an online Instagram web viewer

#pobling medias

Photos

MENCARI SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN❗❗❗
INGIN MENAMBAHKAN DUIT KE AKAUN BANK❗❗❗
INGIN MELONJAKKAN DIRI KE KEHIDUPAN LEBIH BAIK❗❗❗ KAK SYA menjemput korang yang serius serius berminat untuk menjana pendapatan sampingan untuk menyertai TEAM House of Nature✔✔✔ Kami menjual produk kesihatan dan produk kosmetik dengan HARGA MAMPU MILIK... Kami hanya berminat membantu anda jika ANDA SERIUS BERMINAT untuk membantu diri anda sendiri... - YURAN KOMITMEN DI KENAKAN HANYA RM 5 seumur hidup...
- Segala gambar produk akan di sediakan...
- Segala caption/ iklan juga akan disediakan... Anda hanya perlu RAJIN upload 24/ 7 iklan ke FB, IG mana2 group... In sha allah tiap hari akaun anda akan kenyang😘😘😘 Wassap KAK SYA bagi yang dah BACA, FAHAM, BERMINAT untuk join ok?
📲 +6010 8200824 📲

#teatoxmalaysia #detoxtea #chiaseed #chiaseedsmurah #efolar #efolarmascaramalaysia #vitaminkuku #vitaminkukumurah #vitaminkukuopi #aloeveralipstick #aloevera #poblingoriginal #pobling #poblingkorea #sayajualonline #bazarpaknil #bazaronline #hargapelajar #dropship #malaysia
MENCARI SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN❗❗❗ INGIN MENAMBAHKAN DUIT KE AKAUN BANK❗❗❗ INGIN MELONJAKKAN DIRI KE KEHIDUPAN LEBIH BAIK❗❗❗ KAK SYA menjemput korang yang serius serius berminat untuk menjana pendapatan sampingan untuk menyertai TEAM House of Nature✔✔✔ Kami menjual produk kesihatan dan produk kosmetik dengan HARGA MAMPU MILIK... Kami hanya berminat membantu anda jika ANDA SERIUS BERMINAT untuk membantu diri anda sendiri... - YURAN KOMITMEN DI KENAKAN HANYA RM 5 seumur hidup... - Segala gambar produk akan di sediakan... - Segala caption/ iklan juga akan disediakan... Anda hanya perlu RAJIN upload 24/ 7 iklan ke FB, IG mana2 group... In sha allah tiap hari akaun anda akan kenyang😘😘😘 Wassap KAK SYA bagi yang dah BACA, FAHAM, BERMINAT untuk join ok? 📲 +6010 8200824 📲 #teatoxmalaysia  #detoxtea  #chiaseed  #chiaseedsmurah  #efolar  #efolarmascaramalaysia  #vitaminkuku  #vitaminkukumurah  #vitaminkukuopi  #aloeveralipstick  #aloevera  #poblingoriginal  #pobling  #poblingkorea  #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaronline  #hargapelajar  #dropship  #malaysia 
My fav tools ! Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat.

MANFAAT SKINVIGORATE.
.
💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari.
💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori.
💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri.
💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri
.
.Aniey
0136437794
Your trusted Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #TRD #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick
My fav tools ! Paling suka guna dan paling suka jual. Seronok betul tau rasa bila dapat jual berus skinvi nie sebab dapat kongsi kebaikan berus nie. Tahu tak berus skinvi nie berpusing 400 kali dalam masa seminit. Tangan kita tak mampu kan berpusing banyak kali macam tu? Hehe. Bulu dia pula halus, mampu sentuh sampai kedalam liang pori kita tau, so kotoran yang tersumbat dalam pori pon akan dicuci sebersihnya. Tiada masalah pori tersumbat maka tiada lah masalah jerawat. MANFAAT SKINVIGORATE. . 💋Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari menggunakan jari. 💋Menghaluskan garis halus dan kedutan serta mengecilkan liang-liang pori. 💋Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat supaya tona kulit menjadi sekata dan kulit menjadi lembut berseri. 💋Menanggalkan kulit mati, mengurangkan blackhead/whitehead, memudarkan parut jerawat dan menjadikan wajah lebih cerah berseri . .Aniey 0136437794 Your trusted Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare  #AcneProneSkincare  #TRD  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick 
Skincare Mary Kay bukan untuk wanita sahaja tau ! Lelaki pon boleh pakai 😂 Bukan wanita je nak cantik nak kulit licin bersih tapi lelaki pon nak handsome kulit cantikk tauu 🤣🙈
.
Set sensitif ni specialist dalam menjaga kulit sensitif samaada disebabkan penggunaan produk peeling, whitening atau memang jenis kulit yang mudah rengsa akibat faktor persekitaran seperti habuk & lain2. .
Kalau korang metmpunyai masalah jerawat, parut jerawat, parut jerawat berlubang atau pori terbuka boleh cuba set sensitif ni 😇😇.
.
Nak kulit bersih sihat dan cantik ? Jom whatsApp kak mimiey ! Nanti kak mimiey akan consult masalah kulit wajah korang 😂❤😍
.
.
.
Aniey
0136437794
Mary Kay Beauty Consultant 
#MaryKayMalaysia #MaryKayBangi #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #SkincareTerbaik #SayaJualKosmetik #SayaPakaiSayaJual #Foundation #Eyeliner #Eyeshadow #Lipmask #Lipbalm #Pobling #Skinvigorate #SetPenjagaanTangandanKaki #SerumBuluMataPanjangLebatLentik #BeautyConsultant #PeluangKerjaya
Skincare Mary Kay bukan untuk wanita sahaja tau ! Lelaki pon boleh pakai 😂 Bukan wanita je nak cantik nak kulit licin bersih tapi lelaki pon nak handsome kulit cantikk tauu 🤣🙈 . Set sensitif ni specialist dalam menjaga kulit sensitif samaada disebabkan penggunaan produk peeling, whitening atau memang jenis kulit yang mudah rengsa akibat faktor persekitaran seperti habuk & lain2. . Kalau korang metmpunyai masalah jerawat, parut jerawat, parut jerawat berlubang atau pori terbuka boleh cuba set sensitif ni 😇😇. . Nak kulit bersih sihat dan cantik ? Jom whatsApp kak mimiey ! Nanti kak mimiey akan consult masalah kulit wajah korang 😂❤😍 . . . Aniey 0136437794 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayBangi  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #SkincareTerbaik  #SayaJualKosmetik  #SayaPakaiSayaJual  #Foundation  #Eyeliner  #Eyeshadow  #Lipmask  #Lipbalm  #Pobling  #Skinvigorate  #SetPenjagaanTangandanKaki  #SerumBuluMataPanjangLebatLentik  #BeautyConsultant  #PeluangKerjaya 
MENCARI SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN❗❗❗
INGIN MENAMBAHKAN DUIT KE AKAUN BANK❗❗❗
INGIN MELONJAKKAN DIRI KE KEHIDUPAN LEBIH BAIK❗❗❗ KAK SYA menjemput korang yang serius serius berminat untuk menjana pendapatan sampingan untuk menyertai TEAM House of Nature✔✔✔ Kami menjual produk kesihatan dan produk kosmetik dengan HARGA MAMPU MILIK... Kami hanya berminat membantu anda jika ANDA SERIUS BERMINAT untuk membantu diri anda sendiri... - YURAN KOMITMEN DI KENAKAN HANYA RM 5 seumur hidup...
- Segala gambar produk akan di sediakan...
- Segala caption/ iklan juga akan disediakan... Anda hanya perlu RAJIN upload 24/ 7 iklan ke FB, IG mana2 group... In sha allah tiap hari akaun anda akan kenyang😘😘😘 Wassap KAK SYA bagi yang dah BACA, FAHAM, BERMINAT untuk join ok?
📲 +6010 8200824 📲

#teatoxmalaysia #detoxtea #chiaseed #chiaseedsmurah #efolar #efolarmascaramalaysia #vitaminkuku #vitaminkukumurah #vitaminkukuopi #aloeveralipstick #aloevera #poblingoriginal #pobling #poblingkorea #sayajualonline #bazarpaknil #bazaronline #hargapelajar #dropship #malaysia
MENCARI SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN❗❗❗ INGIN MENAMBAHKAN DUIT KE AKAUN BANK❗❗❗ INGIN MELONJAKKAN DIRI KE KEHIDUPAN LEBIH BAIK❗❗❗ KAK SYA menjemput korang yang serius serius berminat untuk menjana pendapatan sampingan untuk menyertai TEAM House of Nature✔✔✔ Kami menjual produk kesihatan dan produk kosmetik dengan HARGA MAMPU MILIK... Kami hanya berminat membantu anda jika ANDA SERIUS BERMINAT untuk membantu diri anda sendiri... - YURAN KOMITMEN DI KENAKAN HANYA RM 5 seumur hidup... - Segala gambar produk akan di sediakan... - Segala caption/ iklan juga akan disediakan... Anda hanya perlu RAJIN upload 24/ 7 iklan ke FB, IG mana2 group... In sha allah tiap hari akaun anda akan kenyang😘😘😘 Wassap KAK SYA bagi yang dah BACA, FAHAM, BERMINAT untuk join ok? 📲 +6010 8200824 📲 #teatoxmalaysia  #detoxtea  #chiaseed  #chiaseedsmurah  #efolar  #efolarmascaramalaysia  #vitaminkuku  #vitaminkukumurah  #vitaminkukuopi  #aloeveralipstick  #aloevera  #poblingoriginal  #pobling  #poblingkorea  #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaronline  #hargapelajar  #dropship  #malaysia 
MENCARI SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN❗❗❗
INGIN MENAMBAHKAN DUIT KE AKAUN BANK❗❗❗
INGIN MELONJAKKAN DIRI KE KEHIDUPAN LEBIH BAIK❗❗❗ KAK SYA menjemput korang yang serius serius berminat untuk menjana pendapatan sampingan untuk menyertai TEAM House of Nature✔✔✔ Kami menjual produk kesihatan dan produk kosmetik dengan HARGA MAMPU MILIK... Kami hanya berminat membantu anda jika ANDA SERIUS BERMINAT untuk membantu diri anda sendiri... - YURAN KOMITMEN DI KENAKAN HANYA RM 5 seumur hidup...
- Segala gambar produk akan di sediakan...
- Segala caption/ iklan juga akan disediakan... Anda hanya perlu RAJIN upload 24/ 7 iklan ke FB, IG mana2 group... In sha allah tiap hari akaun anda akan kenyang😘😘😘 Wassap KAK SYA bagi yang dah BACA, FAHAM, BERMINAT untuk join ok?
📲 +6010 8200824 📲

#teatoxmalaysia #detoxtea #chiaseed #chiaseedsmurah #efolar #efolarmascaramalaysia #vitaminkuku #vitaminkukumurah #vitaminkukuopi #aloeveralipstick #aloevera #poblingoriginal #pobling #poblingkorea #sayajualonline #bazarpaknil #bazaronline #hargapelajar #dropship #malaysia
MENCARI SUMBER PENDAPATAN SAMPINGAN❗❗❗ INGIN MENAMBAHKAN DUIT KE AKAUN BANK❗❗❗ INGIN MELONJAKKAN DIRI KE KEHIDUPAN LEBIH BAIK❗❗❗ KAK SYA menjemput korang yang serius serius berminat untuk menjana pendapatan sampingan untuk menyertai TEAM House of Nature✔✔✔ Kami menjual produk kesihatan dan produk kosmetik dengan HARGA MAMPU MILIK... Kami hanya berminat membantu anda jika ANDA SERIUS BERMINAT untuk membantu diri anda sendiri... - YURAN KOMITMEN DI KENAKAN HANYA RM 5 seumur hidup... - Segala gambar produk akan di sediakan... - Segala caption/ iklan juga akan disediakan... Anda hanya perlu RAJIN upload 24/ 7 iklan ke FB, IG mana2 group... In sha allah tiap hari akaun anda akan kenyang😘😘😘 Wassap KAK SYA bagi yang dah BACA, FAHAM, BERMINAT untuk join ok? 📲 +6010 8200824 📲 #teatoxmalaysia  #detoxtea  #chiaseed  #chiaseedsmurah  #efolar  #efolarmascaramalaysia  #vitaminkuku  #vitaminkukumurah  #vitaminkukuopi  #aloeveralipstick  #aloevera  #poblingoriginal  #pobling  #poblingkorea  #sayajualonline  #bazarpaknil  #bazaronline  #hargapelajar  #dropship  #malaysia 
💆SKINVIGORATE BRUSH💆
.
Malam ni ciktipa nak awak2 judge seniri keberkesanan skinvi brush ni. Kita umpamakan buah oren ni kulit kita, which ada ribuan pores semua.
.
Okay apa yg menarik ialah beza bila cuci guna pencuci muka dgn tangan dan skinvi brush, perasan tak kotoran lekat di brush even daa cuci dgn tangan. Haa ni sebabnya jari jemari kita yg comel ni doat cuci surface skin jer, liang pori tak cuci. This is when skinvi brush comes to the rescue.
.
Sebagaimana gigi perlukan berus utk bersih, sama laa skin kita jugak. Ada ker org guna jari jer utk gosok gigi kannn.
.
Betul ciktipa cakap mmg penting ada skinvi brush ni utk rutin skincare awk. Mulakan cucian muka anda dgn bersih skrg.
.
Credit video to: akak nakoyanakoyi.maryk
.
Tiefa
017-2303382
Beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubangbestari #marykaysetialam #moisturizinggel #skincareterbaik #uum #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheads #janganmengata #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaysungaibuloh #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka
💆SKINVIGORATE BRUSH💆 . Malam ni ciktipa nak awak2 judge seniri keberkesanan skinvi brush ni. Kita umpamakan buah oren ni kulit kita, which ada ribuan pores semua. . Okay apa yg menarik ialah beza bila cuci guna pencuci muka dgn tangan dan skinvi brush, perasan tak kotoran lekat di brush even daa cuci dgn tangan. Haa ni sebabnya jari jemari kita yg comel ni doat cuci surface skin jer, liang pori tak cuci. This is when skinvi brush comes to the rescue. . Sebagaimana gigi perlukan berus utk bersih, sama laa skin kita jugak. Ada ker org guna jari jer utk gosok gigi kannn. . Betul ciktipa cakap mmg penting ada skinvi brush ni utk rutin skincare awk. Mulakan cucian muka anda dgn bersih skrg. . Credit video to: akak nakoyanakoyi.maryk . Tiefa 017-2303382 Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysubangbestari  #marykaysetialam  #moisturizinggel  #skincareterbaik  #uum  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheads  #janganmengata  #marykaykotadamansara  #marykaydamansara  #marykaysungaibuloh  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka 
💧Limpiador Sonico Facial💧
. * Vibración sónica eficaz especialmente diseñado para la limpieza de los poros:

Malos hábitos de limpieza puede causar problemas de la piel ya que hay obstrucción d aceite y suciedad en los poros y esto hace q se encrespan en la piel y nacen los puntos negros
.

Incluso si te lavas la cara todos los días, es inevitable que la suciedad y la mugre se acumulen en los poros. El Profundo tratamiento de limpieza de los poros de Pobling ayuda a revitalizar la piel
. ● Como usarlo: Solo debes humedecer tu piel y el pobling con suficiente agua tibia y aplicar un poco de espuma limpiadora. Gira el pobling y masajea en el rostro suavemente, luego enjuaga tu rostro y el pobling
. ● Uso recomendado es 2-3 veces a la semana .

Envíos a toda Colombia ✈️. Importadores directos 📦.
🔒Compras seguras 🔐.
📢 Ventas al mayor y detal 📢.
📲 311 6848799 312 6805458  #comprasegura #superprecios #cartagena #bogota #medellin #barranquilla #makeup #maquillajeimportado #tiendaonline #ventasalxmayor  #pobling #limpiezaprofunda #limpiezafacial #eliminapuntosnegros
💧Limpiador Sonico Facial💧 . * Vibración sónica eficaz especialmente diseñado para la limpieza de los poros: Malos hábitos de limpieza puede causar problemas de la piel ya que hay obstrucción d aceite y suciedad en los poros y esto hace q se encrespan en la piel y nacen los puntos negros . Incluso si te lavas la cara todos los días, es inevitable que la suciedad y la mugre se acumulen en los poros. El Profundo tratamiento de limpieza de los poros de Pobling ayuda a revitalizar la piel . ● Como usarlo: Solo debes humedecer tu piel y el pobling con suficiente agua tibia y aplicar un poco de espuma limpiadora. Gira el pobling y masajea en el rostro suavemente, luego enjuaga tu rostro y el pobling . ● Uso recomendado es 2-3 veces a la semana . Envíos a toda Colombia ✈️. Importadores directos 📦. 🔒Compras seguras 🔐. 📢 Ventas al mayor y detal 📢. 📲 311 6848799 312 6805458 #comprasegura  #superprecios  #cartagena  #bogota  #medellin  #barranquilla  #makeup  #maquillajeimportado  #tiendaonline  #ventasalxmayor  #pobling  #limpiezaprofunda  #limpiezafacial  #eliminapuntosnegros 
Credit to my ank yg share link ni..PLEASE READ! 😌

http://www.ohbulan.com/kulit-sekitar-muka-terkopek-doktor-ini-kongsi-pengalaman-rawat-pesakit-kulit-nipis-akibat-produk-merkuri/

Akak cakna,
Love, Tina 0132119574
Mary kay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers
Credit to my ank yg share link ni..PLEASE READ! 😌 http://www.ohbulan.com/kulit-sekitar-muka-terkopek-doktor-ini-kongsi-pengalaman-rawat-pesakit-kulit-nipis-akibat-produk-merkuri/ Akak cakna, Love, Tina 0132119574 Mary kay beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaymaran  #loosepowder  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #bibirkering  #kulitberminyak  #kvshas  #kualalipis  #parutjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #aaisyahdhiarana  #marykayraub  #foundation  #marykayjengka  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupartist  #MUAMalaysia  #makeuplovers 
📣📣PROMO!! ONLY 105k

Menyisir Rambut sekaligus meluruskan dgn cepat. * TIDAK MEMBAKAR : ketika piring sisir mencapai 200 derajat, sisir atas hanya 50 derajat, yang tidak akan membakar kulit anda, dan dapat membantu pijat kepala anda untuk bersantai.
* Alat ini menghasilkan ION ketika bekerja untuk menghilangkan Listrik STATIS dan mengambil udara untuk menjaga kelembaban dan kesehatan rambut anda.
* Model: HQT-906 - Made In China
* INPUT : 110-240 Volt Daya 29 Watt
Suhu Max 230 derajat
Campuran Suhu 150 derajat
Penyesuaian termostat segmen : 5 derajat
* Tampilan Layar menggunakan LCD

Isi Paket:
* 1 Sisir Catok Pelurus
* 1 Buku Manual English
* Kemasaan Dus size 330 x 110 x 55mm

More info & order ⬇
Line : ghg7139h(pakai @) / fathyamayang
SMS/WA: 081321489705

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb #catokrambut #catokanrambut #jualcatokanmurah #sisirelektrik
📣📣PROMO!! ONLY 105k Menyisir Rambut sekaligus meluruskan dgn cepat. * TIDAK MEMBAKAR : ketika piring sisir mencapai 200 derajat, sisir atas hanya 50 derajat, yang tidak akan membakar kulit anda, dan dapat membantu pijat kepala anda untuk bersantai. * Alat ini menghasilkan ION ketika bekerja untuk menghilangkan Listrik STATIS dan mengambil udara untuk menjaga kelembaban dan kesehatan rambut anda. * Model: HQT-906 - Made In China * INPUT : 110-240 Volt Daya 29 Watt Suhu Max 230 derajat Campuran Suhu 150 derajat Penyesuaian termostat segmen : 5 derajat * Tampilan Layar menggunakan LCD Isi Paket: * 1 Sisir Catok Pelurus * 1 Buku Manual English * Kemasaan Dus size 330 x 110 x 55mm More info & order ⬇ Line : ghg7139h(pakai @) / fathyamayang SMS/WA: 081321489705 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik 
📣📣PROMO!! ONLY 105k

Menyisir Rambut sekaligus meluruskan dgn cepat. * TIDAK MEMBAKAR : ketika piring sisir mencapai 200 derajat, sisir atas hanya 50 derajat, yang tidak akan membakar kulit anda, dan dapat membantu pijat kepala anda untuk bersantai.
* Alat ini menghasilkan ION ketika bekerja untuk menghilangkan Listrik STATIS dan mengambil udara untuk menjaga kelembaban dan kesehatan rambut anda.
* Model: HQT-906 - Made In China
* INPUT : 110-240 Volt Daya 29 Watt
Suhu Max 230 derajat
Campuran Suhu 150 derajat
Penyesuaian termostat segmen : 5 derajat
* Tampilan Layar menggunakan LCD

Isi Paket:
* 1 Sisir Catok Pelurus
* 1 Buku Manual English
* Kemasaan Dus size 330 x 110 x 55mm

More info & order ⬇
Line : ghg7139h(pakai @) / fathyamayang
SMS/WA: 081321489705

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb #catokrambut #catokanrambut #jualcatokanmurah #sisirelektrik
📣📣PROMO!! ONLY 105k Menyisir Rambut sekaligus meluruskan dgn cepat. * TIDAK MEMBAKAR : ketika piring sisir mencapai 200 derajat, sisir atas hanya 50 derajat, yang tidak akan membakar kulit anda, dan dapat membantu pijat kepala anda untuk bersantai. * Alat ini menghasilkan ION ketika bekerja untuk menghilangkan Listrik STATIS dan mengambil udara untuk menjaga kelembaban dan kesehatan rambut anda. * Model: HQT-906 - Made In China * INPUT : 110-240 Volt Daya 29 Watt Suhu Max 230 derajat Campuran Suhu 150 derajat Penyesuaian termostat segmen : 5 derajat * Tampilan Layar menggunakan LCD Isi Paket: * 1 Sisir Catok Pelurus * 1 Buku Manual English * Kemasaan Dus size 330 x 110 x 55mm More info & order ⬇ Line : ghg7139h(pakai @) / fathyamayang SMS/WA: 081321489705 #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik 
Ramai wanita suka pakai lipstik tapi tak semua lipstik bagus tuk bibir kite...ni Biey nak share lipstik mary kay yg super besstt..oles sekali pasti jatuh cinte😍😍 pilih lipstik yg tahan lama dan selesa..jom buat pilihan yg bijak😉
.
Apa yang bestt sangat dengan True dimension lipstik lmary kay ni ??
.
🌷Melembapkan bibir
🌷Tahan lama di bibir
🌷Sesuai untuk bibir sensitif
🌷Mengandungi vitamin c & e
🌷skincare khas utk bibir
🌷No chemical
.
.
Biey
0199724245
Beauty consultant marykay
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Ramai wanita suka pakai lipstik tapi tak semua lipstik bagus tuk bibir kite...ni Biey nak share lipstik mary kay yg super besstt..oles sekali pasti jatuh cinte😍😍 pilih lipstik yg tahan lama dan selesa..jom buat pilihan yg bijak😉 . Apa yang bestt sangat dengan True dimension lipstik lmary kay ni ?? . 🌷Melembapkan bibir 🌷Tahan lama di bibir 🌷Sesuai untuk bibir sensitif 🌷Mengandungi vitamin c & e 🌷skincare khas utk bibir 🌷No chemical . . Biey 0199724245 Beauty consultant marykay . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘
.
.
Aniey
0136437794
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #JobsStreet #PeluangKerjaya
NEW EVOLUTIONS. Set Botanical Effects Skin Care. Sesuai untuk anda remaja yang berumur 22 tahun ke bawah. Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar. Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. Harga yang mampu dimiliki oleh semua. 😘😘 . . Aniey 0136437794 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #JobsStreet  #PeluangKerjaya 
Sambil2 tgk #ajl31 tu jom layan feedback customer yang dah guna Skincare Mary Kay 😙 Dan yg pling best opcos laaaaaa bergandingan dengan Mary Kay #skinvigoratepurple! Memang result sgt sgt best, Bila ada berus untuk membantu kita mencuci muka dengan lebih bersih dan cepat! Hasil dia mmg kebaaboom. Pakai apa pon senang nak diterima kulit sebab apa?  Sebab kulit dah bersih, dan pori dicuci bersih oleh skinvigorate tu. 😘😘 Jangan lepaskan peluang grab limited edtion bulan ni ye 😉 
Love, Tina
0132119574
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers
Sambil2 tgk #ajl31  tu jom layan feedback customer yang dah guna Skincare Mary Kay 😙 Dan yg pling best opcos laaaaaa bergandingan dengan Mary Kay #skinvigoratepurple ! Memang result sgt sgt best, Bila ada berus untuk membantu kita mencuci muka dengan lebih bersih dan cepat! Hasil dia mmg kebaaboom. Pakai apa pon senang nak diterima kulit sebab apa? Sebab kulit dah bersih, dan pori dicuci bersih oleh skinvigorate tu. 😘😘 Jangan lepaskan peluang grab limited edtion bulan ni ye 😉 Love, Tina 0132119574 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaymaran  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #bibirkering  #kulitberminyak  #kvshas  #kualalipis  #parutjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #marykayraub  #foundation  #marykayjengka  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupartist  #MUAMalaysia  #makeuplovers 
Terasa malas nak cuci muka pakai tangan? 
Jom cuba #BestSeller & #HotItem Cleansing Brush ini! Berus yg sangat lembut membelai wajah anda seperti di spa! Ia juga me 'massage' kulit anda dgn putaran secara membulat-bulat dengan dua kelajuan berbeza! Hasilnya kulit terasa seperti disental dan dipolish sehingga bersih jauh ke dalam. Harga semestinya jauh lebih rendah drpd brand yg lain :D

JOM CUBA SEKARANG! 
#marykay #marykaymysg #marykayUIA #marykaycheras #marykaybandartasikselatan #marykaysungaibesi #marykaybandartunrazak #marykaykl #marykaygombak #marykayampang #marykaysripetaling #marykaysentul #marykayum #marykaybts #skincare #skinconsultation #skincareclass #cleansingbrush #pobling #marykayselayang
Terasa malas nak cuci muka pakai tangan? Jom cuba #BestSeller  & #HotItem  Cleansing Brush ini! Berus yg sangat lembut membelai wajah anda seperti di spa! Ia juga me 'massage' kulit anda dgn putaran secara membulat-bulat dengan dua kelajuan berbeza! Hasilnya kulit terasa seperti disental dan dipolish sehingga bersih jauh ke dalam. Harga semestinya jauh lebih rendah drpd brand yg lain :D JOM CUBA SEKARANG! #marykay  #marykaymysg  #marykayUIA  #marykaycheras  #marykaybandartasikselatan  #marykaysungaibesi  #marykaybandartunrazak  #marykaykl  #marykaygombak  #marykayampang  #marykaysripetaling  #marykaysentul  #marykayum  #marykaybts  #skincare  #skinconsultation  #skincareclass  #cleansingbrush  #pobling  #marykayselayang 
New Semi-Matte Finish
.
💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut.
.
💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir.
.
💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir.
.
💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir.
.
💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah
.
Zati
0129494534
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #jomcantiknsihat #MaryKayTerengganu#MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka
New Semi-Matte Finish . 💄Formula gel yang ringan memberikan pengolesan yang lancar dan meninggalkan bibir berasa lembut. . 💄Dengan penggunaan "Teknologi Cushion Matrik" terkini, gincu ini mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil agar dapat menerap dan mengekalkan warna pada permukaan bibir. . 💄Dirumus utk menawarkan kesan fokus lembut untuk mengaburi tampilan kecelaan kecil pada bibir. . 💄Mengandungi minyak bunga matahari dan ester jojoba untuk melembabkan bibir. . 💄'Tingkap Lut Sinar' pada penutup gincu membolehkan anda mencari rona semi-matte dgn mudah . Zati 0129494534 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #jomcantiknsihat  #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
Unit meeting malam semalam best sangat! Sebab special sharing from my sales director yumie. 
Yumie ni junior hana dlu and now sama mcm hana, die seorang Surirumah dan berkelulusan degree dan memilih kerjaya Mary Kay untuk buat secara fulltime. Malam tadi beliau berkongsi rahsia kejayaannya di MK. 📌Must have BIG WHY. -My dad. Saya nak ayah saya hidup senang, makan sedap-sedap, pakai cantik-cantik. 📌Niat kena betul. -Apa pon yang kita buat, mesti kerana Allah. Ikhlas ingin bantu wanita lain sama-sama berjaya. 📌Goals - Nak perkayakan wanita sebanyak mana yang mungkin and jadi ESSD by this seminar 2017. 📌Mindset kena sentiasa positif. -What you talk about, you brings about) 📌Mesti ada minat yang mendalam. -Jangan buat benda tanpa ada minat. Pupuk minat tu kalau tak ada. 📌Fokus ! Fokus and Fokus ! -Jangan cepat berubah hati bila kita gagal. Bagi diri sendiri masa sebelom decide untuk stop 📌 Keep sharing, ajak orang yang berminat jadi BC -Tak boleh malu, saya tak pernah malu. Saya dah biasa jadi sales girl kat jakel. 📌Listen to recruiter. Saya tak pernah cakap saya tak boleh buat, saya tak reti buat. Kalau Acha cakap apa dekat saya, saya akan cakap, okay Cha. I'll do it. 📌Atur dan rancang business. Saya rujuk inner cirle sahaja untuk follow up cust bulan lepas. Kalau tak buat, kita tak akan nampak perjalanan business kita. 📌Fake it until you make it. Berpura-pura berjaya, inshaallah suatu hari nanti mesti berjaya. Pakar paikologi mengatakan bila kita wujudkan rasa mengenai sesuatu perkara, tindakan kita akan memberikan respon terhadapnya. Saya sentiasa tunjuk bertapa bahagia saya dengan Mary Kay nie. Langsung tak ada negatif status. 📌Yakin dengan diri. Keyakinan diri banyak membantu masalah dalaman diri. Percaya if others can, we can do it too

For mary kay career opportunity boleh wasap hana yee 😘

Hana
014 3695746
Unit meeting malam semalam best sangat! Sebab special sharing from my sales director yumie. Yumie ni junior hana dlu and now sama mcm hana, die seorang Surirumah dan berkelulusan degree dan memilih kerjaya Mary Kay untuk buat secara fulltime. Malam tadi beliau berkongsi rahsia kejayaannya di MK. 📌Must have BIG WHY. -My dad. Saya nak ayah saya hidup senang, makan sedap-sedap, pakai cantik-cantik. 📌Niat kena betul. -Apa pon yang kita buat, mesti kerana Allah. Ikhlas ingin bantu wanita lain sama-sama berjaya. 📌Goals - Nak perkayakan wanita sebanyak mana yang mungkin and jadi ESSD by this seminar 2017. 📌Mindset kena sentiasa positif. -What you talk about, you brings about) 📌Mesti ada minat yang mendalam. -Jangan buat benda tanpa ada minat. Pupuk minat tu kalau tak ada. 📌Fokus ! Fokus and Fokus ! -Jangan cepat berubah hati bila kita gagal. Bagi diri sendiri masa sebelom decide untuk stop 📌 Keep sharing, ajak orang yang berminat jadi BC -Tak boleh malu, saya tak pernah malu. Saya dah biasa jadi sales girl kat jakel. 📌Listen to recruiter. Saya tak pernah cakap saya tak boleh buat, saya tak reti buat. Kalau Acha cakap apa dekat saya, saya akan cakap, okay Cha. I'll do it. 📌Atur dan rancang business. Saya rujuk inner cirle sahaja untuk follow up cust bulan lepas. Kalau tak buat, kita tak akan nampak perjalanan business kita. 📌Fake it until you make it. Berpura-pura berjaya, inshaallah suatu hari nanti mesti berjaya. Pakar paikologi mengatakan bila kita wujudkan rasa mengenai sesuatu perkara, tindakan kita akan memberikan respon terhadapnya. Saya sentiasa tunjuk bertapa bahagia saya dengan Mary Kay nie. Langsung tak ada negatif status. 📌Yakin dengan diri. Keyakinan diri banyak membantu masalah dalaman diri. Percaya if others can, we can do it too For mary kay career opportunity boleh wasap hana yee 😘 Hana 014 3695746
💄TRUE DIMENSION SHEER LIPSTICK💄
.
Simple mekap jer sbb jejalan area dekat2 rumah jer. Yang best nya sejak ber MK ni, mekap sangatlah tak perlu tebal. Jimat sangat.
.
Anyways, hari ni ciktipa pakai True Dimension Sheer Lipstick (code: Arctic Apricot). Nice kanwarna dia, boleh pakai ke mana2. Warna ala2 peachy orange gituuu. Effect shining dia tuuu buat ciktipa tertarikk 💋💋.
.
Tiefa
017-2303382
Beauty consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaysubangbestari #marykaysetialam #moisturizinggel #skincareterbaik #uum #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheads #janganmengata #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaysungaibuloh #organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #kulitcantik #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #truedimensionsheerlipstick
💄TRUE DIMENSION SHEER LIPSTICK💄 . Simple mekap jer sbb jejalan area dekat2 rumah jer. Yang best nya sejak ber MK ni, mekap sangatlah tak perlu tebal. Jimat sangat. . Anyways, hari ni ciktipa pakai True Dimension Sheer Lipstick (code: Arctic Apricot). Nice kanwarna dia, boleh pakai ke mana2. Warna ala2 peachy orange gituuu. Effect shining dia tuuu buat ciktipa tertarikk 💋💋. . Tiefa 017-2303382 Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaysubangbestari  #marykaysetialam  #moisturizinggel  #skincareterbaik  #uum  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheads  #janganmengata  #marykaykotadamansara  #marykaydamansara  #marykaysungaibuloh  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #tutorialmakeup  #marykaypuncakalam  #kulitcantik  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #truedimensionsheerlipstick 
Ade orang kata produk Mary Kay
.
💵Mahal
.
😒Lambat bertindak
.
😠Da pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis)
.
🙉Membazir
.
Dibah sendiri masa jadi user sebelum sign up as a Beauty Consultant pun berusaha pakai dari habis beratus ringgit kerana beli pelbagai produk mengarut yang akhirnya rosak kulit Dibah sendiri
.
Mahal?
Tidaklah apabila kita pandang harga dengan tempoh penggunaan
.
Malah student pun ade jadi customer Dibah
.
yang penting dia berusaha dan nak hasil kulit yang sihat dan cantik
.
Lambat bertindak n keluar jerawat??
.
Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat.  Mary Kay mengeluarkan sisa-sisa bahan produk xyz yang ada dalam kulit muka yang sudah lama bersarang n memulihkan kulit dari dalam
.
Membazir??
Bagi Dibah tidak kerana produk ni boleh bertahan 6 bulan
.
Sangat2 berbaloi
.
Teringin nak pakai produk Mary Kay tp tiada bajet?
.
Boleh DM@PM@wassap
Your Beauty Consultant😍😍😍
DIBAH 0129847024
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Ade orang kata produk Mary Kay . 💵Mahal . 😒Lambat bertindak . 😠Da pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis) . 🙉Membazir . Dibah sendiri masa jadi user sebelum sign up as a Beauty Consultant pun berusaha pakai dari habis beratus ringgit kerana beli pelbagai produk mengarut yang akhirnya rosak kulit Dibah sendiri . Mahal? Tidaklah apabila kita pandang harga dengan tempoh penggunaan . Malah student pun ade jadi customer Dibah . yang penting dia berusaha dan nak hasil kulit yang sihat dan cantik . Lambat bertindak n keluar jerawat?? . Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat. Mary Kay mengeluarkan sisa-sisa bahan produk xyz yang ada dalam kulit muka yang sudah lama bersarang n memulihkan kulit dari dalam . Membazir?? Bagi Dibah tidak kerana produk ni boleh bertahan 6 bulan . Sangat2 berbaloi . Teringin nak pakai produk Mary Kay tp tiada bajet? . Boleh DM@PM@wassap Your Beauty Consultant😍😍😍 DIBAH 0129847024 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
PORI BESAR?! PARUT JERAWAT?! MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA?
.
.
Pade sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion ni dengan kesan yang dpt dlihat seawal 7hari tau!
.
.
Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td
.
.
1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. Microbeadsnye juga trut memperbaiki struktur kulit yg tlh rosak mjadi parut atau tona yg xsekata
.
.
2-Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut serta dot membaik pulih tekstur kulit
.
.
For more details n free consultation or free skincare class, boleh wasap kita yee
.
.
Biey
0199724245
Beauty consultant marykay
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
PORI BESAR?! PARUT JERAWAT?! MUKA BERTOMPOK?! TONA X SEKATA? . . Pade sesiapa yg ade masalah diatas, tak perlu risau n bimbang atau menangis dibucu meja sbb anda boleh mengatasinya dgn menggunakan set Microdermabrasion ni dengan kesan yang dpt dlihat seawal 7hari tau! . . Secara am nya, set ni mengandungi 2 item yg merupakan 2 steps dlm merawat masalah2 td . . 1- Refine: die akn merbersihkan sel kulit mati yg terkumpul didlm n dtepi2 liang pori kite. Kotoran ni lah buat liang pori nmpk besar. Microbeadsnye juga trut memperbaiki struktur kulit yg tlh rosak mjadi parut atau tona yg xsekata . . 2-Minimizer: merupakan serum yg akn mnyerap dgn pntas dan jauh kdlm liang pori yg tbuka n mngecikkan liang pori tu. Mnjadikan kulit lebih licin n lmbut serta dot membaik pulih tekstur kulit . . For more details n free consultation or free skincare class, boleh wasap kita yee . . Biey 0199724245 Beauty consultant marykay . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Hai gadis2 di luar sne 😆😆 .  Botanical Evolution ni sngt sesuai tuk korang tau..ni combo set smpena thn baru!! cleanser dgn skinvigorate brush. muka bersih n best je rse..jom la try..belum cuba  belum tau kn ap rsenya..haaa jom dm or whtsp sy..
.
0129494534
Zati
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#berusmuka #pobling #trendhijabista #kulitbersihncantik #bebasjerawat #marykayterengganu #begorgeous #jomcantiknsihat #marykaymalaysia #foundation #limitededition #mattelipstik #aloeveragel #mandianaura #7aurabunga #handbagmurah
Hai gadis2 di luar sne 😆😆 . Botanical Evolution ni sngt sesuai tuk korang tau..ni combo set smpena thn baru!! cleanser dgn skinvigorate brush. muka bersih n best je rse..jom la try..belum cuba belum tau kn ap rsenya..haaa jom dm or whtsp sy.. . 0129494534 Zati Mary Kay Beauty Consultant . . #berusmuka  #pobling  #trendhijabista  #kulitbersihncantik  #bebasjerawat  #marykayterengganu  #begorgeous  #jomcantiknsihat  #marykaymalaysia  #foundation  #limitededition  #mattelipstik  #aloeveragel  #mandianaura  #7aurabunga  #handbagmurah 
Hari-hari post out Limited Edition Skinvigorate Purple yang paling hangat bulan ni
.
Bulan lain dia takde sebab tu dia paling hangat bulan ni
.
Hihi bulan biasa dia warna putih
.
Ni pun tinggal dah tak banyak
.
Purple lover
.
jangan terlepas nanti nanges 😝 tiktoktiktok January tinggal tak lama je lagi nak berakhir. Kemon. Chargasss 😂
.
WhatsApp Dibah untuk maklumat lanjut dan untuk konsultasi kulit secara percuma 😘
.
Dibah
0129847024
Beauty consultant marykay
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Hari-hari post out Limited Edition Skinvigorate Purple yang paling hangat bulan ni . Bulan lain dia takde sebab tu dia paling hangat bulan ni . Hihi bulan biasa dia warna putih . Ni pun tinggal dah tak banyak . Purple lover . jangan terlepas nanti nanges 😝 tiktoktiktok January tinggal tak lama je lagi nak berakhir. Kemon. Chargasss 😂 . WhatsApp Dibah untuk maklumat lanjut dan untuk konsultasi kulit secara percuma 😘 . Dibah 0129847024 Beauty consultant marykay . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe.

Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya.
.
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .
.
Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe. .
.
Aniey
0136437794
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. Tapi jangan risau. Kita ada set skincare Timewise Miracle nie produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Hehe. Meh try Set Timewise Miracle produk penentang usia yg sememangnya diperlukan oleh kulit untuk tampak lebih muda dan anggun dengan 11 manfaatnya. . 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). . . Jom tampil sentiasa nampak muda dengan set Timewise. Hehe. . . Aniey 0136437794 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Sementara nk tggu maghrib ni akak nk share latest testimoni dr pengguna & juga bc marykay 😙 Dh bnyak sgt perubahan kan..tak lama lagi makin melecun laa 😄
.Nk pkai produk marykay mmg perlukan kesabaran..yelaa kan, mana mgkin kulit yg dah rosak boleh elok dlm ms 7 hari..tapi pemakaian yg konsisten pasti akan mmberikan hasil yg memuaskan..itulah berkat kesabaran 😉
.
Ada sape2 yg mempunyai masalah yg sama? Moh whatsapp, akak bantu awk 😚

Love, Tina
0132119574
Marykay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers
Sementara nk tggu maghrib ni akak nk share latest testimoni dr pengguna & juga bc marykay 😙 Dh bnyak sgt perubahan kan..tak lama lagi makin melecun laa 😄 .Nk pkai produk marykay mmg perlukan kesabaran..yelaa kan, mana mgkin kulit yg dah rosak boleh elok dlm ms 7 hari..tapi pemakaian yg konsisten pasti akan mmberikan hasil yg memuaskan..itulah berkat kesabaran 😉 . Ada sape2 yg mempunyai masalah yg sama? Moh whatsapp, akak bantu awk 😚 Love, Tina 0132119574 Marykay beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaymaran  #loosepowder  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #bibirkering  #kulitberminyak  #kvshas  #kualalipis  #parutjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #aaisyahdhiarana  #marykayraub  #foundation  #marykayjengka  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupartist  #MUAMalaysia  #makeuplovers 
Uolls pon ada masalah skin berjerawat?. Rimas dengan masalah tu?.Tahukah anda set skincare For Acne Prone Skin nie dirumus dengan 2% asid salisilik dan mengandungi bahan botani seperti Canadian Wilowherb, Sea Heather serta Burdock root yang mampu menembusi pori untuk membersihkan minyak di permukaan wajah dan daki yang terperangkap, merawat masalah jerawat dan mengawal minyak berlebihan?. Untuk memastikan skin anda bersih dan sentiasa bebas jerawat, set skincare ini akan membantu untuk mencegah faktor utama punca terjadi nya jerawat iaitu dengan memastikan pori tidak tersumbat dan mengurangkan minyak berlebihan pada wjah anda. Hasil kajian ke atas set skincare nie, dalam masa 3 hari sahaja skin akan diperelok. Wow ! 😍😍#AnieySajaKongsi

Berminat wassp ya😙
Aniey
0136437794
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls #EyeLiner #MKEyeliner
Uolls pon ada masalah skin berjerawat?. Rimas dengan masalah tu?.Tahukah anda set skincare For Acne Prone Skin nie dirumus dengan 2% asid salisilik dan mengandungi bahan botani seperti Canadian Wilowherb, Sea Heather serta Burdock root yang mampu menembusi pori untuk membersihkan minyak di permukaan wajah dan daki yang terperangkap, merawat masalah jerawat dan mengawal minyak berlebihan?. Untuk memastikan skin anda bersih dan sentiasa bebas jerawat, set skincare ini akan membantu untuk mencegah faktor utama punca terjadi nya jerawat iaitu dengan memastikan pori tidak tersumbat dan mengurangkan minyak berlebihan pada wjah anda. Hasil kajian ke atas set skincare nie, dalam masa 3 hari sahaja skin akan diperelok. Wow ! 😍😍#AnieySajaKongsi  Berminat wassp ya😙 Aniey 0136437794 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls  #EyeLiner  #MKEyeliner 
Omg Meletoppppp! 😱 .

Check this out!
Nk lipstick mcm yg Emma Watsons pakai? Mary kay pun ada uol! 
Plus harga MAMPU MILIK tau walau level INTERNATIONAL! .

Nak tambah koleksi lipstick?
Meh la contact kakraa👄 .

Ws/telegram +6019 421 2226 .

#Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful  #Skinvogorate #Berusmuka
Omg Meletoppppp! 😱 . Check this out! Nk lipstick mcm yg Emma Watsons pakai? Mary kay pun ada uol! Plus harga MAMPU MILIK tau walau level INTERNATIONAL! . Nak tambah koleksi lipstick? Meh la contact kakraa👄 . Ws/telegram +6019 421 2226 . #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #Skinvogorate  #Berusmuka 
High-dimension color inspired by modern metallics. Meet our new limited-edition† #MaryKay Runway Bold Collection 💙 .

Modern #MaryKay metallics is a must have! 💘 .

BE WISE BE BEAUTIFUL 🌹 .

Love
Syeera, +60194212226
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia .

#Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #EyeLiner#cosmetics #lipkit #mattelipcreme #makeupjunkie #motd #makeupmalaysia #sayajuallipstick #sayajualmakeup #sayajualeyeliner #rewardforhardwork
High-dimension color inspired by modern metallics. Meet our new limited-edition† #MaryKay  Runway Bold Collection 💙 . Modern #MaryKay  metallics is a must have! 💘 . BE WISE BE BEAUTIFUL 🌹 . Love Syeera, +60194212226 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #EyeLiner #cosmetics  #lipkit  #mattelipcreme  #makeupjunkie  #motd  #makeupmalaysia  #sayajuallipstick  #sayajualmakeup  #sayajualeyeliner  #rewardforhardwork 
HAIR STRAIGHTER HQT-906

Harga: Rp. 105.000

Fungsi & Spesifikasi:
- Dapat digunakan untuk meluruskan rambut dalam 60 detik
- Menghasilkan ion negatif untuk rambut yang lebih halus dan mengkilap
- Tidak akan membakar kulit kepala karena ujung sisir akan menjadi 50 derajat Celcius ketika sisir mencapai 200 derajat Celcius
- Ujung sisir juga dapat menjadi alat relaksasi memijit kulit kepala untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melancarkan peredaran darah
- Ada pengatur suhu digital 150-230 derajat Celcius (kelipatan 5 derajat Celcius)
- Dengan teknologi tourmaline ceramic sehingga tidak merusak rambut
- Kabel dapat berputar 360 derajat
- Ada tombol on/off
- Warna: pink
- Daya: kurang dari 29 W

#instylermurah #jualinstyler #Instylerpink #instylerwettodry #jualinstylerpink#instyleroriginal #fasthairstraightener #instylerwet2dry #brushironkorea #catokamara2in1 #amara2in1 #amaramini #koreanbrushiron #amaramotif  #sisirelektrik #novablowercomb #jualrepit #tsuyaglamurah #instylerwettodrymurah #catokamara2in1 #catokamara#jualtsuyagla #pobling #jualrepitbrushiron  #catokamaramini #hqt906 #fasthairstraightenerhqt906 #hairstraightener #jualcatok #jualcatokan #catokanmurah
HAIR STRAIGHTER HQT-906 Harga: Rp. 105.000 Fungsi & Spesifikasi: - Dapat digunakan untuk meluruskan rambut dalam 60 detik - Menghasilkan ion negatif untuk rambut yang lebih halus dan mengkilap - Tidak akan membakar kulit kepala karena ujung sisir akan menjadi 50 derajat Celcius ketika sisir mencapai 200 derajat Celcius - Ujung sisir juga dapat menjadi alat relaksasi memijit kulit kepala untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melancarkan peredaran darah - Ada pengatur suhu digital 150-230 derajat Celcius (kelipatan 5 derajat Celcius) - Dengan teknologi tourmaline ceramic sehingga tidak merusak rambut - Kabel dapat berputar 360 derajat - Ada tombol on/off - Warna: pink - Daya: kurang dari 29 W #instylermurah  #jualinstyler  #Instylerpink  #instylerwettodry  #jualinstylerpink #instyleroriginal  #fasthairstraightener  #instylerwet2dry  #brushironkorea  #catokamara2in1  #amara2in1  #amaramini  #koreanbrushiron  #amaramotif  #sisirelektrik  #novablowercomb  #jualrepit  #tsuyaglamurah  #instylerwettodrymurah  #catokamara2in1  #catokamara #jualtsuyagla  #pobling  #jualrepitbrushiron  #catokamaramini  #hqt906  #fasthairstraightenerhqt906  #hairstraightener  #jualcatok  #jualcatokan  #catokanmurah 
Meletoppppp! 😱 .

Check this out!
Nk lipstick mcm yg Emma Watsons pakai? Mary kay pun ada uol! 
Plus harga MAMPU MILIK tau walau level INTERNATIONAL! .

Nak tambah koleksi lipstick?
Meh la contact kakraa👄 .

Ws/telegram +6019 421 2226 .

#Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful  #Skinvogorate #Berusmuka
Meletoppppp! 😱 . Check this out! Nk lipstick mcm yg Emma Watsons pakai? Mary kay pun ada uol! Plus harga MAMPU MILIK tau walau level INTERNATIONAL! . Nak tambah koleksi lipstick? Meh la contact kakraa👄 . Ws/telegram +6019 421 2226 . #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #Skinvogorate  #Berusmuka 
Jom cpat! Sape lagiiii nak set combo Januaryy ni..ada beberapaaa hari sahajaaa lagi nak tamat bulan Jan😍

New Year C0mbo!

Jom dpatkan set comb0 anda sempena New Year 2017 ini😍

Jom padankan pencuci muka u ols dengan #SkinvigorateBrush
Limited edition berwarna purple ini. Sudah tentu process pembersihan wajah u olslebih bersih dengan gabungan 2 produk hebat ini kannn😍

Okey, berminat, tapi xtau u ols sesuai pencuci yg mane satu? Nak tau ape masalah skin u ols tgah alami? Nak tau ape kebaikan tiap pencuci muka? Meh Nad boleh xplain..nak tanye2 dlu pon boleh✌

Dan jgn lupa tau..skinvigorate Brush warna Purple ni item limited edition..bebileee jee bole abiss stock tauu.. so ceepat!! Sebarang pertanyaan mengenai combo ini...atau nak tau tntg product Mary Kay lain bole komen 'PM" kat ruangan komen atau bole whtsapp je Nad tros eaaa😉

Nadia Sukiran
0133606370
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaypuncakalam #marykayklang #newyearpromotion #happynewyear #skincareterbaik #uitm #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #letscantik #pobling #blackheadremover #janganmengata #uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #makeupmarykay #timewiseskincare #skinvigoratebrush #melacep #lipstick #marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Jom cpat! Sape lagiiii nak set combo Januaryy ni..ada beberapaaa hari sahajaaa lagi nak tamat bulan Jan😍 New Year C0mbo! Jom dpatkan set comb0 anda sempena New Year 2017 ini😍 Jom padankan pencuci muka u ols dengan #SkinvigorateBrush  Limited edition berwarna purple ini. Sudah tentu process pembersihan wajah u olslebih bersih dengan gabungan 2 produk hebat ini kannn😍 Okey, berminat, tapi xtau u ols sesuai pencuci yg mane satu? Nak tau ape masalah skin u ols tgah alami? Nak tau ape kebaikan tiap pencuci muka? Meh Nad boleh xplain..nak tanye2 dlu pon boleh✌ Dan jgn lupa tau..skinvigorate Brush warna Purple ni item limited edition..bebileee jee bole abiss stock tauu.. so ceepat!! Sebarang pertanyaan mengenai combo ini...atau nak tau tntg product Mary Kay lain bole komen 'PM" kat ruangan komen atau bole whtsapp je Nad tros eaaa😉 Nadia Sukiran 0133606370 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykaypuncakalam  #marykayklang  #newyearpromotion  #happynewyear  #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin  #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik  #pobling  #blackheadremover  #janganmengata  #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #makeupmarykay  #timewiseskincare  #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick  #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
💖 Oil Free Hydrated Gel

Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering. 
Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak 💫Menyerap ke dlm kulit wajah  dgn cpt 💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah 💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam 💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah 💫Juga sesuai utk kulit sensitif

Nurul
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia +60179787353

#MarykayPahang#baazarpaknil#mk#onlineshop#makeupartis#marykayproduct#mk2017#saynotochemical#organicproduct#100%organic#following#followers
#marykay#marykaymysg#marykaymalaysia#sayajualkosmetik#pobling#foundation#girls#sayanakcantik#ilovemakeup#beutifulmakedreams#hijabista#skincare#makeupartismalaysia#onlineshop#beutifulskin#followme
💖 Oil Free Hydrated Gel Minyak dan lembapan adalah 2 perkara berbeza. Kulit berminyak juga blh kehilangan lembapan dan menjadi kulit yg kering. Kelebihan OFHG: 💫Gel yg tdk berminyak 💫Menyerap ke dlm kulit wajah dgn cpt 💫Menyejukkan dan menyegarkan kulit wajah 💫Menghidrasi kulit sehingga 10jam 💫Melicin, melembut dan menghaluskan kulit wajah 💫Juga sesuai utk kulit sensitif Nurul Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia +60179787353 #MarykayPahang #baazarpaknil #mk #onlineshop #makeupartis #marykayproduct #mk2017 #saynotochemical #organicproduct #100 %organic#following #followers  #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #pobling #foundation #girls #sayanakcantik #ilovemakeup #beutifulmakedreams #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #onlineshop #beutifulskin #followme 
โปรใหม่สะใจสุดๆ สุดคุ้ม ❗ แถมแปรงล้างหน้าที่แพทชอบมาก❗ คุ้มที่สุด 📌ซื้อ dr.jill 1 ขวด แถมฟรี!! แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน 👇🏼ทั้งหมดนี้ ราคาเพียงชุดละ 1,290 บาทเท่านั้น
➡️Dr.jill 1 ขวด
➡️แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน
➡️แผ่นมาร์คหน้ามะเขือเทศ 1ชิ้น
📦#ส่งฟรีEMS ↪แปรงล้างหน้าอย่าซีซั่วใช้นะ ขนแปรงไม่ดี รูขุมขนกว้างนะจ๊ะ!!
สนใจสั่งซื้อ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🔰Line id : aorairbb
#แอดแล้วทักได้เลยนะค่ะ #ปรึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #DrJiLL #DrJiLLG5Essence #49celebบอกต่อDrJiLL #8ก้าวความสำเร็จของdrjill #แปรงล้างหน้าpobling #สบู่วิปครีม #pobling
โปรใหม่สะใจสุดๆ สุดคุ้ม ❗ แถมแปรงล้างหน้าที่แพทชอบมาก❗ คุ้มที่สุด 📌ซื้อ dr.jill 1 ขวด แถมฟรี!! แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน 👇🏼ทั้งหมดนี้ ราคาเพียงชุดละ 1,290 บาทเท่านั้น ➡️Dr.jill 1 ขวด ➡️แปรงล้างหน้า Pobling จากเกาหลี 1 อัน ➡️แผ่นมาร์คหน้ามะเขือเทศ 1ชิ้น 📦#ส ่งฟรีEMS ↪แปรงล้างหน้าอย่าซีซั่วใช้นะ ขนแปรงไม่ดี รูขุมขนกว้างนะจ๊ะ!! สนใจสั่งซื้อ 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 🔰Line id : aorairbb #แอดแล ้วทักได้เลยนะค่ะ #ปร ึกษาได้นะค่ะแม่ค้าใจดี #DrJiLL  #DrJiLLG5Essence  #49celebบอกต ่อDrJiLL #8ก ้าวความสำเร็จของdrjill #แปรงล ้างหน้าpobling #สบ ู่วิปครีม #pobling 
Senyum! Umur, masalah, perasaan bukan penghalang :) .
I luv my life, i luv my self, i luv Mary Kay!
.
Rasa best tau bila kita ade aura positive, aura semangat, dapat kerjaya sambilan yg seronok,
.
Org yg berjaya ialah org yg ingin lihat org lain berjaya sama.
Ws/dm sis, boleh cerita mcm mcm, kita sama sama cantik sama sama positive okayyyy 😘😘
.
Dm/ws 
Nadea
017-744 9845
Beauty consultant
. 
#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor#marykaypuncakalam #marykayklang#newyearpromotion #happynewyear#skincareterbaik #uitm #acneproneskin#beautyconsultant #skincareclass #letscantik#pobling #blackheadremover #janganmengata#uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #melacep #lipstick#marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Senyum! Umur, masalah, perasaan bukan penghalang :) . I luv my life, i luv my self, i luv Mary Kay! . Rasa best tau bila kita ade aura positive, aura semangat, dapat kerjaya sambilan yg seronok, . Org yg berjaya ialah org yg ingin lihat org lain berjaya sama. Ws/dm sis, boleh cerita mcm mcm, kita sama sama cantik sama sama positive okayyyy 😘😘 . Dm/ws Nadea 017-744 9845 Beauty consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor #marykaypuncakalam  #marykayklang #newyearpromotion  #happynewyear #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik #pobling  #blackheadremover  #janganmengata #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare #makeupmarykay  #timewiseskincare #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
Meh dekat sikit..
.
Arini Ya nak cerita pasal berus Skinvigorate yg ohsem ni! Sebab apa awesome? Sebab dengan #skinvigoratebrush wajah kita akan 80% bersihh berbanding cucian dengan tangan tau!
.
Ibarat buah oren tu wajah kita yg penuh dengan pori-pori. Bila basuh dengan tangan, sisa kotoran masih tertinggal di dalam liang pori kita. Tetapi, dengan skinvigorate brush ni, berus halus akan membuang sisa kotoran sehingga dalam pori2! Berus ni halussss sgt tauu..
.
Hebat kannn?
.
Jadi apa tunggu lagi? Yang masih mencuci wajah menggunakan tangan tuu, jom grab skinvi satu!!
.

Nadia (yaya)
0127740861
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.

#MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor #Skincare #Skincareterbaik #thebestskincare #BotanicalEffectsskincare #Timewiseskincare #melacepskincare #acneproneskincare #timewiseplusskincare #ladies #perempuan #penjagaankulit #jerawat #beautyconsultant #lipmask #produkkecantikan #lipscrub #bebasjerawat #pobling #kulitidaman #kulitgebu #skinvigoratebrush #skinvigorate #berusmuka #skincarewanita #satinhands #lipstickmatte
Meh dekat sikit.. . Arini Ya nak cerita pasal berus Skinvigorate yg ohsem ni! Sebab apa awesome? Sebab dengan #skinvigoratebrush  wajah kita akan 80% bersihh berbanding cucian dengan tangan tau! . Ibarat buah oren tu wajah kita yg penuh dengan pori-pori. Bila basuh dengan tangan, sisa kotoran masih tertinggal di dalam liang pori kita. Tetapi, dengan skinvigorate brush ni, berus halus akan membuang sisa kotoran sehingga dalam pori2! Berus ni halussss sgt tauu.. . Hebat kannn? . Jadi apa tunggu lagi? Yang masih mencuci wajah menggunakan tangan tuu, jom grab skinvi satu!! . Nadia (yaya) 0127740861 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia . #MaryKay  #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor  #Skincare  #Skincareterbaik  #thebestskincare  #BotanicalEffectsskincare  #Timewiseskincare  #melacepskincare  #acneproneskincare  #timewiseplusskincare  #ladies  #perempuan  #penjagaankulit  #jerawat  #beautyconsultant  #lipmask  #produkkecantikan  #lipscrub  #bebasjerawat  #pobling  #kulitidaman  #kulitgebu  #skinvigoratebrush  #skinvigorate  #berusmuka  #skincarewanita  #satinhands  #lipstickmatte 
Hye ladiess
.
.
Kali ni hakak nk tunjuk kembar Night Solution hakak! Day Solution ni utk siang hri, sebelum makeup
.
.
Kenapa perlu Day Solution ?? .
.
🙋 Berkesan utk melindungi kulit drpd sinaran matahari
🙋 mengurangkan kesan2 penuaan,garis2 halus dlm ertikata awet muda laa ni 🙈
🙋 anti - stress uolls.. Hebat
🙋 membekal kperluan tenaga kpd kulit kita
🙋 kulit semakin sihat dan lembut serta anjal
🙋 semakin lama guna semakin muda uolls
.
.
Sayangnye bg uolls yg berusia 25thun ke ats x menggunakan Timewise Miracle Set
.
.
Suhada
0179880727
Your Mary Kay Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Hye ladiess . . Kali ni hakak nk tunjuk kembar Night Solution hakak! Day Solution ni utk siang hri, sebelum makeup . . Kenapa perlu Day Solution ?? . . 🙋 Berkesan utk melindungi kulit drpd sinaran matahari 🙋 mengurangkan kesan2 penuaan,garis2 halus dlm ertikata awet muda laa ni 🙈 🙋 anti - stress uolls.. Hebat 🙋 membekal kperluan tenaga kpd kulit kita 🙋 kulit semakin sihat dan lembut serta anjal 🙋 semakin lama guna semakin muda uolls . . Sayangnye bg uolls yg berusia 25thun ke ats x menggunakan Timewise Miracle Set . . Suhada 0179880727 Your Mary Kay Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
Mary Kay Oil Free Makeup Remover💖
.
Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata kita amat nipis dan sensitif?
.
Oil Free Make Up Remover mampu menanggalkan kesan solekan mata anda dengan hanya satu sapuan lembut termasuk menanggalkan make up jenis kalis air tanpa meninggalkan kesan kulit terasa pedih dan kulit terasa berminyak. Bagus bukan?
.
Pastikan anda memilih make up remover yang tepat kerana kesan tersalah pilih make up remover akan menggalakkan tumbuhnya oil seed (bintik putih) disekitar mata anda.
.
Pm for free consultation:
Irah 
01125448023 
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu#MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka
Mary Kay Oil Free Makeup Remover💖 . Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata kita amat nipis dan sensitif? . Oil Free Make Up Remover mampu menanggalkan kesan solekan mata anda dengan hanya satu sapuan lembut termasuk menanggalkan make up jenis kalis air tanpa meninggalkan kesan kulit terasa pedih dan kulit terasa berminyak. Bagus bukan? . Pastikan anda memilih make up remover yang tepat kerana kesan tersalah pilih make up remover akan menggalakkan tumbuhnya oil seed (bintik putih) disekitar mata anda. . Pm for free consultation: Irah 01125448023 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKayTerengganu #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka 
Pernah x rasa rindu dengan skincare? Tak pernah kannn?? Try marykay! Best dan recommend untuk yg bercita cita untuk ada kulit yg sihat..
.
Antara comment jujur yg selalu sis dpt :-.
👉Product sekali beli tahan 6 bulan
👉Pakai rasa ringan je kulit (kulit lebih relax)
👉tak payah pakai tebal2 atau banyak
👉rasa fresh!
👉puas hati! Kulit nampak tak kusam.
.
Ws/dm
Nadea Ahmad
017-744 9845
Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor#marykaypuncakalam #marykayklang#newyearpromotion #happynewyear#skincareterbaik #uitm #acneproneskin#beautyconsultant #skincareclass #letscantik#pobling #blackheadremover #janganmengata#uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #melacep #lipstick#marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Pernah x rasa rindu dengan skincare? Tak pernah kannn?? Try marykay! Best dan recommend untuk yg bercita cita untuk ada kulit yg sihat.. . Antara comment jujur yg selalu sis dpt :-. 👉Product sekali beli tahan 6 bulan 👉Pakai rasa ringan je kulit (kulit lebih relax) 👉tak payah pakai tebal2 atau banyak 👉rasa fresh! 👉puas hati! Kulit nampak tak kusam. . Ws/dm Nadea Ahmad 017-744 9845 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor #marykaypuncakalam  #marykayklang #newyearpromotion  #happynewyear #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik #pobling  #blackheadremover  #janganmengata #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare #makeupmarykay  #timewiseskincare #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
Mary Kay Botanical Effects Set Didatangkan dengan 3 formula:
F1 Kulit Kering
F2 Kulit Normal
F3 Kulit Berminyak

Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima😊

Untuk formula 1:
9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini:
- Memberikan kelembapan serta-merta
- Meninggalkan kulit berasa selesa
- Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit

Formula 2:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Meninggalkan kulit berasa sihat
- Mencergaskan kulit
- Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci
- Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan

Formula 3:
90% yang mencuba mengatakan set ini:
- Memulihkan keseimbangan kulit
- Mengurangkan saiz pori
- Membantu mengawal minyak
- Kulit kelihatan muda dan segar
.
Ws/dm
Nadea
017 744 9845
Beauty Consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor#marykaypuncakalam #marykayklang#newyearpromotion #happynewyear#skincareterbaik #uitm #acneproneskin#beautyconsultant #skincareclass #letscantik#pobling #blackheadremover #janganmengata#uitmpuncakalam #botanicaleffects
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#makeupmarykay #timewiseskincare#skinvigoratebrush #melacep #lipstick#marykaymakeup #berusmuka #MatteLipstick
Mary Kay Botanical Effects Set Didatangkan dengan 3 formula: F1 Kulit Kering F2 Kulit Normal F3 Kulit Berminyak Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia. Berikut merupakan maklum balas yang kita terima😊 Untuk formula 1: 9 daripada 10 pengguna Penjagaan Kulit Botanical Effects merasakan kulit mereka semakin sihat. 90% mengatakan set ini: - Memberikan kelembapan serta-merta - Meninggalkan kulit berasa selesa - Mengurangkan kekusaman kulit - Memulihkan keseimbangan kulit Formula 2: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Meninggalkan kulit berasa sihat - Mencergaskan kulit - Meninggalkan kulit lebih segar dan bersih dgn terperinci - Menambahbaikkan penampilan kulit secara keseluruhan Formula 3: 90% yang mencuba mengatakan set ini: - Memulihkan keseimbangan kulit - Mengurangkan saiz pori - Membantu mengawal minyak - Kulit kelihatan muda dan segar . Ws/dm Nadea 017 744 9845 Beauty Consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayselangor #marykaypuncakalam  #marykayklang #newyearpromotion  #happynewyear #skincareterbaik  #uitm  #acneproneskin #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik #pobling  #blackheadremover  #janganmengata #uitmpuncakalam  #botanicaleffects  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare #makeupmarykay  #timewiseskincare #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick #marykaymakeup  #berusmuka  #MatteLipstick 
#Repost @seemegirls.id_ with @repostapp
・・・
ready putih, merah, biru, gold

Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah.

Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampe pori2 terkecil jd bs terhindar dr JERAWAT DAN KOMEDO deh.. Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lbh membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat.

menggunakan batre AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK)

#pobling #poblingmurah #jualpobling #poblingkorea #poblingorimurah #poblingkoreamurah #poblingcleanser #poblingtermurah #poblingjakarta #poblingwajah #procleanser #setrikawajah #setrikawajahmurah #strikawajah #setrika
#Repost  @seemegirls.id_ with @repostapp ・・・ ready putih, merah, biru, gold Sangat bagus di gunakan untuk membersihkan wajah sekaligus merawat wajah. Pobling ini dilengkapi oleh ratusan ribu sikat yg super duper halus yang dapat membersihkan sampe pori2 terkecil jd bs terhindar dr JERAWAT DAN KOMEDO deh.. Apalagi buat yg hampir tiap hari memakai makeup, lbh membutuhkan POBLING CLEANSER!!! Membersihkan wajah merupakan ritual pertama yang sangat penting untuk membuat kulit wajah sehat. Dengan Pobling yang menghasilkan 10,000 getaran / menit akan membersihkan pori wajah jauh lebih efektif & bersih daripada cara normal menggunakan tangan. Kulit & pori wajah bersih sehingga lebih bersinar dan sehat. menggunakan batre AAA 1pcs (TIDAK TERMASUK) #pobling  #poblingmurah  #jualpobling  #poblingkorea  #poblingorimurah  #poblingkoreamurah  #poblingcleanser  #poblingtermurah  #poblingjakarta  #poblingwajah  #procleanser  #setrikawajah  #setrikawajahmurah  #strikawajah  #setrika 
Hai all!💋💋
.
Ramai yang WhatsApp saya bertanya tentang perbezaan 2 brush di atas. Meh saya cerita perbezaan SINVIGORATE CLEANSING BRUSH by MARY KAY dan POBBLING ni.
.
Untuk pengetahuan semua, Skinvigorate dan Pobbling ni sangat berbeza. Based on my customer yang pernah pakai pobbling nie, mereka kata, pobbling cuma memberikan kesan 'vibrate' sahaja kat muka bila digunakan. Tak sampai sebulan pakai, dah rosak 😂 😂
.
.
Berlainan dengan Skinvigorate, berus dia berputar secara lembut (sangat lembut), 400 rotation per minute! Mengurut wajah, melancarkan peredaran darah, malah mampu menanggalkan sel kulit mati tau dan membersih kesan makeup dengan lebih bersih drpd mencuci muka menggunakan tangan sahaja. Anda boleh lihat perbezaannya selepas sekali penggunaan di wajah!
.
PLUS, SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH BY MARY KAY NI ADA WARRANTY TAU ! 😄 😄
.
Di datangkan dengan 2 head brush dan battery skali. Juga sesuai untuk sensitive skin.
.
So, jangan lah samakan Skinvigorate dengan Pobbling dan pertikaikan perbezaan harga antara dua items ni yaaa 😄 😄 Tapi harganya masih mampu dimiliki semua tau.
.
Hadiahkan untuk diri anda & yang tersayang hari ini! 😄😉
.
.
.
Love,
Najmina
0145465033
Beauty Consultant Mary Kay
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Hai all!💋💋 . Ramai yang WhatsApp saya bertanya tentang perbezaan 2 brush di atas. Meh saya cerita perbezaan SINVIGORATE CLEANSING BRUSH by MARY KAY dan POBBLING ni. . Untuk pengetahuan semua, Skinvigorate dan Pobbling ni sangat berbeza. Based on my customer yang pernah pakai pobbling nie, mereka kata, pobbling cuma memberikan kesan 'vibrate' sahaja kat muka bila digunakan. Tak sampai sebulan pakai, dah rosak 😂 😂 . . Berlainan dengan Skinvigorate, berus dia berputar secara lembut (sangat lembut), 400 rotation per minute! Mengurut wajah, melancarkan peredaran darah, malah mampu menanggalkan sel kulit mati tau dan membersih kesan makeup dengan lebih bersih drpd mencuci muka menggunakan tangan sahaja. Anda boleh lihat perbezaannya selepas sekali penggunaan di wajah! . PLUS, SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH BY MARY KAY NI ADA WARRANTY TAU ! 😄 😄 . Di datangkan dengan 2 head brush dan battery skali. Juga sesuai untuk sensitive skin. . So, jangan lah samakan Skinvigorate dengan Pobbling dan pertikaikan perbezaan harga antara dua items ni yaaa 😄 😄 Tapi harganya masih mampu dimiliki semua tau. . Hadiahkan untuk diri anda & yang tersayang hari ini! 😄😉 . . . Love, Najmina 0145465033 Beauty Consultant Mary Kay . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Anda mempunyai masalah seperti berikut?? Pelbagai cara dah buat tp masih blom selesai?? Akak mencari mereka yg mmpunyai masalah spt ini utk akak bantu...tinggalkan no fon anda/dm/whatsapp akak ke talian 0132119574 dgn kadar segera 😉😉
.
Akak nk bantu anda semua utk dapatkan kulit yg lebih sihat insyaAllah 😍

Love, Tina
0132119574
Mary kay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaypahang #marykaymaran #loosepowder #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kvshas #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #aaisyahdhiarana #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #MUAMalaysia #makeuplovers
Anda mempunyai masalah seperti berikut?? Pelbagai cara dah buat tp masih blom selesai?? Akak mencari mereka yg mmpunyai masalah spt ini utk akak bantu...tinggalkan no fon anda/dm/whatsapp akak ke talian 0132119574 dgn kadar segera 😉😉 . Akak nk bantu anda semua utk dapatkan kulit yg lebih sihat insyaAllah 😍 Love, Tina 0132119574 Mary kay beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaypahang  #marykaymaran  #loosepowder  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #bibirkering  #kulitberminyak  #kvshas  #kualalipis  #parutjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #aaisyahdhiarana  #marykayraub  #foundation  #marykayjengka  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupartist  #MUAMalaysia  #makeuplovers