an online Instagram web viewer

#marykaymakeup medias

Photos

Simple colors to warm your day! Contact me to get this fabulous items. #MaryKayPh  #MaryKayUser #mkphilippines #marykay #marykaymakeup
"If you believe strongly in something, don`t be afraid to fiight for it. "

#hd #photography #loveit❤️ #marykayatplay #marykaymakeup #berrystrong #6m27 #color
Estou AMANNNDO nossas reuniões de unidade!!! 😍💞👸🏼 Obrigada meninas vocês são TOP!!! ❤️ #DiretoraMaryKay #MinhaunidadeTop #amoserMaryKay #marykay #marykayBrasil #mundorosa #boanoite #lovemyjob #marykaymakeup #marykaylife #marykaylovers
Tuesdays are for selfies and Coral Bliss lipstick #teammk #allin #marykaymakeup
SET COMBO😍😍
.
Marykay for Men👍👍👍
.
🌺MKMen® Daily Facial Wash adalah berkesan dalam menghapuskan kotoran dan minyak serta lembut terhadap kulit.
🌺Pori-pori
berasa bersih dengan sepenuhnya, dan tidak meninggalkan kulit berasa tegang.
🌺Buih yang dihasilkan sememangnya mencukupi,
formula cecair ini dapat mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara dan menyediakan kulit untuk langkah mencukur. Kulit
anda akan berasa segar, licin dan cergas.
🌺Kulit yang tampil sihat mula dengan kulit yang dibersihkan dengan sepenuhnya. Jadi, lawanlah kotoran pada wajahmu dengan.
🌺MKMen® Daily Facial Wash. Jangan lupa, setiap wanita menyukai lelaki yang tampil cergas dan bersih.
🌺Pembersih ini adalah bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari, tanpa terlalu mengeringkan kulit.
.
.
💁Marykay Beauty Consultant.
☎☎muslihah - 0165046092.
.
#MaryKay#marykaykl #masalahkulit #nakcantik#kulitflawlessgebu#marykaykedah
#marykaykuantan#marykayjohor#marykaybatupahat#marykayalorsetar#marykayuthm#marykayuum#marykaymakeup #marykaymuslihah #marykaymalaysia#marykaypromotion#marykaytimewise#marykaymalacepplusset#marykaybotanicaleffect#botanicaleffect#timewisemiracle#malacepplusultimateserum#marykayloosepowder#mascarawaterproof#nakcantik#lispticksmarykay#botanicaleffect
SET COMBO😍😍 . Marykay for Men👍👍👍 . 🌺MKMen® Daily Facial Wash adalah berkesan dalam menghapuskan kotoran dan minyak serta lembut terhadap kulit. 🌺Pori-pori berasa bersih dengan sepenuhnya, dan tidak meninggalkan kulit berasa tegang. 🌺Buih yang dihasilkan sememangnya mencukupi, formula cecair ini dapat mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara dan menyediakan kulit untuk langkah mencukur. Kulit anda akan berasa segar, licin dan cergas. 🌺Kulit yang tampil sihat mula dengan kulit yang dibersihkan dengan sepenuhnya. Jadi, lawanlah kotoran pada wajahmu dengan. 🌺MKMen® Daily Facial Wash. Jangan lupa, setiap wanita menyukai lelaki yang tampil cergas dan bersih. 🌺Pembersih ini adalah bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari, tanpa terlalu mengeringkan kulit. . . 💁Marykay Beauty Consultant. ☎☎muslihah - 0165046092. . #MaryKay #marykaykl  #masalahkulit  #nakcantik #kulitflawlessgebu #marykaykedah  #marykaykuantan #marykayjohor #marykaybatupahat #marykayalorsetar #marykayuthm #marykayuum #marykaymakeup  #marykaymuslihah  #marykaymalaysia #marykaypromotion #marykaytimewise #marykaymalacepplusset #marykaybotanicaleffect #botanicaleffect #timewisemiracle #malacepplusultimateserum #marykayloosepowder #mascarawaterproof #nakcantik #lispticksmarykay #botanicaleffect 
Got acne? Blemishes? No problem with Mary Kay's Clear Proof Acne System!  Set includes #clarifyingcleansinggel #blemishcontroltoner #acnetreatmentgel #oilfreemoisturizerforacneprineskin 
Buy as a set or individually! #marykaymakeup #ilovemymarykay
Traga consigo os seus essenciais Mary Kay 😊 já fez a sua escolha? Mais informação por mensagem ✉ #marykayportugal #marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaylife #marykaymakeup
Don't let your lad or lady go without a personalized Valentine's Day gift!  I have awesome MEN and WOMEN gift sets for your Valentine this year for a special Valentine's Day price! Contact me for details 💄💅🏼💋 #marykay #marykaymakeup #makeup #skincare #valentinesday #gifts
Don't let your lad or lady go without a personalized Valentine's Day gift! I have awesome MEN and WOMEN gift sets for your Valentine this year for a special Valentine's Day price! Contact me for details 💄💅🏼💋 #marykay  #marykaymakeup  #makeup  #skincare  #valentinesday  #gifts 
En breve subiré combinaciones que me arden en la cabeza 😠😂 y las he de sacar ya para fuera 😆, son divinas nenas!! ❤❤❤
#marykay #marykaycosmetics #marykaylife #marykaybarcelona #guapaalinstante #marykayatplay #marykaymom #marykayash #lovemymk #unamujerpuede #marykaymakeup #marykayproducts #marykayespaña #marykaygirls #marykayespana #mauigardens #moroccandunes #puredimensions
Матовые помады Mary Kay
#Консультант косметики Mary Kay 
#Marykay  #marykaymakeup 
#визажиствростове
Perk up dull, dry winter skin with the ultimate exfoliation experience.
Contact me for all your beauty needs!
.
.
.
#treatyourself #marykaymakeup #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayhandcream #yyc
❄️SKINVIGORATE BRUSH❄️
.
Ramai sangat yang tanya Ciktipa kenapa berus skinvigorate ni antara one the most recommended face brush globally tapi dengan harga yang berpatutan?
.
Sebab berus skinvi ni direka khas untuk memenuhi setiap kriteria yg paling penting secara optimum! We care only on what matter!
.
Yg paling best berus kita sangat sangat soft and boleh digunakan untuk setiap jenis kulit sehinggalah kulit yang sensitif ataupon berjerawat. Sesuai diguna setiap hari pulak tu, yee EVERYDAY! Nak lagi best ? Ada one year warranty tau,, ONE YEAR. so beli sekali setahun dalam jamina lagi.  Xckup best? Sekarang ade LIMITED EDITION PURPLE COLOUR pula. Eishh penat mak nak explain semua kt sini. Jom try sendri! Contact your beauty consultant now! 😍😍
(C) owner
.
Tiefa🐝
017-2303382
Beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubangbestari #marykaysetialam #moisturizinggel #skincareterbaik #uum #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheads #janganmengata #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaysungaibuloh #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
❄️SKINVIGORATE BRUSH❄️ . Ramai sangat yang tanya Ciktipa kenapa berus skinvigorate ni antara one the most recommended face brush globally tapi dengan harga yang berpatutan? . Sebab berus skinvi ni direka khas untuk memenuhi setiap kriteria yg paling penting secara optimum! We care only on what matter! . Yg paling best berus kita sangat sangat soft and boleh digunakan untuk setiap jenis kulit sehinggalah kulit yang sensitif ataupon berjerawat. Sesuai diguna setiap hari pulak tu, yee EVERYDAY! Nak lagi best ? Ada one year warranty tau,, ONE YEAR. so beli sekali setahun dalam jamina lagi. Xckup best? Sekarang ade LIMITED EDITION PURPLE COLOUR pula. Eishh penat mak nak explain semua kt sini. Jom try sendri! Contact your beauty consultant now! 😍😍 (C) owner . Tiefa🐝 017-2303382 Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysubangbestari  #marykaysetialam  #moisturizinggel  #skincareterbaik  #uum  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheads  #janganmengata  #marykaykotadamansara  #marykaydamansara  #marykaysungaibuloh  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka 
Selamat malam semua! 😘
Ada yang belum tidur tak? 
Haaa..ni ada berita baik, hari Jumaat ni ada free tester a.k.a lipstick party tau! 12.30 pm - 2.30 pm sahaja! 😍😍 Tempat sangat limited. Kena booking dulu ya. Untuk booking boleh whatsapp or dm sis ruzalita.

#vendor #sakuraangels #sakurabutikcafe #vendormalaysia #vendormelaka #marykay #marykaymakeup #marykaymelaka #melaka #melakau #lipstick #lipstickparty
Sebelum tidur, Qas share dulu dua benda wajib setiap wanita ada dalam simpanan! Senjata untuk kekal cantik 💕
.
👉🏻 COMBO MELACEP PLUS CLEANSER + SKINVIGORATE BRUSH
🌹 Luminuos System : Membantu mengeluarkan bendasing dengan berkesan dan menyediakan kulit untuk langkah penjagaan seterusnya. Cleanser ni jugak bagi muka ready nak serap produk seterusnya (contohnya lepas cuci muka kita pakai moisturizer) dan menyerikan wajah yang kusam 👍🏻
.
👉🏻 COMBO BOTANICAL EFFECTS EVO CLEANSER + SKINVIGORATE BRUSH
🌹 Fresh Skin Set : Untuk remaja yang inginkan kulit yang sihat dan baik, diperkaya dengan aloe vera dan khasiat buah naga. ❤️
.
👉🏻 COMBO TIMEWISE CLEANSER + SKINVIGORATE BRUSH
🌹 Miracle Skin Set : Untuk menganjalkan kulit, membuat kulit bertambah tegang dan awet muda 💖
.
Jom dapatkan set combo ni sebab limited bulan ni je tau! Bulan depan dah takdeee combo combo special ni. 😆
.
💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya,
Qasrina
0123414423
Mary Kay Malaysia

#marykayshahalam #marykay #marykaymysg #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykosmetik #marykaylife #marykayskincare #marykayproducts #marykay #TimeWiseMiracle #melacep #botanicaleffect
#pretty #beautiful #woman #malaysia #skincare #skincaremalaysia #skincareoriginal
#skinvigorate #brush
Sebelum tidur, Qas share dulu dua benda wajib setiap wanita ada dalam simpanan! Senjata untuk kekal cantik 💕 . 👉🏻 COMBO MELACEP PLUS CLEANSER + SKINVIGORATE BRUSH 🌹 Luminuos System : Membantu mengeluarkan bendasing dengan berkesan dan menyediakan kulit untuk langkah penjagaan seterusnya. Cleanser ni jugak bagi muka ready nak serap produk seterusnya (contohnya lepas cuci muka kita pakai moisturizer) dan menyerikan wajah yang kusam 👍🏻 . 👉🏻 COMBO BOTANICAL EFFECTS EVO CLEANSER + SKINVIGORATE BRUSH 🌹 Fresh Skin Set : Untuk remaja yang inginkan kulit yang sihat dan baik, diperkaya dengan aloe vera dan khasiat buah naga. ❤️ . 👉🏻 COMBO TIMEWISE CLEANSER + SKINVIGORATE BRUSH 🌹 Miracle Skin Set : Untuk menganjalkan kulit, membuat kulit bertambah tegang dan awet muda 💖 . Jom dapatkan set combo ni sebab limited bulan ni je tau! Bulan depan dah takdeee combo combo special ni. 😆 . 💋 Sebarang pertanyaan tentang produk Mary Kay, atau ingin membina kerjaya Mary Kay seperti saya boleh hubungi saya, Qasrina 0123414423 Mary Kay Malaysia #marykayshahalam  #marykay  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaykosmetik  #marykaylife  #marykayskincare  #marykayproducts  #marykay  #TimeWiseMiracle  #melacep  #botanicaleffect  #pretty  #beautiful  #woman  #malaysia  #skincare  #skincaremalaysia  #skincareoriginal  #skinvigorate  #brush 
Haii gaisss .. Sape2 yg nak join bengkel jom cantikk bolehh laa pm sy ye 😉 .. Solekan barbie doll gituu .. Bayaran akan dikenakan rm10 seorang .. Meyhh laa pakat mari ramai2 .. Sape2 yg lama dahh nak blajar make up and nak try barangan marykay bolehh laa join .. #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaykelantan #marykay❤
Haii gaisss .. Sape2 yg nak join bengkel jom cantikk bolehh laa pm sy ye 😉 .. Solekan barbie doll gituu .. Bayaran akan dikenakan rm10 seorang .. Meyhh laa pakat mari ramai2 .. Sape2 yg lama dahh nak blajar make up and nak try barangan marykay bolehh laa join .. #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykaykelantan  #marykay ❤
Alhamdulillah rezeki malam ni. Tqvm Ayu memilih skincare MARY KAY utk penjagaan kulit yg sempurna😊 
Siapa lagi yg nak consultation free mai pm | whatsapp saya.saya akn guide step by step mengikut kesesuaian kulit anda.

#freshskinset 
#marykayskincare
#marykaymakeup 
#healtyskin 
#mklovers
#marykaymalaysia 
#sayajualsayapakai 
#beautyconsultant
This is my favourite!!! I myself pakai cc cream by #marykay n then apply Mac nc42 n also bronzer by bobbi brown untuk shading~ soo i mixed n match product... It really blendwell with my skin... Alhamdullilah, affortable & sesuai dgn skin saya~ mmg paling menjadi kegemaran saya~ #marykay #marykaymakeup #marykay❤ #cccreammarykay
This is my favourite!!! I myself pakai cc cream by #marykay  n then apply Mac nc42 n also bronzer by bobbi brown untuk shading~ soo i mixed n match product... It really blendwell with my skin... Alhamdullilah, affortable & sesuai dgn skin saya~ mmg paling menjadi kegemaran saya~ #marykay  #marykaymakeup  #marykay ❤ #cccreammarykay 
Boleh pm utk keterangan lanjut #marykay #marykaymakeup #marykay❤
Okeyy, siapa2 yg berminat utk kelas cara2 pencucian muka & basic natural makeup boleh pm karl😘 secara percuma, lelaki & perempuan, 4org mininum di area lembah kelang... Soo korang boleh try laa produk #marykay utk merasai perbezaan produk ini dgn produk2 lain... Ingat percuma je... Lepas try manalah tau sesuai dgn kulit2 muka korang😘 #basicskincleansing #basicmakeup boleh laa bertukar or tambah koleksi produk masing2~ 😘 #harinimmgpostutkpromo hahahahaa!! #pertamakaliyepromokatinstasaya haha!! #marykay #marykaymakeup #marykay❤ #marykayclass
Okeyy, siapa2 yg berminat utk kelas cara2 pencucian muka & basic natural makeup boleh pm karl😘 secara percuma, lelaki & perempuan, 4org mininum di area lembah kelang... Soo korang boleh try laa produk #marykay  utk merasai perbezaan produk ini dgn produk2 lain... Ingat percuma je... Lepas try manalah tau sesuai dgn kulit2 muka korang😘 #basicskincleansing  #basicmakeup  boleh laa bertukar or tambah koleksi produk masing2~ 😘 #harinimmgpostutkpromo  hahahahaa!! #pertamakaliyepromokatinstasaya  haha!! #marykay  #marykaymakeup  #marykay ❤ #marykayclass 
Tutorial Listo/ Tutorial Ready.
En El Futuro Querrás Una Foto Conmigo Cuando Le Veas, Te Lo Prometo...!
••••••••••••••••••••••••
In the future you'll want a picture with me When you see me, I promise you! 💙❤️TAGS❤️💙
#chrissdailyb #MacMakeup #chrissdailymakeup #MakeupFx #makeupfxartist #mehronmakeup #anastaciabeverlyhills  #PartyFiesta #Megacentro #dume #maquillaje #maquillajelatinoamerica #caracterizacion #sephoramakeup #anastaciabrowsRD #Rd #Dominican #LoveMakeup #ChrissDailyMUa #conturing #cleaneating #cleancolor #MaryKay #MaryKayMakeup #Pinka #Chiss #DailyMakeup #mehronparadisepaint #Bye @dalmasi.y01 @zachzenga @imsmakeup @maquillajerd21 @junior_makeup @makeupmell @viniciogrullonmakeup @pinka_makeup @jhonalymakeup @anthonymakeup1 @makeupshayla @sinisterdreams_a_m @academiajeanfilms @telemicrohd @telemundo @antenalatina7 @telesistema11 @geishamontes @denalljavier @_han11
Tutorial Listo/ Tutorial Ready. En El Futuro Querrás Una Foto Conmigo Cuando Le Veas, Te Lo Prometo...! •••••••••••••••••••••••• In the future you'll want a picture with me When you see me, I promise you! 💙❤️TAGS❤️💙 #chrissdailyb  #MacMakeup  #chrissdailymakeup  #MakeupFx  #makeupfxartist  #mehronmakeup  #anastaciabeverlyhills  #PartyFiesta  #Megacentro  #dume  #maquillaje  #maquillajelatinoamerica  #caracterizacion  #sephoramakeup  #anastaciabrowsRD  #Rd  #Dominican  #LoveMakeup  #ChrissDailyMUa  #conturing  #cleaneating  #cleancolor  #MaryKay  #MaryKayMakeup  #Pinka  #Chiss  #DailyMakeup  #mehronparadisepaint  #Bye  @dalmasi.y01 @zachzenga @imsmakeup @maquillajerd21 @junior_makeup @makeupmell @viniciogrullonmakeup @pinka_makeup @jhonalymakeup @anthonymakeup1 @makeupshayla @sinisterdreams_a_m @academiajeanfilms @telemicrohd @telemundo @antenalatina7 @telesistema11 @geishamontes @denalljavier @_han11
Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe.
💋5 in 1 set:
1. Botanical Effects Cleansing Gel
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
4. Botanical Effects Moisterizing Gel
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.

Saya perlukan 5 org untuk cuba dan rasai sendiri kehebatan produk mary kay + belajar cara rawat muka! Siapa nak? PM saya tau 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍😍 FarihahShuhaili 
MaryKay Beauty Consultant 
0192058729

#FSsharetestimoni #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #marykaybebaskimia #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #tamanairbiru #mulus #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean
Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. Saya perlukan 5 org untuk cuba dan rasai sendiri kehebatan produk mary kay + belajar cara rawat muka! Siapa nak? PM saya tau 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍😍 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant  0192058729 #FSsharetestimoni  #marykaymalaysia  #marykayjohorbahru  #marykaypasirgudang  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaycccream  #lips  #marykayskinvi  #marykaybebaskimia  #bebeauty  #beauty  #eyecare  #skincare  #flawless  #akusuka  #tamanairbiru  #mulus  #akujualakupakai  #puashati  #makeup  #skincareselamat  #nakcantik  #johorean 
Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe.
💋5 in 1 set:
1. Botanical Effects Cleansing Gel
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
4. Botanical Effects Moisterizing Gel
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.

Saya perlukan 5 org untuk cuba dan rasai sendiri kehebatan produk mary kay + belajar cara rawat muka! Siapa nak? PM saya tau 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍😍 FarihahShuhaili 
MaryKay Beauty Consultant 
0192058729

#FSsharetestimoni #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #marykaybebaskimia #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #tamanairbiru #mulus #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean
Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. Saya perlukan 5 org untuk cuba dan rasai sendiri kehebatan produk mary kay + belajar cara rawat muka! Siapa nak? PM saya tau 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍😍 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant  0192058729 #FSsharetestimoni  #marykaymalaysia  #marykayjohorbahru  #marykaypasirgudang  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaycccream  #lips  #marykayskinvi  #marykaybebaskimia  #bebeauty  #beauty  #eyecare  #skincare  #flawless  #akusuka  #tamanairbiru  #mulus  #akujualakupakai  #puashati  #makeup  #skincareselamat  #nakcantik  #johorean 
Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk.
💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit.
💋Dengan bahan dari buah naga & aloe.
💋5 in 1 set:
1. Botanical Effects Cleansing Gel
👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah.
2. Botanical Effects Invigorating Scrub
👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam.
3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah.
4. Botanical Effects Moisterizing Gel
👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu.
5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen
👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam.

Saya perlukan 5 org untuk cuba dan rasai sendiri kehebatan produk mary kay + belajar cara rawat muka! Siapa nak? PM saya tau 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍😍 FarihahShuhaili 
MaryKay Beauty Consultant 
0192058729

#FSsharetestimoni #marykaymalaysia #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycccream #lips #marykayskinvi #marykaybebaskimia #bebeauty #beauty #eyecare #skincare #flawless #akusuka #tamanairbiru #mulus #akujualakupakai #puashati #makeup #skincareselamat #nakcantik #johorean
Mary Kay Botanical Effects Refreshingly Simple Skin Care 💋Rangkaian penjagaan kulit yang mudah diguna, sesuai untuk gaya hidup anda yang sibuk. 💋Pilihan produk yang kulit anda berasa senang hati dan juga menawarkan pelbagai manfaat untuk kulit. 💋Dengan bahan dari buah naga & aloe. 💋5 in 1 set: 1. Botanical Effects Cleansing Gel 👉membersih secara mendalam dan berkesan, mengurangkan minyak pada wajah. 2. Botanical Effects Invigorating Scrub 👉mengelupas untuk hapuskan sel kulit mati dan kulit kusam, pori2 dibersih secara mendalam. 3. Botanical Effects Refreshing Toner 👉mengecilkan tampilan pori2 semasa menanggalkan minyak lebihan pada wajah. 4. Botanical Effects Moisterizing Gel 👉menawarkan perlindungan matahari spektrum luas dengan pelembapan yang mencukupi untuk kulitmu. 5. Botanical Effects Moisterizing Lotion SPF30 Sunscreen 👉formula ringan yang tidak rasa berminyak pada kulit serta tidak meninggalkan sisa pada wajah, ia menawarkan kelembapan untuk kulit sepanjang 12jam. Saya perlukan 5 org untuk cuba dan rasai sendiri kehebatan produk mary kay + belajar cara rawat muka! Siapa nak? PM saya tau 😍 Open to warga Pasir Gudang 😍😍 FarihahShuhaili MaryKay Beauty Consultant  0192058729 #FSsharetestimoni  #marykaymalaysia  #marykayjohorbahru  #marykaypasirgudang  #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykaycccream  #lips  #marykayskinvi  #marykaybebaskimia  #bebeauty  #beauty  #eyecare  #skincare  #flawless  #akusuka  #tamanairbiru  #mulus  #akujualakupakai  #puashati  #makeup  #skincareselamat  #nakcantik  #johorean 
KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA BESAR??? Ni mary kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM)

FUNGSI:-
📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut
📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka
📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2
📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat
📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda

Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #uniten #cantik #sayaxsombongtau
KURANG CONFIDENT SEBAB PARUT JERAWAT BERLUBANG??? LIANG ROMA BESAR??? Ni mary kay keluarkan special utk wanita2 yang mempunyai masalah liang roma besar, masalah pori besar, masalah bekas @ parut jerawat, jerawat terpendam dan blackhead @ seangkatanya.. set ini mengandungi👇👇👇👇👇👇👇 TIMEWISE PORE MINIMIZER (SERUM) FUNGSI:- 📌Menanggalkan sel sel kulit mati akibat dari jerawat yang kecut 📌Menghilangkan parut dan kesan2 hitam dimuka 📌Menghaluskan muka, so kalau muka di lihat dari jarak dekat akan nampk licin sangat2 📌Mengecilkan pori dengan kesan yang lebih cepat 📌Menegangkan muka agar nampak kelihatan lebih muda Maizatul - 0133107033 Mary Kay beauty consultant #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykay ❤ #marykayshahalam  #mascara  #makeup  #healthyskin  #beauty  #skincare  #timewise  #skinvigorate  #marykay  #lipstick  #promotion  #uitm  #utm  #uniten  #cantik  #sayaxsombongtau 
Yuhuuuu....
.
.
haaaa ni sambungan episod EYE SPA 👀
.
.
Yang ni lah sesuai utk mengatasi masalah garis halus dan lingkaran gelap sekitar mata...🤗🤗Yang ni formula dia khusus untuk lawan garis2 halus & faktor penuaan kat kawasan mata.
So kalau uolls tengok mata uollss, ada banyak kedut2 garis2 halus, sangat lah sesuai pakai yg ni. .
.
See.. dgn MaryKay setiap masalah insyaallah akan ada jalan penyelesaian nya 💃🏻💃🏻
.
.
Lyana
0174936136
MK Beauty Consultant

#marykaymalaysia #marykaymakeup #marykay❤ #marykayskincare #muakl #muajb #muamalaysia
Yuhuuuu.... . . haaaa ni sambungan episod EYE SPA 👀 . . Yang ni lah sesuai utk mengatasi masalah garis halus dan lingkaran gelap sekitar mata...🤗🤗Yang ni formula dia khusus untuk lawan garis2 halus & faktor penuaan kat kawasan mata. So kalau uolls tengok mata uollss, ada banyak kedut2 garis2 halus, sangat lah sesuai pakai yg ni. . . See.. dgn MaryKay setiap masalah insyaallah akan ada jalan penyelesaian nya 💃🏻💃🏻 . . Lyana 0174936136 MK Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykaymakeup  #marykay ❤ #marykayskincare  #muakl  #muajb  #muamalaysia 
Bedak Magic!!!!
Mary Kay Translucent Loose Powder.
Sebab ape magic??????
.
Jangan terkjut tgk bedak ni warna putih ....hihi . 👉🏻 TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ap tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄
.
So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna  kulit😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ad dalam handbag tau 😉😉😍 Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak  lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder.
.
JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI....😍😍
.
Aya
0103419866
#marykaybeautyconsultant 
#marykay
#marykaykluang
#marykaymalaysia 
#skinproblem 
#makeupclass 
#makeupmarykay 
#marykaymakeup
#pearl
Bedak Magic!!!! Mary Kay Translucent Loose Powder. Sebab ape magic?????? . Jangan terkjut tgk bedak ni warna putih ....hihi . 👉🏻 TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab ap tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. . Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄 . So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ad dalam handbag tau 😉😉😍 Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder. . JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI....😍😍 . Aya 0103419866 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaykluang  #marykaymalaysia  #skinproblem  #makeupclass  #makeupmarykay  #marykaymakeup  #pearl 
🌜🌙Sebelum tidur..jom apply gel mask ni dulu..esk pagi bila bangun rase sgt lembut dan segar..jom kita terokai apa special nya gel mask ini.. 🌚🌝MaryKay Timewise Moisturizer Gel Mask🌝🌚 Apa yang bestnya gel mask Mask Mary Kay ?? 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori
💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃
💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensetif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak.
💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau😘😍💋👩🏻 Nak  tahu lebih lanjut?? ws okay🤗😍
Nak tester percuma?? Jom set date.. 🌸💐INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARYKAY 🌸💐 ☎️0145175339
🆔nick_adyna

#marykayterengganu
#marykaymalaysia
#marykay #igpreciousbabies #igpreview #instalike #instapic #instamoment #marykayjb #marykaykl #marykaymakeup #marykayskincare #marykayconsultant #marykaybeautyconsultant
🌜🌙Sebelum tidur..jom apply gel mask ni dulu..esk pagi bila bangun rase sgt lembut dan segar..jom kita terokai apa special nya gel mask ini.. 🌚🌝MaryKay Timewise Moisturizer Gel Mask🌝🌚 Apa yang bestnya gel mask Mask Mary Kay ?? 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori 💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃 💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensetif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak. 💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau😘😍💋👩🏻 Nak tahu lebih lanjut?? ws okay🤗😍 Nak tester percuma?? Jom set date.. 🌸💐INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARYKAY 🌸💐 ☎️0145175339 🆔nick_adyna #marykayterengganu  #marykaymalaysia  #marykay  #igpreciousbabies  #igpreview  #instalike  #instapic  #instamoment  #marykayjb  #marykaykl  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykayconsultant  #marykaybeautyconsultant 
🌜🌙Sebelum tidur..jom apply gel mask ni dulu..esk pagi bila bangun rase sgt lembut dan segar..jom kita terokai apa special nya gel mask ini.. 🌚🌝MaryKay Timewise Moisturizer Gel Mask🌝🌚 Apa yang bestnya gel mask Mask Mary Kay ?? 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori
💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃
💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensetif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak.
💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau😘😍💋👩🏻 Nak  tahu lebih lanjut?? ws okay🤗😍
Nak tester percuma?? Jom set date.. 🌸💐INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARYKAY 🌸💐 ☎️0145175339
🆔nick_adyna

#marykayterengganu
#marykaymalaysia
#marykay #igpreciousbabies #igpreview #instalike #instapic #instamoment #marykayjb #marykaykl #marykaymakeup #marykayskincare #marykayconsultant #marykaybeautyconsultant
🌜🌙Sebelum tidur..jom apply gel mask ni dulu..esk pagi bila bangun rase sgt lembut dan segar..jom kita terokai apa special nya gel mask ini.. 🌚🌝MaryKay Timewise Moisturizer Gel Mask🌝🌚 Apa yang bestnya gel mask Mask Mary Kay ?? 💋Dapat membantu mengecilkan pori-pori 💋 Mengurang Dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah.So bila minyak dah kurang for sure lah jerawat pun akan berkurangkan...😃 💋Amat sesuai bagi anda yg kulit sensetif seperti merah2, pedih ,gatal2 akibat penggunaan produk pengelupasan Dan pemutih 💋Kulit wajah semakin lembap Dan lembut 💋Amat sesuai digunakan bg anda yang berkulit terlalu kering, normal Dan berminyak. 💋Yg paling BEST Kan, esok pagi selepas semalaman pakai , kulit muka nmpak cerah & Segar tau😘😍💋👩🏻 Nak tahu lebih lanjut?? ws okay🤗😍 Nak tester percuma?? Jom set date.. 🌸💐INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARYKAY 🌸💐 ☎️0145175339 🆔nick_adyna #marykayterengganu  #marykaymalaysia  #marykay  #igpreciousbabies  #igpreview  #instalike  #instapic  #instamoment  #marykayjb  #marykaykl  #marykaymakeup  #marykayskincare  #marykayconsultant  #marykaybeautyconsultant 
Look flawless with Mary Kay TimeWise Liquid Foundation

Terdapat dalam 2 formula khas untuk jenis kulit anda

1. Matte-wear untuk kulit kombinasi hingga berminyak dan
2. luminous untuk kulit normal hingga kering

Bukan foundation biasa-biasa tau sebab foundation inu mampu membaik pulih wajah dan ada anti aging/anti penuaan

Ada 5 pilihan tona warna untuk disesuaikan dengan kulit anda😉

Fizah💋
0134672617
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykayKedah #marykaymalaysia #marykaysabah #marykayalorstar #marykaykkcity #newyearpromotion #happynewyear #skincareterbaik #uitm #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheadremover #janganmengata #uitmkk #ums  #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Look flawless with Mary Kay TimeWise Liquid Foundation Terdapat dalam 2 formula khas untuk jenis kulit anda 1. Matte-wear untuk kulit kombinasi hingga berminyak dan 2. luminous untuk kulit normal hingga kering Bukan foundation biasa-biasa tau sebab foundation inu mampu membaik pulih wajah dan ada anti aging/anti penuaan Ada 5 pilihan tona warna untuk disesuaikan dengan kulit anda😉 Fizah💋 0134672617 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykayKedah  #marykaymalaysia  #marykaysabah  #marykayalorstar  #marykaykkcity  #newyearpromotion  #happynewyear  #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheadremover  #janganmengata  #uitmkk  #ums  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
Mary Kay Skinvigorate cleansing brush purple yang sangat digilai ramai,  Bukan setakat cantik tetapi kebolehan membersih wajah dengan 85% bersih dari menggunakan tangan.
.
Juga mampu membersihkan pori pori dan keseluruhan muka dengan pantas.. .
.
Eh!  Tengok je ke?  Dapatkan satu tau, sebab berus ni limited edition, bila stok dah habis,  jgn nangis okey😘😘
.
.
Pm hanis nowww! 💋🌹❤️ 0164271231 
#marykaysarawak #marykaymurahgila #marykayklang #marykaykulimkedah #marykaylipstick #marykaymalaysia #marykaypenang #marykaykelantan #marykaymakeup #marykayperak #marykaykulimkedah
Mary Kay Skinvigorate cleansing brush purple yang sangat digilai ramai, Bukan setakat cantik tetapi kebolehan membersih wajah dengan 85% bersih dari menggunakan tangan. . Juga mampu membersihkan pori pori dan keseluruhan muka dengan pantas.. . . Eh! Tengok je ke? Dapatkan satu tau, sebab berus ni limited edition, bila stok dah habis, jgn nangis okey😘😘 . . Pm hanis nowww! 💋🌹❤️ 0164271231 #marykaysarawak  #marykaymurahgila  #marykayklang  #marykaykulimkedah  #marykaylipstick  #marykaymalaysia  #marykaypenang  #marykaykelantan  #marykaymakeup  #marykayperak  #marykaykulimkedah 
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
Happy chinese new year to all of you 😘💄👄 #marykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaybeautyconsultant #discoverwhatyoulove. Love all of you 😘🛍💜💚
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
Hai !!!👋🏻
Your beauty consultant
Hanis Marykay
📲0164271231 😘 free consult #marykayselangor #marykaymurahgila #marykaykulimkedah #marykayklang #marykaylipstick #marykaymalaysia #marykaykulimkedah #marykaypenang #marykayperak #marykayperlis #marykaymakeup
Apa Beza TimeWise Miracle Set dengan Penjagaan harian yang lain?? Mary Kay menawarkan penjagaan kulit yang lengkap dimana ianya boleh mencantikkan kulit sedia ada, dan pada masa yang sama boleh melawan penuaan. Produk lain mungkin tidak direka untuk bertindak bersama-sama untuk hasil yang terbaik,tetapi Miracle  Set menggabungkan semuanya skali.. Antara 11 kelebihan Miracle Set ialah:-
1-membersihkan
2-menggelupas secara halus
3-memperbaharui
4-menyegarkan
5-melembapkan
6-menghaluskan
7-menganjalkan
8-melembutkan
9-melindungi
10-mengurangkan garis halus
11-mengurangkan kedutan pada kulit

Untuk mencuba,wassap Ain 013-6297749
Your independent Beauty consultant😄

#MaryKayMalaysia #MaryKayKualaTerengganu #MaryKayTerengganu #MaryKayForSkin#KulitCantik#KulitSihat #MaryKayTheBest #MaryKayLulusKKM#MaryKayDiiktirafDunia#MaryKaySelamat#ProdukKecantikan#MaryKayBeautyAndHealty #SkincareMaryKay #MKthebest #BeautyConsultantMK #KonsultasiPercuma#KerjayaImpian#JomJadiBeautyConsultant#MaryKayProducts#MaryKayMakeUp#MaryKayLovers #SetAntiPenuaan#AntiAging#TimewiseMiracleSet #AgeFightingSkincare #AgeFight
Apa Beza TimeWise Miracle Set dengan Penjagaan harian yang lain?? Mary Kay menawarkan penjagaan kulit yang lengkap dimana ianya boleh mencantikkan kulit sedia ada, dan pada masa yang sama boleh melawan penuaan. Produk lain mungkin tidak direka untuk bertindak bersama-sama untuk hasil yang terbaik,tetapi Miracle Set menggabungkan semuanya skali.. Antara 11 kelebihan Miracle Set ialah:- 1-membersihkan 2-menggelupas secara halus 3-memperbaharui 4-menyegarkan 5-melembapkan 6-menghaluskan 7-menganjalkan 8-melembutkan 9-melindungi 10-mengurangkan garis halus 11-mengurangkan kedutan pada kulit Untuk mencuba,wassap Ain 013-6297749 Your independent Beauty consultant😄 #MaryKayMalaysia  #MaryKayKualaTerengganu  #MaryKayTerengganu  #MaryKayForSkin #KulitCantik #KulitSihat  #MaryKayTheBest  #MaryKayLulusKKM #MaryKayDiiktirafDunia #MaryKaySelamat #ProdukKecantikan #MaryKayBeautyAndHealty  #SkincareMaryKay  #MKthebest  #BeautyConsultantMK  #KonsultasiPercuma #KerjayaImpian #JomJadiBeautyConsultant #MaryKayProducts #MaryKayMakeUp #MaryKayLovers  #SetAntiPenuaan #AntiAging #TimewiseMiracleSet  #AgeFightingSkincare  #AgeFight 
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
📆Booking • 📝Quotation • 📩Inquiry 
WhatApps/Call: +60176889536
👍 Nasihat Kecantikan PERCUMA!!!
👍 BEAUTY CONSULTANT Diperlukan skrg!!!
.
#MaryKayIpoh #marykay #marykayperak #perak #ipoh #ipohcityawesome #beautyconsultant #marykaymakeup #marykaykl #marykaymanjung #marykaymalaysia #marykay❤ #marykayseriiskandar 
#marykaytaiping #marykaykualakangsar #marykaytelukintan #marykaybatugajah
為肌膚注入源源不斷的天然舒緩能量,築起自然防護屏障,肌膚如新生般平衡、舒緩、透淨。
.
買滿
$300-九折
$500-八五折
$800-八折
.
#marykay#skincare#hkgirls#beauty#marykaymakeup#makeup#natural#cleanser#mask#moisturizer#serum#freshener#eyegel#化妝#護膚#marykay代購
為肌膚注入源源不斷的天然舒緩能量,築起自然防護屏障,肌膚如新生般平衡、舒緩、透淨。
.
買滿
$300-九折
$500-八五折
$800-八折
.
#marykay#skincare#hkgirls#beauty#marykaymakeup#makeup#natural#cleanser#mask#moisturizer#serum#freshener#eyegel#化妝#護膚#marykay代購
Confidently Beautiful with Mary Kay😘❤My Favourite Cleanser 💜Timewise 3-in-1 Cleanser. Combination to oily skin. Suitable for sensitive skin. Oil and fragrance free. Non-comedogenic. Timewise® 3-in-1 Cleanser gently clears away impurities as it begins the process to erase the visible signs of aging and restore the look of younger skin. #marykay❤ #marykaymalaysia #marykaysarawak #marykaykuching #marykaymakeup #timewise #timewisecleanser3in1
.
📕 Mary Kay Time Wise Liquid Foundation 📕
.
Terbahagi kepada 2 jenis:- 👆 TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ kering). ✌ TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ berminyak/ kombinasi).
.
👍 KELEBIHAN 👍. · Kulit tampak cerah dengan serta-merta
· Kulit tampak berseri sepanjang hari
· Memberikan kilauan maksimum
· Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
· Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
· Secara ketaranya mengurangkan garis licin
dan kedutan
· Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
· Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
· Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
· Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
· Memberikan kemasan kilauan yang tahan  lama kepada kulit
· Tidak melekat dalam garis halus
· Mengurangkan lingkaran hitam dan  bebayang secara ketara
· Tahan pindahan dan tahan kelembapan
· Formula ringan yang dapat disapu rata dan  licin
· Full coverage
· Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu  muka.

Senior beauty consultant 
Hann 019 5603695

#marykaysubang #marykaypuchong #makeup #marykaypj #marykaymakeup #marykayshahalam #makeupparty #healthandbeauty #freeskincareclass #freeproductstrial #beautiful #malacep #skinvibrush #timewise #uitm #uitmshahalam #uitmpuncakalam #bestfriend #buddy
. 📕 Mary Kay Time Wise Liquid Foundation 📕 . Terbahagi kepada 2 jenis:- 👆 TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ kering). ✌ TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ berminyak/ kombinasi). . 👍 KELEBIHAN 👍. · Kulit tampak cerah dengan serta-merta · Kulit tampak berseri sepanjang hari · Memberikan kilauan maksimum · Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari · Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat · Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan · Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori · Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan · Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara · Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam · Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit · Tidak melekat dalam garis halus · Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara · Tahan pindahan dan tahan kelembapan · Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin · Full coverage · Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka. Senior beauty consultant Hann 019 5603695 #marykaysubang  #marykaypuchong  #makeup  #marykaypj  #marykaymakeup  #marykayshahalam  #makeupparty  #healthandbeauty  #freeskincareclass  #freeproductstrial  #beautiful  #malacep  #skinvibrush  #timewise  #uitm  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #bestfriend  #buddy 
🌼Sheer Mineral Powder Mary Kay🌼
.
MANFAAT & KEISTIMEWAAN Mineral pressed powder😍😍😍
.
✅ Memberi litupan menyeluruh
✅ Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan
✅ Formula sehalus sutera
✅ Memberi rona samar pada kulit
✅ Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk)
✅ Menyembunyikan kedutan dengan berkesan
✅ Mudah diadun dengan warna solekan lain
✅ Mudah digunakan
✅ Aplikasi yang sempurna tanpa cela
✅ Kulit tidak berminyak atau melekit
✅ Menyegarkan kulit
✅ Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris halus pada wajah
✅ Tahan lebih lama
✅ Menyempurnakan solekan
.
Banyaaaak lagi benefit yang sistur semuaaa akan dapat tau lepas try sheer mineral powder niii. Best sangat pakai and most importantly, tahan lamaaa, andd tak cepat habis ok!! So jimaat 6-8 months heee 😘😘
.
Jom wassup Bush jomm? I will guide youu. And macam biasaa, of courseeee, free skin consultation and product knowledge yay! 😊😍😘😘
.
Bushra Dina 💟
Mary Kay Beauty Consultant
.
📱WS/DM 013-4175978
📱WS/DM 013-4175978
📱WS/DM 013-4175978
.
#sheermineralpowder #sheerminerals #sheermineralpressedpowder #marykaymineralpowder #marykaycosmetics #marykaymakeup #mineralbased  #marykayselamat #marykaymalaysia #foundation #cccream #powder #compact #loveit #love #beautiful
🌼Sheer Mineral Powder Mary Kay🌼 . MANFAAT & KEISTIMEWAAN Mineral pressed powder😍😍😍 . ✅ Memberi litupan menyeluruh ✅ Membantu mengawal kilatan dan minyak berlebihan ✅ Formula sehalus sutera ✅ Memberi rona samar pada kulit ✅ Tampak semula jadi (tanpa kelihatan kering atau berhabuk) ✅ Menyembunyikan kedutan dengan berkesan ✅ Mudah diadun dengan warna solekan lain ✅ Mudah digunakan ✅ Aplikasi yang sempurna tanpa cela ✅ Kulit tidak berminyak atau melekit ✅ Menyegarkan kulit ✅ Tidak terkumpul di celah-celah kedutan atau garisgaris halus pada wajah ✅ Tahan lebih lama ✅ Menyempurnakan solekan . Banyaaaak lagi benefit yang sistur semuaaa akan dapat tau lepas try sheer mineral powder niii. Best sangat pakai and most importantly, tahan lamaaa, andd tak cepat habis ok!! So jimaat 6-8 months heee 😘😘 . Jom wassup Bush jomm? I will guide youu. And macam biasaa, of courseeee, free skin consultation and product knowledge yay! 😊😍😘😘 . Bushra Dina 💟 Mary Kay Beauty Consultant . 📱WS/DM 013-4175978 📱WS/DM 013-4175978 📱WS/DM 013-4175978 . #sheermineralpowder  #sheerminerals  #sheermineralpressedpowder  #marykaymineralpowder  #marykaycosmetics  #marykaymakeup  #mineralbased  #marykayselamat  #marykaymalaysia  #foundation  #cccream  #powder  #compact  #loveit  #love  #beautiful 
❤️❤️❤️❤️❤️
Keep calm and pamper yourself. 
I will tell you how. 
Come and join me this coming 30th Jan(Monday) for pampering your face. 
I will give you free consultation on your skin and of course the knowledge to how you can care your skin. Yes.. Not only that you will also learn about how to do daily makeup. 
Isn't it great? 
PM Rose or Whatsapp 0123772445

#betulkenacuba #bibirmungil #marykay #marykaymakeup #marykaymalaysia #marykaykl #makeup #skincare #lipstick #sales #ampang #beautyandhealth #bazaar #bazaarpaknil #kulitcantik #onlineshopping #berusmakeup #makeupbrushes #asyalliee #itsrosenicotine
❤️❤️❤️❤️❤️ Keep calm and pamper yourself. I will tell you how. Come and join me this coming 30th Jan(Monday) for pampering your face. I will give you free consultation on your skin and of course the knowledge to how you can care your skin. Yes.. Not only that you will also learn about how to do daily makeup. Isn't it great? PM Rose or Whatsapp 0123772445 #betulkenacuba  #bibirmungil  #marykay  #marykaymakeup  #marykaymalaysia  #marykaykl  #makeup  #skincare  #lipstick  #sales  #ampang  #beautyandhealth  #bazaar  #bazaarpaknil  #kulitcantik  #onlineshopping  #berusmakeup  #makeupbrushes  #asyalliee  #itsrosenicotine 
🌹Mary Kay Creme Lipstick 🌹
.
.
.
👉Tahan lama
.
👉Berkrim
.
👉Pelbagai warna yang menarik dengan formula berkekalan
.
👉Melembapkan bibir serta merta
.
.
So guys,  kalau anda mencari lipstick yang kaya dengan vitamin E dan C,  anda boleh gunakan Creme Lipstick ni. Vitamin tu boleh lindungi bibir daripada radikal bebas yang buat bibir berkedut. 💋
.
.
Nak tahu lebih lanjut?? Nak kan free consultation?? Whatsapp cik Syak ye. 😘
.
.
.
🌸Your Independent Beauty Consultant .
.
💋Syakirah
.
📱011-10279696
.
.
#syakatmk#marykaymalaysia #marykaypenang #marykayshahalam #marykaymakeup #skincare #lipstick
🌹Mary Kay Creme Lipstick 🌹 . . . 👉Tahan lama . 👉Berkrim . 👉Pelbagai warna yang menarik dengan formula berkekalan . 👉Melembapkan bibir serta merta . . So guys, kalau anda mencari lipstick yang kaya dengan vitamin E dan C, anda boleh gunakan Creme Lipstick ni. Vitamin tu boleh lindungi bibir daripada radikal bebas yang buat bibir berkedut. 💋 . . Nak tahu lebih lanjut?? Nak kan free consultation?? Whatsapp cik Syak ye. 😘 . . . 🌸Your Independent Beauty Consultant . . 💋Syakirah . 📱011-10279696 . . #syakatmk #marykaymalaysia  #marykaypenang  #marykayshahalam  #marykaymakeup  #skincare  #lipstick 
Woooooooww! Beauty Awards 2014! 😱😱
.
.
Apa yg menarik tentang Skinvigorate Cleansing Brush ni 🤔
.
.
Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas:
.
97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit
94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata
93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda
95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat.
.
Dannnn, order dah dibuka. Cecepat dapatkan consultation skrg..🏃🏃🏃aannnnndddd ada surprise 😱😱 Apa surprise?? Mohh Whatsapp or pm kita meyyhh🤗🤗
.
.
Sally Ismail 
Senior Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
+6012 732 0594

#marykaykl #marykaysubangjaya #marykayklcc #marykay #marykayash #maskulin #baazarpaknil #marykaysegamat #marykaysendayan #marykayseremban #marykaymelaka #marykaymysg #marykaymakeup #marykayartist #makeupartist #like4like #f4f #sayajualonline #saynochemicalproduct #blackheadremover #flawless #sayajual #sayajualonline #sayajualkosmetik #baazarpaknil #bazarpaknil #yes2017
Woooooooww! Beauty Awards 2014! 😱😱 . . Apa yg menarik tentang Skinvigorate Cleansing Brush ni 🤔 . . Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas: . 97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat. . Dannnn, order dah dibuka. Cecepat dapatkan consultation skrg..🏃🏃🏃aannnnndddd ada surprise 😱😱 Apa surprise?? Mohh Whatsapp or pm kita meyyhh🤗🤗 . . Sally Ismail Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia +6012 732 0594 #marykaykl  #marykaysubangjaya  #marykayklcc  #marykay  #marykayash  #maskulin  #baazarpaknil  #marykaysegamat  #marykaysendayan  #marykayseremban  #marykaymelaka  #marykaymysg  #marykaymakeup  #marykayartist  #makeupartist  #like4like  #f4f  #sayajualonline  #saynochemicalproduct  #blackheadremover  #flawless  #sayajual  #sayajualonline  #sayajualkosmetik  #baazarpaknil  #bazarpaknil  #yes2017 
.
📕 Mary Kay Time Wise Liquid Foundation 📕
.
Terbahagi kepada 2 jenis:- 👆 TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ kering). ✌ TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ berminyak/ kombinasi).
.
👍 KELEBIHAN 👍. · Kulit tampak cerah dengan serta-merta
· Kulit tampak berseri sepanjang hari
· Memberikan kilauan maksimum
· Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari
· Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat
· Secara ketaranya mengurangkan garis licin
dan kedutan
· Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori
· Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan
· Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara
· Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam
· Memberikan kemasan kilauan yang tahan  lama kepada kulit
· Tidak melekat dalam garis halus
· Mengurangkan lingkaran hitam dan  bebayang secara ketara
· Tahan pindahan dan tahan kelembapan
· Formula ringan yang dapat disapu rata dan  licin
· Full coverage
· Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu  muka.

BeautyConsultantNia👸
010-7941521☎

#beautyconsultant 
#marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant 
#makeup 
#marykayterengganu 
#marykaymakeup
. 📕 Mary Kay Time Wise Liquid Foundation 📕 . Terbahagi kepada 2 jenis:- 👆 TimeWise Luminous-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ kering). ✌ TimeWise Matte-Wear Liquid Foundation (utk kulit normal/ berminyak/ kombinasi). . 👍 KELEBIHAN 👍. · Kulit tampak cerah dengan serta-merta · Kulit tampak berseri sepanjang hari · Memberikan kilauan maksimum · Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari · Kulit kelihatan lebih tegang, muda dan sihat · Secara ketaranya mengurangkan garis licin dan kedutan · Secara ketaranya mengurangkan penampilan pori · Meningkat baik keadaan kulit secara keseluruhan · Mengurangkan ketidaksempurnaan secara ketara · Warna kekal seperti asal selepas berjam-jam · Memberikan kemasan kilauan yang tahan lama kepada kulit · Tidak melekat dalam garis halus · Mengurangkan lingkaran hitam dan bebayang secara ketara · Tahan pindahan dan tahan kelembapan · Formula ringan yang dapat disapu rata dan licin · Full coverage · Jimat. Sapu sikit saje dah cukup untuk satu muka. BeautyConsultantNia👸 010-7941521☎ #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #makeup  #marykayterengganu  #marykaymakeup 
Like and share my instagram page with your friends!  #simple Thank YOU in advance! #marykaymakeup #ilovemymarykay
Combo khas untuk Chinese New Year. Siapa yang tk grab lagi jom grab combo ni.  Ada dua set lipstick True Dimension. Pilih warna kesukaan anda. Yang penting lipstick ini memberi banyak kebaikan kepada anda dan bukan sebarang lipstick tau. 💋Last Order Produk Mary Kay Sblm 27/1/17. 💋Combo ini hanya ada pada CNY. 💋Boleh beli satu2 juga, tidak terhad kpd combo ini sahaja.

#marykay #marykaybeautyconsultant #marykayproduk #marykay❤ #marykaymakeup #marykayselangor #marykaymalaysia #marykayklang #marykayshahalam #marykayproducts #marykayskincare #marykaylovers #marykayfeedback #marykayproducts #makeup #lipstick #lipmate #marykaylipstick #mua #mk #sayajual #sayajualmarykay #beautyconsultant #freeconsultation #timewise #melacep #botanicaleffect #beautyconsultantmarykay #skincare #skinvigorate #visitmyigshop
Combo khas untuk Chinese New Year. Siapa yang tk grab lagi jom grab combo ni. Ada dua set lipstick True Dimension. Pilih warna kesukaan anda. Yang penting lipstick ini memberi banyak kebaikan kepada anda dan bukan sebarang lipstick tau. 💋Last Order Produk Mary Kay Sblm 27/1/17. 💋Combo ini hanya ada pada CNY. 💋Boleh beli satu2 juga, tidak terhad kpd combo ini sahaja. #marykay  #marykaybeautyconsultant  #marykayproduk  #marykay ❤ #marykaymakeup  #marykayselangor  #marykaymalaysia  #marykayklang  #marykayshahalam  #marykayproducts  #marykayskincare  #marykaylovers  #marykayfeedback  #marykayproducts  #makeup  #lipstick  #lipmate  #marykaylipstick  #mua  #mk  #sayajual  #sayajualmarykay  #beautyconsultant  #freeconsultation  #timewise  #melacep  #botanicaleffect  #beautyconsultantmarykay  #skincare  #skinvigorate  #visitmyigshop 
Salam & hai kesayangann kuuu. Nahhh tips of the day dari Mary Kay. 😘
.
Nak muka dicuci bersih? Tu Skinvigorate Brush rahsiaa dia. Tambah pula skrg ada warna yang limited edition. Si purple anggun mempersona giiteewwww hehe. Makin semangat laa nak guna kan? Hihihi. .
Apa apa roger kita yaa. Nak skin consultation pun roger jugak. Arini kita free 😍😉😘
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih
Salam & hai kesayangann kuuu. Nahhh tips of the day dari Mary Kay. 😘 . Nak muka dicuci bersih? Tu Skinvigorate Brush rahsiaa dia. Tambah pula skrg ada warna yang limited edition. Si purple anggun mempersona giiteewwww hehe. Makin semangat laa nak guna kan? Hihihi. . Apa apa roger kita yaa. Nak skin consultation pun roger jugak. Arini kita free 😍😉😘 . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih 
5 Keburukan menggunakan tisu basah untuk bersihkan make up dan wajah.
.
1. Kulit disekitar mata akan mudah kendur
.
Kebiasaan membersihkan make up dengan tisu basah dapat menyebabkan kulit sekitar mata menjadi kendur. Ini terjadi karana saat membersihkan sisa make up atau kotoran, wanita cenderung menggosok dengan keras sekitar kulit mata tersebut. Padahal kulit mata sangat sensitif,5 kali lebih sensitif dan lebih nipis daripada kulit wajah. Jika berulang kali digosok dengan keras, maka ia akan mudah kendur dan mengalami kedutan. Apalagi tekstur tisu basah umumnya keras dan agak kasar.
.
2. Iritasi / Alergik
.
Tisu basah mengandung bahan kimia pembersih seperti surfaktan ataupun pewangi yang untuk beberapa jenis kulit sensitif boleh terjadinya iritasi dan kemerahan. Dengan pemakaian terus menerus dikhawatirkan bahan kimia tersebut dapat membuat kulit makin parah iritasinya.
.
3. Kulit kering
.
Umumnya tisu basah pembersih memiliki kandungan alkohol untuk membunuh bakteri atau membersihkan make up. Alkohol dapat membuat kulit wajah menjadi kering.
.
4. Kulit berkedut
.
Kulit berkedut adalah salah satu puncanya drpd memakai tisu basah untuk membersihkan kulit. Ini karana proses pembersihan tidak efektif membersih seluruh kotoran dan kulit mati. Hasilnya, kotoran masih menempel, membuat kulit kusam, dan menghalang kerja-kerja membaikpulih daripada produk penjagaan kulit juga tidak dapat bekerja dgn begitu efektif.
.
5. Jerawat dan noda
.
Karana pembersihan tak maksimum yg dilakukan, maka kotoran akan menyumbat pori, ini akan menyebabkan pertumbuhan jerawat serta membuat kulit kusam dan meninggalkan noda di permukaannya ..
.
🌸💞 Makanya gunalah penanggal mekap yang sesuai disamping merawat semula bahagian mata anda.. Oil Free Makeup Remover Mary Kay..
.
FREE CONSULTATION WHATAPP ME
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih
5 Keburukan menggunakan tisu basah untuk bersihkan make up dan wajah. . 1. Kulit disekitar mata akan mudah kendur . Kebiasaan membersihkan make up dengan tisu basah dapat menyebabkan kulit sekitar mata menjadi kendur. Ini terjadi karana saat membersihkan sisa make up atau kotoran, wanita cenderung menggosok dengan keras sekitar kulit mata tersebut. Padahal kulit mata sangat sensitif,5 kali lebih sensitif dan lebih nipis daripada kulit wajah. Jika berulang kali digosok dengan keras, maka ia akan mudah kendur dan mengalami kedutan. Apalagi tekstur tisu basah umumnya keras dan agak kasar. . 2. Iritasi / Alergik . Tisu basah mengandung bahan kimia pembersih seperti surfaktan ataupun pewangi yang untuk beberapa jenis kulit sensitif boleh terjadinya iritasi dan kemerahan. Dengan pemakaian terus menerus dikhawatirkan bahan kimia tersebut dapat membuat kulit makin parah iritasinya. . 3. Kulit kering . Umumnya tisu basah pembersih memiliki kandungan alkohol untuk membunuh bakteri atau membersihkan make up. Alkohol dapat membuat kulit wajah menjadi kering. . 4. Kulit berkedut . Kulit berkedut adalah salah satu puncanya drpd memakai tisu basah untuk membersihkan kulit. Ini karana proses pembersihan tidak efektif membersih seluruh kotoran dan kulit mati. Hasilnya, kotoran masih menempel, membuat kulit kusam, dan menghalang kerja-kerja membaikpulih daripada produk penjagaan kulit juga tidak dapat bekerja dgn begitu efektif. . 5. Jerawat dan noda . Karana pembersihan tak maksimum yg dilakukan, maka kotoran akan menyumbat pori, ini akan menyebabkan pertumbuhan jerawat serta membuat kulit kusam dan meninggalkan noda di permukaannya .. . 🌸💞 Makanya gunalah penanggal mekap yang sesuai disamping merawat semula bahagian mata anda.. Oil Free Makeup Remover Mary Kay.. . FREE CONSULTATION WHATAPP ME . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih 
☝🏼️Ini bukan bedak biasa. Ia sgt luarbiasa.🤗
.
Nak tau apa kelebihan Mary Kay MINERAL POWDER FOUNDATION?👇🏼
.
1. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri
.
2. Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah
.
3. Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh
.
4. Sesuai untuk kulit sensitif
.
5. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit
.
6. Bebas daripada pewangi
.
7. Bebas daripada minyak
.
8. TIDAK komedogenik
.
9. Diuji oleh ahli dermatologi .
Apa itu komedogenik❓
.
‼️Bahan komedogenik merupakan bahan-bahan yang menyebabkan jerawat. Kulit sensitif sangat peka terhadap bahan-bahan yang menyebabkan iritasi, dan kulit berminyak sangat peka terhadap bahan-bahan komedogenik.
.
Fify
Independent Beauty consultant 
Mary Kay Malaysia
012 373 0624

#marykay #ilovemarykay #immarykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysemenyih #marykaykajang #marykaynilai #marykaybangi #marykaydengkil #semimattegellipstick #cremelipstick #marykaymakeup #marykayskincare #codnilai #codkajang #codsemenyih
☝🏼️Ini bukan bedak biasa. Ia sgt luarbiasa.🤗 . Nak tau apa kelebihan Mary Kay MINERAL POWDER FOUNDATION?👇🏼 . 1. Mudah digunakan agar wajah tampak berseri . 2. Menutupi garis-garis halus, kedutan dan ketidaksempurnaan wajah . 3. Memberi litupan yang sempurna dan menyeluruh . 4. Sesuai untuk kulit sensitif . 5. Diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit . 6. Bebas daripada pewangi . 7. Bebas daripada minyak . 8. TIDAK komedogenik . 9. Diuji oleh ahli dermatologi . Apa itu komedogenik❓ . ‼️Bahan komedogenik merupakan bahan-bahan yang menyebabkan jerawat. Kulit sensitif sangat peka terhadap bahan-bahan yang menyebabkan iritasi, dan kulit berminyak sangat peka terhadap bahan-bahan komedogenik. . Fify Independent Beauty consultant Mary Kay Malaysia 012 373 0624 #marykay  #ilovemarykay  #immarykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultantmalaysia  #marykaysemenyih  #marykaykajang  #marykaynilai  #marykaybangi  #marykaydengkil  #semimattegellipstick  #cremelipstick  #marykaymakeup  #marykayskincare  #codnilai  #codkajang  #codsemenyih