an online Instagram web viewer
  • mk.nurul
    MK_Nurul
    @mk.nurul

Images by mk.nurul

Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY :

1) Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah..dan tidak bercapuk walau pun muka berpeluh
2) berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah ...yg bestttnya FOUNDATION ni ada ada campuran pati TIMUN & LEMON yg mana dapat sejukkan kulit wajah kita...
3) Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari...
Terdapat 5 pilihan Warna bagi liquid foundation mary kay ini:

# IVORY 3 -Untuk kulit putih melepak # IVORY 5 -Untuk kulit cerah asli 
# BEIGE 3 - Untuk Kulit sawo matang
# BEIGE 5 - Untuk Kulit lebih gelap dari 
# BRONZE 1 - Untuk Kulit Yang Gelap

Berminat blh pm
#Peluangkerjaya #kerjakosong
Nurul jamaludin
0103662673
MK Malaysia

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #foundationroutine #primer #best #wanita #lelaki #bestsaller #marykaymalaysiasingapura #jomonlineshopping #shooping #nice👌  #flawless #glowing #mineralbased #wangsamaju
Kelebihan LIQUID FOUNDATION MARYKAY : 1) Tekstur yang sangat ringan, halus dan memberi kesan sempurna pada wajah..dan tidak bercapuk walau pun muka berpeluh 2) berupaya menutupi garis-garis halus, kekedutan dan ketidak sempurnaan pada wajah ...yg bestttnya FOUNDATION ni ada ada campuran pati TIMUN & LEMON yg mana dapat sejukkan kulit wajah kita... 3) Penggunaan foundation membuat kan kulit muka kelihatan gebu, lembut dan berseri-seri sepanjang hari... Terdapat 5 pilihan Warna bagi liquid foundation mary kay ini: # IVORY 3 -Untuk kulit putih melepak # IVORY 5 -Untuk kulit cerah asli # BEIGE 3 - Untuk Kulit sawo matang # BEIGE 5 - Untuk Kulit lebih gelap dari # BRONZE 1 - Untuk Kulit Yang Gelap Berminat blh pm #Peluangkerjaya  #kerjakosong  Nurul jamaludin 0103662673 MK Malaysia #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #foundationroutine  #primer  #best  #wanita  #lelaki  #bestsaller  #marykaymalaysiasingapura  #jomonlineshopping  #shooping  #nice 👌 #flawless  #glowing  #mineralbased  #wangsamaju 
Pernah dgr tak cream yg bole hilangkan kedutan pada wajah???? Mary Kay ada Cream yg amat istimewa 
VOLU-FILL WRINKLE CORRECTOR

mampu menambahbaik semua 6 kawasan kedutan utama dgn ketara:- 1. Kedutan pd dahi
2. Kedutan di antara kening
3. Kedutan di sudut mata
4. Garisan senyum
5. Garisan vertikal bibir
6. Garisan tepi bibir

Ia membantu menghilangkan kedutan dgn segera dan menganjalkan kulit dgn ketara...
Menarik kan??! Sesuai utk mata sensitif .
Sesuai pada pengguna kanta lekap
Bebas Minyak
Bebas Haruman
Diuji oleh Pakar Dermatologi

Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin f 
0103662673

#marykay❤ #marykaykl #marykaykl #alhamdulillah #rezeki #promosi #blouse #wanita #perempuancantik #shawl #wangsamaju #aging #aginglikefinewine #kedutan #jeragat
Pernah dgr tak cream yg bole hilangkan kedutan pada wajah???? Mary Kay ada Cream yg amat istimewa VOLU-FILL WRINKLE CORRECTOR mampu menambahbaik semua 6 kawasan kedutan utama dgn ketara:- 1. Kedutan pd dahi 2. Kedutan di antara kening 3. Kedutan di sudut mata 4. Garisan senyum 5. Garisan vertikal bibir 6. Garisan tepi bibir Ia membantu menghilangkan kedutan dgn segera dan menganjalkan kulit dgn ketara... Menarik kan??! Sesuai utk mata sensitif . Sesuai pada pengguna kanta lekap Bebas Minyak Bebas Haruman Diuji oleh Pakar Dermatologi Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin f 0103662673 #marykay ❤ #marykaykl  #marykaykl  #alhamdulillah  #rezeki  #promosi  #blouse  #wanita  #perempuancantik  #shawl  #wangsamaju  #aging  #aginglikefinewine  #kedutan  #jeragat 
sape takut mata ada benda ni?? Kalau takut dia keluar meh wassup akk ye!! Nak bagi free consultation free untuk cegah dari terjadi Milia Seed ni atau bintik kolestrol.
.
Hubungi,
Nurul jamaludin
0103662673

#marykaybeautyconsultant #marykay #marykaymalaysiasingapura #marykaymysg #freeconsultation #skincare #makeup #freechemical #eye #healty #freeconsultant #freegift #freethenipple
Hebat kesan skinvigorate brush.Dah banyak cuba yang lain tapi yang ni memang lain dari yang lain,Kulit tampak lebih cerah,kurang kedutan,mencuci ke dalam pori-pori sambil mengurut muka dengan lebih sempurna!!
.
Jom try dengan percuma!! .

Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #wangsamaju #SkinvigorateCleansingBrush #cleansing #skin #healtyskins #bestsaller #promotion #jom #onlineshopping #freeconsultation3102027777 #beautyconsultantmarykay #jomcantik
Hebat kesan skinvigorate brush.Dah banyak cuba yang lain tapi yang ni memang lain dari yang lain,Kulit tampak lebih cerah,kurang kedutan,mencuci ke dalam pori-pori sambil mengurut muka dengan lebih sempurna!! . Jom try dengan percuma!! . Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #wangsamaju  #SkinvigorateCleansingBrush  #cleansing  #skin  #healtyskins  #bestsaller  #promotion  #jom  #onlineshopping  #freeconsultation3102027777  #beautyconsultantmarykay  #jomcantik 
Assalammualaikum ... Yeeaahhhh SKIVIGORATE BRUSH PURPLE COLOUR LIMITED EDITION !!!!! COME BACK !!!!😍😍😍😍😍😍😍😍 SIAPA YG GILA KAN PURLE COLOUR??
cer pm sikit......tkpun tingglkan no phn ...nrl share ap keistimewaan Skinvigorate brush ni...btw ramai client nrl sudah pun menggunakan brush ni... alhamdulillah semua berpuashati dgn Skinvigorate brush yg Superb awesome ni ,😘😘😘😍😍😍😍😍😍 Client nrl yg minat gila akan PURPLE colour ni ...nrl akan book oder u all tau...haaaaa sp yg nk wat HNTRAN !!!! pun sgt la sesuai.... Jom place oder.  Or more info blh whtapp nrl utk free consultation + free makeup & skincare pun blh .... Independent beauty consultant Mary Kay

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka.
.
+ Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit.
+ Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut.
+ Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan.
+ 400 rotation dalam masa 1 minit.
+ Hanya menggunakan 2 bateri AA.
+ Kalis air dan warranty selama 3 bulan.
+ Datang dengan dua cleansing brush.
+ Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan.
+ Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit.
+ Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.
. .

Independent beauty consultant Mary Kay
Nurul jamaludin 😍
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #wangsamaju #skinvigoratebrush #bestsaller #promotion #wanita #pori #rawang #uia #gombaksetia #jom #freegifts #skinvigoratebrush #limitededition #skinvigoratepurplelimitededition #publicfigure #blackhead #whiteheads
Assalammualaikum ... Yeeaahhhh SKIVIGORATE BRUSH PURPLE COLOUR LIMITED EDITION !!!!! COME BACK !!!!😍😍😍😍😍😍😍😍 SIAPA YG GILA KAN PURLE COLOUR?? cer pm sikit......tkpun tingglkan no phn ...nrl share ap keistimewaan Skinvigorate brush ni...btw ramai client nrl sudah pun menggunakan brush ni... alhamdulillah semua berpuashati dgn Skinvigorate brush yg Superb awesome ni ,😘😘😘😍😍😍😍😍😍 Client nrl yg minat gila akan PURPLE colour ni ...nrl akan book oder u all tau...haaaaa sp yg nk wat HNTRAN !!!! pun sgt la sesuai.... Jom place oder. Or more info blh whtapp nrl utk free consultation + free makeup & skincare pun blh .... Independent beauty consultant Mary Kay Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka. . + Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit. + Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut. + Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan. + 400 rotation dalam masa 1 minit. + Hanya menggunakan 2 bateri AA. + Kalis air dan warranty selama 3 bulan. + Datang dengan dua cleansing brush. + Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan. + Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit. + Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih. . . Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 😍 0103662673 #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #wangsamaju  #skinvigoratebrush  #bestsaller  #promotion  #wanita  #pori  #rawang  #uia  #gombaksetia  #jom  #freegifts  #skinvigoratebrush  #limitededition  #skinvigoratepurplelimitededition  #publicfigure  #blackhead  #whiteheads 
Mary Kay Perfecting Concealer 😍Menyamar dan menyembunyikan kecelaan dengan formula berkrim dan tidak berkedut. 😍Teknologi Light-diffusing ini dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal. 😍Formula boleh dibina dan boleh diadun serta cepat kering. 
Mary Kay Undereye Corrector 😍Adalah item tambahan bagi Mary Kay Perfecting Concealor. 😍Sama formula. 😍Rona peach khas dirumus untuk membetulkan bayangan lingkaran hitam di bawah mata.

Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #concelear #makeup #glowingskin #flawless #wanita #perempuanku #ladiesbag #lipstick #gombaksetia #wangsamaju #wargagombak #skincarehealty #skincaremarykay #bestsaller #freegifts #promosi
Mary Kay Perfecting Concealer 😍Menyamar dan menyembunyikan kecelaan dengan formula berkrim dan tidak berkedut. 😍Teknologi Light-diffusing ini dapat membantu mengaburi garisan halus dan membetulkan ketidaksempurnaan dari segi optikal. 😍Formula boleh dibina dan boleh diadun serta cepat kering. Mary Kay Undereye Corrector 😍Adalah item tambahan bagi Mary Kay Perfecting Concealor. 😍Sama formula. 😍Rona peach khas dirumus untuk membetulkan bayangan lingkaran hitam di bawah mata. Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #concelear  #makeup  #glowingskin  #flawless  #wanita  #perempuanku  #ladiesbag  #lipstick  #gombaksetia  #wangsamaju  #wargagombak  #skincarehealty  #skincaremarykay  #bestsaller  #freegifts  #promosi 
😍Mummy seorang Suri rumah 😍Mummy mencari rezeki membawa Kamu hensome boy Muhammad farhat b. Muhammad Farid Ali & kakak kamu nur farisya Sofea bt.muhammad Farid
😍Mummy Suka kerja ni sbb dpt pkai Product FREE 😍Mummy bebas bekerja Bersama ank2 mummy.
😍Mummy Suka kerja ni sbb Mummy Suka dapat hadiah 😍Mummy Suka kerja ni sbb Mummy Suka shopping
😍Mummy mencari rezeki utk ank2 mummy
😍Mummy buat kerja ni sbb Mummy minat + mummy Suka cantik2
😍Mummy bekerja nk mencantikkn ...Kulit wanita di luar sane ...Sampai kulit kawan mummy tu sihat & cantik (itu matlamat mummy ...Bangga sgt ...Kalau dpt sihat kn kulit kawan mummy)
😍Mummy Berhati2 kerja ...Sbb mummy nk Bersama anak2 mummy.alhamdullillh mummy dh jmpe kerja yg mummy impikn....Jadi ank2 mummy akan sentiasa Bersama mummy 😍Mummy nk tolong Papa utk kewangn Kita semua (alhamdulliah tercapai juga) TQ my lovely husband sentiasa menjadi tulang belakang.
😍Mummy Suka kerja ni sbb Mummy suka Bg peluang pd org lain juga utk dpt ap yg mummy dpt sehingga hari Ini.

Hihih......Ada yg berminat mcm mummy share 👆👆👆👆mummy blh share peluang pd u olls 😍😍😘 Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay
#careerpath #surirumah #housewife #bekerja #rezeki #bestmom #bussines #partimer #cantik #lawa #friend #petalingjaya #wangsamajusetapak #kawan #friendship #rampaige #marykaykl #marykaymakeup
😍Mummy seorang Suri rumah 😍Mummy mencari rezeki membawa Kamu hensome boy Muhammad farhat b. Muhammad Farid Ali & kakak kamu nur farisya Sofea bt.muhammad Farid 😍Mummy Suka kerja ni sbb dpt pkai Product FREE 😍Mummy bebas bekerja Bersama ank2 mummy. 😍Mummy Suka kerja ni sbb Mummy Suka dapat hadiah 😍Mummy Suka kerja ni sbb Mummy Suka shopping 😍Mummy mencari rezeki utk ank2 mummy 😍Mummy buat kerja ni sbb Mummy minat + mummy Suka cantik2 😍Mummy bekerja nk mencantikkn ...Kulit wanita di luar sane ...Sampai kulit kawan mummy tu sihat & cantik (itu matlamat mummy ...Bangga sgt ...Kalau dpt sihat kn kulit kawan mummy) 😍Mummy Berhati2 kerja ...Sbb mummy nk Bersama anak2 mummy.alhamdullillh mummy dh jmpe kerja yg mummy impikn....Jadi ank2 mummy akan sentiasa Bersama mummy 😍Mummy nk tolong Papa utk kewangn Kita semua (alhamdulliah tercapai juga) TQ my lovely husband sentiasa menjadi tulang belakang. 😍Mummy Suka kerja ni sbb Mummy suka Bg peluang pd org lain juga utk dpt ap yg mummy dpt sehingga hari Ini. Hihih......Ada yg berminat mcm mummy share 👆👆👆👆mummy blh share peluang pd u olls 😍😍😘 Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #careerpath  #surirumah  #housewife  #bekerja  #rezeki  #bestmom  #bussines  #partimer  #cantik  #lawa  #friend  #petalingjaya  #wangsamajusetapak  #kawan  #friendship  #rampaige  #marykaykl  #marykaymakeup 
Umur baru 25 tahun dah ada JERAGAT???😱😱 Kalau nak tahu, jeragat amik masa 7 tahun untuk membiak. Kalau umur 25 tahun dah ada jeragat, maknanya 7 tahun sebelum tu anda mmg tdk amik serius tentang penjagaan kulit wajah. Tak mustahil umur 30 dah penuh jeragat tepi2 mata dan pipi.😞😞😞 Apa punca jeragat? 
1. Tak pakai pencuci muka yg sesuai - 
pencuci muka berbuih sangat2 tak sesuai❌
2. Tidak memakai pelembap muka
3. Tidak memakai Sun Protector

Sebab tu dr seawal umur 20 tahun kita dah kene jaga muka supaya bila umur dah meningkat kita tak perlu modal yg banyak utk repair kulit muka sana sini.

Mary Kay ada 3 jenis skincare yg boleh anda mulakan untuk penjagaan wajah semuda umur 20 tahun. ❤

Tak tau set mana yg perlu anda ambil? 
Tanya saya supaya anda dpt product yg tepat dengan manfaat daripada setiap product yg saya cadangkan. 
Takut over bajet?
Saya boleh dapatkan product yg sesuai dengan bajet anda. 
Itu lah peranan kami sebagai  perunding kecantikan anda. Beri rundingan sebelum pembelian sesuatu product dan kami selaraskan dengan bajet anda.. Jom Pm /Whatsapp saya untuk dapatkan info lebih lanjut dan Consultation Skin secara percuma... Nurul jamaludin
Independent Beauty consultant Mary Kay 
0103662673

#MaryKayMalaysia #foundation #cccream #mkmenset #mkmenskincare #LoosePowder #uitmpuncakalam #wangsamaju #dallas #iloveMaryKay #pigment #jeragat #pencerahan #bestsallers
Umur baru 25 tahun dah ada JERAGAT???😱😱 Kalau nak tahu, jeragat amik masa 7 tahun untuk membiak. Kalau umur 25 tahun dah ada jeragat, maknanya 7 tahun sebelum tu anda mmg tdk amik serius tentang penjagaan kulit wajah. Tak mustahil umur 30 dah penuh jeragat tepi2 mata dan pipi.😞😞😞 Apa punca jeragat? 1. Tak pakai pencuci muka yg sesuai - pencuci muka berbuih sangat2 tak sesuai❌ 2. Tidak memakai pelembap muka 3. Tidak memakai Sun Protector Sebab tu dr seawal umur 20 tahun kita dah kene jaga muka supaya bila umur dah meningkat kita tak perlu modal yg banyak utk repair kulit muka sana sini. Mary Kay ada 3 jenis skincare yg boleh anda mulakan untuk penjagaan wajah semuda umur 20 tahun. ❤ Tak tau set mana yg perlu anda ambil? Tanya saya supaya anda dpt product yg tepat dengan manfaat daripada setiap product yg saya cadangkan. Takut over bajet? Saya boleh dapatkan product yg sesuai dengan bajet anda. Itu lah peranan kami sebagai perunding kecantikan anda. Beri rundingan sebelum pembelian sesuatu product dan kami selaraskan dengan bajet anda.. Jom Pm /Whatsapp saya untuk dapatkan info lebih lanjut dan Consultation Skin secara percuma... Nurul jamaludin Independent Beauty consultant Mary Kay 0103662673 #MaryKayMalaysia  #foundation  #cccream  #mkmenset  #mkmenskincare  #LoosePowder  #uitmpuncakalam  #wangsamaju  #dallas  #iloveMaryKay  #pigment  #jeragat  #pencerahan  #bestsallers 
Nurul memang excited kalau setiap kali nak cuci muka...sebab Nurul ada brush ajaib ni. Tak guna jari jemari dah

Rata2 customer Nurul yg dah try brush ajaib ni..bg feedback yg amat memuaskan. Tujuan utama nurul sebenarnya nak wanita2 diluar sana cuci muka sebersih yg mungkin. Bayangkan jika muka x dicuci dengan bersih...APA AKAN BERLAKU?????
Semestinya pelbagai masalah skin yg timbul ok

Yg ingin mencuba blh terus whatsapp

Nurul jamaludin
0103662663
Beauty counsultant Mk

#marykay #marykaykl #wangsamaju #SkinvigorateCleansingBrush #blackheads #whitehead #bersihmuka #healtyskincare #rezeki #halal #alhamdullilah #syukur #promosi #freepostage #freegift
Nurul memang excited kalau setiap kali nak cuci muka...sebab Nurul ada brush ajaib ni. Tak guna jari jemari dah Rata2 customer Nurul yg dah try brush ajaib ni..bg feedback yg amat memuaskan. Tujuan utama nurul sebenarnya nak wanita2 diluar sana cuci muka sebersih yg mungkin. Bayangkan jika muka x dicuci dengan bersih...APA AKAN BERLAKU????? Semestinya pelbagai masalah skin yg timbul ok Yg ingin mencuba blh terus whatsapp Nurul jamaludin 0103662663 Beauty counsultant Mk #marykay  #marykaykl  #wangsamaju  #SkinvigorateCleansingBrush  #blackheads  #whitehead  #bersihmuka  #healtyskincare  #rezeki  #halal  #alhamdullilah  #syukur  #promosi  #freepostage  #freegift 
Dalam saya seronok berbiz Mary Kay, ada yg pm saya, tanya soalan yg agak mengecewakn  hihihihi. 💵Mahal.
😒Lambat dapat result
😠Dah pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis).
🙉Membazir.

Tapikan, meh saya nak bgtau.....kisah sebenar :-) Seandainya Mary Kay itu mahal harganya....
Mostly yang pakai Marykay kebanyakannya  student, housewife jer pun, kerani, yang makan gaji mcm saya lagi ramai. Laku keras jual kt golongan nie.

Lambat dapat hasil, dan bila dah pakai
keluar jerawat?
Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat.. bukan mghalang kotoran dari nak keluar, sebenarnya
baguslah marykay membersih kotoran dari dalam.. mengeluarkan sisa2 toksid bahan bahaya dr produk xyz yang ada dalam kulit muka y dah lama bersarang dr memulihkan kulit dari dalam.

Membazir?
oMg ?? Membazir meh?? Tapi tahukah anda produk ni boleh bertahan lebih 6 bulan kalau guna dgn cara yang betul. Sangat2 berbaloi. Cust suri rumah pun akui benda ni.. Teringin nak pakai produk mary kay tp takde badget ?, its ok jgn risau beauty consultant mary kay akn bantu anda mengikut budget anda.

Hidup ini satu pilihan.

Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #marykaykl #marykaymakeup #uitmpuncakalam #uia #gombakprima #utm #student #guru #wanita #housewifestatus #status #ladiesnight #freegift #freepostage #bestsaller. #promotion
Dalam saya seronok berbiz Mary Kay, ada yg pm saya, tanya soalan yg agak mengecewakn hihihihi. 💵Mahal. 😒Lambat dapat result 😠Dah pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis). 🙉Membazir. Tapikan, meh saya nak bgtau.....kisah sebenar :-) Seandainya Mary Kay itu mahal harganya.... Mostly yang pakai Marykay kebanyakannya student, housewife jer pun, kerani, yang makan gaji mcm saya lagi ramai. Laku keras jual kt golongan nie. Lambat dapat hasil, dan bila dah pakai keluar jerawat? Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat.. bukan mghalang kotoran dari nak keluar, sebenarnya baguslah marykay membersih kotoran dari dalam.. mengeluarkan sisa2 toksid bahan bahaya dr produk xyz yang ada dalam kulit muka y dah lama bersarang dr memulihkan kulit dari dalam. Membazir? oMg ?? Membazir meh?? Tapi tahukah anda produk ni boleh bertahan lebih 6 bulan kalau guna dgn cara yang betul. Sangat2 berbaloi. Cust suri rumah pun akui benda ni.. Teringin nak pakai produk mary kay tp takde badget ?, its ok jgn risau beauty consultant mary kay akn bantu anda mengikut budget anda. Hidup ini satu pilihan. Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykaykl  #marykaymakeup  #uitmpuncakalam  #uia  #gombakprima  #utm  #student  #guru  #wanita  #housewifestatus  #status  #ladiesnight  #freegift  #freepostage  #bestsaller . #promotion 
Dalam saya seronok berbiz Mary Kay, ada yg pm saya, tanya soalan yg agak mengecewakn  hihihihi. 💵Mahal.
😒Lambat dapat result
😠Dah pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis).
🙉Membazir.

Tapikan, meh saya nak bgtau.....kisah sebenar :-) Seandainya Mary Kay itu mahal harganya....
Mostly yang pakai Marykay kebanyakannya  student, housewife jer pun, kerani, yang makan gaji mcm saya lagi ramai. Laku keras jual kt golongan nie.

Lambat dapat hasil, dan bila dah pakai
keluar jerawat?
Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat.. bukan mghalang kotoran dari nak keluar, sebenarnya
baguslah marykay membersih kotoran dari dalam.. mengeluarkan sisa2 toksid bahan bahaya dr produk xyz yang ada dalam kulit muka y dah lama bersarang dr memulihkan kulit dari dalam.

Membazir?
oMg ?? Membazir meh?? Tapi tahukah anda produk ni boleh bertahan lebih 6 bulan kalau guna dgn cara yang betul. Sangat2 berbaloi. Cust suri rumah pun akui benda ni.. Teringin nak pakai produk mary kay tp takde badget ?, its ok jgn risau beauty consultant mary kay akn bantu anda mengikut budget anda.

Hidup ini satu pilihan.

Independent beauty consultant Mary Mary 
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #marykayskincareclass #marykaykl #marykay❤ #wangsamaju #nurserydecor #wanita #guru #uia #gombakprima #petalingjayaagent #beautyconsultant
Dalam saya seronok berbiz Mary Kay, ada yg pm saya, tanya soalan yg agak mengecewakn hihihihi. 💵Mahal. 😒Lambat dapat result 😠Dah pakai nnt keluar jerawat teruk(healing crisis). 🙉Membazir. Tapikan, meh saya nak bgtau.....kisah sebenar :-) Seandainya Mary Kay itu mahal harganya.... Mostly yang pakai Marykay kebanyakannya student, housewife jer pun, kerani, yang makan gaji mcm saya lagi ramai. Laku keras jual kt golongan nie. Lambat dapat hasil, dan bila dah pakai keluar jerawat? Siapa kata lambat bertindak...mary kay bertindak pantas sbb tu keluar jerawat.. bukan mghalang kotoran dari nak keluar, sebenarnya baguslah marykay membersih kotoran dari dalam.. mengeluarkan sisa2 toksid bahan bahaya dr produk xyz yang ada dalam kulit muka y dah lama bersarang dr memulihkan kulit dari dalam. Membazir? oMg ?? Membazir meh?? Tapi tahukah anda produk ni boleh bertahan lebih 6 bulan kalau guna dgn cara yang betul. Sangat2 berbaloi. Cust suri rumah pun akui benda ni.. Teringin nak pakai produk mary kay tp takde badget ?, its ok jgn risau beauty consultant mary kay akn bantu anda mengikut budget anda. Hidup ini satu pilihan. Independent beauty consultant Mary Mary Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykayskincareclass  #marykaykl  #marykay ❤ #wangsamaju  #nurserydecor  #wanita  #guru  #uia  #gombakprima  #petalingjayaagent  #beautyconsultant 
Mary Kay True Dimensions Lipstick 💄Sizzling Red💄
💄firecracker 💄
💄Sassy fuschia💄 💋 Intensely moisturizing. Exquisitely smoothing. 💋 It's like a color-infused fountain of youth for your lips.
💋 Instantly drenches lips in moisture and locks it in for endless comfort.
💋 Infused with advanced skin care ingredients, the formula smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller.
💋 Just a push of the clear, click-button top releases pure, radiant color from its ultra stylish case.

Mary Kay True Dimensions Sheer Lipstick 💄Flamenco Red💄 💋 Dangerously smooth and delightfully tempting, this lip-loving lipstick combines the sheerness and shine of a lip gloss in the texture and form of a luxurious lipstick.
💋 Sheer, sensational color coverage.
💋 Illuminating shine with a touch of shimmer. 
Instantly drenches lips in moisture and locks it in for true comfort.
💋 Less pigmented, so it lets lips' natural color shine through.
💋 Smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller.

Independent beauty  consultant Mary Kay
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #marykay❤ #marykaykl #marykaymakeup #lipstick #tdlipstick #career #opportunity #peluang #wanita #birthdays #giftideas #gombakprima #uia #uitmpuncakalam
Mary Kay True Dimensions Lipstick 💄Sizzling Red💄 💄firecracker 💄 💄Sassy fuschia💄 💋 Intensely moisturizing. Exquisitely smoothing. 💋 It's like a color-infused fountain of youth for your lips. 💋 Instantly drenches lips in moisture and locks it in for endless comfort. 💋 Infused with advanced skin care ingredients, the formula smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller. 💋 Just a push of the clear, click-button top releases pure, radiant color from its ultra stylish case. Mary Kay True Dimensions Sheer Lipstick 💄Flamenco Red💄 💋 Dangerously smooth and delightfully tempting, this lip-loving lipstick combines the sheerness and shine of a lip gloss in the texture and form of a luxurious lipstick. 💋 Sheer, sensational color coverage. 💋 Illuminating shine with a touch of shimmer. Instantly drenches lips in moisture and locks it in for true comfort. 💋 Less pigmented, so it lets lips' natural color shine through. 💋 Smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller. Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykay ❤ #marykaykl  #marykaymakeup  #lipstick  #tdlipstick  #career  #opportunity  #peluang  #wanita  #birthdays  #giftideas  #gombakprima  #uia  #uitmpuncakalam 
Mary Kay True Dimensions Lipstick 💄Sizzling Red💄
💄firecracker 💄
💄Sassy fuschia💄 💋 Intensely moisturizing. Exquisitely smoothing. 💋 It's like a color-infused fountain of youth for your lips.
💋 Instantly drenches lips in moisture and locks it in for endless comfort.
💋 Infused with advanced skin care ingredients, the formula smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller.
💋 Just a push of the clear, click-button top releases pure, radiant color from its ultra stylish case.

Mary Kay True Dimensions Sheer Lipstick 💄Flamenco Red💄 💋 Dangerously smooth and delightfully tempting, this lip-loving lipstick combines the sheerness and shine of a lip gloss in the texture and form of a luxurious lipstick.
💋 Sheer, sensational color coverage.
💋 Illuminating shine with a touch of shimmer. 
Instantly drenches lips in moisture and locks it in for true comfort.
💋 Less pigmented, so it lets lips' natural color shine through.
💋 Smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller.

Independent beauty  consultant Mary Kay
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #marykay❤ #marykaykl #marykaymakeup #lipstick #tdlipstick #career #opportunity #peluang #wanita #birthdays #giftideas #gombakprima #uia #uitmpuncakalam
Mary Kay True Dimensions Lipstick 💄Sizzling Red💄 💄firecracker 💄 💄Sassy fuschia💄 💋 Intensely moisturizing. Exquisitely smoothing. 💋 It's like a color-infused fountain of youth for your lips. 💋 Instantly drenches lips in moisture and locks it in for endless comfort. 💋 Infused with advanced skin care ingredients, the formula smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller. 💋 Just a push of the clear, click-button top releases pure, radiant color from its ultra stylish case. Mary Kay True Dimensions Sheer Lipstick 💄Flamenco Red💄 💋 Dangerously smooth and delightfully tempting, this lip-loving lipstick combines the sheerness and shine of a lip gloss in the texture and form of a luxurious lipstick. 💋 Sheer, sensational color coverage. 💋 Illuminating shine with a touch of shimmer. Instantly drenches lips in moisture and locks it in for true comfort. 💋 Less pigmented, so it lets lips' natural color shine through. 💋 Smooths the appearance of fine lines and helps lips look fuller. Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #marykay ❤ #marykaykl  #marykaymakeup  #lipstick  #tdlipstick  #career  #opportunity  #peluang  #wanita  #birthdays  #giftideas  #gombakprima  #uia  #uitmpuncakalam 
Kanser kulit adalah kanser nombor 1 yang paling umum tetapi mujurnya,ianya mudah dielakkan. 
Kajian saintifik telah menetapkan bahawa dengan penggunaan harian pelindung matahari boleh mengurangkan peluang untuk membangunkan sesuatu jenis kanser kulit.
Anda seharusnya memilih penghalang matahari yang:
🌞menghalang sinaran yang merosakkan kulit
🌞mempunyai SPF 15 @ lebih
🌞mudah digunakan 🌼penghalang matahari marykay kami memenuhi ketiga2 ciri tersebut. * Mengapa penghalang matahari???
🌞Produk penghalang matahari baik seharusnya mempunyai "spektrum lebar" yang mengandungi bahan-bahan yang mengandungi kulit daripada  kedua2 sinaran UVA & UVB.
🌞sinaran matahari mengandungi kedua2 sinaran UVA &  UVB yang merbahaya. 🌞sinaran UVB biasanya dikaitkan dengan selaran matahari UVB- Burn
🌞sinaran UVA-Aging menyebabkan penuaan awal kulit,kedutan dan tompokan usia.
🌞kedua2 sinaran UVA &UVB boleh merosakkan kulit dan boleh membawa kepada kanser kulit. *oleh itu lindungilah kulit kita daripada kedua2 sinaran yg merbahaya ini..
Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
0103662673

#marykay #sunprotectionclothing #marykaykl #marykaymakeup #ilikeyou #pigment #jeragat #onlinebussines #future #uitmpermatangpauh #uia #gombakprima #gombak #jomalone #wanita #uva #uvb
Kanser kulit adalah kanser nombor 1 yang paling umum tetapi mujurnya,ianya mudah dielakkan. Kajian saintifik telah menetapkan bahawa dengan penggunaan harian pelindung matahari boleh mengurangkan peluang untuk membangunkan sesuatu jenis kanser kulit. Anda seharusnya memilih penghalang matahari yang: 🌞menghalang sinaran yang merosakkan kulit 🌞mempunyai SPF 15 @ lebih 🌞mudah digunakan 🌼penghalang matahari marykay kami memenuhi ketiga2 ciri tersebut. * Mengapa penghalang matahari??? 🌞Produk penghalang matahari baik seharusnya mempunyai "spektrum lebar" yang mengandungi bahan-bahan yang mengandungi kulit daripada kedua2 sinaran UVA & UVB. 🌞sinaran matahari mengandungi kedua2 sinaran UVA & UVB yang merbahaya. 🌞sinaran UVB biasanya dikaitkan dengan selaran matahari UVB- Burn 🌞sinaran UVA-Aging menyebabkan penuaan awal kulit,kedutan dan tompokan usia. 🌞kedua2 sinaran UVA &UVB boleh merosakkan kulit dan boleh membawa kepada kanser kulit. *oleh itu lindungilah kulit kita daripada kedua2 sinaran yg merbahaya ini.. Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 0103662673 #marykay  #sunprotectionclothing  #marykaykl  #marykaymakeup  #ilikeyou  #pigment  #jeragat  #onlinebussines  #future  #uitmpermatangpauh  #uia  #gombakprima  #gombak  #jomalone  #wanita  #uva  #uvb 
SKINVIGORATE BRUSH LIMITED PURPLE 
Dapatkan Skinvigorate Brush Anda Sekarang ❤Berus yang sangat lembut membersihkan kulit wajah dengan efektif ❤Mencuci muka segala kekotoran kulit kita selepas makeup seharian secara mendalam ❤Mencantikkan kulit ❤Membantu merawat kulit dari tersumbat sisa make up kuman penyebab jeragat dan jerawat gatal 
Carà guna : 💜Gunakan setiap hari 💜basahkan muka.sapukan pencuci muka sedikit shj. 💜on suiz batery.putarkan membulat keatas 💜cuci muka dgn air secukupnya 💜just a few second dan alami kulit selembut sutera dan anda akan mengalami kesegaran selepas penggunaan. 💓boleh lihat jelas kekotoran melekat di brush yg sangat lembut itu 
Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
#marykay #marykaykl #wangsamaju #skinvigorate #bestsaller #marykaymakeup #cleaneating #hotitem #student #muslimahwear #blouse #fesyenmuslimah #style #hi #sogonechallenge
SKINVIGORATE BRUSH LIMITED PURPLE Dapatkan Skinvigorate Brush Anda Sekarang ❤Berus yang sangat lembut membersihkan kulit wajah dengan efektif ❤Mencuci muka segala kekotoran kulit kita selepas makeup seharian secara mendalam ❤Mencantikkan kulit ❤Membantu merawat kulit dari tersumbat sisa make up kuman penyebab jeragat dan jerawat gatal Carà guna : 💜Gunakan setiap hari 💜basahkan muka.sapukan pencuci muka sedikit shj. 💜on suiz batery.putarkan membulat keatas 💜cuci muka dgn air secukupnya 💜just a few second dan alami kulit selembut sutera dan anda akan mengalami kesegaran selepas penggunaan. 💓boleh lihat jelas kekotoran melekat di brush yg sangat lembut itu Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin #marykay  #marykaykl  #wangsamaju  #skinvigorate  #bestsaller  #marykaymakeup  #cleaneating  #hotitem  #student  #muslimahwear  #blouse  #fesyenmuslimah  #style  #hi  #sogonechallenge 
Untuk yang nak hasil yang terbaik bile pakai makeup, sangat sangat penting untuk apply primer dahulu and of course primer foundation yang terbaik pada hana is from Mary Kay. Kenapa perlu primer?

1. Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, contohnya liang pori kita yang terbuka, die dpt memenuhi ruang tu supaya pori kita nampak less visible. And jangan risau primer kite pon non comedogenic tau! Means takkan sumbat pori kita

2. Primer ni dalam BENTUK GEL lembut sO Once kite apply, kita dah prep kulit kita supaya sapuan foundation jadi lebih smooth, licin dan lebih rata. Serta foundation tu lebih melekat pda skin kita

3. Paling penting die ade BROAD SPECTRUM SPF 15 tau! so kalau kita tak pakai sunscreen before that pon takpe, sebab die dah ade spf untuk lindung skin kita dri kedua dua sinar uva n uvb tau!

4. foundation akan jadi LEBIH MUDAH dibersihkan sebab die jadi lpisan diantara skin dan makeup kita, so nk tanggal pon senang sbb makeup tak directly touch the skin.

Haaa banyak kan manfaat yg kite boleh dpt dri  sebotol kecil primer ni kan? Barulah org kata kecil kecil cili api haha

Nak try x? Jom cuba or set skincare n basic makeup dgn nurul k, trust me you are so gonna love it! 😘😘 Nurul jamaludin
010 3662673
Beauty Consultant
Mary Kay

#foundationprimer #foundations #basedmakeup #marykay #marykay❤ #marykaykl #kl #bestmoment #flawless #flawless #glowing #wanita #modeling #muslimahwear
Untuk yang nak hasil yang terbaik bile pakai makeup, sangat sangat penting untuk apply primer dahulu and of course primer foundation yang terbaik pada hana is from Mary Kay. Kenapa perlu primer? 1. Dia dapat MENUTUP CELA pada wajah kita, contohnya liang pori kita yang terbuka, die dpt memenuhi ruang tu supaya pori kita nampak less visible. And jangan risau primer kite pon non comedogenic tau! Means takkan sumbat pori kita 2. Primer ni dalam BENTUK GEL lembut sO Once kite apply, kita dah prep kulit kita supaya sapuan foundation jadi lebih smooth, licin dan lebih rata. Serta foundation tu lebih melekat pda skin kita 3. Paling penting die ade BROAD SPECTRUM SPF 15 tau! so kalau kita tak pakai sunscreen before that pon takpe, sebab die dah ade spf untuk lindung skin kita dri kedua dua sinar uva n uvb tau! 4. foundation akan jadi LEBIH MUDAH dibersihkan sebab die jadi lpisan diantara skin dan makeup kita, so nk tanggal pon senang sbb makeup tak directly touch the skin. Haaa banyak kan manfaat yg kite boleh dpt dri sebotol kecil primer ni kan? Barulah org kata kecil kecil cili api haha Nak try x? Jom cuba or set skincare n basic makeup dgn nurul k, trust me you are so gonna love it! 😘😘 Nurul jamaludin 010 3662673 Beauty Consultant Mary Kay #foundationprimer  #foundations  #basedmakeup  #marykay  #marykay ❤ #marykaykl  #kl  #bestmoment  #flawless  #flawless  #glowing  #wanita  #modeling  #muslimahwear 
MELACEP PLUS 😍😍😍 💋Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih .
. 🎁FOAMING CLEANSER
✅Clearkan semua debu dan kekotoran
✅serikan kulit yang kusam
✅menjadikan kulit lembut dan licin.
✅Sesuai utk semua jenis kulit.
. 🎁MASK
✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit,
✅menyekatakan tona wajah.
✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit.
. 🎁FRESHNER
✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit
✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar.
. 🎁ULTIMATE SERUM
✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang.
✅memudarkan parut serta jeragat
✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam.
. 🎁ULTIMATE CREAM
✅Memberikan kelembapan pada wajah.
✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah.
✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit
✅mencantikkan tekstur kulit.
✅mudah diserap ke dalam kulit.
. 💕Turutan penggunaan💕
🎁Pencuci
🎁Freshner
🎁Serum
🎁Ultimate Cream
🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x
.
YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN
LAMA DALAM 5-6 BULAN JIMAT & QUALITY KAN .😍😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay 
Nurul jamaludin 
01036626743

#nakputihcepat #nakgebu #nakcerah #nakcantikcarisaya #marykay #marykaykl #marykaybrasil #wangsamaju #cerah #jeragat #pigmentationcream #tonakulittidaksekata #wanita #guru #nurselife #bestlifeever #glowing
MELACEP PLUS 😍😍😍 💋Mencerahkan kulit dari dalam so that wajah akan nampak glowing , cerah dan bersih . . 🎁FOAMING CLEANSER ✅Clearkan semua debu dan kekotoran ✅serikan kulit yang kusam ✅menjadikan kulit lembut dan licin. ✅Sesuai utk semua jenis kulit. . 🎁MASK ✅Menjernihkan, melembapkan, dan melembutkan kulit, ✅menyekatakan tona wajah. ✅Mengangkat sel kulit mati pada kulit. . 🎁FRESHNER ✅Menganjalkan kulit serta mencerahkan kulit ✅Menjadikan kulit kelihatan berkilau dari dalam ke luar. . 🎁ULTIMATE SERUM ✅Mencerahkan kulit untuk jangka masa panjang. ✅memudarkan parut serta jeragat ✅menghilangkan semua bintik-bintik hitam. . 🎁ULTIMATE CREAM ✅Memberikan kelembapan pada wajah. ✅Mesti dipakai selepas mencuci wajah bagi melembapkan wajah. ✅penambahbaikan dalam pencerahan kulit ✅mencantikkan tekstur kulit. ✅mudah diserap ke dalam kulit. . 💕Turutan penggunaan💕 🎁Pencuci 🎁Freshner 🎁Serum 🎁Ultimate Cream 🎁Masker disarankan untuk pakai seminggu 2x . YANG BESTNYA, OF COURSE TAHAN LAMA DALAM 5-6 BULAN JIMAT & QUALITY KAN .😍😍😍😍 Independent beauty consultant Mary Kay Nurul jamaludin 01036626743 #nakputihcepat  #nakgebu  #nakcerah  #nakcantikcarisaya  #marykay  #marykaykl  #marykaybrasil  #wangsamaju  #cerah  #jeragat  #pigmentationcream  #tonakulittidaksekata  #wanita  #guru  #nurselife  #bestlifeever  #glowing 
I'm here.......Beriadah Kita Hari ni....
I'm here.......Beriadah Kita Hari ni....