an online Instagram web viewer

#timewise medias

Photos

For those yang tertanya2 pasal produk Mary Kay. Semua persoalan anda ada jawapan dibawah ini👇👇☺ 😩Kenapa produk Mary Kay mahal dr produk tempatan? 😃sbb produk Mary Kay perlu menjalani beratus ribu ujikaji utk pastikan produk dikeluarkan sesuai dan selamat utk kulit yg sensitif dan allergic. Walaupun hanya nak keluarkan satu jenis lipstick. Bahan yg digunakan pula adalah bahan organik yg berkualiti tinggi. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
😩Kenapa saya pakai Botanical kulit makin gelap? ☺Sbb botanical set ni brfungsi utk memulihkan dan menebalkan kulit means kulit asal kita dah mula build up balik (sbb tu la npk gelap sdikit) lapisan epidermis yg atas skali ni kalau nak tahu agak gelap dri lapisan dalam supaya dpt melindungi kulit dr sinaran uv. Dan set nie bukannya clorox utk memutihkan kulit dengan sepantas kilat ye. Harap maklum. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
😩Kenapa saya pakai Mary Kay tak ada perubahan pun? ☺Kulit yg normal dan yg memang dah sihat tiada masalah kulit kalau pakai botanical, memanglah sama je. Sebab fungsi Botanical formula 2 (kulit normal) utk kekalkan kulit yg sihat dan balance kan kelembapan kulit. Kalau nak nampak glowing san cerah upgrade lah skincare tukar ke Melacep Plus Mary Kay. Confirm anda akn napak perubahan. Tapiiiiii. Make sure pakai skincare yg ssuai dgn msalah kulit ye. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
😩Kulit sya tak sesuailah dgn Mary Kay. ☺Dah berapa lama pakai? (Dijawab xsmpai sebulan pun) Maaflah ye nak pakai Mary Kay mmg kena sabar. Kalau xboleh sabar mmg sya xdpt nak tolong. Nak kulit cantik sekejap ke atau nak kulit yang sihat? 1 lapisan kulit yg rosak ambil msa 28-36 hari utk pulih. Tapi kalau dah selama ni awak duk kikis lapisan kulit sampai tinggal lapisan yang bawah tu agak agak kulit nak build up balik tu boleh ambik masa dalam seminggu dua ke? Ambil msa 3-4 bulan utk pulih taw. Awak pakai pun xsmpai sebulan pastu mcm mana awak nak tahu kulit awak dah pulih ke tidak? 💋Akan bersambung nanti.

#marykay #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayskincare #marykaylovers #marykayproducts #marykaymakeup #skincare #beautyproduct #timewise #botanicaleffect #melacep #acnefighting #visitmyigshop #sayajual #sayajualmarykay
For those yang tertanya2 pasal produk Mary Kay. Semua persoalan anda ada jawapan dibawah ini👇👇☺ 😩Kenapa produk Mary Kay mahal dr produk tempatan? 😃sbb produk Mary Kay perlu menjalani beratus ribu ujikaji utk pastikan produk dikeluarkan sesuai dan selamat utk kulit yg sensitif dan allergic. Walaupun hanya nak keluarkan satu jenis lipstick. Bahan yg digunakan pula adalah bahan organik yg berkualiti tinggi. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 😩Kenapa saya pakai Botanical kulit makin gelap? ☺Sbb botanical set ni brfungsi utk memulihkan dan menebalkan kulit means kulit asal kita dah mula build up balik (sbb tu la npk gelap sdikit) lapisan epidermis yg atas skali ni kalau nak tahu agak gelap dri lapisan dalam supaya dpt melindungi kulit dr sinaran uv. Dan set nie bukannya clorox utk memutihkan kulit dengan sepantas kilat ye. Harap maklum. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 😩Kenapa saya pakai Mary Kay tak ada perubahan pun? ☺Kulit yg normal dan yg memang dah sihat tiada masalah kulit kalau pakai botanical, memanglah sama je. Sebab fungsi Botanical formula 2 (kulit normal) utk kekalkan kulit yg sihat dan balance kan kelembapan kulit. Kalau nak nampak glowing san cerah upgrade lah skincare tukar ke Melacep Plus Mary Kay. Confirm anda akn napak perubahan. Tapiiiiii. Make sure pakai skincare yg ssuai dgn msalah kulit ye. 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 😩Kulit sya tak sesuailah dgn Mary Kay. ☺Dah berapa lama pakai? (Dijawab xsmpai sebulan pun) Maaflah ye nak pakai Mary Kay mmg kena sabar. Kalau xboleh sabar mmg sya xdpt nak tolong. Nak kulit cantik sekejap ke atau nak kulit yang sihat? 1 lapisan kulit yg rosak ambil msa 28-36 hari utk pulih. Tapi kalau dah selama ni awak duk kikis lapisan kulit sampai tinggal lapisan yang bawah tu agak agak kulit nak build up balik tu boleh ambik masa dalam seminggu dua ke? Ambil msa 3-4 bulan utk pulih taw. Awak pakai pun xsmpai sebulan pastu mcm mana awak nak tahu kulit awak dah pulih ke tidak? 💋Akan bersambung nanti. #marykay  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #marykayskincare  #marykaylovers  #marykayproducts  #marykaymakeup  #skincare  #beautyproduct  #timewise  #botanicaleffect  #melacep  #acnefighting  #visitmyigshop  #sayajual  #sayajualmarykay 
No dejes pasar ni el más mínimo detalle. Base líquida Timewise. Disponible para ti. 
#Maquillaje #MaryKay #TimeWise #makeup #marykayscruz💖
Nécessaire de respeito tem que ter uma base incrível e pincéis de qualidade. E não tem nem dúvida: a Base Líquida TimeWise® Acabamento Matte é a que está nos corações de muita gente, assim como nossos superpincéis.

#marykay #marykaybrasil #marykayniteroi #makeup #makeupmk #lovemakeup #timewise #baseliquida #efeitomatte #arrasenabase #pinceis #queridinhosmk #beauty #fashion #glam #inlove #instalove #instafashion  #tendencia #estilo #suapeleagradece #beautyconsultant #consultoramk #vendas #vendasonline #vendasonlineparatodobrasil #errejota #rj 📍@bodyshopmakeup ✔
📲21 982713192 ✔
💳 PagSeguro ✔
Nécessaire de respeito tem que ter uma base incrível e pincéis de qualidade. E não tem nem dúvida: a Base Líquida TimeWise® Acabamento Matte é a que está nos corações de muita gente, assim como nossos superpincéis. #marykay  #marykaybrasil  #marykayniteroi  #makeup  #makeupmk  #lovemakeup  #timewise  #baseliquida  #efeitomatte  #arrasenabase  #pinceis  #queridinhosmk  #beauty  #fashion  #glam  #inlove  #instalove  #instafashion  #tendencia  #estilo  #suapeleagradece  #beautyconsultant  #consultoramk  #vendas  #vendasonline  #vendasonlineparatodobrasil  #errejota  #rj  📍@bodyshopmakeup ✔ 📲21 982713192 ✔ 💳 PagSeguro ✔
Give the gift of great skin this year! http://expi.co/01HNht

#marykay #mk #marykayconsultant #timewise #skincare #skincareroutine #daysolution #nightsolution #cleanser #moisturizer
Indo trabalhar! Sessão de cuidados com a pele! 
Vamos cuidar do nossa imagem pessoal e profissional?
 Seu rosto diz muito de vc! 😙
#timewise #consultoradebelezamarykay #make #básica #batomtoffe #sombracinnabar #bronze1  #basematte #lovemyjob❤️
Tem como não amar😍?? Além de lindos, esses produtos fazem mágica na pele se usados da maneira correta e a melhor forma de usar você só aprende com sua consultora de beleza!!! Nada como receber uma consultoria personalizada e aprender a cuidar do seu "cartão de visita", isso mesmo, uma das coisas que as pessoas mais olham quando te encontram é o seu ROSTO, como você tem cuidado da pele dele??? As vezes gastamos horrores com sapatos, bolsas, roupas e negligenciamos o cuidado com a nossa pele, que alias é  um "patrimônio" que vai te acompanhar por toda vida!!! Cuide de você😍❤️✨ Já não vivo sem essa rotina de me amar!! #cuidadoscomapeleMaryKay #timewise #consultoradebeleza
#consultoraizabellacampolina
Tem como não amar😍?? Além de lindos, esses produtos fazem mágica na pele se usados da maneira correta e a melhor forma de usar você só aprende com sua consultora de beleza!!! Nada como receber uma consultoria personalizada e aprender a cuidar do seu "cartão de visita", isso mesmo, uma das coisas que as pessoas mais olham quando te encontram é o seu ROSTO, como você tem cuidado da pele dele??? As vezes gastamos horrores com sapatos, bolsas, roupas e negligenciamos o cuidado com a nossa pele, que alias é um "patrimônio" que vai te acompanhar por toda vida!!! Cuide de você😍❤️✨ Já não vivo sem essa rotina de me amar!! #cuidadoscomapeleMaryKay  #timewise  #consultoradebeleza  #consultoraizabellacampolina 
Ontem foi uma tarde muito gostosa...sessão de beleza para se sentir ainda mais especial 😍 obrigada @la_descarnada_arte vc ficou linda!

E vc gostaria de participar? 
Pergunte-me como 😉  #makeeprosa #cuidadoscomapele #diadebeleza  #peelingdecristal #antesedepois #pelelinda #marykay #maquiagem #makeup #timewise #make #marykaybrasil #consultoradebeleza #boatarde
Akhir bulan ni sis planning nak upgrade product yang sis pakai.. Kulit pon makin sihat.. So alang2 pencuci muka botanical effect sis dah habis.. Sis nak tukar pakai ni pulak.. 😉
Nama dia ☞TimeWise Miracle Set.. Set ni khas untuk antipenuaan.. Sis pon bukan muda lagi.. So sis kena la start dari sekarang.. Nak stay muda.. .Macam akak2 senior sis.. Makin berumur tapi nampak makin muda.. 😍
Okay.. Kejap lagi sis upload detail-detail product ni ye.. ^^ #timewise #timewisemiracleset #marykay #marykaytimewise #antiaging #marykayskincare #marykayproduct #healthyskin #youngskin #stayyoung #kekalmuda #cantik #myskincare #beautyconsultant #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaybeautyconsultantmalaysia
Akhir bulan ni sis planning nak upgrade product yang sis pakai.. Kulit pon makin sihat.. So alang2 pencuci muka botanical effect sis dah habis.. Sis nak tukar pakai ni pulak.. 😉 Nama dia ☞TimeWise Miracle Set.. Set ni khas untuk antipenuaan.. Sis pon bukan muda lagi.. So sis kena la start dari sekarang.. Nak stay muda.. .Macam akak2 senior sis.. Makin berumur tapi nampak makin muda.. 😍 Okay.. Kejap lagi sis upload detail-detail product ni ye.. ^^ #timewise  #timewisemiracleset  #marykay  #marykaytimewise  #antiaging  #marykayskincare  #marykayproduct  #healthyskin  #youngskin  #stayyoung  #kekalmuda  #cantik  #myskincare  #beautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaybeautyconsultant  #marykaybeautyconsultantmalaysia 
Kepada yg tengah survey2 Mary Kay tu ape.. .
.
nahh.. kite belanja fun fact about Mary Kay. 😘
.
In simple words.. .
.
product yg best.. .
.
and kerjaya yg awesomeeee!! .
Be part of our bisness.. .
.
Be beautiful.. 😗
.
Pm now for more information.. .
nurassia ☎ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawless #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #fun #acne #nomore
Kepada yg tengah survey2 Mary Kay tu ape.. . . nahh.. kite belanja fun fact about Mary Kay. 😘 . In simple words.. . . product yg best.. . . and kerjaya yg awesomeeee!! . Be part of our bisness.. . . Be beautiful.. 😗 . Pm now for more information.. . nurassia ☎ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawless  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #fun  #acne  #nomore 
Свидание, светский выход или просто презентация? С новой улучшенной системой для пилинга #timewise больше не нужно беспокоиться о крупном плане. Будьте абсолютно уверены в своей безупречности! 
@marykay_kz
#крупныйплан #системадляпилингалица #пилинг #marykaykazakhstan #skincare #уходзалицом #уходзакожей #marykay
Свидание, светский выход или просто презентация? С новой улучшенной системой для пилинга #timewise  больше не нужно беспокоиться о крупном плане. Будьте абсолютно уверены в своей безупречности! @marykay_kz #крупныйплан  #системадляпилингалица  #пилинг  #marykaykazakhstan  #skincare  #уходзалицом  #уходзакожей  #marykay 
Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush 👉Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari
👉Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil
👉Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat
👉Seperti membuat ...rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed

8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan beli👍

Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas:

97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit
94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri
96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata
93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda
95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat

Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush: ⭐Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit
⭐Mempunyai butang kawalan kelajuan
⭐Mempunyai butang On/Off
⭐Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih

Jika anda berminat utk memilikinya, harganya memang mampu milik.Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan. Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain.

For more details n free consultant please pm or wassap me ok? ✌🏻️ Aen
011-10058485
Beauty Consultant 
Mary Kay Malaysia
#skinvigoratebrush #whiteheadremover #acneproneskin #openpores #mkbeautyconsultant
#marykaymalaysia #marykaysunway #marykaypj #marykaykuantan #cccream #sensitiveskin #mklipstick #mkbotanicaleffects #sunblock #sunprotectorspf35 #spf35 #jerawatpasir #botanicaleffect #timewise #testimonimk #testimonimarykay #testimonisendiri
Kelebihan Mary Kay Skinvigorate™ Cleansing Brush 👉Menanggalkan 85% makeup lebih baik dari guna jari 👉Menghaluskan garisan2 halus dan kedutan serta liang pori kelihatan lebih kecil 👉Memperbaiki penampilan kulit dengan cepat 👉Seperti membuat ...rawatan facial spa dengan berus yang berkelajuan dual-speed 8 dari 10 orang wanita yang mencubanya akan beli👍 Selain daripada memberikan pembersihan yang mendalam serta membersihkan pori-pori, berikut adalah apa yg mereka katakan tentang Skinvigorate Cleansing Brush disebuah kajian pengguna bebas: 97% - Memaksimumkan manfaat penjagaan kulit 94% - Mengubah kulit kusam ke tona kulit yg cerah berseri 96% - Memberikan tona kulit yg lebih sekata 93% - Memulihkan kulit wajah yg tampil muda 95% - Kulit rasa lebih lembut, licin dan sihat Antara ciri-ciri Skinvigorate Cleansing Brush: ⭐Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit ⭐Mempunyai butang kawalan kelajuan ⭐Mempunyai butang On/Off ⭐Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih Jika anda berminat utk memilikinya, harganya memang mampu milik.Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan. Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain. For more details n free consultant please pm or wassap me ok? ✌🏻️ Aen 011-10058485 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia #skinvigoratebrush  #whiteheadremover  #acneproneskin  #openpores  #mkbeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykaysunway  #marykaypj  #marykaykuantan  #cccream  #sensitiveskin  #mklipstick  #mkbotanicaleffects  #sunblock  #sunprotectorspf35  #spf35  #jerawatpasir  #botanicaleffect  #timewise  #testimonimk  #testimonimarykay  #testimonisendiri 
Mary Kay TimeWise Repair pleťový peeling - ďalšia januárová novinka 💜 nie je peeling ako peeling , viac o ňom vecer na blogu :-) @marykayczsk #marykay #timewise #timewiserepair #cosmetics #style #fashion #love #beautyblogger #picoftheday #followme #likeforlike #beauty #dnestestujem #mua #makeup #makeupartist
Nuevo Post en mi facebook @lalvarezpinky dedicado al #Exfoliante Renovador TimeWise Repair® Revealing Radiance® que es maravilloso 😍💖 #MaryKay #MaryKayEspana #cuida #piel #cuidadodelapiel #TimeWise #TimeWiseRepair
#buenosdías  #Cuidatupiel levantate cada mañana y #cuidadeti... has una #rutina de cuidado de la piel y siente que #unamujerpuede estas #hermosa  en dos simples pasos con #TimeWise de #marykay. 
#amocuidarmelapiel #Amomarykay #amolascremas
@makeup.natalia
每天都在用著的產品,不停地被媒體推薦
Mary Kay時光系列抗老洗臉霜榮獲 🌟🌟《2016美妝大賞》🌟🌟 特愛超舒服💟
3in1洗臉乳
冷齡越洗越年輕 💞有兴趣的欢迎联络我💞
wechat:JeanHo85

#MaryKay #Loveyourself #Timewise #逆年龄 #冻龄 #抗老化
每天都在用著的產品,不停地被媒體推薦 Mary Kay時光系列抗老洗臉霜榮獲 🌟🌟《2016美妝大賞》🌟🌟 特愛超舒服💟 3in1洗臉乳 冷齡越洗越年輕 💞有兴趣的欢迎联络我💞 wechat:JeanHo85 #MaryKay  #Loveyourself  #Timewise  #逆年龄  #冻龄  #抗老化 
This year, we’re keeping our resolutions — and our Satin Lips® Set — by our bedside! How about you, beauties? Click the link in my bio #marykay#mk#mymklife#ageless#agelessbeauty#timewise#skincare#bold#luscious#luminous#tagafriend#tagforlikes#love#beauty#beYOUtiful#cosmetics#makeup#shopwithme #gifting#gifts#giftideas#giftitems#christmas#presents#givethegiftofbeautifulskin#holidays#snow#winter#lips#scrub
Well it's been a long time...
Now it's your time...
While drinking my coffee...
#marykay
#timewise
#helpskinbounceback
#thelook
我手上这支是抗氧化洗脸霜,有紫色和粉红色;紫色For油性肌肤,粉红色For干性肌肤..
而我是交替使用的,晚上我会用有洁净效果较强的洗脸霜.. 把洗脸霜涂均匀在脸上,洗脸机就登场咯☺️ 让我向大家介绍下洗脸机☺️
洗脸机有2个按钮,下面的按钮是On/Off ,上面的按钮是Speed(速度)有很快和慢..
快和慢都👌,只要自己觉得舒服就好😊

使用洗脸机没有特别的步骤,只不过因为它有按摩和提升的功效,所以最好是“由内往外,由下往上”如果往下的话脸也会下垂哦😄😄 重复2-3次,确保脸部每一寸肌肤都洗干净了,就能带到颈项咯☺️
很多人对于颈部保养都会由下往上,我是反派😄😄,我是由上往下保养滴😁

洗好了一边脸,看到分别了吗?
脸Firm Up了,法令纹淡化了,肌肤更有光泽,脸颊的苹果肌更集中啦😍

洗脸机洗脸还能减少黑头粉刺哦,所以加强在黑头粉刺多的部位..
持续这个动作黑头粉刺会掉而且更容易按出来哦☺️👍🏻 亲爱的们,你们看到我整个脸有光泽,而且Firm Up了吗?😄
这就是为什么我这么喜欢用Mary Kay的洗脸机,因为真是物超所值👍🏻 #ElizLife #MaryKayLife #TimeWise #Cleanser #Skinvigorate #ClenasingBrush #CleanFace #ShinyFace
我手上这支是抗氧化洗脸霜,有紫色和粉红色;紫色For油性肌肤,粉红色For干性肌肤.. 而我是交替使用的,晚上我会用有洁净效果较强的洗脸霜.. 把洗脸霜涂均匀在脸上,洗脸机就登场咯☺️ 让我向大家介绍下洗脸机☺️ 洗脸机有2个按钮,下面的按钮是On/Off ,上面的按钮是Speed(速度)有很快和慢.. 快和慢都👌,只要自己觉得舒服就好😊 使用洗脸机没有特别的步骤,只不过因为它有按摩和提升的功效,所以最好是“由内往外,由下往上”如果往下的话脸也会下垂哦😄😄 重复2-3次,确保脸部每一寸肌肤都洗干净了,就能带到颈项咯☺️ 很多人对于颈部保养都会由下往上,我是反派😄😄,我是由上往下保养滴😁 洗好了一边脸,看到分别了吗? 脸Firm Up了,法令纹淡化了,肌肤更有光泽,脸颊的苹果肌更集中啦😍 洗脸机洗脸还能减少黑头粉刺哦,所以加强在黑头粉刺多的部位.. 持续这个动作黑头粉刺会掉而且更容易按出来哦☺️👍🏻 亲爱的们,你们看到我整个脸有光泽,而且Firm Up了吗?😄 这就是为什么我这么喜欢用Mary Kay的洗脸机,因为真是物超所值👍🏻 #ElizLife  #MaryKayLife  #TimeWise  #Cleanser  #Skinvigorate  #ClenasingBrush  #CleanFace  #ShinyFace 
My 4rd batch order on January (New year) month has been submitted today!!👏👏👏
.
Syukurr alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar pd hari ni...😍
.
Kpd sume cust mimie, diminta bersabar ye...order uoollss mimie dah submit dgn selamat...✌
.
Tugas & tanggungjawab mimie bukan berhenti disini shj tau..mimie akn sntiasa follow up sume cust mimie stiap 2 weeks...mimie nak ingatkan, jgn lupa ikut tips drpd mimie ajar tu ye...in shaa allah pasti akn dpt skin yg sihat..✌😘
.
Ok...next batch will be submitted soon...to those yg nak place order utk next batch, jom wassap mimie...jgn lambat2 aw kalau nk cntik💆😍😍
.

Mimie maiza
016-6291326
Senior Beauty Consultant
.
#mimiesharetestimoni#ordersubmitted #marykay #marykaygombak#MaryKayMalaysia #mimiesharetestimoni#melacepplus #timewiserepair #timewise#BotanicalEffects #BeautyConsultant#MaryKayNegeriSembilan #marykaylipstick#SkincareTerbaik #Skinvigorate #setbrush#setjerawat #setjeragat #kulit #visitmyig#bazaarpaknil #MajalahPengantin #majalah#mua#mekapartis #sethantaran #jjcm #GirlsStuff#Pobling
My 4rd batch order on January (New year) month has been submitted today!!👏👏👏 . Syukurr alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar pd hari ni...😍 . Kpd sume cust mimie, diminta bersabar ye...order uoollss mimie dah submit dgn selamat...✌ . Tugas & tanggungjawab mimie bukan berhenti disini shj tau..mimie akn sntiasa follow up sume cust mimie stiap 2 weeks...mimie nak ingatkan, jgn lupa ikut tips drpd mimie ajar tu ye...in shaa allah pasti akn dpt skin yg sihat..✌😘 . Ok...next batch will be submitted soon...to those yg nak place order utk next batch, jom wassap mimie...jgn lambat2 aw kalau nk cntik💆😍😍 . Mimie maiza 016-6291326 Senior Beauty Consultant . #mimiesharetestimoni #ordersubmitted  #marykay  #marykaygombak #MaryKayMalaysia  #mimiesharetestimoni #melacepplus  #timewiserepair  #timewise #BotanicalEffects  #BeautyConsultant #MaryKayNegeriSembilan  #marykaylipstick #SkincareTerbaik  #Skinvigorate  #setbrush #setjerawat  #setjeragat  #kulit  #visitmyig #bazaarpaknil  #MajalahPengantin  #majalah #mua #mekapartis  #sethantaran  #jjcm  #GirlsStuff #Pobling 
#sharingiscaringWR .
Blackhead?? Whitehead?? Kulit kasar?? Berminyak?? Pori tersumbat?? Jerawat?? .. dah cuba mcm2 cara tapi masih xberjaya?? .
Jangan risauu. Berus #skinvigorate dari Marykay ni dapat membantu anda atasi masalah2 di atas☝😉.
Ramai yg dah cuba berus sangat berpuas hati dengan result dia. Berminat?? Nk tau hrga?? Pm saya ya😘
.
Your MKlady
Wani 013 7665808
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik #cantik #flawless #testimonimarykay
#sharingiscaringWR  . Blackhead?? Whitehead?? Kulit kasar?? Berminyak?? Pori tersumbat?? Jerawat?? .. dah cuba mcm2 cara tapi masih xberjaya?? . Jangan risauu. Berus #skinvigorate  dari Marykay ni dapat membantu anda atasi masalah2 di atas☝😉. Ramai yg dah cuba berus sangat berpuas hati dengan result dia. Berminat?? Nk tau hrga?? Pm saya ya😘 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik  #cantik  #flawless  #testimonimarykay 
yuhuuuu...
.
Hanya orang yang pakai je tahu betapa BESTNYERRRRR Skinvigorate ni..
.
berminat bole pm saya😉😉
.
nurassia ☎ 012 9966604
.

#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawless #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #fun #acne #nomore
yuhuuuu... . Hanya orang yang pakai je tahu betapa BESTNYERRRRR Skinvigorate ni.. . berminat bole pm saya😉😉 . nurassia ☎ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawless  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #fun  #acne  #nomore 
Lipstick Gel Semi-matte, Satu-satu nya matte lisptick yang tidak akan mengeringkan bibir anda plus kaya dengan pelbagai vitamin lagi untuk memelihara kecantikan dan kesihatan bibir uolls. Grab now😉

Your MKlady
Wani 013 7665808
.

#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #mary #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik #cantik #flawless #testimonimarykay
Lipstick Gel Semi-matte, Satu-satu nya matte lisptick yang tidak akan mengeringkan bibir anda plus kaya dengan pelbagai vitamin lagi untuk memelihara kecantikan dan kesihatan bibir uolls. Grab now😉 Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #mary  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik  #cantik  #flawless  #testimonimarykay 
still got so much to improve especially part of shading,contouring n higlighting but i believe the words of "practice makes perfect"
will keep practice!!!! be beautiful is my passion..
tina_marykay beauty consultant

#marykaymalaysia #timewise #melacepskincare #skinvigorate #marykayselangor #marykaycosmetic #beautiful #marykayconsultant #marykaymalaysia #jomcantik #mua #makeuptutorial
🎀🎀Love your skin even better with #marykay #timewise Repair. To try 👉 WhatsApp 07949200656. www.marykay.co.uk/nkechiz  #marykayuk #timewiserepair #marykayus #shopnow #skincare
Hurry and Grab Yours NOW!!
Stocks are running low... Special deal till 31st jan 2017 while stocks last. 
Timewise Repair Volu-fill Wrinkle corrector buy one and get One for FREE. 
Wrinkle reducer that helps to revive your healthy looking skin😍
For more info or to preorder,
Pm or text me at 91415391
#antiwrinkle #marykaysg #timewise #beyoung #bebeautiful
Hurry and Grab Yours NOW!! Stocks are running low... Special deal till 31st jan 2017 while stocks last. Timewise Repair Volu-fill Wrinkle corrector buy one and get One for FREE. Wrinkle reducer that helps to revive your healthy looking skin😍 For more info or to preorder, Pm or text me at 91415391 #antiwrinkle  #marykaysg  #timewise  #beyoung  #bebeautiful 
#Rensta #Repost: @adamchuk_yelena via @renstapp ···
“ #Rensta #Repost: @marykay_kz via @renstapp ···
“ RepostBy @oksik_beautyblog: "Приветствую вас красавицы!💋 Вы когда-нибудь слышали как по утрам кожа стонет от усталости и просит пить? 😢А я вот частенько стала это слышать, а все потому, что в сезон холодов и резких перепадов температур, моя кожа становится супер чувствительной и подверженной обезвоживанию, сопровождаемой сухостью, шелушениями и не здоровым оттенком лица. В такие периоды я стараюсь использовать "тяжелую артиллерию".🎭 Увлажняющая обновляющая гелевая маска #TimeWise от Mary Kay просто великолепно справляется с заявленными обещаниями. Маска полноценно наполняет кожу необходимой влагой,одновременно питая и укрепляя ее.Благодаря насыщенной гелевой текстуре маска нежно обволакивает кожу и довольно скоро впитывается без особой липкости или ощущения пленки на лице.Эта особенность позволяет использовать продукт на ночь,без боязни,что за время сна щека срастется с подушкой.На утро вас ожидает гладкая,упругая и сияющая кожа,отдохнувшая и полная жизненной энергией.Маска стала для меня экстренным SOS средством,особенно в те периоды,когда полноценный сон лишь в мечтах,а стресс-мой постоянный спутник.👌Однозначно "маст-хэв" любого сезона,будь то изнуряющее жаркое лето ☀или пронизывающая холодом зима.❄ А вы пробовали данную маску? Какие у вас экстренные увлажняющие и питательные продукты по уходу за лицом?👂" ” ”
#Rensta  #Repost : @adamchuk_yelena via @renstapp ··· “ #Rensta  #Repost : @marykay_kz via @renstapp ··· “ RepostBy @oksik_beautyblog: "Приветствую вас красавицы!💋 Вы когда-нибудь слышали как по утрам кожа стонет от усталости и просит пить? 😢А я вот частенько стала это слышать, а все потому, что в сезон холодов и резких перепадов температур, моя кожа становится супер чувствительной и подверженной обезвоживанию, сопровождаемой сухостью, шелушениями и не здоровым оттенком лица. В такие периоды я стараюсь использовать "тяжелую артиллерию".🎭 Увлажняющая обновляющая гелевая маска #TimeWise  от Mary Kay просто великолепно справляется с заявленными обещаниями. Маска полноценно наполняет кожу необходимой влагой,одновременно питая и укрепляя ее.Благодаря насыщенной гелевой текстуре маска нежно обволакивает кожу и довольно скоро впитывается без особой липкости или ощущения пленки на лице.Эта особенность позволяет использовать продукт на ночь,без боязни,что за время сна щека срастется с подушкой.На утро вас ожидает гладкая,упругая и сияющая кожа,отдохнувшая и полная жизненной энергией.Маска стала для меня экстренным SOS средством,особенно в те периоды,когда полноценный сон лишь в мечтах,а стресс-мой постоянный спутник.👌Однозначно "маст-хэв" любого сезона,будь то изнуряющее жаркое лето ☀или пронизывающая холодом зима.❄ А вы пробовали данную маску? Какие у вас экстренные увлажняющие и питательные продукты по уходу за лицом?👂" ” ”
Bestnya dpt blajar advance make up. Belajar shading. Belajar ukir kening tanpa cukur, blajar blend color eye shadow, glow gliters. Orang2 MUAR nak blajar make up x? Basic and advance pm ain tau. .
Ain
014 6165823
Your Trusted Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
Mary kay muar, n9 & melaka

#marykaymalaysia #marykaymuar #marykayskincare #skincareselamat #skincaremalaysia #sayajualskincare #makeupmalaysia #flawlessskin #kulitkusam #muar #skinvigoratebrush #bazarpaknil #likeforfollow #followforfollow #sayajualsayapakai #produkkecantikan #kulitcantik #melacep #timewise #foundation #loosepowder #mkmen #botanicaleffect #botanicalproduct #waterbaseproduct #botanicaleffectevo #lipstick #primer #foundationprimer #eyeprimer
Bestnya dpt blajar advance make up. Belajar shading. Belajar ukir kening tanpa cukur, blajar blend color eye shadow, glow gliters. Orang2 MUAR nak blajar make up x? Basic and advance pm ain tau. . Ain 014 6165823 Your Trusted Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia Mary kay muar, n9 & melaka #marykaymalaysia  #marykaymuar  #marykayskincare  #skincareselamat  #skincaremalaysia  #sayajualskincare  #makeupmalaysia  #flawlessskin  #kulitkusam  #muar  #skinvigoratebrush  #bazarpaknil  #likeforfollow  #followforfollow  #sayajualsayapakai  #produkkecantikan  #kulitcantik  #melacep  #timewise  #foundation  #loosepowder  #mkmen  #botanicaleffect  #botanicalproduct  #waterbaseproduct  #botanicaleffectevo  #lipstick  #primer  #foundationprimer  #eyeprimer 
Petang ni jom kita belajar tentang produk ni 👇🏻
Mary kay Makeup Finishing Spray..
💥Penyembur utk mekap kekal sempurna :
• Bebas minyak
• Mengering cepat
• Tidak melekit
• Mengekalkan mekap tampil segar dan berkekalan. 💥Cara Penggunaan :
Setelah menggunakan mekap, pegang botol kira-kira 8 hingga 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk “X” dan “T” utk mengekalkan kesempurnaan kulit sehingga berjam-jam!

#marykaybeautyconsultant #marykaymakeup #marykay #beautyproduct #beautyskincare #skincare #marykayselangor #MaryKayMalaysia #skinvigorate #beautyskincare #timewise #melacep #makeup #finishingmakeup #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #produkkecantikan #cleansermarykay #beautyconsultantmarykay #marykaylovers #marykayskincare #adakelulusankkm #freeconsultation #visitmyigshop #botanicaleffect #marykayselangor #qallistasignature #tiarahairmist #vitaminkulit
Petang ni jom kita belajar tentang produk ni 👇🏻 Mary kay Makeup Finishing Spray.. 💥Penyembur utk mekap kekal sempurna : • Bebas minyak • Mengering cepat • Tidak melekit • Mengekalkan mekap tampil segar dan berkekalan. 💥Cara Penggunaan : Setelah menggunakan mekap, pegang botol kira-kira 8 hingga 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk “X” dan “T” utk mengekalkan kesempurnaan kulit sehingga berjam-jam! #marykaybeautyconsultant  #marykaymakeup  #marykay  #beautyproduct  #beautyskincare  #skincare  #marykayselangor  #MaryKayMalaysia  #skinvigorate  #beautyskincare  #timewise  #melacep  #makeup  #finishingmakeup  #sayajualprodukkecantikan  #sayajualmakeup  #produkkecantikan  #cleansermarykay  #beautyconsultantmarykay  #marykaylovers  #marykayskincare  #adakelulusankkm  #freeconsultation  #visitmyigshop  #botanicaleffect  #marykayselangor  #qallistasignature  #tiarahairmist  #vitaminkulit 
#sharingiscaringWR
Lepas guna berus skinvi.. terasa perbezaannya!😍. Jomm kita tengok apa kata client kami yg dah try berus skinvi tu.😉
.
Bukan saja senang tanggalkan make up, tp blackhead da whitehead brkurang tau.
.
Sape lg yg nk hilangkan kotoran di muka dgn llbh pantas?? Cepat2 pm Wani while stock last! 😘 Dengan skinvigorate cleansing brush, anda berpeluang mencuci wajah seperti di spa. Bila-bila masa dan dimana mana.
Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉
.
Your MKlady
Wani 013 7665808
.
#marykaymalaysia #marykayterengganu #marykay #skincare #lipstick #CcCream #foundation #jomsihat #jomcantik #pelembapbibir #pelembapmata #parutpudar #jerawatkecut #berusmuka #berusmukamurah #glowing #girl #mkmen #cosmetics #makeup #skincareclass #trendy #hijabstyle #timewise #melacep #skincareterbaik #cantik #flawless #testimonimarykay
#sharingiscaringWR  Lepas guna berus skinvi.. terasa perbezaannya!😍. Jomm kita tengok apa kata client kami yg dah try berus skinvi tu.😉 . Bukan saja senang tanggalkan make up, tp blackhead da whitehead brkurang tau. . Sape lg yg nk hilangkan kotoran di muka dgn llbh pantas?? Cepat2 pm Wani while stock last! 😘 Dengan skinvigorate cleansing brush, anda berpeluang mencuci wajah seperti di spa. Bila-bila masa dan dimana mana. Nak tahu dengan lebih lanjut tentang kulit anda?. Mahu kan free skin consultation? Whatsaap saya ya. 😉 . Your MKlady Wani 013 7665808 . #marykaymalaysia  #marykayterengganu  #marykay  #skincare  #lipstick  #CcCream  #foundation  #jomsihat  #jomcantik  #pelembapbibir  #pelembapmata  #parutpudar  #jerawatkecut  #berusmuka  #berusmukamurah  #glowing  #girl  #mkmen  #cosmetics  #makeup  #skincareclass  #trendy  #hijabstyle  #timewise  #melacep  #skincareterbaik  #cantik  #flawless  #testimonimarykay 
Крем для кожи вокруг глаз #timewise препятствующий старению 
По вопросам 8-702-767-67-74 Улжалгас 
#астана#marykay#kazahstan#astanamarykay#кремвокругглаз#защита#отстарения#препятствующийстарению#заказы#доставка#
Chinese New Year is coming !!! 😍😍😍
.
Color it with Mary Kay Semi Gel Matte Lipstick 💄💄
.
pm me for best price
.
nurassia ☎ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawless #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #fun #acne #nomore
Chinese New Year is coming !!! 😍😍😍 . Color it with Mary Kay Semi Gel Matte Lipstick 💄💄 . pm me for best price . nurassia ☎ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawless  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #fun  #acne  #nomore 
LAST CALL 👻 Sebelum promosi habis & sebelum semua staff serta posmen bercuti untuk CNY. Cecepat submit order before 1130am ni. Lepas tu tak dapat ye promosi ni, sorry sesangat 🤗
.
Available combo:
Timewise & Botanical Evo onlyyy
LAST CALL 👻 Sebelum promosi habis & sebelum semua staff serta posmen bercuti untuk CNY. Cecepat submit order before 1130am ni. Lepas tu tak dapat ye promosi ni, sorry sesangat 🤗 . Available combo: Timewise & Botanical Evo onlyyy
LIMPIADORA 3en1 #TimeWise #MaryKay @unidadalasmk Precio Q167
Jom order.. skinvigorate purple ni limited utk bln Januaryy sahajaaa tau... dan dgn promotion ini.. korg dpt jimat bykkk tau.. nak tau whatsapp kiterr

Whatsapp Maizatul - 0133107033
Mary Kay beauty consultant

#marykaymakeup
#marykaymalaysia
#marykay❤
#marykayshahalam #mascara
#makeup #healthyskin #beauty #skincare  #timewise #skinvigorate #marykay #lipstick #promotion #uitm #utm #uniten #cantik #sayaxsombongtau
Não sabe a tonalidade nem a numeração da sua base preferida mary kay!? Aqui segue um parâmetro! 💁🏾Pele Negra: bronze 1, 2, 4, 5 e 7 (time wise )/ bronze 500 (cobertura média )/ bronze 1 e 2 (base em pó) 💁🏽Pele Morena: beige 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 e 8 (time wise )/beige 300, 302, 304, 400 e 402 (cobertura média )/beige 1e 2 (base em pó ) 💁🏼Pele Branca: ivory 3, 5, 6 e 7 (time wise )/ivory 200 e 204 (cobertura média )/ivory 1e 2 (base em pó )  #marykay  #lindatododia  #sensacional  #marykaybrasil  #beleza  #makeup  #maquiagem  #cosmético  #irresistível  #base  #timewise  #cobertura  #consultoradebeleza  #vocemerece  #instamakeup  #makeuplovers
Paloma Francelino - consultora de Beleza Mary Kay 😘😘😘😘
Não sabe a tonalidade nem a numeração da sua base preferida mary kay!? Aqui segue um parâmetro! 💁🏾Pele Negra: bronze 1, 2, 4, 5 e 7 (time wise )/ bronze 500 (cobertura média )/ bronze 1 e 2 (base em pó) 💁🏽Pele Morena: beige 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 e 8 (time wise )/beige 300, 302, 304, 400 e 402 (cobertura média )/beige 1e 2 (base em pó ) 💁🏼Pele Branca: ivory 3, 5, 6 e 7 (time wise )/ivory 200 e 204 (cobertura média )/ivory 1e 2 (base em pó ) #marykay  #lindatododia  #sensacional  #marykaybrasil  #beleza  #makeup  #maquiagem  #cosmético  #irresistível  #base  #timewise  #cobertura  #consultoradebeleza  #vocemerece  #instamakeup  #makeuplovers  Paloma Francelino - consultora de Beleza Mary Kay 😘😘😘😘
🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾
"MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" 👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni.
Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate... Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.. Jom kita lihat fungsi OFHG ni..
✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit.. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..
✔Bertindak sebagai cooling gel..
✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.. #marykay #marykayskincare #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykayselangor #selangor #skincare #cleanser #skinvigorate #marykayproduk #timewise #melacep #botanicaleffect #oilfreehydrating #produkkecantikan #beautyconsultant #beautyconsultantmarykay #sayajual #qallistasignature #tiarahairmist #marykaylovers #marykayfeedback #beautycare #visitmyigshop #sayajualmarykay #limitededition #adakelulusankkm #vitaminkulit #untukmelembabkankulit
🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾🐾 "MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL" 👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? Jom kita berkenalan dengan OIL FREE HYDRATING GEL ni. Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate... Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI.. Jom kita lihat fungsi OFHG ni.. ✔Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap.. ✔Mengawal minyak & melembapkan kulit.. ✔Selain berfungsi sebagai pelembap, OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama.. ✔Bertindak sebagai cooling gel.. ✔Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan.. #marykay  #marykayskincare  #marykaybeautyconsultant  #marykaymalaysia  #marykayselangor  #selangor  #skincare  #cleanser  #skinvigorate  #marykayproduk  #timewise  #melacep  #botanicaleffect  #oilfreehydrating  #produkkecantikan  #beautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #sayajual  #qallistasignature  #tiarahairmist  #marykaylovers  #marykayfeedback  #beautycare  #visitmyigshop  #sayajualmarykay  #limitededition  #adakelulusankkm  #vitaminkulit  #untukmelembabkankulit 
Salam n morning u ols... Bila kite membeli sesuatu produk yg ummphhh... Mcm #marykay ni... .
Soalan cepu emas yg selalu akak dpt.. Berapa lama kah ia nya kite leh guna...maklumlah.. Kalau asek nak beli....je... Mmmm tak le bagus kan...maknanya.. Kene apply byk2 baru flawless gitu...
.
Pepulak.. Umur dah makin meningkat ni.. Mesti le nak kan produk yg yg leh menegang kan.. Yg leh memudakan semula kulit kite.. #Timewise
Adalah set produk yg sgt sesuai..
.
Whatsapp sy.. Sy leh consult mengenai skin anda.... Waty.. 012-337 7475
.
#marykaybeautyconsultant #ilovemarykay #marykaymalaysia #cantikluardalam #beautyskin #Timewise
Salam n morning u ols... Bila kite membeli sesuatu produk yg ummphhh... Mcm #marykay  ni... . Soalan cepu emas yg selalu akak dpt.. Berapa lama kah ia nya kite leh guna...maklumlah.. Kalau asek nak beli....je... Mmmm tak le bagus kan...maknanya.. Kene apply byk2 baru flawless gitu... . Pepulak.. Umur dah makin meningkat ni.. Mesti le nak kan produk yg yg leh menegang kan.. Yg leh memudakan semula kulit kite.. #Timewise  Adalah set produk yg sgt sesuai.. . Whatsapp sy.. Sy leh consult mengenai skin anda.... Waty.. 012-337 7475 . #marykaybeautyconsultant  #ilovemarykay  #marykaymalaysia  #cantikluardalam  #beautyskin  #Timewise 
Mary Kay Lash Lengthening Mascara!!
.
.
This lightweight formula is fortified with a vitamin B derivative that readily penetrates each lash to nourish, condition and strengthen instantly as it lengthens for stronger, natural-looking, softer lashes.
.
👉🏻Flake-, clump- and smudge-resistant.
👉🏻Clinically tested for skin irritancy and allergy.
👉🏻Suitable for sensitive eyes.
👉🏻Fragrance-free.
👉🏻Ophthalmologist-tested.
.
Call/Text/Whatsup: 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawless #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #fun #acne #nomore
Mary Kay Lash Lengthening Mascara!! . . This lightweight formula is fortified with a vitamin B derivative that readily penetrates each lash to nourish, condition and strengthen instantly as it lengthens for stronger, natural-looking, softer lashes. . 👉🏻Flake-, clump- and smudge-resistant. 👉🏻Clinically tested for skin irritancy and allergy. 👉🏻Suitable for sensitive eyes. 👉🏻Fragrance-free. 👉🏻Ophthalmologist-tested. . Call/Text/Whatsup: 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawless  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #fun  #acne  #nomore 
Ever wonder which brush to use with which product? 🤔🤔
.
👍🏻Luckily Mary Kay® brushes tell you right on the handle!
.
nurassia ☎ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawless #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #fun #acne #nomore
Ever wonder which brush to use with which product? 🤔🤔 . 👍🏻Luckily Mary Kay® brushes tell you right on the handle! . nurassia ☎ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawless  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #fun  #acne  #nomore 
Холод, влажный ветер и отопление – все эти факторы оказывают негативное воздействие даже на не очень чувствительную кожу. В холодный период необходимо глубокое увлажнение и питание кожи. 
Одним из лучших решений станет увлажняющая обновляющая гелевая маска TimeWise®, которая подарит коже мгновенное интенсивное увлажнение и обеспечит необходимый уход. 
Используйте ее 2-3 раза в неделю в течение 10 минут или оставьте на всю ночь – для достижения наилучшего результата. #marykay #kms #Timewise
Холод, влажный ветер и отопление – все эти факторы оказывают негативное воздействие даже на не очень чувствительную кожу. В холодный период необходимо глубокое увлажнение и питание кожи. Одним из лучших решений станет увлажняющая обновляющая гелевая маска TimeWise®, которая подарит коже мгновенное интенсивное увлажнение и обеспечит необходимый уход. Используйте ее 2-3 раза в неделю в течение 10 минут или оставьте на всю ночь – для достижения наилучшего результата. #marykay  #kms  #Timewise 
We Love Mary Kay....
Say goodbye to your "kulubot"
.
There's a solution for that concern..
No need to go to Derma..
You can rid that problem..
.
Try "Timewise Reflenishing Serum +C..
Is your essential for the Barest of Seasons..
.
💄skin will appear and firmed and theresiliance will be visibly
.
💄formulated w/ ings. that enhance the production of new collagen.
.
💄antioxidants rich formula has potent blend of botanicals sources known for their high level of vit.c.
.
Call/WhatsApp/ text ☎ 012 9966604
.
#Marykay #marykaymalaysia #love #beautiful #makeup #makeupartist #mineralcheek #flawlessface #skincare #dermatology #botanical #timewise #melacep #freechemical #freegift #freeconsultation #pengantin #bride #chinesenewyear #2017 #sexy #foundation #cccream #mkmen #vitamin #handsome #flawless #fun #acne #nomore
We Love Mary Kay.... Say goodbye to your "kulubot" . There's a solution for that concern.. No need to go to Derma.. You can rid that problem.. . Try "Timewise Reflenishing Serum +C.. Is your essential for the Barest of Seasons.. . 💄skin will appear and firmed and theresiliance will be visibly . 💄formulated w/ ings. that enhance the production of new collagen. . 💄antioxidants rich formula has potent blend of botanicals sources known for their high level of vit.c. . Call/WhatsApp/ text ☎ 012 9966604 . #Marykay  #marykaymalaysia  #love  #beautiful  #makeup  #makeupartist  #mineralcheek  #flawlessface  #skincare  #dermatology  #botanical  #timewise  #melacep  #freechemical  #freegift  #freeconsultation  #pengantin  #bride  #chinesenewyear  #2017  #sexy  #foundation  #cccream  #mkmen  #vitamin  #handsome  #flawless  #fun  #acne  #nomore 
O nome é Timewise mas pode chamar de amor! Já tem a sua? #marykaybrasil #marykay #timewise #maquiagem
Boa noite 😊
Sou uma consultora de beleza independente da Mary Kay, uma marca onde preza a qualidade e satisfação dos seus clientes.
Se houver algum interesse em adquirir ou dúvidas em relação a algum produto  Estou disposta a atende-la com maior prazer 😊
Obs: para maior alcance aceito cartões de débito e crédito 
#marykay #riodejaneiro #maquiagem #mattissimo #consultoradebelezaindependente #corretivoyellow #microdermoabrasão #agefinish #timewise #beleza #likeforlike #like4like #like #likesforlikes #seropédica #ufrrj #rural
Boa noite 😊 Sou uma consultora de beleza independente da Mary Kay, uma marca onde preza a qualidade e satisfação dos seus clientes. Se houver algum interesse em adquirir ou dúvidas em relação a algum produto Estou disposta a atende-la com maior prazer 😊 Obs: para maior alcance aceito cartões de débito e crédito #marykay  #riodejaneiro  #maquiagem  #mattissimo  #consultoradebelezaindependente  #corretivoyellow  #microdermoabrasão  #agefinish  #timewise  #beleza  #likeforlike  #like4like  #like  #likesforlikes  #seropédica  #ufrrj  #rural 
Chegooou a mais desejada novidade de janeiro: A Máscara de Cílios Lash Intensity 😍
E juntamente com ela, vários produtos para rechear a vida das minhas clientes de mais beleza! Incluindo os batons matissimos maravilhosos 💄

#prontaentregamk
#marykay #marykaynatal #marykaybrasil #FiqueLindaComMaryKay #euamomarykay #ProntaEntrega #AmoMaquiagem #LoucasPorMaquiagem #MakeUpLovers #beauty #maquiagem #MakeupDelivery #NatalRN #LojaOnline #timewise #base #basemarykay #arrasenabase #corretivo #corretivoyellow #ConsultoraMaryKay #corretivomk #lks #like4like
Chegooou a mais desejada novidade de janeiro: A Máscara de Cílios Lash Intensity 😍 E juntamente com ela, vários produtos para rechear a vida das minhas clientes de mais beleza! Incluindo os batons matissimos maravilhosos 💄 #prontaentregamk  #marykay  #marykaynatal  #marykaybrasil  #FiqueLindaComMaryKay  #euamomarykay  #ProntaEntrega  #AmoMaquiagem  #LoucasPorMaquiagem  #MakeUpLovers  #beauty  #maquiagem  #MakeupDelivery  #NatalRN  #LojaOnline  #timewise  #base  #basemarykay  #arrasenabase  #corretivo  #corretivoyellow  #ConsultoraMaryKay  #corretivomk  #lks  #like4like 
Melhor demaquilante, remove por completo a make, não arde os olhos..perfeito só podia ser Mary!! #marykaybrasil #timewise #MaryKaybr #consultoramarykay
Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз #timewise , 14г, цена - 6500 тг.
Укрепляющий крем для кожи вокруг глаз #timewise  , 14г, цена - 6500 тг.
Крем для кожи вокруг глаз #timewise препятствующий старению, 18 г, цена - 5300 тг.
Крем для кожи вокруг глаз #timewise  препятствующий старению, 18 г, цена - 5300 тг.
Увлажняющая обновляющая гелевая маска #timewise, 85 мл, цена - 8500 тг.
Увлажняющая обновляющая гелевая маска #timewise , 85 мл, цена - 8500 тг.
Descubrí el Set Milagroso #TimeWise y ayudá a recuperar la #juventud de tu #piel. 
#MaryKay #SetMilagroso
No dejés pasar ni el más mínimo detalle.  Esta semana comprate la base de maquillaje y llevate la brocha a mitad de precio solo este enero

Conseguí nuestros productos contactando a una Consultora en ☛ 0971371292

#Maquillaje #MaryKay #TimeWise
No dejés pasar ni el más mínimo detalle. Esta semana comprate la base de maquillaje y llevate la brocha a mitad de precio solo este enero Conseguí nuestros productos contactando a una Consultora en ☛ 0971371292 #Maquillaje  #MaryKay  #TimeWise 
Пилинг для лица TimeWise Repair

Активная #формула пилинга для лица #TimeWise #Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel cодержит #витамины С, Е и одну из самых активных гидрокислот - гликолевую, эффективное действие на кожу которой доказано многими научными исследованиями. 
Также в составе средства вытяжки из морских водорослей и эксклюзивный комплекс натуральных экстрактов, обладающих успокаивающим действием. 
Как работает пилинг для лица TimeWise Repair®? 🌱Глубоко отшелушивает, удаляя омертвевшие #клетки с поверхности кожи; 🌱Устраняет тусклый #цвет лица, возвращает ему здоровый и сияющий #вид;
🌱 Выравнивает #тон кожи, активно воздействуя на гиперпигментацию;
🌱 Сужает поры и улучшает текстуру кожи; 🌱Ускоряет процессы обновления кожи; 🌱Уменьшает видимость морщин.

#byGrigoryeva#beauty#marykay#mk#мэрикэй#косметика#мастеркласс#девочки#девушки#женщины#fashion#красота#молодость#Стерлитамак#Россия#Башкортостан#лучшеедлялучших#marykayдлятебя
Пилинг для лица TimeWise Repair Активная #формула  пилинга для лица #TimeWise  #Repair ® Revealing Radiance™ Facial Peel cодержит #витамины  С, Е и одну из самых активных гидрокислот - гликолевую, эффективное действие на кожу которой доказано многими научными исследованиями. Также в составе средства вытяжки из морских водорослей и эксклюзивный комплекс натуральных экстрактов, обладающих успокаивающим действием. Как работает пилинг для лица TimeWise Repair®? 🌱Глубоко отшелушивает, удаляя омертвевшие #клетки  с поверхности кожи; 🌱Устраняет тусклый #цвет  лица, возвращает ему здоровый и сияющий #вид ; 🌱 Выравнивает #тон  кожи, активно воздействуя на гиперпигментацию; 🌱 Сужает поры и улучшает текстуру кожи; 🌱Ускоряет процессы обновления кожи; 🌱Уменьшает видимость морщин. #byGrigoryeva #beauty #marykay #mk #мэрикэй #косметика #мастеркласс #девочки #девушки #женщины #fashion #красота #молодость #Стерлитамак #Россия #Башкортостан #лучшеедлялучших #marykayдлятебя 
😲😮😕 schnelle und sofortige Hilfe - gibts bei mir 😊 #marykay #satinhandset #Satinlips #timewise #skinvigoratecleansingbrush #Feuchtigkeitsmaske
BEAUTIFULLY BARE! Achieve Flawless Face Finishing Results With MissionsbyMaryKay! Place Your Order Today! #MissionsbyMaryKay #MaryKay #Missions #WOMAN #WOMEN #Health #Healthy #Beauty #Skin #Facial #Daily #Clean #Refreshing #Encouragement #Timewise #Repair #Night #Day