalaysia #foundationmarykay #foundation #promotion #promosi #offer #love
MASALAH PORI PUNCA MUKA BERJERAWAT ? . . Ramai yang kita kenal ada masalah ni. Bukan dorang tak cuba untuk elak dan rawat, tapi tak berjaya. Dah beribu habis, tapi oh no. Tak jugak menjadi. Stress. Masalah tak selesai pun. . Yang cuba nk faham, begini. Pori besar penyebab utama kulit berjerawat. Sebab apa? Bila pori muka besar, debu-debu halus and kotoran senang je masuk dalam kulit, lebih-lebih lagi kalau you tak pakai filter - yakni pelindung macam sun protector atau foundation. Bila debu and kotoran tu tersumbat, oksigen tak dapat keluar masuk dengan baik. Clogged. Terjadinya jerawat - jenis nanah, rashes, merah-merah. Dicampur pulak cara penjagaan kulit yang tak betul, makin bermaharajelala lah jerawat tu kat situ. . . Jadi, dua produk dari Mary Kay ni mmg terbukti berkesan untuk hilangkan masalah ni. Ia terdiri daripada dua produk. Nak tau lebih lanjut pasal produk ni ? Whatsapp je saya 😉 . . Dyra Haiyi, Mary Kay Independent Beauty Consultant 0175215027 . . #marykay  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykayconsultant  #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaylife  #marykaybeautyconsultant  #marykaylovers  #marykayklcc  #marykaykedah  #marykayperlis  #marykayperak  #marykayipoh  #followme  #cute  #happy  #beautiful  #instagood  #flawlessmalaysia  #flawless  #foundationmalaysia  #foundationmarykay  #foundation  #promotion  #promosi  #offer  #love