an online Instagram web viewer

#uitmraub medias

Photos

Sape berani? Saya. ๐Ÿ˜Œ Sape yg usaha? Saya. Sape yg dapat hasil? Saya. Takkan saya je, korang mcm mna? Jom ikut sy, sy ade tmpt baik pnya utk korang ubah hidup.. Tanak?? Tanak sudah... Jadilah manusia yg abiskan duit mak ayah, sy nk bntu mak ayah sy huhu ๐Ÿ˜™
.
.
Yg mana dah lama memerhati Business Academy 360 dan teringin nak ubah hidup, bukan teringin, yg terdetik sekali dalam hati nak buat bersama saya dan ingin diajar oleh saya #skillonlinestage3 #ProjekIncomeTurbo dan #OnlineGerilla2017 boleh pm sy.. .
.
.

Saya akan ajar dari A-Z.. Syaratnya:
1-Berani
2-Serius
3-Jiwa kental
4-Suka bertanya ketika belajar
5-Sanggup Belajar & Mengajar
.
.
Nak create income / saving di usia muda RM1000-RM10,000 sebulan.. Sertakan detail anda ketika pm sy.. ๐Ÿ˜Š
.
.
MUHAMMAD FADIL LEE
013-423-8214
013-423-8214
013-423-8214
#ba360crown
#businessacademy360
#srempirerich
#fadilmillionaire
www.otcmarkets.com/home
. .
.
#uitmpalam #uitmshahalam #uitmraub #uitmtapah #uitmsegamat #uitmmachang #uitmpuncakperdan #uitmpp #kelantan #penang #kedah #kualalumpur #selangor #johor #kulai #skudai #perlis #terengganu
Sape berani? Saya. ๐Ÿ˜Œ Sape yg usaha? Saya. Sape yg dapat hasil? Saya. Takkan saya je, korang mcm mna? Jom ikut sy, sy ade tmpt baik pnya utk korang ubah hidup.. Tanak?? Tanak sudah... Jadilah manusia yg abiskan duit mak ayah, sy nk bntu mak ayah sy huhu ๐Ÿ˜™ . . Yg mana dah lama memerhati Business Academy 360 dan teringin nak ubah hidup, bukan teringin, yg terdetik sekali dalam hati nak buat bersama saya dan ingin diajar oleh saya #skillonlinestage3  #ProjekIncomeTurbo  dan #OnlineGerilla2017  boleh pm sy.. . . . Saya akan ajar dari A-Z.. Syaratnya: 1-Berani 2-Serius 3-Jiwa kental 4-Suka bertanya ketika belajar 5-Sanggup Belajar & Mengajar . . Nak create income / saving di usia muda RM1000-RM10,000 sebulan.. Sertakan detail anda ketika pm sy.. ๐Ÿ˜Š . . MUHAMMAD FADIL LEE 013-423-8214 013-423-8214 013-423-8214 #ba360crown  #businessacademy360  #srempirerich  #fadilmillionaire  www.otcmarkets.com/home . . . #uitmpalam  #uitmshahalam  #uitmraub  #uitmtapah  #uitmsegamat  #uitmmachang  #uitmpuncakperdan  #uitmpp  #kelantan  #penang  #kedah  #kualalumpur  #selangor  #johor  #kulai  #skudai  #perlis  #terengganu 
KENAPA STUDENT PERLU MULAKAN PERNIAGAAN ?...
.
.
Zaman sekarng nak dapat kerja pun susah., kenapa susah?? Sebb ramai sangat graduan yg keluar tiap2 tahun yg menganggur, dan peluang pekerjaan sedikit., So, kalau awak org yg bijak patut mencari alternatif lain sebagai back up utk awak.
.
.
That why saya suggestkan anda utk ceburkan diri dlam bidang perniagaan.,
.
.
Mulakan perniagaan sendiri.
.
Saya ada satu bisnes yg sangat2 #awesome zaman sekarng iaitu #bisnesonline., mudahnya bisnes online anda tak perlukan modal yg banyak.. just rm370 sahaja.
.
Tak perlu simpan stok barang. Modul coaching diberikan secara percuma sampai anda dpat buat income sendri..
.
.
Pastinya 9 daripada 10 rezeki datangnya dari perniagaan! Anda sendiri pon tahu kan. .
.
.
Tunggu apa lagi?? Terus contact saya utk tahu detail..
.
. 
Call/Whatsapp
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)

Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ทNaz_erul13
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam #WolfEmpire769

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk #uitmkotasamarahan
KENAPA STUDENT PERLU MULAKAN PERNIAGAAN ?... . . Zaman sekarng nak dapat kerja pun susah., kenapa susah?? Sebb ramai sangat graduan yg keluar tiap2 tahun yg menganggur, dan peluang pekerjaan sedikit., So, kalau awak org yg bijak patut mencari alternatif lain sebagai back up utk awak. . . That why saya suggestkan anda utk ceburkan diri dlam bidang perniagaan., . . Mulakan perniagaan sendiri. . Saya ada satu bisnes yg sangat2 #awesome  zaman sekarng iaitu #bisnesonline ., mudahnya bisnes online anda tak perlukan modal yg banyak.. just rm370 sahaja. . Tak perlu simpan stok barang. Modul coaching diberikan secara percuma sampai anda dpat buat income sendri.. . . Pastinya 9 daripada 10 rezeki datangnya dari perniagaan! Anda sendiri pon tahu kan. . . . Tunggu apa lagi?? Terus contact saya utk tahu detail.. . . Call/Whatsapp ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ทNaz_erul13 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  #WolfEmpire769  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk  #uitmkotasamarahan 
KENAPA STUDENT PERLU MULAKAN PERNIAGAAN ?...
.
.
Zaman sekarng nak dapat kerja pun susah., kenapa susah?? Sebb ramai sangat graduan yg keluar tiap2 tahun yg menganggur, dan peluang pekerjaan sedikit., So, kalau awak org yg bijak patut mencari alternatif lain sebagai back up utk awak.
.
.
That why saya suggestkan anda utk ceburkan diri dlam bidang perniagaan.,
.
.
Mulakan perniagaan sendiri.
.
Saya ada satu bisnes yg sangat2 #awesome zaman sekarng iaitu #bisnesonline., mudahnya bisnes online anda tak perlukan modal yg banyak.. just rm370 sahaja.
.
Tak perlu simpan stok barang. Modul coaching diberikan secara percuma sampai anda dpat buat income sendri..
.
.
Pastinya 9 daripada 10 rezeki datangnya dari perniagaan! Anda sendiri pon tahu kan. .
.
.
Tunggu apa lagi?? Terus contact saya utk tahu detail..
.
. 
Call/Whatsapp
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)

Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ทNaz_erul13
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam #WolfEmpire769

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk #uitmkotasamarahan
KENAPA STUDENT PERLU MULAKAN PERNIAGAAN ?... . . Zaman sekarng nak dapat kerja pun susah., kenapa susah?? Sebb ramai sangat graduan yg keluar tiap2 tahun yg menganggur, dan peluang pekerjaan sedikit., So, kalau awak org yg bijak patut mencari alternatif lain sebagai back up utk awak. . . That why saya suggestkan anda utk ceburkan diri dlam bidang perniagaan., . . Mulakan perniagaan sendiri. . Saya ada satu bisnes yg sangat2 #awesome  zaman sekarng iaitu #bisnesonline ., mudahnya bisnes online anda tak perlukan modal yg banyak.. just rm370 sahaja. . Tak perlu simpan stok barang. Modul coaching diberikan secara percuma sampai anda dpat buat income sendri.. . . Pastinya 9 daripada 10 rezeki datangnya dari perniagaan! Anda sendiri pon tahu kan. . . . Tunggu apa lagi?? Terus contact saya utk tahu detail.. . . Call/Whatsapp ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ทNaz_erul13 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  #WolfEmpire769  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk  #uitmkotasamarahan 
KENAPA STUDENT PERLU MULAKAN PERNIAGAAN ?...
.
.
Zaman sekarang nak dapat kerja pun susah., kenapa susah?? Sebb ramai sangat graduan yg keluar tiap2 tahun yg menganggur, dan peluang pekerjaan sedikit., So, kalau awak org yg bijak patut mencari alternatif lain sebagai back up utk awak.
.
.
That why saya suggestkan anda utk ceburkan diri dlam bidang perniagaan.,
.
.
Mulakan perniagaan sendiri.
.
Saya ada satu bisnes yg sangat2 #awesome zaman sekarng iaitu #bisnesonline., mudahnya bisnes online anda tak perlukan modal yg banyak.. just rm370 sahaja.
.
Tak perlu simpan stok barang. Modul coaching diberikan secara percuma sampai anda dpat buat income sendri..
.
.
Pastinya 9 daripada 10 rezeki datangnya dari perniagaan! Anda sendiri pon tahu kan. .
.
.
Tunggu apa lagi?? Terus contact saya utk tahu detail..
.
. 
Call/Whatsapp
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)
๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul)

Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ทNaz_erul13
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam #WolfEmpire769

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
KENAPA STUDENT PERLU MULAKAN PERNIAGAAN ?... . . Zaman sekarang nak dapat kerja pun susah., kenapa susah?? Sebb ramai sangat graduan yg keluar tiap2 tahun yg menganggur, dan peluang pekerjaan sedikit., So, kalau awak org yg bijak patut mencari alternatif lain sebagai back up utk awak. . . That why saya suggestkan anda utk ceburkan diri dlam bidang perniagaan., . . Mulakan perniagaan sendiri. . Saya ada satu bisnes yg sangat2 #awesome  zaman sekarng iaitu #bisnesonline ., mudahnya bisnes online anda tak perlukan modal yg banyak.. just rm370 sahaja. . Tak perlu simpan stok barang. Modul coaching diberikan secara percuma sampai anda dpat buat income sendri.. . . Pastinya 9 daripada 10 rezeki datangnya dari perniagaan! Anda sendiri pon tahu kan. . . . Tunggu apa lagi?? Terus contact saya utk tahu detail.. . . Call/Whatsapp ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) ๐Ÿ“ž 016.572.3008 (Nazirul) Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ทNaz_erul13 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  #WolfEmpire769  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
STUDENT POLI BUAT HAL LAGI...
.
.
.
.
Tahniah Richard Will, income bulan September 2016 untuk 1 acc saja mencecah RM14,000++ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ gila betul. 1 bulan saja dah 5 Figure Income. Baru umur 20 Tahun tapi bukan halangan untuk berjaya.
.
.
Ini antara bukti kejayaan yang luar biasa untuk platform yang kami buat sekarang. Dengan teknik baru yang kami apply iaitu teknik #SkillsOnlineStage3 , result yang hebat terhasil dari student2, ramai yang achieve income yang luar biasa hanya buat online sahaja.
.
.
Saya mencari 5 orang terawal untuk saya ajar bagaimana untuk jana pendapatan RM 100- RM500 sehari secara PART TIME sahaja.Module, guideline dan personal coaching diberikan secara PERCUMA. Berminat? Boleh pm saya.
.
.
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท Neathan Jeyz
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
STUDENT POLI BUAT HAL LAGI... . . . . Tahniah Richard Will, income bulan September 2016 untuk 1 acc saja mencecah RM14,000++ ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ gila betul. 1 bulan saja dah 5 Figure Income. Baru umur 20 Tahun tapi bukan halangan untuk berjaya. . . Ini antara bukti kejayaan yang luar biasa untuk platform yang kami buat sekarang. Dengan teknik baru yang kami apply iaitu teknik #SkillsOnlineStage3  , result yang hebat terhasil dari student2, ramai yang achieve income yang luar biasa hanya buat online sahaja. . . Saya mencari 5 orang terawal untuk saya ajar bagaimana untuk jana pendapatan RM 100- RM500 sehari secara PART TIME sahaja.Module, guideline dan personal coaching diberikan secara PERCUMA. Berminat? Boleh pm saya. . . Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท Neathan Jeyz . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
๐ŸŒน Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?๐ŸŒน
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.
.
Ada 8 warna hebat!
๐Ÿ’‹ BASHFUL YOU
๐Ÿ’‹ RICH TRUFFLE
๐Ÿ’‹ MAUVE MOMENT
๐Ÿ’‹ POWERFUL PINK
๐Ÿ’‹ ALWAYS APRICOT
๐Ÿ’‹ POPPY PLEASE
๐Ÿ’‹ MIDNIGHT RED
๐Ÿ’‹ CRUSHED BERRY
.
๐ŸŒปONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES๐ŸŒป
.
Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang!
.
Luv ๐Ÿ’–,
Adzna Ahmad
Mary Kay Beauty Consultant +601132339840

#marykaykualalipis #marykayjerantut #marykayraub #marykaybentong #ilovemarykay  #marykaylipstick  #marykaymysg #makeup #freegift #freepostage #ipgtaa #uitmraub #kulitsihatdancantik #Flawless #glowing #mattewear
๐ŸŒน Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?๐ŸŒน . Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas 'clear top window' untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah. . Ada 8 warna hebat! ๐Ÿ’‹ BASHFUL YOU ๐Ÿ’‹ RICH TRUFFLE ๐Ÿ’‹ MAUVE MOMENT ๐Ÿ’‹ POWERFUL PINK ๐Ÿ’‹ ALWAYS APRICOT ๐Ÿ’‹ POPPY PLEASE ๐Ÿ’‹ MIDNIGHT RED ๐Ÿ’‹ CRUSHED BERRY . ๐ŸŒปONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES๐ŸŒป . Berminat nak tahu lebih lanjut? Hubungi saya sekarang! . Luv ๐Ÿ’–, Adzna Ahmad Mary Kay Beauty Consultant +601132339840 #marykaykualalipis  #marykayjerantut  #marykayraub  #marykaybentong  #ilovemarykay  #marykaylipstick  #marykaymysg  #makeup  #freegift  #freepostage  #ipgtaa  #uitmraub  #kulitsihatdancantik  #Flawless  #glowing  #mattewear 
Dari zero to hero. ๐Ÿ˜” Dari tak tahu bab perniagaan kpd tahu semuanya. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑJom saksikan detik2 kejayaan .
.
Yang mana nk create income RM1000-RM10,000 sebulan cepat senang dan mudah ikut module #businessacademy360 Boleh pm sy atau tengok semula post2 sy sebelum ni @capt.syieraarezan66_
โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ
.
Sape ingin tahu project online gerilla 2017 dan project income turbo, do pm me for detailss.. Syiera free ni smntara tggu masuk waktu zohor ๐Ÿ˜Š Sape cepat saya bg offer 50% keja dh disettelkan.. Utk 5org terawal shj
.
.

SYIERA REZAN
011-3135-5718
#businessacademy360ย 
#ba360crownย 
#skillonlinestage3
www.otcmarket.com/home
.
.
#kelantanย #selangorย #pahangย #kualalumpur #johor #kulai #senai #skudai #uitmsegamat #utmskudai #uthm #uitmraub #uitmpp #uitmpalam #uitmshahalam #kptmbangiย #kptmย #usmย #usim #uitmtapahย #uitmjengkaย #millionaireย #money #ootdย #sportcarย #photooftheday
Dari zero to hero. ๐Ÿ˜” Dari tak tahu bab perniagaan kpd tahu semuanya. ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑJom saksikan detik2 kejayaan . . Yang mana nk create income RM1000-RM10,000 sebulan cepat senang dan mudah ikut module #businessacademy360  Boleh pm sy atau tengok semula post2 sy sebelum ni @capt.syieraarezan66_ โ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆโ€ฆ . Sape ingin tahu project online gerilla 2017 dan project income turbo, do pm me for detailss.. Syiera free ni smntara tggu masuk waktu zohor ๐Ÿ˜Š Sape cepat saya bg offer 50% keja dh disettelkan.. Utk 5org terawal shj . . SYIERA REZAN 011-3135-5718 #businessacademy360 ย  #ba360crown ย  #skillonlinestage3  www.otcmarket.com/home . . #kelantan ย #selangor ย #pahang ย #kualalumpur  #johor  #kulai  #senai  #skudai  #uitmsegamat  #utmskudai  #uthm  #uitmraub  #uitmpp  #uitmpalam  #uitmshahalam  #kptmbangi ย #kptm ย #usm ย #usim  #uitmtapah ย #uitmjengka ย #millionaire ย #money  #ootd ย #sportcar ย #photooftheday 
(TEKNIK SEMAK PHONE)
.
.
.
Bongkar rahsia buat pendapatan Rm 10,000 satu bulan SECARA ONLINE..Yang penting tak perlu pergi pejabat pos nak post barang..Tak perlu cari-cari orang..Tak perlukan modal sampai puluhan ribu..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
.
.
.
Syarat kelayakkan cuma serius untuk buat perniagaan..ada smartphone..boleh bagi komitmen sekurang-kurang 2-3 jam satu hari..dan yang paling penting ada modal..kalau tak ada modal nak berniaga apa..betul tak??๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Mana yang ada syarat-syarat ni atau ada salah satu pon boleh pm sya..sya akan ajar cara untuk buat pendapatan..meh pm untuk keterangan lebih lanjut..๐Ÿ˜„๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž
.
Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž
Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž
.
#muadzpunyer #entreprenuer #youngentreprenuer #businessacademy360 #ba360crown #lacorrr #retirerich #retireyoung #projekusahawanonline #cucms #ukm #luct #mmu #uitmshahalam #uitmraub #upm  #usim #utem #unisza #kptm
(TEKNIK SEMAK PHONE) . . . Bongkar rahsia buat pendapatan Rm 10,000 satu bulan SECARA ONLINE..Yang penting tak perlu pergi pejabat pos nak post barang..Tak perlu cari-cari orang..Tak perlukan modal sampai puluhan ribu..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . . . . . Syarat kelayakkan cuma serius untuk buat perniagaan..ada smartphone..boleh bagi komitmen sekurang-kurang 2-3 jam satu hari..dan yang paling penting ada modal..kalau tak ada modal nak berniaga apa..betul tak??๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Mana yang ada syarat-syarat ni atau ada salah satu pon boleh pm sya..sya akan ajar cara untuk buat pendapatan..meh pm untuk keterangan lebih lanjut..๐Ÿ˜„๐Ÿ“ž๐Ÿ“ž . Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž . #muadzpunyer  #entreprenuer  #youngentreprenuer  #businessacademy360  #ba360crown  #lacorrr  #retirerich  #retireyoung  #projekusahawanonline  #cucms  #ukm  #luct  #mmu  #uitmshahalam  #uitmraub  #upm  #usim  #utem  #unisza  #kptm 
kita sedang memecut dalam bidang yang kita usahakan, masa itu lah Tuhan akan datangkan ujian sebagai cabaran. Dan kita di beri pilihan, sama ada berhenti atau bertahan.
.
Berhenti, kita akan hapuskan perjalanan impian yang kita dah bina di sebabkan ujian yang sekecil cuma dan musnahkan segala impian yang bakal di kecapi di masa depan๐Ÿ˜Ÿ.
.
Bertahan, kita akan alami kesukaran pada permulaan dan akan ada episod-episod kesusahan yang kita akan lalui. Tapi setiap yang susah tu pasti ada senangnya, just keep fighting๐Ÿ’ช๐Ÿป.
.
"Setitis air hujan yang jernih juga datang daripada awan yang gelap"
.

Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž
Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž
.
#muadzpunyer #entreprenuer #youngentreprenuer #businessacademy360 #ba360crown #lacorrr #retirerich #retireyoung #projekusahawanonline #cucms #ukm #luct #mmu #uitmshahalam #uitmraub #upm  #usim #utem #unisza #kptm
kita sedang memecut dalam bidang yang kita usahakan, masa itu lah Tuhan akan datangkan ujian sebagai cabaran. Dan kita di beri pilihan, sama ada berhenti atau bertahan. . Berhenti, kita akan hapuskan perjalanan impian yang kita dah bina di sebabkan ujian yang sekecil cuma dan musnahkan segala impian yang bakal di kecapi di masa depan๐Ÿ˜Ÿ. . Bertahan, kita akan alami kesukaran pada permulaan dan akan ada episod-episod kesusahan yang kita akan lalui. Tapi setiap yang susah tu pasti ada senangnya, just keep fighting๐Ÿ’ช๐Ÿป. . "Setitis air hujan yang jernih juga datang daripada awan yang gelap" . Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž . #muadzpunyer  #entreprenuer  #youngentreprenuer  #businessacademy360  #ba360crown  #lacorrr  #retirerich  #retireyoung  #projekusahawanonline  #cucms  #ukm  #luct  #mmu  #uitmshahalam  #uitmraub  #upm  #usim  #utem  #unisza  #kptm 
ORANG BESUT TERENGGANU. JOM COD! dapatkan sekarang #ubatresdungvnkery .
.
JERTEH
SEBERANG JERTEH
KAMPUNG RAJA
.
seluruh besut๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š@abaprinting (019-996 9391 / 011-25715503) .
.
UBAT RESDUNG VNKERY
.
Diperbuat drp 30 HERBA ASLI .
Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali
____________________________________________
SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG)
.
CARA MAKAN: ๐Ÿ’Š
bismilllah, selawat, niat nk baik
2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค
makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. 
AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS
------------------------
Makan JIKA perlu ! โ›”๏ธSTOP jika OK!
.
________________
*PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG)
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธRM15 / ( 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM8 SM / RM11 SS

RM75 / 5 paket ke atas
(FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA )
__________________________
๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠTERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA
.
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ(RM20 /1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM8 SM / RM11 SS
RM95/ 5 paket ke atas
.
(FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) *harga ini sah sehingga 31/12/2016* selepas itu harga rm20 spaket.
_________________________
WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN
mybnk: 164137495686
cimb: 7050010470
.
mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details:
.
nama: 
alamat:
no phone
beli apa๐Ÿ˜:
.
#testimoniubatresdung #ubatresdung #ubatresdungvnkery #ubatresdungvnkeryfeedback #sayajualubatresdung #raub #cvuipata #bukitpanorama #sungaitong #codraub #uitmraub #codchendering #codubatresdungterengganu #ganukite #ganu #kampunglaut #3juara #duostar #codbesut #codjerteh #kfcjerteh #kampungraja #majliskayujerteh #jerteh
ORANG BESUT TERENGGANU. JOM COD! dapatkan sekarang #ubatresdungvnkery  . . JERTEH SEBERANG JERTEH KAMPUNG RAJA . seluruh besut๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ’Š๐Ÿ’Š@abaprinting (019-996 9391 / 011-25715503) . . UBAT RESDUNG VNKERY . Diperbuat drp 30 HERBA ASLI . Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali ____________________________________________ SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG) . CARA MAKAN: ๐Ÿ’Š bismilllah, selawat, niat nk baik 2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS ------------------------ Makan JIKA perlu ! โ›”๏ธSTOP jika OK! . ________________ *PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG) โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธRM15 / ( 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ RM8 SM / RM11 SS RM75 / 5 paket ke atas (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) __________________________ ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠTERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA . โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ(RM20 /1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ RM8 SM / RM11 SS RM95/ 5 paket ke atas . (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) *harga ini sah sehingga 31/12/2016* selepas itu harga rm20 spaket. _________________________ WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN mybnk: 164137495686 cimb: 7050010470 . mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details: . nama: alamat: no phone beli apa๐Ÿ˜: . #testimoniubatresdung  #ubatresdung  #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatresdung  #raub  #cvuipata  #bukitpanorama  #sungaitong  #codraub  #uitmraub  #codchendering  #codubatresdungterengganu  #ganukite  #ganu  #kampunglaut  #3juara  #duostar  #codbesut  #codjerteh  #kfcjerteh  #kampungraja  #majliskayujerteh  #jerteh 
Kalau boleh terbang.. Terbanglah..
Kalau boleh pecut.. Pecutlah..
Kalau boleh lari.. Larilah..
Kalau boleh berjalan.. Berjalanlah..
Kalau boleh merangkak.. Merangkaklah..
.
Susah macam mana pon.. Kita perlu teruskan perjalanan.. Jangan berhenti.. Kita akan berjaya. Kalau kita terus berusaha.. Yakin dan percaya kita akan berjaya.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
.
Selamat pagi geng2๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š start your morning with positive thoughts ,
.
Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž
Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž
.
#muadzpunyer #entreprenuer #youngentreprenuer #businessacademy360 #ba360crown #lacorrr #retirerich #retireyoung #projekusahawanonline #cucms #ukm #luct #mmu #uitmshahalam #uitmraub #upm  #usim #utem #unisza #kptm
Kalau boleh terbang.. Terbanglah.. Kalau boleh pecut.. Pecutlah.. Kalau boleh lari.. Larilah.. Kalau boleh berjalan.. Berjalanlah.. Kalau boleh merangkak.. Merangkaklah.. . Susah macam mana pon.. Kita perlu teruskan perjalanan.. Jangan berhenti.. Kita akan berjaya. Kalau kita terus berusaha.. Yakin dan percaya kita akan berjaya.. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช . Selamat pagi geng2๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š start your morning with positive thoughts , . Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž Wan Muadz- Whatsapp 01119715049๐Ÿ“ž . #muadzpunyer  #entreprenuer  #youngentreprenuer  #businessacademy360  #ba360crown  #lacorrr  #retirerich  #retireyoung  #projekusahawanonline  #cucms  #ukm  #luct  #mmu  #uitmshahalam  #uitmraub  #upm  #usim  #utem  #unisza  #kptm 
SALAHKAN DIRI SENDIRI. BUKAN TUNDING JARI.
.
.
.
.
Ye betul tu . kalau kita tak berjaya jangan pernah salahkan orang sekeliling kita. sebab itu adalah dari kesalahan sendiri. Kenape ?
.
.
.
ni 3 ciri ciri orang yang tak berjaya:
.
โŒ Takut mencuba sesuatu yang baru.

Belum lagi cuba dah nak judge orang lain belum lagi mencuba dah kata gagal. belum terjadi dah kata musnah. biar mencuba dari tidak pernah mencuba . itu lagi memalukan diri sendiri. Kesimpulan berani tu penting ada dalam diri. dari sifat berani kita mencuba walaupun gagal.
.
โŒ cepat putus asa

Dalam keadaan kau sedang mencuba dan kau gagal lalu kau letakkan diri dalam zon putus asa. itu sebenarnya adalah saat yang perlu dielakkan jika anda ingin capai kejayaan dalam hidup. .
.
โŒpemalas

sifat pemalas muncul bila kita gagal . kita taknak berusaha untuk teruskan . dah diberi segala kemudahan tapi masih malas berusaha . and always bagi alasan . igt apa saya selalu pesan . sekali awak bagi alasan beribu kegagalan menanti awak ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰
.
.
.
Sesiapa yang berminat nak cari kerja partime sambil kerja, study, even masih menganggur boleh pm saya. saya nak kenalkan satu platform dimana dapat menjana pendapatan dari rm100-rm1000. Hanya yang berminat boleh pm โœจ
.
.
Jadi โ˜ubah sikap. Ubah pendapatan.
9/10 rezeki adalah dari perniagaan.
Cuba apa yg org lain tak cuba. Awak akan selangkah maju ke depan๐Ÿ‘Œ

DM / WHATSAPP SAYA

01112947988  syahida
01112947988  syahida
01112947988  Syahida 
Tags.
#gammanetwork #gammanetwork769 #skillsonlinestage3 
More tags.s
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam#kualaterengganu#unisza#umt
SALAHKAN DIRI SENDIRI. BUKAN TUNDING JARI. . . . . Ye betul tu . kalau kita tak berjaya jangan pernah salahkan orang sekeliling kita. sebab itu adalah dari kesalahan sendiri. Kenape ? . . . ni 3 ciri ciri orang yang tak berjaya: . โŒ Takut mencuba sesuatu yang baru. Belum lagi cuba dah nak judge orang lain belum lagi mencuba dah kata gagal. belum terjadi dah kata musnah. biar mencuba dari tidak pernah mencuba . itu lagi memalukan diri sendiri. Kesimpulan berani tu penting ada dalam diri. dari sifat berani kita mencuba walaupun gagal. . โŒ cepat putus asa Dalam keadaan kau sedang mencuba dan kau gagal lalu kau letakkan diri dalam zon putus asa. itu sebenarnya adalah saat yang perlu dielakkan jika anda ingin capai kejayaan dalam hidup. . . โŒpemalas sifat pemalas muncul bila kita gagal . kita taknak berusaha untuk teruskan . dah diberi segala kemudahan tapi masih malas berusaha . and always bagi alasan . igt apa saya selalu pesan . sekali awak bagi alasan beribu kegagalan menanti awak ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜‰ . . . Sesiapa yang berminat nak cari kerja partime sambil kerja, study, even masih menganggur boleh pm saya. saya nak kenalkan satu platform dimana dapat menjana pendapatan dari rm100-rm1000. Hanya yang berminat boleh pm โœจ . . Jadi โ˜ubah sikap. Ubah pendapatan. 9/10 rezeki adalah dari perniagaan. Cuba apa yg org lain tak cuba. Awak akan selangkah maju ke depan๐Ÿ‘Œ DM / WHATSAPP SAYA 01112947988 syahida 01112947988 syahida 01112947988 Syahida Tags. #gammanetwork  #gammanetwork769  #skillsonlinestage3  More tags.s #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #kualaterengganu #unisza #umt 
(AMARAN!!JANGAN PERCAYA BULAT2)
.
.
.
Mesti ramai yang tak percaya income boleh dapat banyak macam tu kan??
.
.
Tapi inilah hakikat yang ditunjukkan. bukti yang ditunjukkan..anda boleh menjana income yang tinggi dalam masa sehari..kalau sebulan??
.
.
Cuba bayangkan..inilah kehebatan perniagaan ni..mampu buat apa tambah pendapatan..kalau tak dapat Rm 1000 tapi dapat Rm 500 sehari okey tak??
.
.
.
Kalau nak meh baca sikit lagi..
.
.
.
.
.
Kenapa??still ragu2??tak yah ragu2 dah la..๐Ÿ˜‚siap tunjuk bukti kejayaan lagi tau..
.
.
.
Ni bukan bisness tepi jalan..ini bisness yang real bisness..kalau tak real takkan boleh sampai pakai ferari business partner sya..ada yang pakai lamborghini..ini bukan biasa2 punya bisness tau..๐Ÿ˜„
.
.
.
kalau still ada persoalan bisness apa yang sya buat..kita pm tepi ye..mana tau..ini doa yang awk minta hari2 untuk ada rezeki lebih baik..sebab Allah tak datangkan rezeki begitu saja..Allah datangkan dalam bentuk peluangkan..so..meh pm meh..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†
.
.
Norhakim Zulkeply 
Business Consultant|
Motivator|
.
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim).
.
.
.
Tags
#gammanetwork 
#Prorich769  #Dynamic88 #FighterRich769 #skillsonlinestage3 #Norhakimyoungmillionaire

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakala
(AMARAN!!JANGAN PERCAYA BULAT2) . . . Mesti ramai yang tak percaya income boleh dapat banyak macam tu kan?? . . Tapi inilah hakikat yang ditunjukkan. bukti yang ditunjukkan..anda boleh menjana income yang tinggi dalam masa sehari..kalau sebulan?? . . Cuba bayangkan..inilah kehebatan perniagaan ni..mampu buat apa tambah pendapatan..kalau tak dapat Rm 1000 tapi dapat Rm 500 sehari okey tak?? . . . Kalau nak meh baca sikit lagi.. . . . . . Kenapa??still ragu2??tak yah ragu2 dah la..๐Ÿ˜‚siap tunjuk bukti kejayaan lagi tau.. . . . Ni bukan bisness tepi jalan..ini bisness yang real bisness..kalau tak real takkan boleh sampai pakai ferari business partner sya..ada yang pakai lamborghini..ini bukan biasa2 punya bisness tau..๐Ÿ˜„ . . . kalau still ada persoalan bisness apa yang sya buat..kita pm tepi ye..mana tau..ini doa yang awk minta hari2 untuk ada rezeki lebih baik..sebab Allah tak datangkan rezeki begitu saja..Allah datangkan dalam bentuk peluangkan..so..meh pm meh..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜† . . Norhakim Zulkeply Business Consultant| Motivator| . 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim). . . . Tags #gammanetwork  #Prorich769  #Dynamic88  #FighterRich769  #skillsonlinestage3  #Norhakimyoungmillionaire  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakala 
(AMARAN!!JANGAN PERCAYA BULAT2)
.
.
.
Mesti ramai yang tak percaya income boleh dapat banyak macam tu kan??
.
.
Tapi inilah hakikat yang ditunjukkan. bukti yang ditunjukkan..anda boleh menjana income yang tinggi dalam masa sehari..kalau sebulan??
.
.
Cuba bayangkan..inilah kehebatan perniagaan ni..mampu buat apa tambah pendapatan..kalau tak dapat Rm 1000 tapi dapat Rm 500 sehari okey tak??
.
.
.
Kalau nak meh baca sikit lagi..
.
.
.
.
.
Kenapa??still ragu2??tak yah ragu2 dah la..๐Ÿ˜‚siap tunjuk bukti kejayaan lagi tau..
.
.
.
Ni bukan bisness tepi jalan..ini bisness yang real bisness..kalau tak real takkan boleh sampai pakai ferari business partner sya..ada yang pakai lamborghini..ini bukan biasa2 punya bisness tau..๐Ÿ˜„
.
.
.
kalau still ada persoalan bisness apa yang sya buat..kita pm tepi ye..mana tau..ini doa yang awk minta hari2 untuk ada rezeki lebih baik..sebab Allah tak datangkan rezeki begitu saja..Allah datangkan dalam bentuk peluangkan..so..meh pm meh..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜†
.
.
Norhakim Zulkeply 
Business Consultant|
Motivator|
.
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim).
.
.
.
Tags
#gammanetwork 
#Prorich769  #Dynamic88 #FighterRich769 #skillsonlinestage3 #Norhakimyoungmillionaire

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakala
(AMARAN!!JANGAN PERCAYA BULAT2) . . . Mesti ramai yang tak percaya income boleh dapat banyak macam tu kan?? . . Tapi inilah hakikat yang ditunjukkan. bukti yang ditunjukkan..anda boleh menjana income yang tinggi dalam masa sehari..kalau sebulan?? . . Cuba bayangkan..inilah kehebatan perniagaan ni..mampu buat apa tambah pendapatan..kalau tak dapat Rm 1000 tapi dapat Rm 500 sehari okey tak?? . . . Kalau nak meh baca sikit lagi.. . . . . . Kenapa??still ragu2??tak yah ragu2 dah la..๐Ÿ˜‚siap tunjuk bukti kejayaan lagi tau.. . . . Ni bukan bisness tepi jalan..ini bisness yang real bisness..kalau tak real takkan boleh sampai pakai ferari business partner sya..ada yang pakai lamborghini..ini bukan biasa2 punya bisness tau..๐Ÿ˜„ . . . kalau still ada persoalan bisness apa yang sya buat..kita pm tepi ye..mana tau..ini doa yang awk minta hari2 untuk ada rezeki lebih baik..sebab Allah tak datangkan rezeki begitu saja..Allah datangkan dalam bentuk peluangkan..so..meh pm meh..๐Ÿ˜„๐Ÿ˜† . . Norhakim Zulkeply Business Consultant| Motivator| . 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim). . . . Tags #gammanetwork  #Prorich769  #Dynamic88  #FighterRich769  #skillsonlinestage3  #Norhakimyoungmillionaire  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakala 
Selamat pagi, selamat bermagicjelly untuk magicjellylover. Yang tak de lagi jangan risau. Pm je ayu 016- 2196436.
Magicjelly selamat & tiada bahan merbahaya.โ˜บโ˜บ Warga lipis boleh walk in butik @vendoline.

#magicjellytips #magicjellylovers 
#ipg#uitmraub#sekolah#cikgu
#lipis
Cerita semalam,,Bank in lagi???????????? Adehhhh, Baru jk on data tgk cht trs tgk org show gmbr resit,,, Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub  terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž
โšซ
โšซ
โšซ
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 0105970801 ( Rowan )
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท Rowan Mieguel
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
Cerita semalam,,Bank in lagi???????????? Adehhhh, Baru jk on data tgk cht trs tgk org show gmbr resit,,, Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž โšซ โšซ โšซ Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 0105970801 ( Rowan ) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท Rowan Mieguel . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
LANGKAH PERTAMA......
.
.
.
...ialah membuat pilihan untuk berubah dan putuskan sama ada nak jadi kaya atau nak kayakan orang lain menjadi lebih kaya๐Ÿ˜Œ
.
.
the hardest decision in life is to choose between being rich or work for someone to let him become richer and richer. Yeah. Be boss now and start chasing your dream with .
Pm lah saya.. ๐Ÿ“ž 0178519259
๐Ÿ“ž 0178519259
๐Ÿ“ž 0178519259
[ๆ‹ฅๆŠฑ]Faiq Affiq[ๆ‹ฅๆŠฑ]

Ig:Faiq_rich77

Tags.
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #gammanetwork #rich77skillsonlinestage3 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam#poliku
LANGKAH PERTAMA...... . . . ...ialah membuat pilihan untuk berubah dan putuskan sama ada nak jadi kaya atau nak kayakan orang lain menjadi lebih kaya๐Ÿ˜Œ . . the hardest decision in life is to choose between being rich or work for someone to let him become richer and richer. Yeah. Be boss now and start chasing your dream with . Pm lah saya.. ๐Ÿ“ž 0178519259 ๐Ÿ“ž 0178519259 ๐Ÿ“ž 0178519259 [ๆ‹ฅๆŠฑ]Faiq Affiq[ๆ‹ฅๆŠฑ] Ig:Faiq_rich77 Tags. #rich77  #rich77businessclub  #rich77businessacademy  #phytorich77  #deltarich769  #gammanetwork  #rich77skillsonlinestage3  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #poliku 
LANGKAH PERTAMA......
.
.
.
...ialah membuat pilihan untuk berubah dan putuskan sama ada nak jadi kaya atau nak kayakan orang lain menjadi lebih kaya๐Ÿ˜Œ
.
.
the hardest decision in life is to choose between being rich or work for someone to let him become richer and richer. Yeah. Be boss now and start chasing your dream with .
Pm lah saya.. ๐Ÿ“ž 0178519259
๐Ÿ“ž 0178519259
๐Ÿ“ž 0178519259
[ๆ‹ฅๆŠฑ]Faiq Affiq[ๆ‹ฅๆŠฑ]

Ig:Faiq_rich77

Tags.
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #gammanetwork #rich77skillsonlinestage3 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam#poliku
LANGKAH PERTAMA...... . . . ...ialah membuat pilihan untuk berubah dan putuskan sama ada nak jadi kaya atau nak kayakan orang lain menjadi lebih kaya๐Ÿ˜Œ . . the hardest decision in life is to choose between being rich or work for someone to let him become richer and richer. Yeah. Be boss now and start chasing your dream with . Pm lah saya.. ๐Ÿ“ž 0178519259 ๐Ÿ“ž 0178519259 ๐Ÿ“ž 0178519259 [ๆ‹ฅๆŠฑ]Faiq Affiq[ๆ‹ฅๆŠฑ] Ig:Faiq_rich77 Tags. #rich77  #rich77businessclub  #rich77businessacademy  #phytorich77  #deltarich769  #gammanetwork  #rich77skillsonlinestage3  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #poliku 
LANGKAH PERTAMA......
.
.
.
...ialah membuat pilihan untuk berubah dan putuskan sama ada nak jadi kaya atau nak kayakan orang lain menjadi lebih kaya๐Ÿ˜Œ
.
.
the hardest decision in life is to choose between being rich or work for someone to let him become richer and richer. Yeah. Be boss now and start chasing your dream with .
Pm lah saya.. ๐Ÿ“ž 0178519259
๐Ÿ“ž 0178519259
๐Ÿ“ž 0178519259
[ๆ‹ฅๆŠฑ]Faiq Affiq[ๆ‹ฅๆŠฑ]

Ig:Faiq_rich77

Tags.
#rich77 #rich77businessclub #rich77businessacademy #phytorich77 #deltarich769 #gammanetwork #rich77skillsonlinestage3 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam#poliku
LANGKAH PERTAMA...... . . . ...ialah membuat pilihan untuk berubah dan putuskan sama ada nak jadi kaya atau nak kayakan orang lain menjadi lebih kaya๐Ÿ˜Œ . . the hardest decision in life is to choose between being rich or work for someone to let him become richer and richer. Yeah. Be boss now and start chasing your dream with . Pm lah saya.. ๐Ÿ“ž 0178519259 ๐Ÿ“ž 0178519259 ๐Ÿ“ž 0178519259 [ๆ‹ฅๆŠฑ]Faiq Affiq[ๆ‹ฅๆŠฑ] Ig:Faiq_rich77 Tags. #rich77  #rich77businessclub  #rich77businessacademy  #phytorich77  #deltarich769  #gammanetwork  #rich77skillsonlinestage3  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam #poliku 
NAK JADI AGENT? DROPSHIP? SANGATSANGAT DIALU ALUKAN. kita nk lagi ramai tahu product ni. lagi ramai yang akan mendapat manfaat. .
wasap 017-9344740 ( nk jadi agent / dropshipper) .
UBAT RESDUNG VNKERY
.
Diperbuat drp 30 HERBA ASLI .
Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali
____________________________________________
SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG)
.
CARA MAKAN: ๐Ÿ’Š
bismilllah, selawat, niat nk baik
2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค
makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. 
AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS
------------------------
Makan JIKA perlu ! โ›”๏ธSTOP jika OK!
.
________________
*PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG)
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธRM15 / ( 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM8 SM / RM11 SS
.
RM75 / 5 paket ke atas
(FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA )
__________________________
๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠTERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA
.
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ(RM18 / 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM8 SM / RM11 SS
RM90 / 5 paket ke atas
(FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) *harga ini sah sehingga 31/12/2016* selepas itu harga rm20 spaket.
_________________________
WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN
mybnk: 164137495686
cimb: 7050010470
.
mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details:
.
nama: 
alamat:
no phone
beli apa๐Ÿ˜:
.
#testimoniubatresdung #ubatresdung #ubatresdungvnkery #ubatresdungvnkeryfeedback #sayajualubatresdung #raub #bentong #ganu #3juara #ubatsakitgigi #sayajualubatsakitgigi #telukpasu #manir #telukmenara #umt #unisza #dapopata #ipata #cvuipata #bukitpanorama #sungaitong #codraub #uitmraub #codchendering #codubatresdungterengganu #ganukite #ganu #mhi #nlko #amlive
NAK JADI AGENT? DROPSHIP? SANGATSANGAT DIALU ALUKAN. kita nk lagi ramai tahu product ni. lagi ramai yang akan mendapat manfaat. . wasap 017-9344740 ( nk jadi agent / dropshipper) . UBAT RESDUNG VNKERY . Diperbuat drp 30 HERBA ASLI . Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali ____________________________________________ SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG) . CARA MAKAN: ๐Ÿ’Š bismilllah, selawat, niat nk baik 2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS ------------------------ Makan JIKA perlu ! โ›”๏ธSTOP jika OK! . ________________ *PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG) โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธRM15 / ( 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ RM8 SM / RM11 SS . RM75 / 5 paket ke atas (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) __________________________ ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠTERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA . โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ(RM18 / 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ RM8 SM / RM11 SS RM90 / 5 paket ke atas (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) *harga ini sah sehingga 31/12/2016* selepas itu harga rm20 spaket. _________________________ WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN mybnk: 164137495686 cimb: 7050010470 . mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details: . nama: alamat: no phone beli apa๐Ÿ˜: . #testimoniubatresdung  #ubatresdung  #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatresdung  #raub  #bentong  #ganu  #3juara  #ubatsakitgigi  #sayajualubatsakitgigi  #telukpasu  #manir  #telukmenara  #umt  #unisza  #dapopata  #ipata  #cvuipata  #bukitpanorama  #sungaitong  #codraub  #uitmraub  #codchendering  #codubatresdungterengganu  #ganukite  #ganu  #mhi  #nlko  #amlive 
What is the essence of life? To serve others and to do good -Aristotle

The willingness to volunteer is a selfless act.

p/s: instead of giving a knowledge about activism and volunteerism, #NALS2017 sure will encourage young generation to be a professional volunteer.

#NALS2017 
#Youthawakens
#FamilyAdminUS 
#UitmRaub
What is the essence of life? To serve others and to do good -Aristotle The willingness to volunteer is a selfless act. p/s: instead of giving a knowledge about activism and volunteerism, #NALS2017  sure will encourage young generation to be a professional volunteer. #NALS2017  #Youthawakens  #FamilyAdminUS  #UitmRaub 
[ BISNES ONLINE ]
.
.
"Adakah anda ingin membuka perniagaan secara online?" "Anda ingin berniaga tetapi tidak mempunyai modal yang banyak untuk beli produk?" "Anda tak pandai nak buat promosi dan anda takut bisnes anda lingkup?" Terlalu banyak sindrom yang selalu bermain main di otak anda...... ๐Ÿ˜ฃ

JANGAN RISAU!โœ‹โœ‹ Dalam platform bisnes kami membukakan peluang kepada anda yang ingin buat bisnes online dengan modal paling rendah RM370 berpotensi buat income RM500 dalam sehari. ๐Ÿ˜Ž

Full training kami akan berikan pada anda. Anda berkomitmen 9%, kami berkomitmen 200% mengajar untuk buat bisnes online.ย 
Tak perlu susah susah order barang, tak perlu susah susah keluarkan modal sampai RM10K, tak perlu susah susah buat packaging.
Anda hanya follow sistem yang kami ajarkan kepada anda!๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
. . 
#BusinessAcademy360
#SuhanaYoungMillionaire
#uitmmerbok#uitmjengka
#uitmshahalam#uitmraub
#ukm#um#uum#ikbn#uia
[ BISNES ONLINE ] . . "Adakah anda ingin membuka perniagaan secara online?" "Anda ingin berniaga tetapi tidak mempunyai modal yang banyak untuk beli produk?" "Anda tak pandai nak buat promosi dan anda takut bisnes anda lingkup?" Terlalu banyak sindrom yang selalu bermain main di otak anda...... ๐Ÿ˜ฃ JANGAN RISAU!โœ‹โœ‹ Dalam platform bisnes kami membukakan peluang kepada anda yang ingin buat bisnes online dengan modal paling rendah RM370 berpotensi buat income RM500 dalam sehari. ๐Ÿ˜Ž Full training kami akan berikan pada anda. Anda berkomitmen 9%, kami berkomitmen 200% mengajar untuk buat bisnes online.ย  Tak perlu susah susah order barang, tak perlu susah susah keluarkan modal sampai RM10K, tak perlu susah susah buat packaging. Anda hanya follow sistem yang kami ajarkan kepada anda!๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) . . #BusinessAcademy360  #SuhanaYoungMillionaire  #uitmmerbok #uitmjengka  #uitmshahalam #uitmraub  #ukm #um #uum #ikbn #uia 
[ BISNES ONLINE ]
.
.
"Adakah anda ingin membuka perniagaan secara online?" "Anda ingin berniaga tetapi tidak mempunyai modal yang banyak untuk beli produk?" "Anda tak pandai nak buat promosi dan anda takut bisnes anda lingkup?" Terlalu banyak sindrom yang selalu bermain main di otak anda...... ๐Ÿ˜ฃ

JANGAN RISAU!โœ‹โœ‹ Dalam platform bisnes kami membukakan peluang kepada anda yang ingin buat bisnes online dengan modal paling rendah RM370 berpotensi buat income RM500 dalam sehari. ๐Ÿ˜Ž

Full training kami akan berikan pada anda. Anda berkomitmen 9%, kami berkomitmen 200% mengajar untuk buat bisnes online.ย 
Tak perlu susah susah order barang, tak perlu susah susah keluarkan modal sampai RM10K, tak perlu susah susah buat packaging.
Anda hanya follow sistem yang kami ajarkan kepada anda!๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
. . 
#BusinessAcademy360
#SuhanaYoungMillionaire
#uitmmerbok#uitmjengka
#uitmshahalam#uitmraub
#ukm#um#uum#ikbn#uia
[ BISNES ONLINE ] . . "Adakah anda ingin membuka perniagaan secara online?" "Anda ingin berniaga tetapi tidak mempunyai modal yang banyak untuk beli produk?" "Anda tak pandai nak buat promosi dan anda takut bisnes anda lingkup?" Terlalu banyak sindrom yang selalu bermain main di otak anda...... ๐Ÿ˜ฃ JANGAN RISAU!โœ‹โœ‹ Dalam platform bisnes kami membukakan peluang kepada anda yang ingin buat bisnes online dengan modal paling rendah RM370 berpotensi buat income RM500 dalam sehari. ๐Ÿ˜Ž Full training kami akan berikan pada anda. Anda berkomitmen 9%, kami berkomitmen 200% mengajar untuk buat bisnes online.ย  Tak perlu susah susah order barang, tak perlu susah susah keluarkan modal sampai RM10K, tak perlu susah susah buat packaging. Anda hanya follow sistem yang kami ajarkan kepada anda!๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) . . #BusinessAcademy360  #SuhanaYoungMillionaire  #uitmmerbok #uitmjengka  #uitmshahalam #uitmraub  #ukm #um #uum #ikbn #uia 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
Haa ni abg faiz aka leader kepada saya @iamfaiz14 . Saya bersabar dengan saudara Faiz ni ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚ tahniah seribu famous amos. Selamat malam guys, ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ tgk business partner sy ni walaupun hensem sgt ha power dia jgn bwk main. Umur 20tahun mrupakan student KUIS, dalam keadaan student tapi ade saving sebanyak gini dgn usaha sendiri dan ikut apa yg diajar ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
"Macam mana nak buat takde ilmu bab2 mcm ni" Hello ๐Ÿ’ dulu kami pun zero, mana ade org lahir dalam keadaan berilmu 100% mana ade org masuk tadika boleh membaca dgn lancar terus๐Ÿ™ŠNak buat kena ade seribu tindakan bukan seribu alasan hehe ๐Ÿ˜ณ
.
.
Danial Hakim
017-238-6348 Whatsapp
#businessacademy360 
#ba360crown 
#skillonlinestage3
www.otcmarket.com/home
.
.
#kelantan #selangor #pahang #kualalumpur #johor #kulai #senai #skudai #uitmsegamat #utmskudai #uthm #uitmraub #uitmpp #uitmpalam #uitmshahalam #kptmbangi #kptm #usm #usim #uitmtapah #uitmjengka #millionaire #money #love #ootd #sportcar #photooftheday
Haa ni abg faiz aka leader kepada saya @iamfaiz14 . Saya bersabar dengan saudara Faiz ni ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚ tahniah seribu famous amos. Selamat malam guys, ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ tgk business partner sy ni walaupun hensem sgt ha power dia jgn bwk main. Umur 20tahun mrupakan student KUIS, dalam keadaan student tapi ade saving sebanyak gini dgn usaha sendiri dan ikut apa yg diajar ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . "Macam mana nak buat takde ilmu bab2 mcm ni" Hello ๐Ÿ’ dulu kami pun zero, mana ade org lahir dalam keadaan berilmu 100% mana ade org masuk tadika boleh membaca dgn lancar terus๐Ÿ™ŠNak buat kena ade seribu tindakan bukan seribu alasan hehe ๐Ÿ˜ณ . . Danial Hakim 017-238-6348 Whatsapp #businessacademy360  #ba360crown  #skillonlinestage3  www.otcmarket.com/home . . #kelantan  #selangor  #pahang  #kualalumpur  #johor  #kulai  #senai  #skudai  #uitmsegamat  #utmskudai  #uthm  #uitmraub  #uitmpp  #uitmpalam  #uitmshahalam  #kptmbangi  #kptm  #usm  #usim  #uitmtapah  #uitmjengka  #millionaire  #money  #love  #ootd  #sportcar  #photooftheday 
๐ŸŒนCC CREAM MARY KAY, ape bnde cc cream ni sape yg ssuai pakai?? Haaa ni sis nk share ilmu jngan main suka pakai je ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ’CC CREAM mngandungi SPF 15 yg melindungi muka dri sinaran UV ๐Ÿ’CC CREAM akn memberikan litupan yg ringan ๐Ÿ’CC CREAM mengandungi lembapan supaya boleh menghidrat muka ๐Ÿ’CC CREAM tidak sesuai utk mereka yg ade jerawat kerana CC CREAM mngandungi lembapan ๐Ÿ’Bila mnggunakan CC CREAM kulit muka akn ade sedikit kilatan (glowing)

Yeahhh bestt kann, CC CREAM MARY KAY adelah yg terbaik, sape yg tak suka makeup tebal2 tu jom pm/wassap sis ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜
.
Luv๐Ÿ’–,
Adzna Ahmad
Mary Kay Beauty Consultant
+601132339840

#marykaymelaka #marykaykualalipis #marykayjerantut #marykaybentong #iloveMaryKay #marykayuitmlendu #cccreammalaysia #kulitsihatdancantik #freegift #freepostage  #ipgtaa #uitmraub
๐ŸŒนCC CREAM MARY KAY, ape bnde cc cream ni sape yg ssuai pakai?? Haaa ni sis nk share ilmu jngan main suka pakai je ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ˜‚ ๐Ÿ’CC CREAM mngandungi SPF 15 yg melindungi muka dri sinaran UV ๐Ÿ’CC CREAM akn memberikan litupan yg ringan ๐Ÿ’CC CREAM mengandungi lembapan supaya boleh menghidrat muka ๐Ÿ’CC CREAM tidak sesuai utk mereka yg ade jerawat kerana CC CREAM mngandungi lembapan ๐Ÿ’Bila mnggunakan CC CREAM kulit muka akn ade sedikit kilatan (glowing) Yeahhh bestt kann, CC CREAM MARY KAY adelah yg terbaik, sape yg tak suka makeup tebal2 tu jom pm/wassap sis ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜ . Luv๐Ÿ’–, Adzna Ahmad Mary Kay Beauty Consultant +601132339840 #marykaymelaka  #marykaykualalipis  #marykayjerantut  #marykaybentong  #iloveMaryKay  #marykayuitmlendu  #cccreammalaysia  #kulitsihatdancantik  #freegift  #freepostage  #ipgtaa  #uitmraub 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #murahmurah  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
Price : RM 17
Postage : RM 5
Material Heavy chiffon
. โ˜† Combo set 1
~ Buy 3 for RM 50
~ Postage : RM 3
.
โ˜† Combo set 2
~ Buy 6 for RM 100
~ Postage : RM 5

Any inquiries please whatsapp us at the above number

#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #shawl #shawlmurah #shawlcantik #plainshawl #plainshawlmurah #plainshawlmalaysia #malaysia #malaysiashawl #borong #borongshawl #borongshawlmurah #shawlborong
. โ—‹ Basic Calisa โ—‹ Price : RM 17 Postage : RM 5 Material Heavy chiffon . โ˜† Combo set 1 ~ Buy 3 for RM 50 ~ Postage : RM 3 . โ˜† Combo set 2 ~ Buy 6 for RM 100 ~ Postage : RM 5 Any inquiries please whatsapp us at the above number #shawlmurah  #shawlchiffon  #shawlchiffonmurah  #shawlcantik  #shawlchiffonmalaysia  #shawlcantik  #shawlplain  #shawlborong  #tudung  #tudungmurah  #uitm  #uitmraub  #malaysia  #shawl  #shawlmurah  #shawlcantik  #plainshawl  #plainshawlmurah  #plainshawlmalaysia  #malaysia  #malaysiashawl  #borong  #borongshawl  #borongshawlmurah  #shawlborong 
Nak cari shawl yang murah tapi nampak elegant?
 Follow lah @_calisacolours Their "c" signature for all their โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
#it comes with cutey pin/brooch too

Material Heavy chiffon 
#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah
Nak cari shawl yang murah tapi nampak elegant?
 Follow lah @_calisacolours Their "c" signature for all their โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
#it comes with cutey pin/brooch too

Material Heavy chiffon 
#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah
Nak cari shawl yang murah tapi nampak elegant?
 Follow lah @_calisacolours Their "c" signature for all their โ—‹ Basic Calisa โ—‹ 
#it comes with cutey pin/brooch too

Material Heavy chiffon 
#shawlmurah #shawlchiffon #shawlchiffonmurah #shawlcantik #shawlchiffonmalaysia # #shawlcantik #shawlplain #shawlborong #tudung #tudungmurah  #uitm #uitmraub #malaysia #murahmurah
KHAS UNTUK ORANG ORANG TAWAU DAN KOTA KINABALU .. NOW KORANG BOLEH COD BAH.
.
.
Agent sabah @nolly_yusof @nolly_yusof .
.
yusof ( AGENT TAWAU DAN KOTA KINABALU)
. .
UBAT RESDUNG VNKERY .
Diperbuat drp 30 HERBA ASLI .
Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali
____________________________________________
SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG)
.
CARA MAKAN: ๐Ÿ’Š
bismilllah, selawat, niat nk baik
2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค
makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. 
AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS
------------------------
Makan JIKA perlu ! โ›”๏ธSTOP jika OK!
.
________________
*PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG)
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธRM15 / ( 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM8 SM / RM11 SS
.
RM75 / 5 paket ke atas
(FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA )
__________________________
๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠTERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA
.
โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ(RM18 / 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
RM8 SM / RM11 SS
RM90 / 5 paket ke atas
(FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) *harga ini sah sehingga 31/12/2016* selepas itu harga rm20 spaket.
_________________________
WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN
mybnk: 164137495686
cimb: 7050010470
.
mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details:
.
nama: 
alamat:
no phone
beli apa๐Ÿ˜:
.
#testimoniubatresdung #ubatresdung #ubatresdungvnkery #ubatresdungvnkeryfeedback #sayajualubatresdung #raub #bentong #kudat #kundasang #kotabelud #cvuipata #bukitpanorama #sungaitong #codraub #uitmraub #codchendering #codubatresdungterengganu #codsabah #tawau
KHAS UNTUK ORANG ORANG TAWAU DAN KOTA KINABALU .. NOW KORANG BOLEH COD BAH. . . Agent sabah @nolly_yusof @nolly_yusof . . yusof ( AGENT TAWAU DAN KOTA KINABALU) . . UBAT RESDUNG VNKERY . Diperbuat drp 30 HERBA ASLI . Terdiri dari 30 jenis herba... Antara kandungan di dalamnya ialah tongkat ali.. ubi jaga.. kacip fatimah.. akar serapat..tunjuk langit... tunjang bumi dan janggut ali ____________________________________________ SINUS/ RESDUNG ( RESAH HIDUNG) . CARA MAKAN: ๐Ÿ’Š bismilllah, selawat, niat nk baik 2 biji pagi, 2 biji malam sebelum tido๐Ÿ’ค๐Ÿ’ค makan habiskan sampai 3 paket, pastu selang 3/4 hari 2 biji. AIR KOSONG KENE CUKUP 8 GELAS ------------------------ Makan JIKA perlu ! โ›”๏ธSTOP jika OK! . ________________ *PUTIH MERAH* ( MENGERINGKAN RESDUNG) โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธRM15 / ( 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ RM8 SM / RM11 SS . RM75 / 5 paket ke atas (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) __________________________ ๐Ÿ’Š๐Ÿ’ŠTERBARU *KUNING MERAH* (LAGI POWER: KELUAR LENDIR/ SAMA MACAM RAWATAN RESDUNG KAT SPA . โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ(RM18 / 1 paket ada 8 biji )โ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ RM8 SM / RM11 SS RM90 / 5 paket ke atas (FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ) *harga ini sah sehingga 31/12/2016* selepas itu harga rm20 spaket. _________________________ WAN MOHD KHAIRI BIN WAN HASSAN mybnk: 164137495686 cimb: 7050010470 . mohon send pic ke DM / Whatsapp: 0179344740 after bayar dan hantar details: . nama: alamat: no phone beli apa๐Ÿ˜: . #testimoniubatresdung  #ubatresdung  #ubatresdungvnkery  #ubatresdungvnkeryfeedback  #sayajualubatresdung  #raub  #bentong  #kudat  #kundasang  #kotabelud  #cvuipata  #bukitpanorama  #sungaitong  #codraub  #uitmraub  #codchendering  #codubatresdungterengganu  #codsabah  #tawau 
WONDERCHEESE di mana-mana jurrrr
.
Tengah picnic pun boleh makan #wondercheese tau ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’• RM25 jurr seBALANG BESAR
.
๐Ÿ’• 600 gram TAU seBALANG BESAR
.
๐Ÿ’•COD AREA PAHANG : RAUB & BENTONG
.
๐Ÿ’• COD AREA KL : LRT Gombak, LRT Taman Melati, LRT wangsa Maju, LRT Sri Rampai, LRT Jelatek, LRT Setiawangsa, HKL, Hulu kelang, Zoo Negara, Finas..
.
๐Ÿ’• Walk-in : #borderstearaub Taman Amalina Lestari .
#wondercheesebynonom #wondercheesebytitih #nonommoments #wondercheesebytitih #wondercheeseuitmraub #wondercheeseuitm #uitmraub #ccigmalaysia #lapickafragrance #wondercheesegombak #wondercheesesetapak #wondercheeseKL #wondercheesewangsamaju #throwback #sistaklehmoveon ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
WONDERCHEESE di mana-mana jurrrr . Tengah picnic pun boleh makan #wondercheese  tau ๐Ÿ˜ . ๐Ÿ’• RM25 jurr seBALANG BESAR . ๐Ÿ’• 600 gram TAU seBALANG BESAR . ๐Ÿ’•COD AREA PAHANG : RAUB & BENTONG . ๐Ÿ’• COD AREA KL : LRT Gombak, LRT Taman Melati, LRT wangsa Maju, LRT Sri Rampai, LRT Jelatek, LRT Setiawangsa, HKL, Hulu kelang, Zoo Negara, Finas.. . ๐Ÿ’• Walk-in : #borderstearaub  Taman Amalina Lestari . #wondercheesebynonom  #wondercheesebytitih  #nonommoments  #wondercheesebytitih  #wondercheeseuitmraub  #wondercheeseuitm  #uitmraub  #ccigmalaysia  #lapickafragrance  #wondercheesegombak  #wondercheesesetapak  #wondercheeseKL  #wondercheesewangsamaju  #throwback  #sistaklehmoveon  ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Tahniah dan berjuta tahniah diucapkan pada business partner dan juga mentor saya dalam perniagaan ni.. Orang yang banyak ajar dan didik sya dari permulaan sya yang tak suka bercakap sampai sekarang cakap sampai tak suka berhenti.. Haha.. Semuanya disebabkan tunjuk ajar dari insan yang hebat ni.. ๐Ÿ˜„
Tahniah sebab dah jana pendapatan sehingga Rm 100,000
Pada usia yang muda..๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Nantikanย #tekniksemakphoneย | Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | Rm60,000 dlm masa 6 bulan.
.
IRWAN HANIFF
011.1871.0671 whatsapp/call
011.1871.0671 whatsapp/call
011.1871.0671 whatsapp/call
#businessacademy360
#ba360crown
#ba360crowndistrict5
http://www.otcmarket.com
.
#youngentrepreneur
#youngtrainer
#uitm #uitmraub #uitmjengka #ukm #unikl #uniti  #bangi #kualalumpur #gmibangi #cheras #melaka #uniklmicet #bandarbarubangi #uniten #uthm #uia #gmi #kptmbangi  #selangor #unisel #OnlineGerilla2017 #ProjekIncomeTurbo
Tahniah dan berjuta tahniah diucapkan pada business partner dan juga mentor saya dalam perniagaan ni.. Orang yang banyak ajar dan didik sya dari permulaan sya yang tak suka bercakap sampai sekarang cakap sampai tak suka berhenti.. Haha.. Semuanya disebabkan tunjuk ajar dari insan yang hebat ni.. ๐Ÿ˜„ Tahniah sebab dah jana pendapatan sehingga Rm 100,000 Pada usia yang muda..๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . Nantikanย #tekniksemakphone ย | Berniaga melalui ONLINE | Menggunakan INSTAGRAM, FACEBOOK, WECHAT dan WHATSAPP anda | Rm60,000 dlm masa 6 bulan. . IRWAN HANIFF 011.1871.0671 whatsapp/call 011.1871.0671 whatsapp/call 011.1871.0671 whatsapp/call #businessacademy360  #ba360crown  #ba360crowndistrict5  http://www.otcmarket.com . #youngentrepreneur  #youngtrainer  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #ukm  #unikl  #uniti  #bangi  #kualalumpur  #gmibangi  #cheras  #melaka  #uniklmicet  #bandarbarubangi  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #kptmbangi  #selangor  #unisel  #OnlineGerilla2017  #ProjekIncomeTurbo 
๐Ÿ“ˆSALAHKAH BERIMPIAN BESAR?๐Ÿ“
.
.
.
.
.
Selamat petang warga dunia !!!.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy ๐Ÿ˜Š
.
Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu?
.
Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN".
.
Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR.
.
Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN.
.
Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu
.
.
Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup.
.
.
.
Norhakim Zulkeply 
Business Consultant|
Motivator|
.
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim).
.
.
.
Tags
#gammanetwork 
#Prorich769  #Dynamic88 #FighterRich769 #skillsonlinestage3 #Norhakimyoungmillionaire

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakala
๐Ÿ“ˆSALAHKAH BERIMPIAN BESAR?๐Ÿ“ . . . . . Selamat petang warga dunia !!!.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy ๐Ÿ˜Š . Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu? . Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN". . Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR. . Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN. . Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu . . Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup. . . . Norhakim Zulkeply Business Consultant| Motivator| . 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim). . . . Tags #gammanetwork  #Prorich769  #Dynamic88  #FighterRich769  #skillsonlinestage3  #Norhakimyoungmillionaire  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakala 
๐Ÿ“ˆSALAHKAH BERIMPIAN BESAR?๐Ÿ“
.
.
.
.
.
Selamat petang warga dunia !!!.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy ๐Ÿ˜Š
.
Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu?
.
Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN".
.
Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR.
.
Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN.
.
Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu
.
.
Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup.
.
.
.
Norhakim Zulkeply 
Business Consultant|
Motivator|
.
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim).
.
.
.
Tags
#gammanetwork 
#Prorich769  #Dynamic88 #FighterRich769 #skillsonlinestage3 #Norhakimyoungmillionaire

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam
๐Ÿ“ˆSALAHKAH BERIMPIAN BESAR?๐Ÿ“ . . . . . Selamat petang warga dunia !!!.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy ๐Ÿ˜Š . Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu? . Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN". . Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR. . Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN. . Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu . . Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup. . . . Norhakim Zulkeply Business Consultant| Motivator| . 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim). . . . Tags #gammanetwork  #Prorich769  #Dynamic88  #FighterRich769  #skillsonlinestage3  #Norhakimyoungmillionaire  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam 
๐Ÿ“ˆSALAHKAH BERIMPIAN BESAR?๐Ÿ“
.
.
.
.
.
Selamat petang warga dunia !!!.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy ๐Ÿ˜Š
.
Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu?
.
Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN".
.
Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR.
.
Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN.
.
Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu
.
.
Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup.
.
.
.
Norhakim Zulkeply 
Business Consultant|
Motivator|
.
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim)
018-8741235 (Norhakim).
.
.
.
Tags
#gammanetwork 
#Prorich769  #Dynamic88 #FighterRich769 #skillsonlinestage3 #Norhakimyoungmillionaire

More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam
๐Ÿ“ˆSALAHKAH BERIMPIAN BESAR?๐Ÿ“ . . . . . Selamat petang warga dunia !!!.. Korang happy x hari ni? apa? sedih? Eh2... dr korang sedih, lebih baik happy, at least korang happy ๐Ÿ˜Š . Salahkah kita nak ada impian besar? Kereta mewah byk kan kat dunia ni, melampaukah kita jika nak cuma satu? . Tak salah pun, cuma, anda kena tahu, "hidup adalah sebuah perjalanan proses BELAJAR, dan bisnes ialah satu proses PEMBELAJARAN". . Kalau bisnes, apa yg korang semua rasa hanya sekadar "buat duit, kaya cepat, mata duitan, gila kekayaan," dll, anda memang SALAH BESAR. . Nak kejar impian, mesti ada prosesnya utk dapatkan target tersebut. Bukan tiba2 terus kaya! Bisnes perlukan ketahanan, ketekalan, tekad, nekad, doa serta usaha berpanjangan, dan akhirnya ILMU PENGETAHUAN dan PENGALAMAN yg luar biasa diperoleh, plus KEJAYAAN. . Nak kaya cepat, nak capai impian cepat tapi xnak rasa sakit? lagi2 org kita, just pergi kawan dgn doraemon ok? huhu . . Anda nak berubah?? Saya ada satu platform untuk anda berubah.. caranya mudah sahaja., anda PM saya sekarang untuk anda ubah hidup. . . . Norhakim Zulkeply Business Consultant| Motivator| . 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim) 018-8741235 (Norhakim). . . . Tags #gammanetwork  #Prorich769  #Dynamic88  #FighterRich769  #skillsonlinestage3  #Norhakimyoungmillionaire  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam 
RM3760 dapat saving 50k ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ betul ke? .
.
Tahniah Faiz dan terima kasih krn beri tnjuk ajar kepada saya dr zero to hero.. Dgn permulaan tiada apa2 dan sekarang sy hmpir capai "goals" saya.. In Shaa Allah kita smua berjaya di usia muda.. .
..
Sape ingin tahu project online gerilla 2017 dan project income turbo, do pm me for detailss.. Syiera free ni smntara tggu masuk waktu Isyak ๐Ÿ˜Š Sape cepat saya bg offer 50% keja dh disettelkan.. Utk 5org terawal shj
.
.

SYIERA REZAN
011-3135-5718
#businessacademy360 
#ba360crown 
#skillonlinestage3
www.otcmarket.com/home
.
.
#kelantan #selangor #pahang #kualalumpur #johor #kulai #senai #skudai #uitmsegamat #utmskudai #uthm #uitmraub #uitmpp #uitmpalam #uitmshahalam #kptmbangi #kptm #usm #usim #uitmtapah #uitmjengka #millionaire #money #love #ootd #sportcar #photooftheday
RM3760 dapat saving 50k ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ betul ke? . . Tahniah Faiz dan terima kasih krn beri tnjuk ajar kepada saya dr zero to hero.. Dgn permulaan tiada apa2 dan sekarang sy hmpir capai "goals" saya.. In Shaa Allah kita smua berjaya di usia muda.. . .. Sape ingin tahu project online gerilla 2017 dan project income turbo, do pm me for detailss.. Syiera free ni smntara tggu masuk waktu Isyak ๐Ÿ˜Š Sape cepat saya bg offer 50% keja dh disettelkan.. Utk 5org terawal shj . . SYIERA REZAN 011-3135-5718 #businessacademy360  #ba360crown  #skillonlinestage3  www.otcmarket.com/home . . #kelantan  #selangor  #pahang  #kualalumpur  #johor  #kulai  #senai  #skudai  #uitmsegamat  #utmskudai  #uthm  #uitmraub  #uitmpp  #uitmpalam  #uitmshahalam  #kptmbangi  #kptm  #usm  #usim  #uitmtapah  #uitmjengka  #millionaire  #money  #love  #ootd  #sportcar  #photooftheday 
Sesi bramah mesra dgn mb....๐Ÿ˜Ž#uitmraub #cucimata #berkhidmatuntukrakyat
Hai semua~~ minggu lepas Ikram terjumpa dengan business partner ikram. nama dia @iamfaiz14
.
.
Tahniah Faiz!! Pendapatan terkumpul dah cecah RM30000.00. Umur muda lagi. Nak tahu umur dye kena tanye tuan badan sendiri lah. Okay tak dalam usia muda cam ni dh create income macam ni? Takyah harap ptptn dh, takyah mintak duit mak ayah.
.
.
Okay, kalau ade yg serius nak ubah hidup or nak libatkan diri dlm dunia perniagaan boleh pm ikram. Tapi kalau tak serius jgn pm. Ramai lagi orang yg ikram nak tolong kat luar tu.
.
.
Offer sebelum hujung Mac 2017. Pakej mobile harga sebenar RM6780. Tapi luqman bagi offer RM3760 je~
Okay tak??
.
.
Muhd Ikram Hadi (whatsapp)
017-2939654 
017-2939654 
017-2939654 . .
#businessacademy360ย #ba360crown#earnwhileyoulearnย #rt5ย #lifestyleย #savingadvisor#moneymakerย #like4likeย #follow4followย #uitmraub#kypย #kuisย #kymย #kuipsasย #cucmsย #kualalumpur#bangiย #melakaย #pahang
Hai semua~~ minggu lepas Ikram terjumpa dengan business partner ikram. nama dia @iamfaiz14 . . Tahniah Faiz!! Pendapatan terkumpul dah cecah RM30000.00. Umur muda lagi. Nak tahu umur dye kena tanye tuan badan sendiri lah. Okay tak dalam usia muda cam ni dh create income macam ni? Takyah harap ptptn dh, takyah mintak duit mak ayah. . . Okay, kalau ade yg serius nak ubah hidup or nak libatkan diri dlm dunia perniagaan boleh pm ikram. Tapi kalau tak serius jgn pm. Ramai lagi orang yg ikram nak tolong kat luar tu. . . Offer sebelum hujung Mac 2017. Pakej mobile harga sebenar RM6780. Tapi luqman bagi offer RM3760 je~ Okay tak?? . . Muhd Ikram Hadi (whatsapp) 017-2939654 017-2939654 017-2939654 . . #businessacademy360 ย #ba360crown #earnwhileyoulearn ย #rt5 ย #lifestyle ย #savingadvisor #moneymaker ย #like4like ย #follow4follow ย #uitmraub #kyp ย #kuis ย #kym ย #kuipsas ย #cucms ย #kualalumpur #bangi ย #melaka ย #pahang 
Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub  terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž
โšซ
โšซ
โšซ
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท jerome_ere88
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž โšซ โšซ โšซ Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท jerome_ere88 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
BERLAGAK LAAAA ๐Ÿ™€๐Ÿ™€
.
.
.
Tahniah Izzudin, baru berumur 16 tahun, tapi dengan platform kami, dapat jana pendapatan yg luar biasa.
.
.
Kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan RM2000-RM10,000 sebulan. Anda di tempat yang betul. Bukan money game, bukan ponzi scheme, bukan skim cepat kaya.
.
Kami sedang mencari2 anak muda yang berjiwa besar. Ada keinginan untuk mengubah kehidupan dan agresif dalam mengejar impian.
.
Ciri-ciri Platform kami :
1) Modal YANG RENDAH
2) PRODUK terunggul
3) Sistem ONLINE
4) Pulangan YANG BESAR
5) Strategi pemasaran DISEDIAKAN
.
Saya mencari 5 orang saja yang ingin dapatkan module dan guideline untuk jalankan perniagaan ini. 5 orang ja tau. Kepada sesiapa yg serius boleh pm sy. .
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท Neathan Jeyz
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #poliku #polimu #uitmshahalam #uitmpuncakalam
BERLAGAK LAAAA ๐Ÿ™€๐Ÿ™€ . . . Tahniah Izzudin, baru berumur 16 tahun, tapi dengan platform kami, dapat jana pendapatan yg luar biasa. . . Kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan RM2000-RM10,000 sebulan. Anda di tempat yang betul. Bukan money game, bukan ponzi scheme, bukan skim cepat kaya. . Kami sedang mencari2 anak muda yang berjiwa besar. Ada keinginan untuk mengubah kehidupan dan agresif dalam mengejar impian. . Ciri-ciri Platform kami : 1) Modal YANG RENDAH 2) PRODUK terunggul 3) Sistem ONLINE 4) Pulangan YANG BESAR 5) Strategi pemasaran DISEDIAKAN . Saya mencari 5 orang saja yang ingin dapatkan module dan guideline untuk jalankan perniagaan ini. 5 orang ja tau. Kepada sesiapa yg serius boleh pm sy. . Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท Neathan Jeyz . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #poliku  #polimu  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam 
RESIT RESIT RESITโ—โ— Tahniah kepada yang telah grab peluang,.. 1 mobile promotion dari Brunei Mendarat ke dalam RTEmpire,... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘!! Market RICH TEAM EMPIRE Telah masuk ke pasaran Antarabangsa ,,.. Dengan hanya Follow SkillsOnlineStage3 sahaja.. Boleh Buat Duit padu-padu,,. Hanya Online sahaja !!! Dasyat SkillsOnlineStage3.. .
.
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan)
๐Ÿ“ž 013.8190805 (Nearhan)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท Neathan Jeyz
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
RESIT RESIT RESITโ—โ— Tahniah kepada yang telah grab peluang,.. 1 mobile promotion dari Brunei Mendarat ke dalam RTEmpire,... ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘!! Market RICH TEAM EMPIRE Telah masuk ke pasaran Antarabangsa ,,.. Dengan hanya Follow SkillsOnlineStage3 sahaja.. Boleh Buat Duit padu-padu,,. Hanya Online sahaja !!! Dasyat SkillsOnlineStage3.. . . Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Neathan) ๐Ÿ“ž 013.8190805 (Nearhan) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท Neathan Jeyz . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub  terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž
โšซ
โšซ
โšซ
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท jerome_ere88
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž โšซ โšซ โšซ Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท jerome_ere88 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub  terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž
โšซ
โšซ
โšซ
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome)
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท jerome_ere88
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka #unikl #uniti #gmibangi #uniklmicet #uniten #uthm #uia #gmi #gmibangi #kptmbangi #uitmshahalam #uitmpuncakalam #poliku #polimu #polikk
Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž โšซ โšซ โšซ Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) ๐Ÿ“ž 012.873.6342(jerome) . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท jerome_ere88 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka  #unikl  #uniti  #gmibangi  #uniklmicet  #uniten  #uthm  #uia  #gmi  #gmibangi  #kptmbangi  #uitmshahalam  #uitmpuncakalam  #poliku  #polimu  #polikk 
Fav sneakers ๐Ÿ˜
.
.
Abang bukan hipster , jangan kecam
.
.
#lifestyle #studentlifestyle #uitm #uitmraub #uitmjengka #adidas #fanaadidas #adidasforlife
Sya nak share satu tips perniagaan yang sya gunakan dari dulu sampai sekarang.. .
- Jangan pernah putus asa dan berpatah balik sekirannya apa yang kita nak capai tu susah.. Untuk berjaya memang bukan benda yang mudah.. Orang mungkin akan lihat kita mudah je nak berjaya.. Tapi hakikatnya kita yang rasa.. Anda boleh pilih nak berhenti dengan kegagalan atau teruskan demi kejayaan yang berbaloi..you choose..๐Ÿ’ช
.
Sya takkan berhenti jika benda tu susah.. Tapi sya akan berhenti bila semuanya selesai.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž
Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž
.
 #entreprenuer #youngentreprenuer #businessacademy360 #ba360crown #lacorrr #retirerich #retireyoung #projekusahawanonline #cucms #ukm #luct #mmu #uitmshahalam #uitmraub #upm #usim #utem #unisza #kptm
.
.
.
#day #happy #love #miss #you #mom #dad #home #success #goals #look
Sya nak share satu tips perniagaan yang sya gunakan dari dulu sampai sekarang.. . - Jangan pernah putus asa dan berpatah balik sekirannya apa yang kita nak capai tu susah.. Untuk berjaya memang bukan benda yang mudah.. Orang mungkin akan lihat kita mudah je nak berjaya.. Tapi hakikatnya kita yang rasa.. Anda boleh pilih nak berhenti dengan kegagalan atau teruskan demi kejayaan yang berbaloi..you choose..๐Ÿ’ช . Sya takkan berhenti jika benda tu susah.. Tapi sya akan berhenti bila semuanya selesai.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž . #entreprenuer  #youngentreprenuer  #businessacademy360  #ba360crown  #lacorrr  #retirerich  #retireyoung  #projekusahawanonline  #cucms  #ukm  #luct  #mmu  #uitmshahalam  #uitmraub  #upm  #usim  #utem  #unisza  #kptm  . . . #day  #happy  #love  #miss  #you  #mom  #dad  #home  #success  #goals  #look 
Hampa yang nak cepat cantik tu yana syorkan mengambil set basic kecantikan shaklee ni (ESP + VITAMIN C) .
๐Ÿ‰ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
.
๐Ÿ‰ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
.
๐Ÿ‰ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang ikhtiar hamil
.
๐Ÿ‰ESP membantu wanita hamil untuk kurangkan rasa letih,sakit sakit badan dan masalah kulit akibat ketidakstabilan hormon.
.
๐Ÿ‰ESP bertindak sebagai milkbooster bagi ibu yang menyusu .
.
๐Ÿ‰ESP memberi khasiat kepada baby dalam perut, inshaAllah baby lahir kulit lebih bersih, cerah dan gebu.
.
๐Ÿ‰ESP mengurangkan masalah blackheads /whitehead .
.
๐Ÿ‰ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
.
๐Ÿ‰ESP menjadikan kulit lebih sihat dan glowing.
.
tugas VITAMIN C pulak :-
๐ŸŒฝAgen pencerah semulajadi
.
๐ŸŒฝmengawal paras gula dalam darah
.
๐ŸŒฝmeningkatkankan sistem imun
.
๐ŸŒฝmelambatkan penuaan
.
๐ŸŒฝmengelakkan daripada terkena jangkitan demam dan selsema
.
๐ŸŒฝmenghalang jerawat tumbuh
.
๐ŸŒฝmenyekat pigmentasi

Banyak lagi tau benefit esp dan vitamin C kalau nak listkan semua yana pon dah tak larat kalau nak tahu apa lagi kelebihannya tryla set basic kecantikan ni. tak rugi inshaallah berkesan ๐Ÿ˜Š
.
0143281046 | yana . jangan ragu ragu pm yana laju laju
#sayajualshaklee
#shakleeunikl
#ukm
#keepitgreen
#uitmshaklee
#uitmjengka
#uitmraub
#uitmshahalam
#uitmtapah
Hampa yang nak cepat cantik tu yana syorkan mengambil set basic kecantikan shaklee ni (ESP + VITAMIN C) . ๐Ÿ‰ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus . ๐Ÿ‰ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk . ๐Ÿ‰ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang ikhtiar hamil . ๐Ÿ‰ESP membantu wanita hamil untuk kurangkan rasa letih,sakit sakit badan dan masalah kulit akibat ketidakstabilan hormon. . ๐Ÿ‰ESP bertindak sebagai milkbooster bagi ibu yang menyusu . . ๐Ÿ‰ESP memberi khasiat kepada baby dalam perut, inshaAllah baby lahir kulit lebih bersih, cerah dan gebu. . ๐Ÿ‰ESP mengurangkan masalah blackheads /whitehead . . ๐Ÿ‰ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata . ๐Ÿ‰ESP menjadikan kulit lebih sihat dan glowing. . tugas VITAMIN C pulak :- ๐ŸŒฝAgen pencerah semulajadi . ๐ŸŒฝmengawal paras gula dalam darah . ๐ŸŒฝmeningkatkankan sistem imun . ๐ŸŒฝmelambatkan penuaan . ๐ŸŒฝmengelakkan daripada terkena jangkitan demam dan selsema . ๐ŸŒฝmenghalang jerawat tumbuh . ๐ŸŒฝmenyekat pigmentasi Banyak lagi tau benefit esp dan vitamin C kalau nak listkan semua yana pon dah tak larat kalau nak tahu apa lagi kelebihannya tryla set basic kecantikan ni. tak rugi inshaallah berkesan ๐Ÿ˜Š . 0143281046 | yana . jangan ragu ragu pm yana laju laju #sayajualshaklee  #shakleeunikl  #ukm  #keepitgreen  #uitmshaklee  #uitmjengka  #uitmraub  #uitmshahalam  #uitmtapah 
Saya bersabar dengan saudara Faiz ni ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚ tahniah seribu famous amos. Selamat petang guys, ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ tgk business partner sy ni walaupun tak berapa nk hensem tp hensem lah jugak. Umur 20tahun mrupakan student KUIS, dalam keadaan student tapi ade saving sebanyak gini dgn usaha sendiri dan ikut apa yg diajar ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
.
"Macam mana nak buat takde ilmu bab2 mcm ni" Hello ๐Ÿ’ dulu kami pun zero, mana ade org lahir dalam keadaan berilmu 100% mana ade org masuk tadika boleh membaca dgn lancar terus๐Ÿ™ŠNak buat kena ade seribu tindakan bukan seribu alasan hehe ๐Ÿ˜ณ
.
.
SYIERA REZAN
011-3135-5718
#businessacademy360 
#ba360crown 
#skillonlinestage3
www.otcmarket.com/home
.
.
#kelantan #selangor #pahang #kualalumpur #johor #kulai #senai #skudai #uitmsegamat #utmskudai #uthm #uitmraub #uitmpp #uitmpalam #uitmshahalam #kptmbangi #kptm #usm #usim #uitmtapah #uitmjengka #millionaire #money #love #ootd #sportcar #photooftheday
Saya bersabar dengan saudara Faiz ni ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‚ tahniah seribu famous amos. Selamat petang guys, ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ tgk business partner sy ni walaupun tak berapa nk hensem tp hensem lah jugak. Umur 20tahun mrupakan student KUIS, dalam keadaan student tapi ade saving sebanyak gini dgn usaha sendiri dan ikut apa yg diajar ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . "Macam mana nak buat takde ilmu bab2 mcm ni" Hello ๐Ÿ’ dulu kami pun zero, mana ade org lahir dalam keadaan berilmu 100% mana ade org masuk tadika boleh membaca dgn lancar terus๐Ÿ™ŠNak buat kena ade seribu tindakan bukan seribu alasan hehe ๐Ÿ˜ณ . . SYIERA REZAN 011-3135-5718 #businessacademy360  #ba360crown  #skillonlinestage3  www.otcmarket.com/home . . #kelantan  #selangor  #pahang  #kualalumpur  #johor  #kulai  #senai  #skudai  #uitmsegamat  #utmskudai  #uthm  #uitmraub  #uitmpp  #uitmpalam  #uitmshahalam  #kptmbangi  #kptm  #usm  #usim  #uitmtapah  #uitmjengka  #millionaire  #money  #love  #ootd  #sportcar  #photooftheday 
Bank in lagi???????????? Adehhhh, Baru jk on data tgk cht trs tgk org show gmbr resit,,, Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub  terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž
โšซ
โšซ
โšซ
Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 0145915267 YONG
.
Info lanjut di Instagram:
๐Ÿ“ท chingteck96
.

Tags.
#RTEmpire #RichardTeam 
More tags.
#ukm #upm #uitm #uitmraub #uitmjengka
Bank in lagi???????????? Adehhhh, Baru jk on data tgk cht trs tgk org show gmbr resit,,, Sorang lagi prospek dr group preview ini telah ambil peluang utk sertai Platform Business ini,,. Tahniah Azwan dari raub terBank In utk join platform business ini ,..๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Memang dahsyat Platform business. Semakin rami org nk tahu, n nak join. Yg lain, nak tggu apa lagi? Kalau nk tahu bisnes apa yg sy jalankan. Pm sy cepat ๐Ÿ“ž โšซ โšซ โšซ Whatsapp/call ๐Ÿ“ž 0145915267 YONG . Info lanjut di Instagram: ๐Ÿ“ท chingteck96 . Tags. #RTEmpire  #RichardTeam  More tags. #ukm  #upm  #uitm  #uitmraub  #uitmjengka 
[ BISNES ONLINE ]
.
.
"Adakah anda ingin membuka perniagaan secara online?" "Anda ingin berniaga tetapi tidak mempunyai modal yang banyak untuk beli produk?" "Anda tak pandai nak buat promosi dan anda takut bisnes anda lingkup?" Terlalu banyak sindrom yang selalu bermain main di otak anda...... ๐Ÿ˜ฃ

JANGAN RISAU!โœ‹โœ‹ Dalam platform bisnes kami membukakan peluang kepada anda yang ingin buat bisnes online dengan modal paling rendah RM370 berpotensi buat income RM500 dalam sehari. ๐Ÿ˜Ž

Full training kami akan berikan pada anda. Anda berkomitmen 9%, kami berkomitmen 200% mengajar untuk buat bisnes online.ย 
Tak perlu susah susah order barang, tak perlu susah susah keluarkan modal sampai RM10K, tak perlu susah susah buat packaging.
Anda hanya follow sistem yang kami ajarkan kepada anda!๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519)
. . 
#BusinessAcademy360
#SuhanaYoungMillionaire
#uitmmerbok#uitmjengka
#uitmshahalam#uitmraub
#ukm#um#uum#ikbn#uia
[ BISNES ONLINE ] . . "Adakah anda ingin membuka perniagaan secara online?" "Anda ingin berniaga tetapi tidak mempunyai modal yang banyak untuk beli produk?" "Anda tak pandai nak buat promosi dan anda takut bisnes anda lingkup?" Terlalu banyak sindrom yang selalu bermain main di otak anda...... ๐Ÿ˜ฃ JANGAN RISAU!โœ‹โœ‹ Dalam platform bisnes kami membukakan peluang kepada anda yang ingin buat bisnes online dengan modal paling rendah RM370 berpotensi buat income RM500 dalam sehari. ๐Ÿ˜Ž Full training kami akan berikan pada anda. Anda berkomitmen 9%, kami berkomitmen 200% mengajar untuk buat bisnes online.ย  Tak perlu susah susah order barang, tak perlu susah susah keluarkan modal sampai RM10K, tak perlu susah susah buat packaging. Anda hanya follow sistem yang kami ajarkan kepada anda!๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) ๐Ÿ“žSUHANA (011-23340519) . . #BusinessAcademy360  #SuhanaYoungMillionaire  #uitmmerbok #uitmjengka  #uitmshahalam #uitmraub  #ukm #um #uum #ikbn #uia 
JOM BERCUTI
.
.
Perniagaan tanpa usaha ni pelik. Perniagaan tanpa istiqamah pun pelik. Perniagaan tanpa ilmu? Jangan cakap la , memang super awkward.
.
.
Dalam #businessacademy360 semua diajar , semua ilmu diturunkan dari kami ke anda semua. Bukan sahaja anda belajar , tapi dalam masa yang sama anda dapat menjana pendapatan sampingan anda sendiri.
.
.
Siapa sini nak buat side income 3000-5000 sebulan? Say hi๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป
Jangan malu dan segan , kerana ini peluang anda untuk menonjol dalam bidang perniagaan.
.
.
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅOFFER OFFER OFFER๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ
.
.
Malu? Sampai Bila?
Takut? Sampai bila?
Nak cuba? Mari cepat sebab๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
ADA PROMOSI
50%Diskaun
RM6760โŒโŒโŒ
RM3760โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ
.
.
UNTUK 3 ORANG SAHAJA 
UNTUK BULAN JANUARI SAHAJA
.
.
For Business Purpose
๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Ikram Bin Mohd Ali
01140166477
01140166477
01140166477
(Whatsapp/call/msg)
.
.
#businessacademy360 #earnwhileyoulearn #rt5 #rt6 #millionare #studentlifestyle #bercuti #promotion #uitm #uitmraub #uitmshahalam #uitmjengka #uitmpuncakalam #uitmlendu #polisaskuantan #kuis #juipsas #upm #ukm #kptmbangi #kuantan #bangi #selangor #shahalam #terengganu #sabah #sarawak #bisnes #lifestyle
JOM BERCUTI . . Perniagaan tanpa usaha ni pelik. Perniagaan tanpa istiqamah pun pelik. Perniagaan tanpa ilmu? Jangan cakap la , memang super awkward. . . Dalam #businessacademy360  semua diajar , semua ilmu diturunkan dari kami ke anda semua. Bukan sahaja anda belajar , tapi dalam masa yang sama anda dapat menjana pendapatan sampingan anda sendiri. . . Siapa sini nak buat side income 3000-5000 sebulan? Say hi๐Ÿ™‹๐Ÿป๐Ÿ™‹๐Ÿป Jangan malu dan segan , kerana ini peluang anda untuk menonjol dalam bidang perniagaan. . . ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅOFFER OFFER OFFER๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ . . Malu? Sampai Bila? Takut? Sampai bila? Nak cuba? Mari cepat sebab๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . . ADA PROMOSI 50%Diskaun RM6760โŒโŒโŒ RM3760โœ”๏ธโœ”๏ธโœ”๏ธ . . UNTUK 3 ORANG SAHAJA UNTUK BULAN JANUARI SAHAJA . . For Business Purpose ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป . Ikram Bin Mohd Ali 01140166477 01140166477 01140166477 (Whatsapp/call/msg) . . #businessacademy360  #earnwhileyoulearn  #rt5  #rt6  #millionare  #studentlifestyle  #bercuti  #promotion  #uitm  #uitmraub  #uitmshahalam  #uitmjengka  #uitmpuncakalam  #uitmlendu  #polisaskuantan  #kuis  #juipsas  #upm  #ukm  #kptmbangi  #kuantan  #bangi  #selangor  #shahalam  #terengganu  #sabah  #sarawak  #bisnes  #lifestyle 
Sya nak share satu tips perniagaan yang sya gunakan dari dulu sampai sekarang.. .
- Jangan pernah putus asa dan berpatah balik sekirannya apa yang kita nak capai tu susah.. Untuk berjaya memang bukan benda yang mudah.. Orang mungkin akan lihat kita mudah je nak berjaya.. Tapi hakikatnya kita yang rasa.. Anda boleh pilih nak berhenti dengan kegagalan atau teruskan demi kejayaan yang berbaloi..you choose..๐Ÿ’ช
.
Sya takkan berhenti jika benda tu susah.. Tapi sya akan berhenti bila semuanya selesai.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž
Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž
.
 #entreprenuer #youngentreprenuer #businessacademy360 #ba360crown #lacorrr #retirerich #retireyoung #projekusahawanonline #cucms #ukm #luct #mmu #uitmshahalam #uitmraub #upm #usim #utem #unisza #kptm
.
.
.
#day #happy #love #miss #you #mom #dad #home #success #goals #look
Sya nak share satu tips perniagaan yang sya gunakan dari dulu sampai sekarang.. . - Jangan pernah putus asa dan berpatah balik sekirannya apa yang kita nak capai tu susah.. Untuk berjaya memang bukan benda yang mudah.. Orang mungkin akan lihat kita mudah je nak berjaya.. Tapi hakikatnya kita yang rasa.. Anda boleh pilih nak berhenti dengan kegagalan atau teruskan demi kejayaan yang berbaloi..you choose..๐Ÿ’ช . Sya takkan berhenti jika benda tu susah.. Tapi sya akan berhenti bila semuanya selesai.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ . Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž Abdul Rahim - Whatsapp 0179014227๐Ÿ“ž . #entreprenuer  #youngentreprenuer  #businessacademy360  #ba360crown  #lacorrr  #retirerich  #retireyoung  #projekusahawanonline  #cucms  #ukm  #luct  #mmu  #uitmshahalam  #uitmraub  #upm  #usim  #utem  #unisza  #kptm  . . . #day  #happy  #love  #miss  #you  #mom  #dad  #home  #success  #goals  #look