an online Instagram web viewer

#pobling medias

Photos

NEW BOTANICAL EFFECT EVO !
.
.
Mengandungi ekstrak dragon fruit dan aloe vera. Jangan tak tahu dragon fruit adalah ultimate super fruit yang kaya antioksida, kaya dengan mineral seperti iron, calcium dan fosforus. Dragon fruit juga mengandungi fatty acids dan beberapa vitamin b complex yang juga dikenali sebagai vitamin anti stress B1(thiamin), B2(ribofalvin) dan B3(niacin). . .
.
Aloe vera pula adalah salah satu tumbuhan yang mempunyai banyak nutrisi di dunia. Ia mengandungi lebih dari 75 nutrients termasuk 20 mineral dan 12 vitamin yang membantu mengekalkan pelembapan kulit. Tinggi kandungan vitamin E yang mana vitamin e merupakan popular antioxidant dalam skincare. Ekstrak aloe vera sebenarnya merupakan boost of antioxidant.

Nak cuba sendri? Nak free skin consultation? Boleh whatsapp tau😊😊 .
.
Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant

#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu #moisturizinggel#skincareterbaik #acneproneskin#beautyconsultant #skincareclass #letscantik#pobling #blackheads 
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare##testimonimarykay #skinvigoratebrush #melacep #marykaymakeup #berusmuka
NEW BOTANICAL EFFECT EVO ! . . Mengandungi ekstrak dragon fruit dan aloe vera. Jangan tak tahu dragon fruit adalah ultimate super fruit yang kaya antioksida, kaya dengan mineral seperti iron, calcium dan fosforus. Dragon fruit juga mengandungi fatty acids dan beberapa vitamin b complex yang juga dikenali sebagai vitamin anti stress B1(thiamin), B2(ribofalvin) dan B3(niacin). . . . Aloe vera pula adalah salah satu tumbuhan yang mempunyai banyak nutrisi di dunia. Ia mengandungi lebih dari 75 nutrients termasuk 20 mineral dan 12 vitamin yang membantu mengekalkan pelembapan kulit. Tinggi kandungan vitamin E yang mana vitamin e merupakan popular antioxidant dalam skincare. Ekstrak aloe vera sebenarnya merupakan boost of antioxidant. Nak cuba sendri? Nak free skin consultation? Boleh whatsapp tau😊😊 . . Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #moisturizinggel #skincareterbaik  #acneproneskin #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik #pobling  #blackheads   #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare ##testimonimarykay  #skinvigoratebrush  #melacep  #marykaymakeup  #berusmuka 
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA?
.
TIMEWISE MIRACLE SET boleh bantu anda utk kelihatan lebih muda, cantik dan menyihatkan kulit wajah anda.
.
Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!.
.
So uolls jangan risau, Timewise Miracle Set nie boleh bantu anda dapatkan kulit wajah yang anda inginkan! produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. 
Jom kita lihat manfaat yg terdapat dalam set yg super miracle ni :
.
💋Cleanse(membersih).
💋Exfoliate(mengelupas secara lembut).
💋Freshen (menyegar).
💋Energize (memberi tenaga kpd kulit).
💋Hydrate (menghidrat).
💋Smooth (menghalus).
💋Visibly firm (menganjal).
💋Soft (melembutkan).
💋Protect (melindung).
💋Renew (memperbaharui).
💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .
.
Ayu
0198586942
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKayKL #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #Timewisemiracle #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
NAK NAMPAK MUDA DARI USIA? . TIMEWISE MIRACLE SET boleh bantu anda utk kelihatan lebih muda, cantik dan menyihatkan kulit wajah anda. . Tahukah anda, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun. Apabila kulit semakin tua, proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan menyebabkan kulit mula kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. Proses penuaan juga akan berlaku semakin cepat bila ditambah pula dengan faktor stress, gaya hidup dan pencemaran persekitaran. OMG !!. . So uolls jangan risau, Timewise Miracle Set nie boleh bantu anda dapatkan kulit wajah yang anda inginkan! produk penentang penuaan tercanggih untuk anda. Jom kita lihat manfaat yg terdapat dalam set yg super miracle ni : . 💋Cleanse(membersih). 💋Exfoliate(mengelupas secara lembut). 💋Freshen (menyegar). 💋Energize (memberi tenaga kpd kulit). 💋Hydrate (menghidrat). 💋Smooth (menghalus). 💋Visibly firm (menganjal). 💋Soft (melembutkan). 💋Protect (melindung). 💋Renew (memperbaharui). 💋Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). . . Ayu 0198586942 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKayKL  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #Timewisemiracle  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Sebelum tido,Dibah wajib guna beauty tools ni dulu!😘😘
.
.
Meh nk share skit info ttg CLEANSING BRUSH by Mary Kay
.
.
Cucian tangan? .
.
👉tidak bersih sepenuhnya
👉 permukaan jari yg leper x dapat membersihkan kotoran sehingga ke liang pori
👉 penyerapan supplement kulit hanya sedikit kerana kotoran di liang pori xdibersihkan sepenuhnya. 👉 kulit wajah masih kusam & x berseri. .
.
Cucian guna Skinvigorate Cleansing Brush
.
.
✔️menghilangkan Whitehead & blackhead
✔️meninggalkan 85% kotoran & sisa- sisa make up.
✔️mempunyai 20,000 helai bulu ntok membersihkan 20,000 liag pori
✔️setiap helai bulu berus sehalus 80mikrometer dapat masuk ntok membersihkan liang pori sebesar 180 mikrometer!
✔️berputar selaju 400 putaran/minit. bukan shj membersihkan sel kulit mati & kotoran, tetapi memberi urutan pada kulit wajah
✔️dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan tanpa dicas
✔️waterproof( kalis air) bole digunakan ketika mandi
✔️permukaan bulu brush bulat & halus untuk mencuci kotoran dari permukaan kulit sehingga ke liang pori
✔️penyerapan supplement seperti serum, moisturizer dll ke dlm kulit lebih efektif
✔️kulit wajah lebih bersih, cerah, anjal & berseri
.
.
Saya dah cuba 🙋
Anda?
.
.
Jomm bertukar pada cucian kulit yg lebih bersih
.
.
Whatsapp 📱0129847024
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls #marykayterengganu
Sebelum tido,Dibah wajib guna beauty tools ni dulu!😘😘 . . Meh nk share skit info ttg CLEANSING BRUSH by Mary Kay . . Cucian tangan? . . 👉tidak bersih sepenuhnya 👉 permukaan jari yg leper x dapat membersihkan kotoran sehingga ke liang pori 👉 penyerapan supplement kulit hanya sedikit kerana kotoran di liang pori xdibersihkan sepenuhnya. 👉 kulit wajah masih kusam & x berseri. . . Cucian guna Skinvigorate Cleansing Brush . . ✔️menghilangkan Whitehead & blackhead ✔️meninggalkan 85% kotoran & sisa- sisa make up. ✔️mempunyai 20,000 helai bulu ntok membersihkan 20,000 liag pori ✔️setiap helai bulu berus sehalus 80mikrometer dapat masuk ntok membersihkan liang pori sebesar 180 mikrometer! ✔️berputar selaju 400 putaran/minit. bukan shj membersihkan sel kulit mati & kotoran, tetapi memberi urutan pada kulit wajah ✔️dikuasai bateri AA, tahan 6 bulan tanpa dicas ✔️waterproof( kalis air) bole digunakan ketika mandi ✔️permukaan bulu brush bulat & halus untuk mencuci kotoran dari permukaan kulit sehingga ke liang pori ✔️penyerapan supplement seperti serum, moisturizer dll ke dlm kulit lebih efektif ✔️kulit wajah lebih bersih, cerah, anjal & berseri . . Saya dah cuba 🙋 Anda? . . Jomm bertukar pada cucian kulit yg lebih bersih . . Whatsapp 📱0129847024 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls  #marykayterengganu 
SEGARKAN MATA DENGAN SOOTHING EYE GEL!
.
Ni memang all time favourite! Best sangat sangat bila guna. Saya confirm perempuan dengan mata sembab memang takkan dapat dipisahkan. Kalau tido lambat, esok tu mula la lebam je bawah mata tuu. Especially yang ada baby kecik tu. memang tak cukup tido malam punya. Dengan anak nangis tengah mlm, nak susu, nak popo, kembung perut and so on . confirm mata mcm mata panda tau. 🐼
.
so tak payah risau dah. Kita ada SOOTHING EYE GEL! sejuk je mata bila letak cream ni. best sangat2 tauuu. ingat, bukan muka je kene jga, mata pun kene tauu.
.
As a beauty consultant of mary kay, kami sentiasa ingin membantu anda untuk menjadi cantik dengan jalan yang selamat.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me untuk mengetahui lebih lanjut tentang kulit muka or uols berminat nak jadi part of marykay's families pun, sgt dialu-alukan tau.
.
Fizah Sanusi
01128048553
Your Beauty Consultant
.
#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping #marykaykamunting #pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik #organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass #marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects #freeskincareclass
SEGARKAN MATA DENGAN SOOTHING EYE GEL! . Ni memang all time favourite! Best sangat sangat bila guna. Saya confirm perempuan dengan mata sembab memang takkan dapat dipisahkan. Kalau tido lambat, esok tu mula la lebam je bawah mata tuu. Especially yang ada baby kecik tu. memang tak cukup tido malam punya. Dengan anak nangis tengah mlm, nak susu, nak popo, kembung perut and so on . confirm mata mcm mata panda tau. 🐼 . so tak payah risau dah. Kita ada SOOTHING EYE GEL! sejuk je mata bila letak cream ni. best sangat2 tauuu. ingat, bukan muka je kene jga, mata pun kene tauu. . As a beauty consultant of mary kay, kami sentiasa ingin membantu anda untuk menjadi cantik dengan jalan yang selamat. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me untuk mengetahui lebih lanjut tentang kulit muka or uols berminat nak jadi part of marykay's families pun, sgt dialu-alukan tau. . Fizah Sanusi 01128048553 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #tutorialmakeup  #marykayclass  #marykayskinvigorate  #marykaycareer  #marykaymakeup  #botanicaleffects  #freeskincareclass 
Memang berbeza sangat skin kita ni bila kite cuma mencuci menggunakan jari dengan bila kita menggunakan skinvigorate brush.

Kenapa?? Sebab kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori.

400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri.

Yang penting, skinvigorate brush kite ade warranty selama setahun tau! Kalis air pulak tu! Mmg sangat sangat berbaloi!

whatsapp me kalau nak ye😘

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu#moisturizinggel#skincareterbaik  #acneproneskin#beautyconsultant #skincareclass #letscantik#pobling #blackheads
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare #kulitcantik#skinvigoratebrush #melacep #lipstick#marykaymakeup #berusmuka
Memang berbeza sangat skin kita ni bila kite cuma mencuci menggunakan jari dengan bila kita menggunakan skinvigorate brush. Kenapa?? Sebab kulit wajah mempunyai 20,000 pori-pori. Jerawat akan terhasil apabila pori-pori tersumbat dgn kotoran & minyak. Berus pencuci skinvigorate ini diciptakan khas dimana berusnya juga mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis & sgt kecil, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. Perjalanan darah yang baik di bawah kulit dapat memberi kulit wajah yang sihat dan lebih berseri. Yang penting, skinvigorate brush kite ade warranty selama setahun tau! Kalis air pulak tu! Mmg sangat sangat berbaloi! whatsapp me kalau nak ye😘 Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu #moisturizinggel #skincareterbaik   #acneproneskin #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik #pobling  #blackheads  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare  #kulitcantik #skinvigoratebrush  #melacep  #lipstick #marykaymakeup  #berusmuka 
RM75
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak.

KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING
✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari
✔ Membuang toksin dengan cepat
✔ Mengempiskan perut
✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan
✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan
✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin.
✔ Badan lebih bertenaga
✔ Tidur yang lebih nyenyak

CARA PENGAMBILAN SLIMRICH
✔ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong.
✔ ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik.
Kalau teringin sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich.
✔ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari

Mengapa Perlu pilih SLIM RICH? ✔ Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR
✔ No side effect
✔ No cirit birit
✔ Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda.
✔ Lulus International Certificate GMP & drug free
✔ 100% Ingredient menggunakan herba
✔ Waktu period tak perlu ambil SlimRich.

TIDAK SESUAI UNTUK
✔ Ibu Mengandung
✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan
✔ Anemia
✔ Darah Tinggi
✔ Sakit Buah Pinggang .
.
#slimrichmurah #slimrichborong #kcolly #syadvance #amyerabeauty #babiesblink  #quputeh #ephyra #pobling #dnars #tatiskincare  #toujoursadvanced #aurawhite #satinskinz #babiesblink5in1 #upm #symabeauty #azanis  #olicandy #dianzvitamin #noraihan12 #shahalam #cpve #babiesblinks #cmd #glutacaps #slimrich #sayajualmurah#instashop #visitmyig
RM75 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Ingin Kurus dengan semula jadi. Telanlah Kapsul SLIMRICH Botanical Slimming. Diformulasi dari extract tumbuh-tumbuhan semula jadi dari pelbagai pelusuk dunia tanpa sebarang penggunaan bahan kimia. Boleh dimakan oleh lelaki dan perempuan dapat penyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. Badan lebih bertenaga dan Tidur yang lebih nyenyak. KELEBIHAN SLIMRICH BOTANICAL SLIMMING ✔ Turun 3-5 kg dalam 10 hari ✔ Membuang toksin dengan cepat ✔ Mengempiskan perut ✔ 100% dari ekstrak tumbuh tumbuhan ✔ Boleh diminum oleh lelaki dan perempuan ✔ Menyelesaikan masalah jerawat yang kronik dengan pembuangan toksin. ✔ Badan lebih bertenaga ✔ Tidur yang lebih nyenyak CARA PENGAMBILAN SLIMRICH ✔ Makan 1 biji sehari 30 minit sebelum sarapan, mesti waktu perut kosong. ✔ ELAKKAN kafein seperti kopi, teh, milo, coklat dan juga susu untuk kesan terbaik. Kalau teringin sangat nak minum 3 jam BEFORE atau 7 jam AFTER consume SlimRich. ✔ Banyakkan minum air suam at least 3 liter sehari Mengapa Perlu pilih SLIM RICH? ✔ Slimrich serius betul2 dapat TAHAN SELERA MAKAN KITA DARIPADA RASA LAPAR ✔ No side effect ✔ No cirit birit ✔ Tak perlu nak tahan lapar k, nanti pengsan pulak. SlimRich akan buat kerja membantutkan selera anda. ✔ Lulus International Certificate GMP & drug free ✔ 100% Ingredient menggunakan herba ✔ Waktu period tak perlu ambil SlimRich. TIDAK SESUAI UNTUK ✔ Ibu Mengandung ✔ Menyusukan Baby Bawah Umur 5 Bulan ✔ Anemia ✔ Darah Tinggi ✔ Sakit Buah Pinggang . . #slimrichmurah  #slimrichborong  #kcolly  #syadvance  #amyerabeauty  #babiesblink  #quputeh  #ephyra  #pobling  #dnars  #tatiskincare  #toujoursadvanced  #aurawhite  #satinskinz  #babiesblink5in1  #upm  #symabeauty  #azanis  #olicandy  #dianzvitamin  #noraihan12  #shahalam  #cpve  #babiesblinks  #cmd  #glutacaps  #slimrich  #sayajualmurah #instashop  #visitmyig 
🙋🙋🙋🍀Selamat beristirehat ladies.. Hari ni dibah nak share sikit apa dibah pakai untuk atasi sinaran UVA dan UVB ni .
.
Tambah-tambah musim sekarang ni..mmg wajib pakai! 😙🌞🌞⛅ .
.
Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dari mary kay..👍👍 .
.
✔️perlindungan dr uva dan uvb.
✔tekstur ringan.
✔tidak melekit walaupun melakukan aktiviti air.
✔meresap terus ke dalam kulit.
✔mengelakkan sunburn.
✔perlindungan dari kesan penuaan.
✔kekalkan lembapan kulit.
✔perlindungan terbaik untuk elakkan jeragat, sunburn, skin Jd gelap & kusam ... so wajib pakai pelindung UV ni .
.
If berminat boleh dm/whatsapp Dibah untuk consultation tau😘 .
.
Wasap me for free consultation :
.
.
Beauty Consultant
Dibah
0129847024

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
🙋🙋🙋🍀Selamat beristirehat ladies.. Hari ni dibah nak share sikit apa dibah pakai untuk atasi sinaran UVA dan UVB ni . . Tambah-tambah musim sekarang ni..mmg wajib pakai! 😙🌞🌞⛅ . . Jom tengok kebaikan sun protector spf 35 dari mary kay..👍👍 . . ✔️perlindungan dr uva dan uvb. ✔tekstur ringan. ✔tidak melekit walaupun melakukan aktiviti air. ✔meresap terus ke dalam kulit. ✔mengelakkan sunburn. ✔perlindungan dari kesan penuaan. ✔kekalkan lembapan kulit. ✔perlindungan terbaik untuk elakkan jeragat, sunburn, skin Jd gelap & kusam ... so wajib pakai pelindung UV ni . . If berminat boleh dm/whatsapp Dibah untuk consultation tau😘 . . Wasap me for free consultation : . . Beauty Consultant Dibah 0129847024 #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya

Instyler Rp 240.000
Volume Brush Rp 180.000
Pobling Rp 100.000
Repit Brush Iron Rp 470.000
Instyler Wet to Dry Rp 480.000
Catok Nova 2in1 Rp 145.000
Apalus Straightener Brush Rp 300.000
Catok Portable Rp 400.000

Dan ratusan produk lainnya

#instyler #jualinstyler #instylermurah #blowercomb
#catokan #catokanmurah #catok
#jualcatok #jualcatokan
#pobling #repit #instylerwettodry #catoknova #sisircatok #catokportable #magiccomb
#volumebrush #catokmurah
#blowercombmurah #jualblowercomb  #catokrambut #catokanrambut  #jualcatokanmurah #sisirelektrik #happy_advertising
@sweetyberry89new supplier tangan pertama aneka catokan & produk kecantikan terlengkap & termurah!! Dijamin ORIGINAL, ada ratusan testimonial langsung cek ig nya Instyler Rp 240.000 Volume Brush Rp 180.000 Pobling Rp 100.000 Repit Brush Iron Rp 470.000 Instyler Wet to Dry Rp 480.000 Catok Nova 2in1 Rp 145.000 Apalus Straightener Brush Rp 300.000 Catok Portable Rp 400.000 Dan ratusan produk lainnya #instyler  #jualinstyler  #instylermurah  #blowercomb  #catokan  #catokanmurah  #catok  #jualcatok  #jualcatokan  #pobling  #repit  #instylerwettodry  #catoknova  #sisircatok  #catokportable  #magiccomb  #volumebrush  #catokmurah  #blowercombmurah  #jualblowercomb  #catokrambut  #catokanrambut  #jualcatokanmurah  #sisirelektrik  #happy_advertising 
Mata selalu penat sbb tak cukup rehat? Atau student yg selalu stay up smpai awal pagi? Akak cadangkan Indulge Soothing Eye Gel yg brtindak sbg agen penenang & memberi kesegaran pd mata 😍
.
👉- Mengandungi bahan botani yang berfungsi untuk menegang, menganjal dan mengurangkan kesembapan mata.
.
👉- Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata.
.
👉- Boleh buat "Eye Spa" dengan menggunakan produk ini. Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan..😉
.
Mata panda?? Kini tiada lagi 🤗

Love, Tina
013 2119574
Mary kay beauty consultant

#marykaymalaysia #marykaymaran #blackheadremover #lipstickmarykay #lipsticklovers #semimattelipstick #kulitsensitif #bibirkering #kulitberminyak #kualalipis #parutjerawat #jerawat #jeragat #pigmentasi #masalahkulit #produkbebasmerkuri #produkbotani #marykayraub #foundation #marykayjengka #cccream #marykaykualalipis #skinvigorate #pobling #makeupartist #makeupremover #makeuplovers #eyebag #matapanda #matasembab
Mata selalu penat sbb tak cukup rehat? Atau student yg selalu stay up smpai awal pagi? Akak cadangkan Indulge Soothing Eye Gel yg brtindak sbg agen penenang & memberi kesegaran pd mata 😍 . 👉- Mengandungi bahan botani yang berfungsi untuk menegang, menganjal dan mengurangkan kesembapan mata. . 👉- Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata. . 👉- Boleh buat "Eye Spa" dengan menggunakan produk ini. Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan..😉 . Mata panda?? Kini tiada lagi 🤗 Love, Tina 013 2119574 Mary kay beauty consultant #marykaymalaysia  #marykaymaran  #blackheadremover  #lipstickmarykay  #lipsticklovers  #semimattelipstick  #kulitsensitif  #bibirkering  #kulitberminyak  #kualalipis  #parutjerawat  #jerawat  #jeragat  #pigmentasi  #masalahkulit  #produkbebasmerkuri  #produkbotani  #marykayraub  #foundation  #marykayjengka  #cccream  #marykaykualalipis  #skinvigorate  #pobling  #makeupartist  #makeupremover  #makeuplovers  #eyebag  #matapanda  #matasembab 
Siapa nak ? Tinggal 1 je lagi ready stock. Whatsapp 013-9362152 😍
.
#poblingmurah #pobling#pobling5in1 #poblingmalaysia #pobling5in1murah #pobling5in1malaysia #poblingrm28
Setiap kali saya buat SKINCARECLASS percuma untuk tetamu, mesti tetamu akn cakap ! Baru sekali gunaaa dah lembut sgt sgt dan nampak sgt bersih, kalau lah guna hri hri.. 😁😁 PEACH SATIN HANDS PAMPERING SET😍😍 Hand Softener .
👉 melembapkan kulit sebelum langkah yang seterusnya. Masa pakai softener ni..Masyaallah! besttnyaa rasa tangan kita..,lembut sangat2 sampai rasa taknak cuci tau😜
.
Satin Smoothie Scrub
👉 scrub yg penuh dgn manik2 halus yang dirumus khas untuk menanggalkan sel-sel kulit kering dan sel-sel kulit mati. Skrub ni pun sangat best, tangan jadi bertambah lembut, dan cerah serta merta walaupun selepas pertama kali penggunaan! 😍 .
.
Peach Hand Cream
👉 cream tangan dengan bau haruman buah peach yang menenangkan serta membuatkan tangan anda menjadi lembut dan harum..baunya yang amat wangi buatkan kita tak perlu pakai perfume pun dah wangii..plus tak berminyak walaupun tangan berpeluh atau terkena air, sangat selesa dan meresap dalam kulit dengan cepat! 😍 .
.
.
Berminat?? Meh wassap Naa.
Sgt tahan lamaaaaaaa untuk tiga item,harga sgt la mampu milik tau
.
YEn
Beauty consultant marykay
.
#MaryKayMalaysia #MaryKaySelangor# #MaryKayKosmetik#MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti#BlackheadRemover #MajalahPengantin#marykayampanh #Maskulin #Flawless#SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation#marykaygombak #GirlsStuff #Pobling#SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful#BotanicalEffects #Skinvogorate #BerusMuka#Gincu #lotiontangan
Setiap kali saya buat SKINCARECLASS percuma untuk tetamu, mesti tetamu akn cakap ! Baru sekali gunaaa dah lembut sgt sgt dan nampak sgt bersih, kalau lah guna hri hri.. 😁😁 PEACH SATIN HANDS PAMPERING SET😍😍 Hand Softener . 👉 melembapkan kulit sebelum langkah yang seterusnya. Masa pakai softener ni..Masyaallah! besttnyaa rasa tangan kita..,lembut sangat2 sampai rasa taknak cuci tau😜 . Satin Smoothie Scrub 👉 scrub yg penuh dgn manik2 halus yang dirumus khas untuk menanggalkan sel-sel kulit kering dan sel-sel kulit mati. Skrub ni pun sangat best, tangan jadi bertambah lembut, dan cerah serta merta walaupun selepas pertama kali penggunaan! 😍 . . Peach Hand Cream 👉 cream tangan dengan bau haruman buah peach yang menenangkan serta membuatkan tangan anda menjadi lembut dan harum..baunya yang amat wangi buatkan kita tak perlu pakai perfume pun dah wangii..plus tak berminyak walaupun tangan berpeluh atau terkena air, sangat selesa dan meresap dalam kulit dengan cepat! 😍 . . . Berminat?? Meh wassap Naa. Sgt tahan lamaaaaaaa untuk tiga item,harga sgt la mampu milik tau . YEn Beauty consultant marykay . #MaryKayMalaysia  #MaryKaySelangor # #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover  #MajalahPengantin #marykayampanh  #Maskulin  #Flawless #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation #marykaygombak  #GirlsStuff  #Pobling #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful #BotanicalEffects  #Skinvogorate  #BerusMuka #Gincu  #lotiontangan 
Fuhh fuhhh fuhhhh. Tak payah susah2 nak botox bagai. Sapu serum +C ni je. Kulit makin halus, lembut muka pun nampak muda. And pipi tu lifted. Cantiknyaaaaa 😍😍😍
.
Apakah kandungan serum C Mary Kay ini?
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana.
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi.
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika.
.
🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih  selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan?
.
Fizah Sanusi
01128048553
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayMalaysia #MaryKay #skincare #skincareclass #makeup #marykaycosmetics #basicmakeup #kulitsihat #flawless #sayajual #onlineshop #skinvigorate #makeover #foundation #pori #kulitsensitif #beauty #eyemakeup #makeupremover #pobling #peluangkerjaya #business
Fuhh fuhhh fuhhhh. Tak payah susah2 nak botox bagai. Sapu serum +C ni je. Kulit makin halus, lembut muka pun nampak muda. And pipi tu lifted. Cantiknyaaaaa 😍😍😍 . Apakah kandungan serum C Mary Kay ini? . ✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi ✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana. ✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. ✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. ✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. . 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan? . Fizah Sanusi 01128048553 Mary Kay Beauty Consultant . #MaryKayMalaysia  #MaryKay  #skincare  #skincareclass  #makeup  #marykaycosmetics  #basicmakeup  #kulitsihat  #flawless  #sayajual  #onlineshop  #skinvigorate  #makeover  #foundation  #pori  #kulitsensitif  #beauty  #eyemakeup  #makeupremover  #pobling  #peluangkerjaya  #business 
Mary Kay Intense Moisturizing Cream untuk sesiapa yg memiliki DRY SKIN . dan Mary Kay Oil Free Hydrating Gel untuk sesiapa yang memilik NORMAL TO OILY SKIN . Juga sesuai untuk kulit yg SENSITIVE 😙😙
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #eyeshadow #pobling #foundation #girls #beautiful #like4like #f4f #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #skincareclass #peluangkerjaya #peluangbisnes #flawless #marykayrawang #marykayshahalam #marykaykl #onlineshop #marykaykl

Aishah Adnan @ashhdnn
Mary Kay Beauty Consultant
FREE CONSULTATION
+60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Mary Kay Intense Moisturizing Cream untuk sesiapa yg memiliki DRY SKIN . dan Mary Kay Oil Free Hydrating Gel untuk sesiapa yang memilik NORMAL TO OILY SKIN . Juga sesuai untuk kulit yg SENSITIVE 😙😙 #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #sayajualkosmetik  #eyeshadow  #pobling  #foundation  #girls  #beautiful  #like4like  #f4f  #hijabista  #skincare  #makeupartismalaysia  #skincareclass  #peluangkerjaya  #peluangbisnes  #flawless  #marykayrawang  #marykayshahalam  #marykaykl  #onlineshop  #marykaykl  Aishah Adnan @ashhdnn Mary Kay Beauty Consultant FREE CONSULTATION +60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik!!! SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY
-------------------------------------
🌹CLEANSER
-Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat. 🌹FRESHEN (TONER)
-Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit . 🌹HYDRATE (MOISTURISER)
-Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat . 🌹MASK (2kali 1mggu)
-Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #eyeshadow #pobling #foundation #girls #beautiful #like4like #f4f #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #skincareclass #peluangkerjaya #peluangbisnes #flawless #marykayrawang #marykayshahalam #marykaykl #onlineshop #marykaykl

Aishah Adnan @ashhdnn
Mary Kay Beauty Consultant
FREE CONSULTATION
+60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Baca jika nak skin yang sihat dengan produk organik!!! SET BOTANICAL EFFECT MARY KAY ------------------------------------- 🌹CLEANSER -Membersih, melembab dan menyegar dalam satu langkah berkesan. Bantu kekalkan keseimbangan kulit so kulit licin, terhidrat dan sihat. 🌹FRESHEN (TONER) -Cepat menyerap dan seimbangkan kulit serta memperbaiki tekstur kulit . 🌹HYDRATE (MOISTURISER) -Cepat menyerap dan lembab kan kulit serta membantu kulit sentiasa terhidrat. Makin lembab kulit kite makin senang utk dirawat . 🌹MASK (2kali 1mggu) -Menanggalkan kotoran sehingga ke dalam pori dan menanggalkan sel kulit mati serta menyedut lebihan minyak yg tersimpan dalam kulit #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #sayajualkosmetik  #eyeshadow  #pobling  #foundation  #girls  #beautiful  #like4like  #f4f  #hijabista  #skincare  #makeupartismalaysia  #skincareclass  #peluangkerjaya  #peluangbisnes  #flawless  #marykayrawang  #marykayshahalam  #marykaykl  #onlineshop  #marykaykl  Aishah Adnan @ashhdnn Mary Kay Beauty Consultant FREE CONSULTATION +60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Testimoni #FromBeautyToGorgeous lagi.. Tapi ni Fizah nak share testimoni untuk kaum adam pulak😍

Bukan kita yg perempuan ni je tau nak skin santek2 sihat2...kaum adam p0n nk skin sihat2 n licin2 gak kan..hehe mane yg skin oily tuuu meh sni mehhh try!

P/s: isteri2 boleh jadikan hadiah untuk si suami, si suami boleh hadiahkan set lain untuk si isteri..sama2 cantik sama2 hensem ok

Fizah 💋
0134672617
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayMalaysia #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation #BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects #TimewiseSkincare #MelacepSkincare #AcneProneSkincar #TrueDimensionLipstick #Lipstick #MaryKayLipstick #MatteLipstick #MaryKaykedah 
#marykaysabah
Testimoni #FromBeautyToGorgeous  lagi.. Tapi ni Fizah nak share testimoni untuk kaum adam pulak😍 Bukan kita yg perempuan ni je tau nak skin santek2 sihat2...kaum adam p0n nk skin sihat2 n licin2 gak kan..hehe mane yg skin oily tuuu meh sni mehhh try! P/s: isteri2 boleh jadikan hadiah untuk si suami, si suami boleh hadiahkan set lain untuk si isteri..sama2 cantik sama2 hensem ok Fizah 💋 0134672617 Mary Kay Beauty Consultant #MaryKayMalaysia  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation  #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects  #TimewiseSkincare  #MelacepSkincare  #AcneProneSkincar  #TrueDimensionLipstick  #Lipstick  #MaryKayLipstick  #MatteLipstick  #MaryKaykedah  #marykaysabah 
Sebelum kita guna apa-apa skincare dekat muka, kita mesti kena cuci muka dulu kan? This! Yang korang memang wajib ada sorang satu. Brush untuk bantu korang cuci muka dengan lebih lebih lebih bersih!
.
.
Satu kepala berus mengandungi 20,000 bulu halus yang mampu mencuci 20,000liang pori di muka kita ni. Berus ni mampu mencuci ke dalam liang pori yang sebesar 180mikrometer. Bukan tu je, berus ni mampu berputar 400kali seminit. Dasyat kan?
.
.
So, dapatkan skinvigorate untuk korang bersihkan muka secara menyeluruh!
.
.

Jom jadi cantik! singgah ig @aryana.mk
.
.
Ainaa
0174063928
Marykay Beauty ConsultantMARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass #marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects
#freeskincareclass
Sebelum kita guna apa-apa skincare dekat muka, kita mesti kena cuci muka dulu kan? This! Yang korang memang wajib ada sorang satu. Brush untuk bantu korang cuci muka dengan lebih lebih lebih bersih! . . Satu kepala berus mengandungi 20,000 bulu halus yang mampu mencuci 20,000liang pori di muka kita ni. Berus ni mampu mencuci ke dalam liang pori yang sebesar 180mikrometer. Bukan tu je, berus ni mampu berputar 400kali seminit. Dasyat kan? . . So, dapatkan skinvigorate untuk korang bersihkan muka secara menyeluruh! . . Jom jadi cantik! singgah ig @aryana.mk . . Ainaa 0174063928 Marykay Beauty ConsultantMARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #tutorialmakeup  #marykayclass  #marykayskinvigorate  #marykaycareer  #marykaymakeup  #botanicaleffects  #freeskincareclass 
Oily skin? Pimples? Tired of using makeup to cover the flaws on face? Sometimes all you need is our waterproof Pobling Cleanser to clean all the oil and dirt that stuck in the face pore. It is twice as effective than using bare hands to wash the face. It helps to get a smooth and flawless skin in no time. Why not give it a try? You will be amazed!

#poblingcleanser #poblingborong #pobling #poblingmalaysia #poblingpalingmurah #poblingfacecleanser #poblingmurah #poblingkorea
CC CREAM MARYKAY. .
CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah. Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak😊
.
KELEBIHAN CC Cream Mary Kay:
.
1. Sesuai untuk semua jenis kulit
2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif.
3. Bebas Minyak & wangi
4. Diuji oleh pakar dermatologist.
5. Tidak menyumbatkan pori-pori.
.
8 KEBAIKAN dalam 1 cream:
.
🌹 Melawan garis halus dan tanda penuaan.
🌹Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
🌹Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15)
🌹Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
🌹Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
🌹Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
🌹Mengurangkan kemerahan pada kulit.
🌹Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida.
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare #TimewiseSkincare #tutorialmakeup #marykayclass #marykayskinvigorate #marykaycareer #marykaymakeup #botanicaleffects
#freeskincareclass
CC CREAM MARYKAY. . CC maksudnya Colour Control, Colour Correction atau Complexion Care. Maknanya redness (bintik-bintik merah, bekas jerawat) di wajah akan ditutupi sebab kandungan dari CC cream yang mampu menyamarkan redness tersebut di kulit wajah. Ditambah pula dengan formula untuk nutrisi kulit dan mampu membantu mengatasi problem di kulit, maka CC cream menjanjikan beberapa fungsi seperti mencerahkan, memperbaiki tekstur dan kesihatan kulit, mengandungi sunscreen protection dan juga bebas minyak😊 . KELEBIHAN CC Cream Mary Kay: . 1. Sesuai untuk semua jenis kulit 2. Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan sensitif. 3. Bebas Minyak & wangi 4. Diuji oleh pakar dermatologist. 5. Tidak menyumbatkan pori-pori. . 8 KEBAIKAN dalam 1 cream: . 🌹 Melawan garis halus dan tanda penuaan. 🌹Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit. 🌹Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (SPF15) 🌹Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah. 🌹Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera. 🌹Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit. 🌹Mengurangkan kemerahan pada kulit. 🌹Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida. . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #tutorialmakeup  #marykayclass  #marykayskinvigorate  #marykaycareer  #marykaymakeup  #botanicaleffects  #freeskincareclass 
🙋Anda ingin nikmati facial spa dirumah setiap hari?
.
🙋Anda ingin memperhalus tampilan garis halus dan kedutan?
.
🙋Anda ingin kulit sekata dan meminimumkan kelihatan liang pori?
.
🙋Anda ingin menanggalkan solekan secara lebih baik?
.
❗️SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ❗️
.
😘Berus yg ringan serta berkuasa 2 kelajuan mngurut dengan lembut semasa ia membersihkan kulit
.
😘Menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan dengan mudah
.
😘Membolehkan produk penjagaan kulit wajah anda menyerap dengan lebih baik dan cepat
.
😘Memaksimumkan manfaat penghidratan pelembap anda dengan segera.
.
😘Hanya tekan 1 butang utk tukar dari kelajuan rendah ke tinggi. Ia mampu mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit
.
😘Kedua-dua kelajuan tersebut memberikan pengurutan yg lembut dan pembersihan secara mendalam
.
😘Tindakan pusingan tersebut dapat membantu memperhalus kerosakan kulit wajah agar tona kulit menjadi sekata
.
😘Tampilan garis2 halus dan kedutan juga akan diperhalus dan liang pori kelihatan lebih kecil
.
😘Mencergaskan kulit dan memulih wajah muda yg cerah berseri
.
Best kan? 😍Apa lagi jomlah kite memanjakan wajah kite dengan skinvigorate cleansing brush ni 😉 memang berbaloi dan sangat berpuas hati 👍🏻.
.
Love Ummul
011 23126560
#marykaybeautyconsultantmalaysia
.
#marykaymalaysia #marykaykualalumpur #laralana #marykaygombak #marykayselayang #skincareorganik #bestskincare #skinvigorate #pobling #hijabista #mua #marykaymakeup #marykayskincare
🙋Anda ingin nikmati facial spa dirumah setiap hari? . 🙋Anda ingin memperhalus tampilan garis halus dan kedutan? . 🙋Anda ingin kulit sekata dan meminimumkan kelihatan liang pori? . 🙋Anda ingin menanggalkan solekan secara lebih baik? . ❗️SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH ❗️ . 😘Berus yg ringan serta berkuasa 2 kelajuan mngurut dengan lembut semasa ia membersihkan kulit . 😘Menanggalkan bahan sisa kotoran dan solekan dengan mudah . 😘Membolehkan produk penjagaan kulit wajah anda menyerap dengan lebih baik dan cepat . 😘Memaksimumkan manfaat penghidratan pelembap anda dengan segera. . 😘Hanya tekan 1 butang utk tukar dari kelajuan rendah ke tinggi. Ia mampu mencapai sehingga 400 pusingan dalam seminit . 😘Kedua-dua kelajuan tersebut memberikan pengurutan yg lembut dan pembersihan secara mendalam . 😘Tindakan pusingan tersebut dapat membantu memperhalus kerosakan kulit wajah agar tona kulit menjadi sekata . 😘Tampilan garis2 halus dan kedutan juga akan diperhalus dan liang pori kelihatan lebih kecil . 😘Mencergaskan kulit dan memulih wajah muda yg cerah berseri . Best kan? 😍Apa lagi jomlah kite memanjakan wajah kite dengan skinvigorate cleansing brush ni 😉 memang berbaloi dan sangat berpuas hati 👍🏻. . Love Ummul 011 23126560 #marykaybeautyconsultantmalaysia  . #marykaymalaysia  #marykaykualalumpur  #laralana  #marykaygombak  #marykayselayang  #skincareorganik  #bestskincare  #skinvigorate  #pobling  #hijabista  #mua  #marykaymakeup  #marykayskincare 
Ultimate Mascara Mary Kay .. My fav product....
.
.
💞 Tak perlu dah pakai bulu mata palsu .
💞Panjangkan bulu mata.. 💞 Sihatkan bulu mata ..
💞 Terdapat vitamin untuk menguatkan bulu mata
💞 Mengelakkan bulu mata gugur ..
.
.
Pm me and book with deposit now for ur set 🤗😘
Contact Dibah sekarang !! 😘💋😘💋
.
.
Nak cuba dulu? Boleh boleh jom kita booking makeup class sekarang utk bulan 2 dan 3 ini 👍🏻
.
.
FREE CONSULTATION ✅
FREE POSTAGE ✅
FREE GIFT ✅
FREE SAMPLE ✅
FAST RESPONS ✅✅✅😍❤
.
.
Whatsapp utk order 😘
☎ Dibah,0129847024
.
.
#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Ultimate Mascara Mary Kay .. My fav product.... . . 💞 Tak perlu dah pakai bulu mata palsu . 💞Panjangkan bulu mata.. 💞 Sihatkan bulu mata .. 💞 Terdapat vitamin untuk menguatkan bulu mata 💞 Mengelakkan bulu mata gugur .. . . Pm me and book with deposit now for ur set 🤗😘 Contact Dibah sekarang !! 😘💋😘💋 . . Nak cuba dulu? Boleh boleh jom kita booking makeup class sekarang utk bulan 2 dan 3 ini 👍🏻 . . FREE CONSULTATION ✅ FREE POSTAGE ✅ FREE GIFT ✅ FREE SAMPLE ✅ FAST RESPONS ✅✅✅😍❤ . . Whatsapp utk order 😘 ☎ Dibah,0129847024 . . #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
👦🏻MK MEN DAILY FACIAL WASH👦🏻 👉🏻Tahukah anda bahawa kulit lelaki berbeza dgn kulit wanita? Kulit lelaki sering menghadapi masalah kotoran melampau, peluh, minyak, fisiologi dan masalah pencukuran. Namun, ianya menjadi mudah utk memiliki wajah bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran! 
MK MEN DAILY FACIAL WASH BERFUNGSI UNTUK : 👉🏻Membersihkan kotoran!
👉🏻Mengurangkan minyak berlebihan dgn ketara!
👉🏻Menyediakan kulit untuk langkah mencukur!
👉🏻Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya!
👉🏻Meninggalkan kulit berasa lebih licin, segar dan cergas! 👦🏻Ianya bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari tanpa mengeringkan kulit! 👩🏻 Jangan lupa setiap wanita menyukai lelaki yang tampil cergas dan bersih ! 😍

Love, Tina
013 2119574
Mary kay beauty consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
👦🏻MK MEN DAILY FACIAL WASH👦🏻 👉🏻Tahukah anda bahawa kulit lelaki berbeza dgn kulit wanita? Kulit lelaki sering menghadapi masalah kotoran melampau, peluh, minyak, fisiologi dan masalah pencukuran. Namun, ianya menjadi mudah utk memiliki wajah bersih berseri apabila anda mempunyai kuasa hebat untuk menentang kotoran! MK MEN DAILY FACIAL WASH BERFUNGSI UNTUK : 👉🏻Membersihkan kotoran! 👉🏻Mengurangkan minyak berlebihan dgn ketara! 👉🏻Menyediakan kulit untuk langkah mencukur! 👉🏻Pori pori berasa bersih dengan sepenuhnya! 👉🏻Meninggalkan kulit berasa lebih licin, segar dan cergas! 👦🏻Ianya bersifat lembut dan sesuai digunakan setiap hari tanpa mengeringkan kulit! 👩🏻 Jangan lupa setiap wanita menyukai lelaki yang tampil cergas dan bersih ! 😍 Love, Tina 013 2119574 Mary kay beauty consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕
.
.
Dalam banyak-banyak serum, ni paling power tau! Sebab tu dia dinamakan king of serum. Heee .
.
✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit.
.
. 💁Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. .
.
💁🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita.
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 . . Dalam banyak-banyak serum, ni paling power tau! Sebab tu dia dinamakan king of serum. Heee . . ✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. . . 💁Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit. . . 💁🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
Nak tahu rahsia serum hebat ni?
.
.
Jom singgah ig @aryana.mk
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
Nak tahu rahsia serum hebat ni? . . Jom singgah ig @aryana.mk . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕

Jimat! Guna 6bulan sekali sahaja tau! .
.
🚫Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub .Setiap tiub mempunyai 7 sukatan iaitu untuk digunakan selama 7 hari sahaja.Untuk pengetahuan anda Vitamin C akan cepat rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu. .
.
Bermakna 4 tiup untuk sebulan .Untuk mendapatkan hasil yang superbbbbb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali.
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 Jimat! Guna 6bulan sekali sahaja tau! . . 🚫Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub .Setiap tiub mempunyai 7 sukatan iaitu untuk digunakan selama 7 hari sahaja.Untuk pengetahuan anda Vitamin C akan cepat rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiup kecil, 1 tiup untuk seminggu. . . Bermakna 4 tiup untuk sebulan .Untuk mendapatkan hasil yang superbbbbb anda perlu menggunakan setiap 6 bulan sekali. . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
Nak tahu rahsia serum hebat ni?
.
.
Jom singgah ig @aryana.mk
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
Nak tahu rahsia serum hebat ni? . . Jom singgah ig @aryana.mk . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
Nak tahu rahsia serum hebat ni?
.
.
Jom singgah ig @aryana.mk
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
Nak tahu rahsia serum hebat ni? . . Jom singgah ig @aryana.mk . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
Nak tahu rahsia serum hebat ni?
.
.
Jom singgah ig @aryana.mk
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
Nak tahu rahsia serum hebat ni? . . Jom singgah ig @aryana.mk . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
"Still cleansing by hand? There's a lot you're missing"

Antara punca kulit bermasalah adalah apabila kita tdk mcuci kulit dgn bersih. "Dah bersih la, 3jam sental". huhu Kita nmpk mcm dah bersih tp sbnrnye msh ade kotoran, mekup dan bedasing yg tlalu halus untuk dibersihkan oleh jari jemari kite ni.

jgn risau lgi sbb dgn Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush ni kite dpt:
-Mngglkn 85% solekan lbh baik dri mnggunakan tgn
-Memperbaiki penampilan kulit dgn pnts
-mbntu mjadikan tona kulit lebih sekata
-Membersih, mengupas dan mengurut kulit serentak pde 1 masa!
-kulit trase lebih lembut, bersih dan sihat

Klu nk rasa jgk kehebatan skinvigorate brush mary kay ni, wasap je kite okey? Kite tunggu 😘

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#marykay #marykaymalaysia#marykayterengganu #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #pobling#blackheads
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads#tutorialmakeup #marykayskinvigorate  #lipstick#marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
"Still cleansing by hand? There's a lot you're missing" Antara punca kulit bermasalah adalah apabila kita tdk mcuci kulit dgn bersih. "Dah bersih la, 3jam sental". huhu Kita nmpk mcm dah bersih tp sbnrnye msh ade kotoran, mekup dan bedasing yg tlalu halus untuk dibersihkan oleh jari jemari kite ni. jgn risau lgi sbb dgn Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush ni kite dpt: -Mngglkn 85% solekan lbh baik dri mnggunakan tgn -Memperbaiki penampilan kulit dgn pnts -mbntu mjadikan tona kulit lebih sekata -Membersih, mengupas dan mengurut kulit serentak pde 1 masa! -kulit trase lebih lembut, bersih dan sihat Klu nk rasa jgk kehebatan skinvigorate brush mary kay ni, wasap je kite okey? Kite tunggu 😘 Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #marykay  #marykaymalaysia #marykayterengganu  #skincareterbaik  #hijabistatrend  #acneproneskin  #pobling #blackheads  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #blackheads #tutorialmakeup  #marykayskinvigorate   #lipstick #marykaymakeup  #hantaran  #botanicaleffects 
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕
.
.
Ni botox beauty consultant marykay tau!
.
.
Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih  selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan!
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 . . Ni botox beauty consultant marykay tau! . . Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
Nak tahu rahsia serum hebat ni?
.
.
Jom singgah ig @aryana.mk
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
Nak tahu rahsia serum hebat ni? . . Jom singgah ig @aryana.mk . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕

6 ramuan hebat! .
.
✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. .
.
✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi .
.
✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana. .
.
✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. .
.
✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. .
.
✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika.
.
.
MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt.  BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau.
XOXO,
.
.
Ainaa
0174063928
Your Beauty Consultant
.

#marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaymanjung #marykaylumut #marykayseriiskandar #marykayipoh #skincareterbaik #acneproneskin #marykaytaiping
#marykaykamunting
#pobling #blackheads #beautyskin #uitmseriiskandar #tipscantik
#organicskincare
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 6 ramuan hebat! . . ✳Ekstrak BUAH DELIMA - dikenali sbg 'buah super' kerana mengandungi byk jenis vitamin. . . ✳Ekstrak KEKADU PLUM - mempunyai kepekatan vitamin C yg sgt tinggi . . ✳Ekstrak CAMU CAMU - mempunyai vit C pada paras kedua tertinggi berbanding mana-mana buah. Hanya boleh didapati di hutan hujan Amerika Selatan dan sgt tahan lasak dgn cuaca ekstrem di sana. . . ✳Ekstrak CERI ACEROLA - kaya dgn Vit A dan terbukti mempunyai antioksidan yg tinggi. . . ✳Ekstrak BERI ANGGUR HITAM - mempunyai paras vitamin dan mineral yg tinggi. . . ✳Ekstrak BIJI ARGAN - Sejenis bahan botani yg tumbuh di Afrika. . . MARYKAY sentiasa ingin membantu anda utk menjadi cantik dgn jln yg slmt. BEAUTY WITHOUT PAIN. just whatsapp me utk mengetahui lbh lnjut tntg kulit muka or uols berminat nk buat side income dgn marykay, sgt dialu-alukan tau. XOXO, . . Ainaa 0174063928 Your Beauty Consultant . #marykay  #marykaymalaysia  #marykayperak  #marykaymanjung  #marykaylumut  #marykayseriiskandar  #marykayipoh  #skincareterbaik  #acneproneskin  #marykaytaiping  #marykaykamunting  #pobling  #blackheads  #beautyskin  #uitmseriiskandar  #tipscantik  #organicskincare 
Mask! Banyak je mask yg jual dkt luar sana. Ada tu peel off tapi sakit. Betul tak? Botanical Effect Mask dr mary kay ni siap ada scrub skali tau! Best sgt. Bersih pori2 kita ni hehe
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #eyeshadow #pobling #foundation #girls #beautiful #like4like #f4f #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #skincareclass #peluangkerjaya #peluangbisnes #flawless #marykayrawang #marykayshahalam #marykaykl #onlineshop #marykaykl

Aishah Adnan @ashhdnn
Mary Kay Beauty Consultant
FREE CONSULTATION
+60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Mask! Banyak je mask yg jual dkt luar sana. Ada tu peel off tapi sakit. Betul tak? Botanical Effect Mask dr mary kay ni siap ada scrub skali tau! Best sgt. Bersih pori2 kita ni hehe #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #sayajualkosmetik  #eyeshadow  #pobling  #foundation  #girls  #beautiful  #like4like  #f4f  #hijabista  #skincare  #makeupartismalaysia  #skincareclass  #peluangkerjaya  #peluangbisnes  #flawless  #marykayrawang  #marykayshahalam  #marykaykl  #onlineshop  #marykaykl  Aishah Adnan @ashhdnn Mary Kay Beauty Consultant FREE CONSULTATION +60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Freshen! Setiap hari kita cuci muka kan. Tapi rasa rasa nya bersih betul tak? Hehe.. Freshen ni boleh mengeluarkan daki dan menyegarkan kulit supaya boleh bernafas dgn baik!
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #eyeshadow #pobling #foundation #girls #beautiful #like4like #f4f #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #skincareclass #peluangkerjaya #peluangbisnes #flawless #marykayrawang #marykayshahalam #marykaykl #onlineshop #marykaykl

Aishah Adnan @ashhdnn
Mary Kay Beauty Consultant
FREE CONSULTATION
+60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Freshen! Setiap hari kita cuci muka kan. Tapi rasa rasa nya bersih betul tak? Hehe.. Freshen ni boleh mengeluarkan daki dan menyegarkan kulit supaya boleh bernafas dgn baik! #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #sayajualkosmetik  #eyeshadow  #pobling  #foundation  #girls  #beautiful  #like4like  #f4f  #hijabista  #skincare  #makeupartismalaysia  #skincareclass  #peluangkerjaya  #peluangbisnes  #flawless  #marykayrawang  #marykayshahalam  #marykaykl  #onlineshop  #marykaykl  Aishah Adnan @ashhdnn Mary Kay Beauty Consultant FREE CONSULTATION +60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Masalah parut jerawat dan pori terbuka?? .
.
👉TimeWise® Microdermabrasion Refine .
🌟memperbaiki tekstur kulit
🌟mengurangkan penampilan garis-garis halus
🌟mengurangkan dan menghaluskan pori-pori
.
. 👉TimeWise® Pore Minimizer Serum .
🌟Mengurangkan bilangan pori-pori yang jelas kelihatan secara signifikan
🌟Menghasilkan kulit yang meyakinkan walau dengan jarak dekat. Hasilnya akan bertambah baik dengan penggunaan berterusan
🌟Memberi keselesaan pada kulit dan mengurangkan kemerahan 
nak free skin consultation or skincare class, boleh text je ain yaaaa 😘

Ain
0145190322
Independent Beauty Consultant 
#marykaymalaysia #marykayproducts#microdermabrasion
#MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik#MaryKayTerengganu#SkincareTerbaik #BeautyConsultant#SayaJualKosmetik #BlackheadRemover #Flawless #Pobling#SayaJualKosmetik#CcCreamMaryKay #CcCream #Foundation#BedakAsas #MaryKay #BotanicalEffects#TimewiseSkincare #MalacepSkincare#AcneProneSkincare#rawang#menskincare
Masalah parut jerawat dan pori terbuka?? . . 👉TimeWise® Microdermabrasion Refine . 🌟memperbaiki tekstur kulit 🌟mengurangkan penampilan garis-garis halus 🌟mengurangkan dan menghaluskan pori-pori . . 👉TimeWise® Pore Minimizer Serum . 🌟Mengurangkan bilangan pori-pori yang jelas kelihatan secara signifikan 🌟Menghasilkan kulit yang meyakinkan walau dengan jarak dekat. Hasilnya akan bertambah baik dengan penggunaan berterusan 🌟Memberi keselesaan pada kulit dan mengurangkan kemerahan nak free skin consultation or skincare class, boleh text je ain yaaaa 😘 Ain 0145190322 Independent Beauty Consultant #marykaymalaysia  #marykayproducts #microdermabrasion  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayTerengganu #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik  #BlackheadRemover  #Flawless  #Pobling #SayaJualKosmetik #CcCreamMaryKay  #CcCream  #Foundation #BedakAsas  #MaryKay  #BotanicalEffects #TimewiseSkincare  #MalacepSkincare #AcneProneSkincare #rawang #menskincare 
Botanical Effect . CLEANSER . Tahu banyak kan perncuci muka dkt luar sana . Tapi apa yg special tntang skincare mary kay ni? Hehe skincare mary kay ada formula untuk jenis kulit anda 🙈 sensitive pun ada
#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymysg #marykaymalaysia #sayajualkosmetik #eyeshadow #pobling #foundation #girls #beautiful #like4like #f4f #hijabista #skincare #makeupartismalaysia #skincareclass #peluangkerjaya #peluangbisnes #flawless #marykayrawang #marykayshahalam #marykaykl #onlineshop #marykaykl

Aishah Adnan @ashhdnn
Mary Kay Beauty Consultant
FREE CONSULTATION
+60129412799 (WHATSAPP ONLY)
Botanical Effect . CLEANSER . Tahu banyak kan perncuci muka dkt luar sana . Tapi apa yg special tntang skincare mary kay ni? Hehe skincare mary kay ada formula untuk jenis kulit anda 🙈 sensitive pun ada #marykaybeautyconsultant  #marykay  #marykaymysg  #marykaymalaysia  #sayajualkosmetik  #eyeshadow  #pobling  #foundation  #girls  #beautiful  #like4like  #f4f  #hijabista  #skincare  #makeupartismalaysia  #skincareclass  #peluangkerjaya  #peluangbisnes  #flawless  #marykayrawang  #marykayshahalam  #marykaykl  #onlineshop  #marykaykl  Aishah Adnan @ashhdnn Mary Kay Beauty Consultant FREE CONSULTATION +60129412799 (WHATSAPP ONLY)
A must items! Dua brg ni je pun dh ckup utk nmpak peloless 😉
.

1. Cc cream with spf15 ✌ meratakan dan mencerahkan tona kulit.
✌melegakan jerawat dan merawat ketidaksempurnaan kulit
✌mempertahankan kulit dari sinaran UV (spf15)
✌melawan gaeis halus dan tanda.penuaan
✌mengurangkan keradangan kulit
✌memperthankan dan melindungi kulit dari.radikal bebas dan pencemaran
✌melembankan kulit tnpa melekitkan dan berminyak
✌menutup cela .

2. Translucent Loose Powder

Memberikan kemasan terakhir pd solekan. Translucent loose powder diformulasi khas utk mengurangkan shine, solekan nampak sheer glowing.
.

Nk cuba sndri? Meh whatsapp hakak 😉

Love, Tina
0132119574
Mary Kay Beauty Consultant

#MarykayMalaysia #MarykayPahang #MarykayMaran #BlackheadRemover #LipstickMarykay #LipstickLovers #SemiMatteLipstick #KulitSensitif #BibirKering #KulitBerminyak #laraalana #Dermatologist #ParutJerawat #Jerawat #Jeragat #Pigmentasi #MasalahKulit #ProdukBebasMerkuri #ProdukBotani #aaisyahdhiarana #MarykayRaub #Foundation #MarykayJengka #CcCream #MarykayKualaLipis #Skinvigorate #Pobling #MKMen #MakeupRemover #MakeupLovers
A must items! Dua brg ni je pun dh ckup utk nmpak peloless 😉 . 1. Cc cream with spf15 ✌ meratakan dan mencerahkan tona kulit. ✌melegakan jerawat dan merawat ketidaksempurnaan kulit ✌mempertahankan kulit dari sinaran UV (spf15) ✌melawan gaeis halus dan tanda.penuaan ✌mengurangkan keradangan kulit ✌memperthankan dan melindungi kulit dari.radikal bebas dan pencemaran ✌melembankan kulit tnpa melekitkan dan berminyak ✌menutup cela . 2. Translucent Loose Powder Memberikan kemasan terakhir pd solekan. Translucent loose powder diformulasi khas utk mengurangkan shine, solekan nampak sheer glowing. . Nk cuba sndri? Meh whatsapp hakak 😉 Love, Tina 0132119574 Mary Kay Beauty Consultant #MarykayMalaysia  #MarykayPahang  #MarykayMaran  #BlackheadRemover  #LipstickMarykay  #LipstickLovers  #SemiMatteLipstick  #KulitSensitif  #BibirKering  #KulitBerminyak  #laraalana  #Dermatologist  #ParutJerawat  #Jerawat  #Jeragat  #Pigmentasi  #MasalahKulit  #ProdukBebasMerkuri  #ProdukBotani  #aaisyahdhiarana  #MarykayRaub  #Foundation  #MarykayJengka  #CcCream  #MarykayKualaLipis  #Skinvigorate  #Pobling  #MKMen  #MakeupRemover  #MakeupLovers 
Melacep Serum Menang CLEO Whitening Awards lagii !! 😍 Serum ni paling best untuk menghilangkan bintik hitam ataupun pigmentation d Kulit muka.. ☁️WHITENING MELACEP SERUM☁ .
.
Serum ni dah banyak terima Whitening Awards, yang terbaru sekali daripada Cleo 2016! Bukan calang-calang tau😉 .
.
Antara fungsi Whitening Malacep Serum: .
.
❄Percepatkan proses pencerahan kulit dengan selamat .
.
❄Warna kulit lebih sekata utk masalah uneven skin tone .
.
❄Parut hitam/jeragat/jerawat pudar dgn cepat .
.
❄Freckles menghilang secara perlahan .
.
❄Kulit cerah secara sihat tanpa menipiskan kulit .
.
The best serum from Mary Kay! .
.
DM/PM to have an Appointment;
Beauty Consultant
Dibah

#MaryKayMalaysia #MaryKayNegeriSembilan #MaryKaySkincare #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk #Hijabista #TrendyHijabista #SkincareTerbaik #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik #KosmetikBerkualiti #BlackheadRemover #MajalahPengantin #Blackheads #Maskulin #Flawless #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia #Foundation #Girls #GirlsStuff #Pobling #SayaJualKosmetik #Eyeshadow #Beautiful #girls
Melacep Serum Menang CLEO Whitening Awards lagii !! 😍 Serum ni paling best untuk menghilangkan bintik hitam ataupun pigmentation d Kulit muka.. ☁️WHITENING MELACEP SERUM☁ . . Serum ni dah banyak terima Whitening Awards, yang terbaru sekali daripada Cleo 2016! Bukan calang-calang tau😉 . . Antara fungsi Whitening Malacep Serum: . . ❄Percepatkan proses pencerahan kulit dengan selamat . . ❄Warna kulit lebih sekata utk masalah uneven skin tone . . ❄Parut hitam/jeragat/jerawat pudar dgn cepat . . ❄Freckles menghilang secara perlahan . . ❄Kulit cerah secara sihat tanpa menipiskan kulit . . The best serum from Mary Kay! . . DM/PM to have an Appointment; Beauty Consultant Dibah #MaryKayMalaysia  #MaryKayNegeriSembilan  #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik  #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista  #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant  #SayaJualKosmetik  #KosmetikBerkualiti  #BlackheadRemover  #MajalahPengantin  #Blackheads  #Maskulin  #Flawless  #SkincareClass  #MakeUpArtisMalaysia  #Foundation  #Girls  #GirlsStuff  #Pobling  #SayaJualKosmetik  #Eyeshadow  #Beautiful  #girls 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Sifrabeautystuff
Follow account @sifra_beautykits  @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price
Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau
garansi 1x24 jam dari barang sampai
Happy shopping #instylermurah #jualinstyler #amaramini #catokamara #catoknova #catoksonar#hairdryer #hairdryerlipat #jualhairdryer #jualcatok #catokanmurah #jualcatokan #jualancatok #catokmurah #catok2in1 #jualtsuyagla #tsuyagla #jualrepit #catokrambut #catoklurus #catokcurly #hairdryermini #catokrambutmurah #jualpobling #pobling #amara2in1 #catokamara #catokamara2in1#novablowercomb
Sifrabeautystuff Follow account @sifra_beautykits @sifra_beautykits @sifra_beautykits for more info n price Menjual berbagai macam jenis catokan dengan harga terjangkau garansi 1x24 jam dari barang sampai Happy shopping #instylermurah  #jualinstyler  #amaramini  #catokamara  #catoknova  #catoksonar #hairdryer  #hairdryerlipat  #jualhairdryer  #jualcatok  #catokanmurah  #jualcatokan  #jualancatok  #catokmurah  #catok2in1  #jualtsuyagla  #tsuyagla  #jualrepit  #catokrambut  #catoklurus  #catokcurly  #hairdryermini  #catokrambutmurah  #jualpobling  #pobling  #amara2in1  #catokamara  #catokamara2in1 #novablowercomb 
Replenishing Serum C, yang penuh dgn vitamin c untuk kulit yg bersih sihat dan anjal yang diperkaya dengan pelbagai ekstrak buah buahan seperti delima. Baru pakai dah nampak perubahan tauuu! .
.
🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 . .
✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. .
.
💁Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit
💁🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita
🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! .
Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan? .

Ain
0145190322
Independent Beauty consultant 
#marykay #marykaymalaysia #marykayterengganu#moisturizinggel#skincareterbaik  #acneproneskin#beautyconsultant #skincareclass #letscantik#pobling #blackheads
#organicskincare #TimewiseSkincare #menskincare#tutorialmakeup#testimonimarykay #skinvigoratebrush #melacep #marykaymakeup #berusmuka
Replenishing Serum C, yang penuh dgn vitamin c untuk kulit yg bersih sihat dan anjal yang diperkaya dengan pelbagai ekstrak buah buahan seperti delima. Baru pakai dah nampak perubahan tauuu! . . 🌕REPLENISHING SERUM +C🌕 . . ✳Induk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. . . 💁Tahukah anda serum adalah seperti makanan kulit, dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik.Ia mengandungi banyak nutrient yang sgt diperlukan oleh kulit 💁🤔Tahukah anda hanya serum dapat masuk ke bahagian dermis kulit . Barangan lain selain serum tidak dapat masuk ke bahagian berikut.Vitamin C pula merupakan pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita 🔆Inilah kunci utama kulit wajah yang lebih licin, cerah, muda, elok, sihat dan terangkat! Kesannya seperti BOTOX dan SUNTIKAN VIT C! 😱 Tetapi ianya jauh lebih selamat dan lebih murah berbanding botox dan suntikan! . Mengapa perlu bayar lebih untuk hasil yg lebih HEBAT bukan? . Ain 0145190322 Independent Beauty consultant #marykay  #marykaymalaysia  #marykayterengganu #moisturizinggel #skincareterbaik   #acneproneskin #beautyconsultant  #skincareclass  #letscantik #pobling  #blackheads  #organicskincare  #TimewiseSkincare  #menskincare #tutorialmakeup #testimonimarykay  #skinvigoratebrush  #melacep  #marykaymakeup  #berusmuka