an online Instagram web viewer

#marykay medias

Photos

Кто-то любит ароматный уход за телом, а для кого-то наш новый крем для рук Satin Hands® без запаха! 
В его составе 4 вида масел – ши, семян подсолнечника, абрикосовых косточек и сафлоровое – чтобы кожа ваших рук всегда была гладкой и нежной: 
#marykay #новинкиmarykay #уходзателом #кремдлярук #satinhands
Кто-то любит ароматный уход за телом, а для кого-то наш новый крем для рук Satin Hands® без запаха! В его составе 4 вида масел – ши, семян подсолнечника, абрикосовых косточек и сафлоровое – чтобы кожа ваших рук всегда была гладкой и нежной: #marykay  #новинкиmarykay  #уходзателом  #кремдлярук  #satinhands 
Mary Kay Россия

Настройки подписки

Что такое уверенность в себе? Это позволить себе выглядеть так, как хочется именно сейчас. Это сочетать мягкие оттенки со строгими формами. Это выбрать сложный аромат вместо легкого цветочного и наслаждаться тем, как он раскрывается в течение дня.

Наберите немного румян «Корица» на кисть и нанесите в центр щеки, растушевывая мягкими круговыми движениями по направлению к вискам.
Используйте два самых темных оттенка из новой палитры «Марокканские дюны». Более светлый, оттенок жженой умбры, нанесите на верхнее подвижное веко и немного растушуйте вверх. Мягким серым оттенком создайте эффект тени: растушуйте его вдоль нижнего века, а также нанесите в складку верхнего. В завершение нанесите коричневую тушь на верхние и нижние ресницы.

#marykay #модныйобразmarykay #нюдовыймакияж
Mary Kay Россия Настройки подписки Что такое уверенность в себе? Это позволить себе выглядеть так, как хочется именно сейчас. Это сочетать мягкие оттенки со строгими формами. Это выбрать сложный аромат вместо легкого цветочного и наслаждаться тем, как он раскрывается в течение дня. Наберите немного румян «Корица» на кисть и нанесите в центр щеки, растушевывая мягкими круговыми движениями по направлению к вискам. Используйте два самых темных оттенка из новой палитры «Марокканские дюны». Более светлый, оттенок жженой умбры, нанесите на верхнее подвижное веко и немного растушуйте вверх. Мягким серым оттенком создайте эффект тени: растушуйте его вдоль нижнего века, а также нанесите в складку верхнего. В завершение нанесите коричневую тушь на верхние и нижние ресницы. #marykay  #модныйобразmarykay  #нюдовыймакияж 
‼️специальное предложение ‼️ Мы заботимся о своих волосах и ногтях, а вот о ногах время от времени незаслуженно забываем. Почему? Да кто знает! А ведь наши ноги нуждаются в своевременном уходе также сильно, как и всё остальное. Многие женщины регулярно делают маникюр, а на педикюр машут рукой. Мол, да зачем он вообще нужен? Опять же, иногда нам не хочется тратиться ещё и на эту процедуру. Но педикюр можно делать и в домашних условиях. И поможет нам в этом педикюрный набор "Цветущий сад"! Не забывайте о своих ногах, относитесь к ним с любовью, и тогда они всегда будут здоровыми и красивыми. #уход#ноги#ножки#ногти#маникюр#массаж#marykay#marykayalmaty#алматы#ухоженныеножки#ухоженныеногти#красота#красиваяженщина#девушка#женщина 📲87029032272////87071992184 Айнура☺️🌹
‼️специальное предложение ‼️ Мы заботимся о своих волосах и ногтях, а вот о ногах время от времени незаслуженно забываем. Почему? Да кто знает! А ведь наши ноги нуждаются в своевременном уходе также сильно, как и всё остальное. Многие женщины регулярно делают маникюр, а на педикюр машут рукой. Мол, да зачем он вообще нужен? Опять же, иногда нам не хочется тратиться ещё и на эту процедуру. Но педикюр можно делать и в домашних условиях. И поможет нам в этом педикюрный набор "Цветущий сад"! Не забывайте о своих ногах, относитесь к ним с любовью, и тогда они всегда будут здоровыми и красивыми. #уход #ноги #ножки #ногти #маникюр #массаж #marykay #marykayalmaty #алматы #ухоженныеножки #ухоженныеногти #красота #красиваяженщина #девушка #женщина  📲87029032272////87071992184 Айнура☺️🌹
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY :

1) Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah..dan tidak bercapuk walau pun muka berpeluh
2) berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah ...yg bestttnya FOUNDATION ni ada ada campuran pati TIMUN & LEMON yg mana dapat sejukkan kulit wajah kita...
3) Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari...
Terdapat 5 pilihan Warna bagi liquid foundation mary kay ini:

# IVORY 3 -Untuk kulit putih melepak # IVORY 5 -Untuk kulit cerah asli 
# BEIGE 3 - Untuk Kulit sawo matang
# BEIGE 5 - Untuk Kulit lebih gelap dari 
# BRONZE 1 - Untuk Kulit Yang Gelap

Maznin Sani
01119706957

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #foundationroutine #primer #best #wanita #lelaki #bestsaller #marykaymalaysia #jomonlineshopping #shopping #nice  #flawless #glowing #mineralbased #wangsamaju
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY : 1) Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah..dan tidak bercapuk walau pun muka berpeluh 2) berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah ...yg bestttnya FOUNDATION ni ada ada campuran pati TIMUN & LEMON yg mana dapat sejukkan kulit wajah kita... 3) Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari... Terdapat 5 pilihan Warna bagi liquid foundation mary kay ini: # IVORY 3 -Untuk kulit putih melepak # IVORY 5 -Untuk kulit cerah asli # BEIGE 3 - Untuk Kulit sawo matang # BEIGE 5 - Untuk Kulit lebih gelap dari # BRONZE 1 - Untuk Kulit Yang Gelap Maznin Sani 01119706957 #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #foundationroutine  #primer  #best  #wanita  #lelaki  #bestsaller  #marykaymalaysia  #jomonlineshopping  #shopping  #nice  #flawless  #glowing  #mineralbased  #wangsamaju 
Best Seller💯
Mary Kay Foundation Primer Sunscreen SPF 15,29ml.
- It helps to reduce the appearance of fine lines and imperfections and extend foundation wear 😍

Do whatsapp 01111426656 for more detail😍
#MaryKay #marykaymalaysia.
Best Seller💯 Mary Kay Foundation Primer Sunscreen SPF 15,29ml. - It helps to reduce the appearance of fine lines and imperfections and extend foundation wear 😍 Do whatsapp 01111426656 for more detail😍 #MaryKay  #marykaymalaysia .
Tahukah anda?
.
Kulit kita mula menunjuk kan garis² seawal umur23, jika tiada penjagaan lengkap dan bagus untuk kulit. Jadi kalau ini dibiarkan berterusan baru umur 30an orang da ingat unur 40an
.
AWAS!
.
Marykay ada mengeluarkan satu set skincare untuk anti aging tauu. #timewisemiracleset dengan 4 items yang membantu memininumkan garins2 halus di muka kita 👸👸👸
.
Kalau nak cuba wasep aya yee
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaymalaysia 
#MaryKayKluang 
#marykayjohor 
#timewiseskincare 
#miracleset
#timewisemiracleset 
#flawlessskin 
#antiaging
Tahukah anda? . Kulit kita mula menunjuk kan garis² seawal umur23, jika tiada penjagaan lengkap dan bagus untuk kulit. Jadi kalau ini dibiarkan berterusan baru umur 30an orang da ingat unur 40an . AWAS! . Marykay ada mengeluarkan satu set skincare untuk anti aging tauu. #timewisemiracleset  dengan 4 items yang membantu memininumkan garins2 halus di muka kita 👸👸👸 . Kalau nak cuba wasep aya yee . Aya 0103419866 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymalaysia  #MaryKayKluang  #marykayjohor  #timewiseskincare  #miracleset  #timewisemiracleset  #flawlessskin  #antiaging 
Ladies, with Valentines Day coming up, let me guide him to get you something you love ❤️ Contact me so I can drop some hints for the special men in your life! #marykay #mk #mklife
Ladies, with Valentines Day coming up, let me guide him to get you something you love ❤️ Contact me so I can drop some hints for the special men in your life! #marykay  #mk  #mklife 
Kita try utk jd yg org yg sempurna 
Tapi kesempurnaan itu wpun bkn 100% but sekurang nya.. Ada menuju kebaikkan yg lebih selesa.. #marykay 
#homecare
Kita try utk jd yg org yg sempurna Tapi kesempurnaan itu wpun bkn 100% but sekurang nya.. Ada menuju kebaikkan yg lebih selesa.. #marykay  #homecare 
💄💅🏻 exclusive for Independent Beauty Consultant..
.
Best kan jadi IBC Mary Kay.. ✅ Boleh pakai product berkualiti ✅ Kulit bertambah cantik Dan sihat
✅ boleh tambah ilmu tentang kecantikan ✅ boleh melancong (fully sponsored)
Dan banyak lagi 😜😜
.
Dan paling awesome - boleh belajar advance makeup from Kajol Malaysia.. Tq @liyanagany for ur go give.. love u sis 😘 she love makeup n sharing her knowledge.. this is class Yg xboleh Di Lepas kan 😆😆
.
🙋🏽 Sapa nak join??? Jom kita.. n for those Yg mencari peluang baru, u can drop me a message.. I would love to share the #best career in the world 🌎 .
#marykaymalaysia #beautyconsultantmarykay #sensibleswan #miadailydairy #sharingiscaring #advancemakeupclass #marykay
💄💅🏻 exclusive for Independent Beauty Consultant.. . Best kan jadi IBC Mary Kay.. ✅ Boleh pakai product berkualiti ✅ Kulit bertambah cantik Dan sihat ✅ boleh tambah ilmu tentang kecantikan ✅ boleh melancong (fully sponsored) Dan banyak lagi 😜😜 . Dan paling awesome - boleh belajar advance makeup from Kajol Malaysia.. Tq @liyanagany for ur go give.. love u sis 😘 she love makeup n sharing her knowledge.. this is class Yg xboleh Di Lepas kan 😆😆 . 🙋🏽 Sapa nak join??? Jom kita.. n for those Yg mencari peluang baru, u can drop me a message.. I would love to share the #best  career in the world 🌎 . #marykaymalaysia  #beautyconsultantmarykay  #sensibleswan  #miadailydairy  #sharingiscaring  #advancemakeupclass  #marykay 
My goal poster represents my love and vision for Mary Kay. Had fun painting and gluing together my heart. I'm all in 
#marykay  #visual #imallin #redjacket #independentbeautyconsultant #vriniospride
I'm always being told to surround myself with the people who motivate me, who inspire me, who teach me that I am worth it. Well tonight was definitely one of those nights. I'm blessed to have these awesome ladies by my side. They see what I don't always see in myself. I can't wait to earn my black Director outfit!! DIQ here I come!! #diq #marykay #leaders #leadership #sisterhood
I'm always being told to surround myself with the people who motivate me, who inspire me, who teach me that I am worth it. Well tonight was definitely one of those nights. I'm blessed to have these awesome ladies by my side. They see what I don't always see in myself. I can't wait to earn my black Director outfit!! DIQ here I come!! #diq  #marykay  #leaders  #leadership  #sisterhood 
Ini apa? Ini berus liquid foundation.
.
Kenapa kene guna berus ni? Supaya kita dapat meratakan foundation tanpa mengotorkan tangan. Selalu kalau pakai tangan kan mst ad putih2 coklat2 dekat tgn kan? Lpstu kene kesat dekat towel supaya tak kotor kan baju kita. Selain itu dgn sapuan menggunakan berus foundation akan lebih kemas dan rata tauu
.
Ada byk lagi makeup tools dari MARYKAY ni.
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaytrick 
#makeup 
#makeupmarykay 
#marykaymakeup
#MaryKayKluang 
#marykayjohor
Ini apa? Ini berus liquid foundation. . Kenapa kene guna berus ni? Supaya kita dapat meratakan foundation tanpa mengotorkan tangan. Selalu kalau pakai tangan kan mst ad putih2 coklat2 dekat tgn kan? Lpstu kene kesat dekat towel supaya tak kotor kan baju kita. Selain itu dgn sapuan menggunakan berus foundation akan lebih kemas dan rata tauu . Ada byk lagi makeup tools dari MARYKAY ni. . Aya 0103419866 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaytrick  #makeup  #makeupmarykay  #marykaymakeup  #MaryKayKluang  #marykayjohor 
Quando a maquiagem é boa vc chega em casa depois de um longo aniversário de criança com esta cara! Imaginem se eu soubesse me maquiar?! #marykay #marykaybrasil #maquiagemfacil #umdiaeuaprendo #naoborra #naosoupanda
Estou tão sumidinha daqui mas meninas aqui vai minha dica de #MakeUp maravilindo 💄
Garotas usem muita base Matte ; Mary Kay número 5 é um luxo , utilizem um pincel pra passar a base mas sempre lembre se de usar um primer pra make ficar duradoura
Após isso desenhe a sobrancelhas com corretivo amarelo #MaryKay e  por fim um delineador , abuse dele  quando for usar
Essa é uma make pro dia a dia, caso queira  arrasar ainda mais use uma sombra Nude ou Marrom clarinha,  sempre use um estilo de roupa  branca isso da o toque final , qualquer conselho me pergunte , beijinho 💋 #BetterBeware
Estou tão sumidinha daqui mas meninas aqui vai minha dica de #MakeUp  maravilindo 💄 Garotas usem muita base Matte ; Mary Kay número 5 é um luxo , utilizem um pincel pra passar a base mas sempre lembre se de usar um primer pra make ficar duradoura Após isso desenhe a sobrancelhas com corretivo amarelo #MaryKay  e por fim um delineador , abuse dele quando for usar Essa é uma make pro dia a dia, caso queira arrasar ainda mais use uma sombra Nude ou Marrom clarinha, sempre use um estilo de roupa branca isso da o toque final , qualquer conselho me pergunte , beijinho 💋 #BetterBeware 
NEW NEW NEW TimeWise Revealing Radiance Peel.  In your hands, in your home, results!✨✨✨✨✨✨✨ DM me for product info, pampering facials, and more. #maryKay #maryKayTampaBay #skinCare #makeUp #confidence #beauty #love #makeUpLover #healthySkin #glowingSkin #skinPeel
Was feeling pretty today in my new makeup #marykay #blondie #bigblueeyes 😘
😘
😘
Satin Hands Pampering Set! it keeps your hands feeling renewed soothed and pampered but did you know you can use it on your feet too!! 🙌 for my fitness ladies🏃‍♀️my business ladies 👠and all ladies that want to be pampered 💆give it a try! #maryKay #maryKayTampaBay #skinCare #makeUp #confidence #beauty #love #makeUpLover #healthySkin #glowingSkin #satinhandsmarykay
Sapa Ada Masalah JERAWAT ?? 😱

Wajib Baca ni 👇

Jerawat pun ada "keluarga" dia juga tau. Bukan 1 jenis je. 😂

Jerawat korang yang mana? 1, 2, 3 atau 4? 
1. PUSTULE

Pustule terjadi apabila liang kulit tersumbat mengalami jangkitan lalu membengkak/ kemerahan dan bernanah. 
Bahagian tengahnya berwarna putih atau kuning seperti gunung berapi yang nak meletus. 
2. PAPULE

Papules adalah jerawat yang meradang. Peradangan terjadi akibat pori-pori yang tersumbat. 
Jerawat Papula berbentuk benjolan kecil berwarna merah dan terasa lembut jika disentuh. 
3. WHITEHEADS

Whitehead terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. 
Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk jerawat dalam yang berwarna putih atau kekuningan. .

4. BLACKHEADS

Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar “sebaceous”. Blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka. Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam.

Adawiah abdul 
BC Marykay anda 
#beautyconsultant #MaryKay
Sapa Ada Masalah JERAWAT ?? 😱 Wajib Baca ni 👇 Jerawat pun ada "keluarga" dia juga tau. Bukan 1 jenis je. 😂 Jerawat korang yang mana? 1, 2, 3 atau 4? 1. PUSTULE Pustule terjadi apabila liang kulit tersumbat mengalami jangkitan lalu membengkak/ kemerahan dan bernanah. Bahagian tengahnya berwarna putih atau kuning seperti gunung berapi yang nak meletus. 2. PAPULE Papules adalah jerawat yang meradang. Peradangan terjadi akibat pori-pori yang tersumbat. Jerawat Papula berbentuk benjolan kecil berwarna merah dan terasa lembut jika disentuh. 3. WHITEHEADS Whitehead terjadi disebabkan lebihan minyak dan kulit mati yang terperangkap dibawah liang yang tertutup. Minyak dan bakteria yang terperangkap itu akan membentuk jerawat dalam yang berwarna putih atau kekuningan. . 4. BLACKHEADS Blackhead adalah lebihan minyak dan kulit mati yang terkumpul pada kelenjar “sebaceous”. Blackhead adalah pori yang tersumbat tetapi dalam keadaan permukaan kulit terbuka. Apabila terdedah kepada udara, akan berlaku pengoksidaan yang menyebabkan warna lebihan minyak dan kulit mati yang tersumbat itu berwarna hitam. Adawiah abdul BC Marykay anda #beautyconsultant  #MaryKay 
- Поделись ароматом дружбы вместе с парфюмерной водой #ThinkingofYou (8100 тенге*). Каждая женщина знает, что делает ее жизнь наполненной. Радость дружбы👭. Сила любви💏. Если вы хотите напомнить о себе, поблагодарить или рассказать близким людям о том, что вы цените их и дорожите вашей дружбой, просто подарите💌 им аромат, который все это скажет за вас. 💻📱Подробности на сайте www.marykay.kz - Продукция - Ароматы
#MaryKay #MaryKayKazakhstan @marykay_kz #аромат #парфюмернаяфода #мкаромат #mkfragrance@astanatupperware - #regrann
- Поделись ароматом дружбы вместе с парфюмерной водой #ThinkingofYou  (8100 тенге*). Каждая женщина знает, что делает ее жизнь наполненной. Радость дружбы👭. Сила любви💏. Если вы хотите напомнить о себе, поблагодарить или рассказать близким людям о том, что вы цените их и дорожите вашей дружбой, просто подарите💌 им аромат, который все это скажет за вас. 💻📱Подробности на сайте www.marykay.kz - Продукция - Ароматы #MaryKay  #MaryKayKazakhstan  @marykay_kz #аромат  #парфюмернаяфода  #мкаромат  #mkfragrance @astanatupperware - #regrann 
#hoysí decido #compartir y triunfar con la nueva Carrera #marykay ♡♡
Coisa mais linda 😍 #lovemydog
Экстраувлажняющий ночной крем для очень сухой кожи.
 Универсален. Незаменим особенно в зимний период.
 Приглашаю на мастер-класс, расскажу подробнее)) #marykayrussia #marykay
Экстраувлажняющий ночной крем для очень сухой кожи. Универсален. Незаменим особенно в зимний период. Приглашаю на мастер-класс, расскажу подробнее)) #marykayrussia  #marykay 
Mauve moment

Lipstik semi matte marykay💄💄 Cantik-cantik manis..😘😘 #marykay
#MaryKayKedah 
#Marykaypenang 
#marykayselangor 
#MarykayPahang 
#MaryKayJohor 
#lipstickmarykay 
#lipstick
#모닝 #팩 하깅 ❤ 이렇게 하고서 려진이 아침밥챙기고 등원준비하면 시간이 후딱 👉👈 그리고 씻어낸뒤 #메이크업 하면 피부가 촉촉해져서 잘받아융 ! #오늘 은 메리케이 신제품테스트하러 가는 날 ~ 룰루랄라 😘😘😘
#모닝  #팩  하깅 ❤ 이렇게 하고서 려진이 아침밥챙기고 등원준비하면 시간이 후딱 👉👈 그리고 씻어낸뒤 #메이크업  하면 피부가 촉촉해져서 잘받아융 ! #오늘  은 메리케이 신제품테스트하러 가는 날 ~ 룰루랄라 😘😘😘
just two of the absolutely FABULOUS new pallets! Harmonized shades to inspire the artist in you!! Makeup artistry 🎨 Pure Dimensions Eye Palette #coloriseverthing #maryKay #maryKayTampaBay #skinCare #makeUp #confidence #beauty #love #makeUpLover #healthySkin #glowingSkin #eyeshadowpalette #newMakeUp
Get your gifts ready to pamper yourself and your partner. Call me or visit my website @ www.marykay.com/Lphoenixkunst #marykay #mkcosmetics #valentines #pampertime #pamperyourman #giftidea #giftideas #giftforhim
Haaa tau x mcm mne blackheads n whiteheads jadi?? Kau xtau, boleh baca dlm gmbr tu.

Sebenarnya penjagaan kulit yg baik bermula dgn cara kite mcuci muka kita. Adekah selama ni kita mcuci muka kita dgn cara yg betul? Atau asal boleh je?? Sbb tu Mary Kay mperkenal skinvigorate brush yg mampu membersih jauh kedalam liang pori kita sbb mustahil tgn kita mmpu mbersih sdlm tu. Berus ni la yg akan mmbersihkan kotoran yg tsumbat dlm pori kita yg mnyebabkan tjadinye blackheads dan whiteheads tu. 
Plus, pori yg lebih bersih n xtsumbat akn mmudahkan lgi penyerapan moisturizer ke, serum ke, day n night cream ke sbb xdek kotorang yg mhalang diorang masuk kdalam kulit kita. Kalau x rugi je kite pkai mcm2 tp xdpt diserap kdlm kulit kite ni.

Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 .
Your MKlady
Wani 013 7665808
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #skincare #lipstick #CcCream #foundation #careeropportunity #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik #cantik #flawless #testimonimarykay
Haaa tau x mcm mne blackheads n whiteheads jadi?? Kau xtau, boleh baca dlm gmbr tu. Sebenarnya penjagaan kulit yg baik bermula dgn cara kite mcuci muka kita. Adekah selama ni kita mcuci muka kita dgn cara yg betul? Atau asal boleh je?? Sbb tu Mary Kay mperkenal skinvigorate brush yg mampu membersih jauh kedalam liang pori kita sbb mustahil tgn kita mmpu mbersih sdlm tu. Berus ni la yg akan mmbersihkan kotoran yg tsumbat dlm pori kita yg mnyebabkan tjadinye blackheads dan whiteheads tu. Plus, pori yg lebih bersih n xtsumbat akn mmudahkan lgi penyerapan moisturizer ke, serum ke, day n night cream ke sbb xdek kotorang yg mhalang diorang masuk kdalam kulit kita. Kalau x rugi je kite pkai mcm2 tp xdpt diserap kdlm kulit kite ni. Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #careeropportunity  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik  #cantik  #flawless  #testimonimarykay 
Wowww😱😱😱
Semi Gel Matte Lipstick by Mary Kay
✔Finishing matte
✔ Tak mengeringkan bibir
✔ Tidak menghitamkan bibir
✔ Mengandungi ekstrak tumbuh tumbuhan bg mengekalkan kelembapan pada bibir..
.
Tak mahal pun dear, 💖😂.. tapi kualiti mmg mabelesss
.
Berminat memilikinya
.
💖FREE consultation with item purchase. 💖Contact me for FREE skin care class. 💖And business opportunity In Mary Kay.
.
☎ 010-8091748
Syuhada idris
.
#marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup
Wowww😱😱😱 Semi Gel Matte Lipstick by Mary Kay ✔Finishing matte ✔ Tak mengeringkan bibir ✔ Tidak menghitamkan bibir ✔ Mengandungi ekstrak tumbuh tumbuhan bg mengekalkan kelembapan pada bibir.. . Tak mahal pun dear, 💖😂.. tapi kualiti mmg mabelesss . Berminat memilikinya . 💖FREE consultation with item purchase. 💖Contact me for FREE skin care class. 💖And business opportunity In Mary Kay. . ☎ 010-8091748 Syuhada idris . #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykayjuru  #marykaysarawak  #marykayipoh  #marykayklang  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #lipstick  #cantik  #menawan  #ruangrezekihanania  #bisnesonlinemalaysia  #marykay  #makeup 
Tahukah anda, berdasarkan kajian yang telah dibuat ke atas pengguna Renewing Gel Masker nie,
.
-100% mengatakan kulit wajah mereka lebih licin.
-98% mengatakan kulit wajah mereka lebih anjal.
-93% mengatalkan kulit wajah mereka lebih tegang. -90% mengatakan kulit wajah mereka terlihat lebih muda.
-87% mengatakan ia telah mengurangkan garis halus pada wajah.
-84% mengatakan kulit mereka terasa lembab serta-merta. .
.

Semua kasi feedback best kan?. Sis pon suka masker nie. Tempek kat muka, terus tido. Memang jerawat yang baru nak muncul tu pon terus tak jadi nak jadi muncul keesokan hari nya. Hihi. 😍😍
.
Tihah
0145123075
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKay #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #BeautyConsultant #BotanicalEffectsSkincare #TimewiseSkincare
Tahukah anda, berdasarkan kajian yang telah dibuat ke atas pengguna Renewing Gel Masker nie, . -100% mengatakan kulit wajah mereka lebih licin. -98% mengatakan kulit wajah mereka lebih anjal. -93% mengatalkan kulit wajah mereka lebih tegang. -90% mengatakan kulit wajah mereka terlihat lebih muda. -87% mengatakan ia telah mengurangkan garis halus pada wajah. -84% mengatakan kulit mereka terasa lembab serta-merta. . . Semua kasi feedback best kan?. Sis pon suka masker nie. Tempek kat muka, terus tido. Memang jerawat yang baru nak muncul tu pon terus tak jadi nak jadi muncul keesokan hari nya. Hihi. 😍😍 . Tihah 0145123075 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #BeautyConsultant  #BotanicalEffectsSkincare  #TimewiseSkincare 
Adoro me presentear. ❤😍
#Marykay 💋💄
Adoro me presentear. ❤😍 #Marykay  💋💄
#sharingiscaringwr
Assalamualaikum.. hari ni Wani nk share testimoni lagi. Tp kali ni utk masalah mata tau. Mata kawan Wani ni ada biji2 kolestrol. Susah nau nk hilangnya kalo dh melekat kt situ. Tp dia keep using OIL-FREE MAKE UP REMOVER mary kay ni. Dan hasilnyaa biji2 tu hilanggg.. dia dah jatuh cinta dgn make up remover tu.. hihi
.

Siapa lg ada masalah mcm ni? Tp masih xblh hilangkan? Meh pm Wani.. kita citer2 dulu ttg mnde ni😉
.
Your MKlady
Wani 013 7665808
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #skincare #lipstick #CcCream #foundation #careeropportunity #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik #cantik #flawless #testimonimarykay
#sharingiscaringwr  Assalamualaikum.. hari ni Wani nk share testimoni lagi. Tp kali ni utk masalah mata tau. Mata kawan Wani ni ada biji2 kolestrol. Susah nau nk hilangnya kalo dh melekat kt situ. Tp dia keep using OIL-FREE MAKE UP REMOVER mary kay ni. Dan hasilnyaa biji2 tu hilanggg.. dia dah jatuh cinta dgn make up remover tu.. hihi . Siapa lg ada masalah mcm ni? Tp masih xblh hilangkan? Meh pm Wani.. kita citer2 dulu ttg mnde ni😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #careeropportunity  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik  #cantik  #flawless  #testimonimarykay 
취미로 배운  #꽃꽂이 수업을 마친후 책보며 해봤던~~ 꽃에 묻혀 있을 때가 #행복하다
취미로 배운 #꽃꽂이  수업을 마친후 책보며 해봤던~~ 꽃에 묻혀 있을 때가 #행복하다 
❗❕25% OFF SALE ON ALL OF MY IN STOCK MARY KAY ITEMS❕❗
#MARYKAY 
Love Lash #Mascara, 
Ultimate #Mascara, and 
Oil Free Make-up Remover! 
I have 1 of each!!
$11.25 (Reg. price $15)
I will be #delivering all week!!
Or u can meet me 
@cosmelounge_salon_essentials 
828.423.5472
❗❕25% OFF SALE ON ALL OF MY IN STOCK MARY KAY ITEMS❕❗ #MARYKAY  Love Lash #Mascara , Ultimate #Mascara , and Oil Free Make-up Remover! I have 1 of each!! $11.25 (Reg. price $15) I will be #delivering  all week!! Or u can meet me @cosmelounge_salon_essentials 828.423.5472
💄Use e abuse! 💋
Brilho Labial Nourishine Plus Au Naturel 😍
#amomuitotudoisso #marykaybrasil #consultoramarykay #consultoramk #marykay #marykayniteroi
#jom try lipstick baru.. Toffee Creme Lipstick dari mary kay 💋

#marykaybeautyconsultant #marykay #yourbeautyconsultant
Revive your eyes! ❄️ indulge your sensitive skin around the delicate eye area with this leave on gel! green tea extract🌱, cucumber extract🥒 and Dog Rose Fruit extract🌹#maryKay #maryKayTampaBay #skinCare #makeUp #confidence #beauty #love #makeUpLover #healthySkin #glowingSkin #mymklife
Make versátil para a sessão de fotos da cliente @gbrum_1909 . 📸💁🏻 #makeup #universodamaquiagembrasil #marykay #mac #toquedenatureza #vultmakeup #maybelline #maquiagembrasil
Domingo de Sessão de Cuidados com a Pele fantástica! Time Maravilhoso de vidas enriquecidas! #marykaybrasil #marykay #saoluis #umhomemtambempode #serconsultoraparaseroquequiser #saoluis #lifestyle #coach #businessman #homemmk
Apa rahsia mekap jadi peloless & tahan lama❓
.
Dengan #marykay
💋Foundation Primer
💋Creme to Powder Foundation
💋Translucent Loose Powder
Konpem muka nampak berseri-seri disamping menjaga kesihatan kulit muka😘 Nak2 kan azam tahun baru ni nak nmpak lebih peloless kann
.
Berminat❓
Nak cuba❓
Nak tau lebih lanjut❓
.
Jangan segan2. PM ja terus sis👌🏻👍🏻
.
☎Contact sis!

Pm @ whatsapp Syu
010-8091748
Your beauty consultant

#markaymalaysia #marykaykualalumpur #marykayshahalam #marykayselangor #igshopmalaysia #makeupremover #mudah #bersih #bagus #makeup #foundation #productmarykay #uitm #uitmshahalam #UiTMPuncakAlam #uitmdihatiku #loveyourskin #igers #like4like #women #translucentpowder #flawless #cun #newyear
Apa rahsia mekap jadi peloless & tahan lama❓ . Dengan #marykay  💋Foundation Primer 💋Creme to Powder Foundation 💋Translucent Loose Powder Konpem muka nampak berseri-seri disamping menjaga kesihatan kulit muka😘 Nak2 kan azam tahun baru ni nak nmpak lebih peloless kann . Berminat❓ Nak cuba❓ Nak tau lebih lanjut❓ . Jangan segan2. PM ja terus sis👌🏻👍🏻 . ☎Contact sis! Pm @ whatsapp Syu 010-8091748 Your beauty consultant #markaymalaysia  #marykaykualalumpur  #marykayshahalam  #marykayselangor  #igshopmalaysia  #makeupremover  #mudah  #bersih  #bagus  #makeup  #foundation  #productmarykay  #uitm  #uitmshahalam  #UiTMPuncakAlam  #uitmdihatiku  #loveyourskin  #igers  #like4like  #women  #translucentpowder  #flawless  #cun  #newyear 
@Regrann from @marykaymysg - 
Help skin bounce back with TimeWise® Replenishing Serum+C®. Infused with a blend of vitamins for more lifted, firmed and resilient skin. 
#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #Beauty #SerumC #AntiOxidant #Vitamin #SkinCare #Beautiful #Serum #Blends #Replenish #Restore #Radiant #Firm #Firming #Glow #HealthySkin - #regrann 
I love my marykay. Wanna try? Pm or whatsapp me yaa ☎☎☎ 0136132510.

#marykaypuchong #skincare #lover
@Regrann from @marykaymysg - Help skin bounce back with TimeWise® Replenishing Serum+C®. Infused with a blend of vitamins for more lifted, firmed and resilient skin. #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySingapore  #Beauty  #SerumC  #AntiOxidant  #Vitamin  #SkinCare  #Beautiful  #Serum  #Blends  #Replenish  #Restore  #Radiant  #Firm  #Firming  #Glow  #HealthySkin  - #regrann  I love my marykay. Wanna try? Pm or whatsapp me yaa ☎☎☎ 0136132510. #marykaypuchong  #skincare  #lover 
🌸Limited Edition New Mary Kay Glowing Finishing Illuminating Stick🌸 😍Membantu menambah seri kulit anda atau solekan kegemaran anda tampak lebih berkilau 😍pakai setiap hari untuk nmpak kulit anda lebih segar dan bersinar

Didatangi dengan 3 warna menarik iaitu: √ bronze
√ gold √ silver
.
Tak mahal pun dear, 💖😂.. tapi kualiti mmg mabelesss
.
Berminat memilikinya
.
💖FREE consultation with item purchase. 💖Contact me for FREE skin care class. 💖And business opportunity In Mary Kay.
.
☎ 010-8091748
Syuhada idris
.
#marykayshahalam #marykayselangor #marykayjuru #marykaysarawak #marykayipoh #marykayklang #marykaymalaysia #marykayterengganu #lipstick #cantik #menawan #ruangrezekihanania #bisnesonlinemalaysia #marykay #makeup
🌸Limited Edition New Mary Kay Glowing Finishing Illuminating Stick🌸 😍Membantu menambah seri kulit anda atau solekan kegemaran anda tampak lebih berkilau 😍pakai setiap hari untuk nmpak kulit anda lebih segar dan bersinar Didatangi dengan 3 warna menarik iaitu: √ bronze √ gold √ silver . Tak mahal pun dear, 💖😂.. tapi kualiti mmg mabelesss . Berminat memilikinya . 💖FREE consultation with item purchase. 💖Contact me for FREE skin care class. 💖And business opportunity In Mary Kay. . ☎ 010-8091748 Syuhada idris . #marykayshahalam  #marykayselangor  #marykayjuru  #marykaysarawak  #marykayipoh  #marykayklang  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #lipstick  #cantik  #menawan  #ruangrezekihanania  #bisnesonlinemalaysia  #marykay  #makeup 
#TESTIMONI

Ada sesiapa yg punya masalah muka ? 
kulit sensitif. pemakai produk yg mempunyai hidroquinon atau merkuri yg tinggi?
.
memang ramai wanita dan kebanyakannya mahukan kulit wajah yg Putih, cantik, flawless.. tapi pernahkah anda berfikir kenapa sesuatu produk itu terlalu magic sehingga boleh memutihkan kulit wajah anda hanya dlm masa singkat ? Agak2 apa yg akan terjadi pada kulit yg nipis tu???
.
Tanya saya dan sy akan consult kulit wajah anda hingga CANTIK & SIHAT 😍😍😍😍 Ayu
☎ 0198586942
Beauty Consultant Mary Kay
#nakcerah #cantik #marykay #marykaymalaysia #melacep #timewise #botanicaleffects #skincareterbaik #skincaremarykay #marykayampang #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaycheras #marykaykualakangsar #marykayipoh #marykaykl #marykayperak #marykaysabah #makeup #marykaysarawak #makeupmarykay #makeupclass #skincareclass #testimonimarykay
#TESTIMONI  Ada sesiapa yg punya masalah muka ? kulit sensitif. pemakai produk yg mempunyai hidroquinon atau merkuri yg tinggi? . memang ramai wanita dan kebanyakannya mahukan kulit wajah yg Putih, cantik, flawless.. tapi pernahkah anda berfikir kenapa sesuatu produk itu terlalu magic sehingga boleh memutihkan kulit wajah anda hanya dlm masa singkat ? Agak2 apa yg akan terjadi pada kulit yg nipis tu??? . Tanya saya dan sy akan consult kulit wajah anda hingga CANTIK & SIHAT 😍😍😍😍 Ayu ☎ 0198586942 Beauty Consultant Mary Kay #nakcerah  #cantik  #marykay  #marykaymalaysia  #melacep  #timewise  #botanicaleffects  #skincareterbaik  #skincaremarykay  #marykayampang  #marykaygombak  #marykaywangsamaju  #marykaycheras  #marykaykualakangsar  #marykayipoh  #marykaykl  #marykayperak  #marykaysabah  #makeup  #marykaysarawak  #makeupmarykay  #makeupclass  #skincareclass  #testimonimarykay 
A little goes a long way!  and this is for sensitive eyes too! that Oil Free Make Remover you heard about~ yes it works that good 🙋 who wants one? #makeUpRemover #maryKay #maryKayTampaBay #skinCare #makeUp #confidence #beauty #love #makeUpLover #healthySkin #glowingSkin #mymklife
Aquela famosa frase que está na mente de pessoas verdadeiramente pobres: "prefiro ser pobre e feliz" ou "o dinheiro não compra a felicidade". Remova esse tipo de pensamento da sua vida, esse mindset é totalmente prejudicial para pessoas que desejam se tornar milionárias. 
Está na hora de mudar seu modo de pensar, pois mesmo que você tenha milhões em sua conta, se pensar como um pobre, sempre será um. 
Dinheiro não compra felicidade, e pobreza não significa humildade. Não existe relação entre os dois extremos, existe apenas uma pessoa com ambição de mudar de vida, ou uma pessoa conformada. 
Que tipo de pessoa você é? 😉
----------
#marketingderede #negociodoseculoxxi #multinivel #mmn #mlm #marketingmultinivel #marketingdigital #milionario #empreendedor #negocios #dinheiro #business #prosperidade #motivação #mktdigital #coach #hinode #i9life #polishop #boulevardmonde #jeunesse #marykay #avon #robertkiyosaki #treino #dieta #academia #musculação #fitness #sucessoo
Aquela famosa frase que está na mente de pessoas verdadeiramente pobres: "prefiro ser pobre e feliz" ou "o dinheiro não compra a felicidade". Remova esse tipo de pensamento da sua vida, esse mindset é totalmente prejudicial para pessoas que desejam se tornar milionárias. Está na hora de mudar seu modo de pensar, pois mesmo que você tenha milhões em sua conta, se pensar como um pobre, sempre será um. Dinheiro não compra felicidade, e pobreza não significa humildade. Não existe relação entre os dois extremos, existe apenas uma pessoa com ambição de mudar de vida, ou uma pessoa conformada. Que tipo de pessoa você é? 😉 ---------- #marketingderede  #negociodoseculoxxi  #multinivel  #mmn  #mlm  #marketingmultinivel  #marketingdigital  #milionario  #empreendedor  #negocios  #dinheiro  #business  #prosperidade  #motivação  #mktdigital  #coach  #hinode  #i9life  #polishop  #boulevardmonde  #jeunesse  #marykay  #avon  #robertkiyosaki  #treino  #dieta  #academia  #musculação  #fitness  #sucessoo 
為何男士要護膚? 
據調查,60%—80%的男人洗臉時隨便一擦,頂多再用香皂,所以護膚第一步首先要了解自己的膚質 😊 ▶15—25歲的男士:
毛孔粗大,比女人更愛長暗瘡, 所以要使用控油兼具保濕功效的護膚品。但到了30歲左右,皮膚水油狀態會比較平衡,這時,就該把重點放在保濕及抗老了。 ▶35歲後:
皺紋通常比女性來得深,護理起來也比女性麻煩。因此,邁入中年的男性,需要針對眼周、嘴角和額頭等部位做些抗皺護理,延緩肌膚衰老 ✨洗臉的手法:
由裡向外,由下到上,用手指按摩或輕拍兩頰。
注意雙手不要過於用力
• 簡單、快、水油平衡就可以了。
簡單三步驟,讓男人面子更好看。

現在男人也開始注重肌膚了! 
但忙碌的他們可沒太多時間做保養!
玫琳凱男士肌膚保養系列只需3步驟
潔面乳→爽膚水→潤膚乳液
就可讓你煥然一新! ·
·
❄專屬於你的玫琳凱美容顧問
❄女生男生跨性別都需要的保養知識
❄免費歡樂的美容課等你預約

#玫琳凱豐富女性人生 #marykay #betterme #happiness
為何男士要護膚? 據調查,60%—80%的男人洗臉時隨便一擦,頂多再用香皂,所以護膚第一步首先要了解自己的膚質 😊 ▶15—25歲的男士: 毛孔粗大,比女人更愛長暗瘡, 所以要使用控油兼具保濕功效的護膚品。但到了30歲左右,皮膚水油狀態會比較平衡,這時,就該把重點放在保濕及抗老了。 ▶35歲後: 皺紋通常比女性來得深,護理起來也比女性麻煩。因此,邁入中年的男性,需要針對眼周、嘴角和額頭等部位做些抗皺護理,延緩肌膚衰老 ✨洗臉的手法: 由裡向外,由下到上,用手指按摩或輕拍兩頰。 注意雙手不要過於用力 • 簡單、快、水油平衡就可以了。 簡單三步驟,讓男人面子更好看。 現在男人也開始注重肌膚了! 但忙碌的他們可沒太多時間做保養! 玫琳凱男士肌膚保養系列只需3步驟 潔面乳→爽膚水→潤膚乳液 就可讓你煥然一新! · · ❄專屬於你的玫琳凱美容顧問 ❄女生男生跨性別都需要的保養知識 ❄免費歡樂的美容課等你預約 #玫琳凱豐富女性人生  #marykay  #betterme  #happiness 
Эй, Жизнь!..Ты ещё не задолбалась выдумывать для меня... что-то новенькое и более пакостное?... Так вот... Знай! Всё равно не сдамся!

#happyyear #mylife #myrules #счастливаямама #счастливаяНадира #живикрасиво #MaryKay
Y'all. I did not accomplish all of my goals today. But! I was able to assist my client find products and develop a skin care routine. The best part about this was that it's practically my routine! She even said she thinks we have similar skin texture and I think she was right. Not only did the buy the #MiracleSet she got out #creamtopowder #foundation and primer for a flawless everyday face!! I'm so glad that I was able to have a consultation with her and get her what she really needed. 🤗 I'm taking new clients everyday! Consultations are free and YES WE HAVE MEN'S PRODUCTS! Contact me!! #entrepreneur #entrepreneurship #entrepreneurlife #entrepreneurmindset #marykay #marykayconsultant #marykaybeautyconsultant #marykayus #marykaymiracleset #skincare #skincareroutine #agefighting #timewiseskincare #healthandbeauty #xoyoshi
Y'all. I did not accomplish all of my goals today. But! I was able to assist my client find products and develop a skin care routine. The best part about this was that it's practically my routine! She even said she thinks we have similar skin texture and I think she was right. Not only did the buy the #MiracleSet  she got out #creamtopowder  #foundation  and primer for a flawless everyday face!! I'm so glad that I was able to have a consultation with her and get her what she really needed. 🤗 I'm taking new clients everyday! Consultations are free and YES WE HAVE MEN'S PRODUCTS! Contact me!! #entrepreneur  #entrepreneurship  #entrepreneurlife  #entrepreneurmindset  #marykay  #marykayconsultant  #marykaybeautyconsultant  #marykayus  #marykaymiracleset  #skincare  #skincareroutine  #agefighting  #timewiseskincare  #healthandbeauty  #xoyoshi 
"Assalam siss.. Barang dah smpai harini kt rumah kwn😍😍😍 awallnyee".
.
Waktu puncak nak raya CNY. Sis gerun juga bila post out #MaryKay . Alhamdulillah. Urusan di permudahkan Allah...😍.
.
Thanks Mira order #Skincare #BotanicalEffect dari sis untuk merawat...😙. Sis guide cara pakai ya...😙.
.
Sayang sis nak order skincare #MaryKayMalaysia juga? Wasap sis ya..😍. .
🚩Senior Director Zuraida 📲0125764087
"Assalam siss.. Barang dah smpai harini kt rumah kwn😍😍😍 awallnyee". . Waktu puncak nak raya CNY. Sis gerun juga bila post out #MaryKay  . Alhamdulillah. Urusan di permudahkan Allah...😍. . Thanks Mira order #Skincare  #BotanicalEffect  dari sis untuk merawat...😙. Sis guide cara pakai ya...😙. . Sayang sis nak order skincare #MaryKayMalaysia  juga? Wasap sis ya..😍. . 🚩Senior Director Zuraida 📲0125764087
Mesti grab 1 untuk tampil menawan 💋💋💋💄😘 #marykay
#marykaymalaysia 
#marykayipoh 
#marykayperak 
#mattelipstik
Weekend flow! Week 2 Day 5-6 aka day 12&13...out of town with family and hosting #marykay parties, but I still made healthy decisions. fitgirlsfightuntiltheend #fitgirl #abandonthebandwagon #healthyeating #healthylifestyle #fitnessmotivation #fitness #blackfitness #goals #progressnotperfection #imworthit #ideservethis